18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Tomy Lee #7560 Megölhető a boszorka,jót cselekszel vele.Morri igazat mond a mostoha mutterjáról(mivel az csak a nevelő anyja:) -
#7559 Sztem ez korrekt.
A lényeg hogy legyen elképzelése a játékosnak, mi mit csinál, mit mivel érdemes kombinálni..hogy akarok részt venni a harcban..stb.
Ami csata nehéz az legyen is nehéz. -
#7558 Igen engem is az érdekel hogy igaz-e amit Morrigan mond az anyáról. Tehát megöljem-e Flemeth-et ez a jó oldal vagy sem? -
Scharnhorst #7557 Üdv!
Ismét hozzátok fordulok segítségért. Morrigan háttértörténete során kiderül egysmás Flemeth-ről. Mi a legjobb választás ezesetben illetve h ölhető meg a sárkány ha azt az utat választom. Előre is köszi a választ. -
himpike #7556 Lényegében egy sárkány se őrzi, mert egyet se kell megölni hogy odaérjél. -
#7555 A Kódexekben vannak leírva a háttértörténetek. -
Dzsabba #7554 A harcosbér történetét el lehet valahogy olvasni vagy az csak annyi hogy jó ez is megvan "pipa" és menjek tovább? -
#7553 Szobor balra amint belépsz a nagy kapun. (Nem az erődbe közvetlen) -
#7552 A harcosbérci küldetésben lehet találni valami kézzelfogható bizonyítékot a keresekedőnek?
A mágus és a démonmegszállta Sophia is csak mesél erről-arról bizonyíték egyiknél sincs.
A küldetés végén kb. mindenki azt gondol a két személyről, amit akar nézőpont kérdése, hogy gonoszak voltak-e vagy sem, sőt a démonon is el lehet gondolkozni, amelyik a gonoszságe ellenére segítőkész is.
Harcosbérc történetének első részét sem találtam meg az erődben (ez egy másik küldetés lenne) -
Tovi #7551 Ha Shale (Pala) a tankod, vagy a kedvenc karaktered, akkor illik elpusztitani az üllőt. Ha nem teszed, otthagy rögtön, és még meg is harcolhatsz vele, ami nem könnyű, mert magam fejlesztgettem képességeit, és elég durva tank lett belőle. A mélyutakra vinni meg illik, mert a personal quest-je is odakötődik.
-
#7550 Lvl 50re fejleszti magát -
Tovi #7549 Gratulálok.... És mi a lótüdőt fogsz csinálni 5000 gold-al???? -
Chipii #7548 több mint 5000 aranyat csináltam kraftból pár óra alatt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!potent lyrium potit 98 ezüstért ki lehet hozni: denerim kocsmában szoktam venni üveget, meg a két komponenst, a mágustoronyban meg a lyriumot. Eladni 1.25-ért lehet (27 ezüst nyereség), de ha törpe nemes vagy, akkor Gorin dupla annyit fizet mindenért (1.50 arany nyereség/poti). Százasával kell venni a kompikat, aztán kattkattkatt:)
-
Kindred Blades #7547 Hát, remélem is, hogy a matematika gyönyörű tudománya nem idegen még az egész társadalom előtt, de azt mondtad, 3 sárkány őrzi az urnát, és ez kicsit félrevezető, mert rendes, hagyományos sárkányból csak egy van, ahol pedig három kicsi, avagy inkább sárkányfajzat, azok nem az urnát őrzik.
Az anvil nem feltétlen marad ám meg, ha restaurálják is, nálam pl az első legyártott gólem, egy fade szellem megkötött lelkével, őrült lett, és utána bannolták a gólemgyártást. No meg az sem mindegy, hogy ha Shale csapatban van, amikor úgy döntesz, hogy megtartod az anvilt, akkor egy picit morci lesz, és megpróbál megbúbolni, ami akár kellemetlen is lehet. -
himpike #7546 Tökmindegy, mert a sztorivonal úgy alakul majd hogy restaurálják a játék végeztével. Most tartok ott, szerintem megpróbálom megtartani. Kíváncsi vagyok a végére így hogy nyomoronctörpe vagyok nem nemes, nem tudom miket fog feldobni a legvégén. -
#7545 Elsösorban azt hogy a golemek / ha meghagyod / vagy a törpök / ha elpusztitod / segit a végsö harcban.
