Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Fade-bol kijutva ott talalod a testet annak a varazslonak(Nial?), akivel odabent talalkoztal. Vedd el tole a Litany of Adralla-t, es hasznald a fonok kozeleben. Csak a gyorsmenube kirakva mukodik!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[merlinw.org]
Why so serious?
Why so serious?
A mágusok tornyában vagyok, a Fade-es mászkálás után (ahol megkaptam a 4 alakot). Lenyomtam a démont és mennénk tovább felfelé a toronyban.
Az egyik ajtó mögött tûzdémonok vannak, kettõ sárga névvel.
Olyan szinten szétkapnak, hogy nem látok esélyt a leküzdésükre.
3 tankom van + a healer varázslónõ. Eddig nem volt túl nagy gond a csatákkal, de ez SOKKAL keményebb mint az eddigiek.
A toronyból nem tudok kienni, ergó tápolni sem lehet, vagy csapattagokat csereberélni. Pósönök elfogytak...
Ötlet?
Spoiler esetén használj rendes spoiler-tag-et. Ott van a mikéntje a makrók között.
faber:
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Elérkezett a szokásos év végi játékdömping. Lássuk, hogyan profitálnak ebbõl a digitális játékáruházak!
Aki nem ragaszkodik ahhoz, hogy csilli-villi dobozban a polcán tudja megvásárolt játékait, azoknak a legjobb választás lehet a Steam és Direct2Drive áruházai. Az elsõ, novemberi adatokból most azt olvashatjuk ki, hogy mely játékok bizonyultak a legkelendõbbnek november 1. és 7. között. ...ez a Dragon Age tudhat valamit!
Steam
1. Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition
2. Dragon Age: Origins
3. Left 4 Dead 2 (pre-sale)
4. Borderlands
5. Torchlight
6. Call of Duty: Modern Warfare 2 (pre-sale)
7. Football Manager 2010
8. Mass Effect
9. Shattered Horizon
10. Aion
Direct2Drive
1. Dragon Age: Origins
2. Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition
3. Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition (+ strategy guide)
4. Borderlands
5. Torchlight
6. Tropico 3
7. Civilization 4: The Complete Edition
8. Aion
9. Fallen Earth
10. Call of Duty 4: Modern Warfare
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy Deep Roadson van az a pár zsák (fej, végtagok, test)....ezzekkel mit kell csinálni? Vagy hova kell vinni? Adott egy küldetést (Szétválasztva vagy mi), de abban csak annyi van, h valami vésetek, meg Carin keresztútja közelében....elvileg azt a régiót keresztül-kasul bejártam, kiirtottam mindenkit, de nem jöttem rá, hogy mire jó az a cucc, hogy oldom meg...nyilván nem életbevágó a kérdés, csak bosszant <#falbav>#falbav> ha véletlen valaki lenne olyan jó, és megosztaná, hogy mi a teendõ, azért rendkívül hálás lennék!<#mf1>#mf1>
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Valahogy hozzá lehet jutni ahhoz a 200 oldalas könyvecskéhez azoknak, akik sima kiadást vettek?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nem vonom kétségbe a hasznát idõnként, de akik ellen igazán kéne, azok ellen pont nem fog mûködni a pinning shot vagy az arrow of slaying nem ér semmit (a rapid shot meg pláne lényegtelenné válik a fejlettebb íjak rapid fire alap képessége miatt). Sõt a sebzés is elhanyagolható egy jóféle mage bot mellett. Emiatt erre fejleszteni szerintem pazarlás. Annyi íjászati tudás, mint amennyivel Leliana jön, bõven elegendõnek bizonyult eddig (már végigvittem egyszer a játékot).Mondjuk tömörülõ ellenfelek ellen egyszer megnézném a scatter shot-ot, de szerintem a fixen 80-as sebzésû bombák hatékonyabbak.
Stun ellen harcosoknak van megoldása (egyrészt a magas physical resistance, másrészt a bravery vagy a kétkezes fegyverek ágán az indomitable és ez utóbbi a knock down ellen is véd). A problémás ellenfeleket paralizálni vagy fagyasztani próbálom, stun-t küldök rájuk, szóval akadályozom a kibontakozásukat.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Dexterity sok mindenhez kell (alapban befolyásolja a találat esélyét közelharcban és távharcászatban is, ez adja a defense értéket, meg a szúró eszközökkel történõ sebzésre is kihatással van szóval fontos). Emellett nagyon fontos a cunning, mert ez befolyásolja a sebzésedet tõrökkel, a páncélátütést és a critical értékét, mindamellett hogy beleszól a mental resistance-ba is. Ez a kettõ a két legfontosabb tulajdonság minden rogue számára.
Magic nem nagyon kell (mental resistance miatt lenne szerepe), a willpower nem árt ha valami módon növekszik (a stamina értékét nagyban befolyásolja és ad plusz védelmet a mental resistance értékére).
Strength olyan nagyon nem kell, ha maradsz a tõröknél és nem akarsz kardokat vagy egyéb hentes eszközöket használni.