Az hogy mi a jó érdekes kérdés szerintem ha elpusztitod az a jó mert mégiscsak elég kemény amikor egy törpét átalakitanak golemé ,de ezt döntsd el te. -
Tomy Lee #7544 Befolyásol ez valamit?Ha jót akarok cselekedni elpusztítom ha rosszat akkor meghagyom?Vagy fordítva? -
#7543 A te döntésed hogy meghagyod vagy elpusztitod. -
Tomy Lee #7542 Most az üllőt el kell pusztítani vagy meghagyhatom?
Küldetésben nem látom,hogy lenne bármiféle ehez kapcsolódó dolog.. -
#7541 Egy igen. A Sötétkő Szabadcsapat ad egy olyan küldetést amikor beszélni kell 3 emberrel, az egyik Lotheringben van. Ha egy ideig eljutsz a játékban akkor Lothering elesik mert az éjfattyak megsemmisítik és a küldetés automatikusan sikertelen lesz. -
#7540 Köszönjük Emese -
himpike #7539 Akiknek nehéz a jéték azok cone of coldozzanak. Szerintem nulla a nehézsége, éppen tolvajkával nyomulok, harci képességem is alig van. Így is egyszerű, kettes lopózástól bejön az hogy tárgyakat tudsz használni lopakodva. Lehet 5-6 fajta bombád, meg se látják a tolvajt úgy halnak meg. Persze nehezebb csatákra érdemes tartogatni a keményebb mérgeket, nem sarki lámerekre elnyomni mindent. Ha van varázsló az eleve erősen fragol.. ott pl az álom+rettenet vagy a másik területre ható, valami rémálom vagy mi, ez pl megfogja a 3 sárkányt az urnánál is. Futkosnak össze-vissza meg ütik egymást. Jó a fagyvihar is kőököllel zúzva. Alacsony szinten a csúszós padló meg a tűz kombózik egyszerűen, tűzgolyóval pl eleve sokat hemperegnek benne. A kétkezes fegyók is jók, ott is van egy skill hogy ne lehessen fellökni a harcost, plusz van egy 2kezes kard is 2 slottal +10 sebzéssel sárkány ellen. A komoly viharokat lehet ötvözni, pl jég meg villám. Spell mighttel meg halottanilással egy erős csonti jön spec abilitikkel. Ha pl egy emberetek megkapja az emberzúzó ketrecet, nyomjatok rá erőteret ami nem engedi sebezni. Mehet ugyanez ellenfélre is(mivel a ketrec saját emberre nem megy). És legvégül: ha sehogy se megy valami, menjetek máshová. Egy quest se időlimites. -
#7538 2. sokkal jobb és hosszabb is volt. Kiegészítője meg hab a tortán. Meg is vettem eredetiben anno. Mondjuk az is közrejátszott, hogy az 5 CDnyi játékot kissé nehézkes lett volna az akkori ISDNemmel leszedni :D -
himpike #7537 Nekem a második peccs után behülyül ha a gólemmel akarok beszélni... 1.1b asszem. Nincs rá gyógyír? Mondjuk az 1.1a után meg se néztem mi van, de ez után ha pl a táborban akarok beszélni vele egyszerűen azt a convot adja be mint a megtalálásakor, azt is hibásan, majd beesek a textúrába... Szerettem volna maxolni a viszonyt vele ha lehet, de beszégetés nélkül necces lesz. Nem volt lelkierőm megint felpakolni az egészet. Ja, gyári magyarom van. És majdnem elfelejtettem azt is hogy a kamarás erőd vértje is szimplán eltűnt rólam egy idő után, sőt az erőd is a térképről. Szerintem a dlc-k kurvára nem kompatibilisek a peccsekkel.. Csak akkor most nem tudom mit csináljak... -
#7536 hát... igazándiból 1280*800 feletti felbontáson egy 21-22"-es monitoron már nem igazán ajánlott játszani - a Baldur's Gate egy más kor terméke, amikor még a nők nők voltak, a férfiak férfiak, a monitorok CRT-k, és a képpontok mérete gigantikus... szóval ha az ember szereti a szemét, nem fogja natív felbontásban tolni, mert esetleg kiolvad. -
Jimmyke #7535 Jézus, azzal az egész mapot belátod scrollozás nélkül :D -
#7534 meglepődnél ha tudnád ügyes modderek miket összehoztak már. 2560*1440 se akadály, ha van egy gigantikus monitorod, hála a widescreen modnak.