A bow talent-ek nem ranger specifikus dolgok. Azok a sima rogue és talán még a warrior készletnek is alapvetõ tartozékai. A ranger skill-ek összesen 4 dologból állnak. Farkas idézés, medve idézés, pók idézés és master ranger (ez combosabb lények idézését teszi lehetõvé). Ezek tuti nem növelhetõek mindaddig míg a specializációt fel nem vetted. Megszerezni/tanulni meg könyvbõl lehet.
A combat skill fejlesztése kell mindenképpen, mert enélkül a magasabb rangú talent-ek (2., 3. a sorban) nem vehetõek fel, hiába van meg amúgy mind a szint, mind pedig az egyéb tulajdonság követelmény.
Én kimondottan kedvelem a ranger-t, második specializációm rogue-val mindig ez volt (elsõ meg az assassin mert kell a magasabb kritikus esély és nagy sebzés). Simán kétfegyveres, hátbaszurkálónak volt fejlesztve a karakterem (dex+cunning volt a két kiemelt tulajdonság, 2 szintenként constitution vagy willpower tulajdonságra raktam még 1 pontot) és mikor elérhetõvé vált a ranger akkor felvettem, de nem szabtam új irányt a fejlõdésének. Csupán használni kezdtem az állatokat amiket idézni lehet általa és így plusz ütõerõt tudtam a harcokba vinni.
A távharcászatot felejtsd el mert sajnos olyan szinten menni sosem fog mint az ellenfélnek.
Jaffa Kree!
1. "szakmák" itt érdemes hû nem tudom fejbõl mi is a neve de alulról a második két kard vagy mi, ezzel tápabb vagy kicsit.
2. Statok: ügyesség az íjakhoz, erõ a bow okhoz...Én ügyességre tápolnám ez ad critet, elhajlási esélyt is. Az erõ az alap sebzésedet növeli, de szerencsevadász castnál lehetõséged van talentolni hogy erõ helyett dörzsöltséget vegye figyelembe sebzéshez. Igy neked ügyesség / dörzsöltség kell. Erõ csak annyi hogy valami itemet tudj használni.
3. képességek: Itt értelem szerûen a ranged képessékre, illetve nagyon fontos a szerencsevadász egyes képességei is.
Sajnos én ugy látom hogy több/jobb képessége van 2 kezes harcmodorhoz mint íjászhoz. Én nekem 18 as a rugóm fele fele íj és kétkezes tõrös, de olyan nagy a különbség hogy az íjászát az felejtõs ( ez rémálom módban tesztelve)
Jaffa Kree!
Ranger pedig... sztem olyannak fejleszted a karaktered amilyennek akarod, mivel az csak egy szimpla specializáció. elvileg Blood Mage mellett nagyon hasznos tud lenni, mivel az utolsó pet egy 450 hp-s "elem". <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Most kezdtem a játékot, és egy rangert szeretnék faragni a karakterembõl. A segítségetek szeretném kérni hogy a statok közül mik a fontosak egy rangernek? Én alapesetben dexterityre gondoltam, de lehet hogy tévedek, és lehet hogy emellett még kellene más statot is fejleszteni.
Skillek közül a Ranger skillekre (Bow) gondoltam. Van amelyik plus sebzést meg lõtávolságot ad azt hiszem az egy alap skill. És van valamilyen pinning shot vagy valami ilyesmi ami a skill maximálása után még hasznos lehet. Ha jól láttam ezt a skillt csak akkor tudom fejleszteni ha az alap Combat Skillt fejlesztem. Javítsatok ki a tévedek. Jó lenne ha egy tapasztalt játékos adna nekem tanácsot Ranger fejlesztésében, nagyon megköszönném mert nem akarom elrontani a fejlesztést. Köszönöm szépen elõre is!
"The trees move. Do you not see it?"
Most ott vagyok hogy harcosbérc után áttettem Rémálom nehézségre, mert hardon nem volt ellenfél...de úgy néz ki itt sem lesz. Most a törpéknél vagyok , kipucoltam a kartelt teljesen, majd a soron következû mélyutakba lementem keresni a tudost... ezen a nehézségi szinten, és nem igazán volt nehéz.
Persze próbáltam ezen nehézségen kezdeni ujjat, ott ultra brutál volt, d a meglévõ cspatommal, jó felszereléssel és jó talentezéssel, tényleg nincs ellenfél.
Jaffa Kree!
mer a táborhelyen van egy hapi akinek a küldetéséhez le kellene tölteni valamit
There is no peace. There is only WAR!
Azért leírom még1x, mert láttam, már kérdezte valaki újra:
tehát ha a letöltött DLC-ket a program letiltja, annak az oka (valószínûleg csak Vista és 7 alatt), hogy nem indult el a DAUpdaterSvc szolgáltatás. Ezt manuálisan kell elindítani rendszergazdaként és utána minden ok. De ez csak akkor okoz problémát, ha valaki bejelentkezik online a játékba.
Az a gáz, hogy rendesen ápolt karakterekkel lvl15 fölött nem nagyon van kihívás. Healer + harcos + mágus + 20 mana poti a világot szétszedi.
[merlinw.org]
Nieleen
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Why so serious?
Mi?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
November 16-ról hablatyoltak valamit, nem volt idegzetem elolvasni!