btw én az első részt ajánlanám, Baldur's Gate Trilogy/Tutu moddal - minden idők legjobb játéka nemes egyszerűséggel. -
CamelX #7533 A Baldur's Gate 2 meg gondolom nehezebb :) így jobban belegondolva viszont az kétlem hogy támogatna 1440x900at -
sorrow #7532 3-ig már csak el tudok számolni nemde?
az utolsó útbaigazítás (ellenben) hasznos volt. -
Tomy Lee #7531 Azt a 3 kisebb sárkányt a pikkelyek miatt érdemes leölni bennt a barlangban. -
MrAndree #7530 Azért a pikkelyek miatt érdemes őket leölni. Amúgy cone of cold, paralyze, mass paralyze és probléma megoldva. :) -
ShaiHulud #7529 szerintem o meg csak a 3 drakes reszre gondol a barlangjaratban :D mi lesz vele a nosteny sarkanynal?:D -
Kindred Blades #7528 Első lépésként kevesebbet igyál, csak egy sárkány van :P
Egyébként viszel magaddal egy tankot, pajzsosat, azt nem tudja megborítani, egy használható healert (legalább a heal sort kinyomva Morrigan is megteszi), a biztonság kedvéért néhány potion-t, és nekiállsz szépen felszecskázni.
Ha nem megy, akkor elvileg később is vissza lehet jönni, a sárkány szintje állandó, és ha minden igaz, nem előfeltétele az urna megszerzésének.
Legalábbis amennyiben a nagy sárkányra gondolsz. Ha drake-ekre, az más helyzet, van egy hely, ahol van három elit, de azokkal szintén nem kell foglalkozni, kikerülhetősek, a másik járat a barlangban, ami neked kell. -
Micsu #7527 a nwn2 sztem könnyebb mint ez, főleg úgy hogy kb ugyanolyan az irányítása mint a da konzolos változatának, ergo a harcok is könnyebbek, az aoe spellek normálon nem hatnak a kariaidra -
sorrow #7526 hi, a szent hamvak urnáját 3 badass sárkány őrzi, van valami taktika, hogyan kéne őket lenyomni??, mert feszt megnyalatnak... -
CamelX #7525 Ez így van, másodszorra kis rutinnal már sokkal érdekesebb a játék :) Lehet ezt végigtolva kijátszom a Neverwinter Nights 2-t is, amit videókarimhoz kaptam még anno, de még nem volt hozzá türelmem eddig, azt ha nagyon elvetemült leszek akkor BG2 :D -
#7524 Fogalmam sincs, idáig ahányszor megcsináltam azt a küldetést mindig volt pénzem ezért ilyen gondom nem volt. -
#7523 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pedig az egyik szekrénnyel lehet "beszélni", nyomd a TAB-ot amikor a szekrények közelében vagy, ilyenkor világít az az objektum ami használható. -
#7522 Kösz már voltam ott előtte így nem gondoltam sajna arra hogy benézek, de így sikerült. -
Tomy Lee #7521 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha nincs ott senki akkor menj fel elötte a kereskedésbe ahol lesznek banditák majd menj vissza porvárosba oda ahova mondtam.