Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, e lesz az, köszi, majd kipróbálom.
Ez nem egy beszelgetes utan van? Akkor azok blood mage-ek, meg a fonokuk kicsit demonibb formaban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Fade-bol kijutva ott talalod a testet annak a varazslonak(Nial?), akivel odabent talalkoztal. Vedd el tole a Litany of Adralla-t, es hasznald a fonok kozeleben. Csak a gyorsmenube kirakva mukodik!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sziasztok ,nem tudjátok a Galaxis-ban megvehetö a game?
MerlinW
Irányítsd a healert-t. Állj távolabb, hagyd hogy a tankok trancsírozzanak, te pedig gyógyítsd, támaszd fel õket. Feltámasztás után adj nekik gyógyítócsomagot.

[merlinw.org]

Nyugodtan bemehetsz.

Why so serious?

Ötletem nincs, de egy tanácsom lenne a késõbbiekre. Dobd ki legalább az egyik tankot és tedd be helyette Morrigant. És gyúrj neki jégre, többek között azokat a tûzdémonokat is szétkapja nagyjából két jégvarázslat (mivel kissé érzékenyek rá). Másrészt meg amit nem is sebez annyira azt is lefagyasztja (cone of cold) és addig nyugodtan lehet ütni.

Why so serious?

Most csináltam meg a körmágusok tornyát és azt mondja Morrigan, hogy menjek és tegyem hidegre az anyukáját. Igen ám, de rettenetes módon terjeszkedik azon a részen veszedelem. Erre a terjedõ pacára kell figyelni a játék során? Befolyásolja a kapott küldik megoldhatóságát? Pl. a küldi a paca kellõs közepébe szólna, és valószínû, hogy nem túl egészséges bemenni és megcsinálni.
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni, elég kínos helyzetbe kerültem a csapattal.
A mágusok tornyában vagyok, a Fade-es mászkálás után (ahol megkaptam a 4 alakot). Lenyomtam a démont és mennénk tovább felfelé a toronyban.
Az egyik ajtó mögött tûzdémonok vannak, kettõ sárga névvel.
Olyan szinten szétkapnak, hogy nem látok esélyt a leküzdésükre.
3 tankom van + a healer varázslónõ. Eddig nem volt túl nagy gond a csatákkal, de ez SOKKAL keményebb mint az eddigiek.
A toronyból nem tudok kienni, ergó tápolni sem lehet, vagy csapattagokat csereberélni. Pósönök elfogytak...
Ötlet?
Bartn73:
Spoiler esetén használj rendes spoiler-tag-et. Ott van a mikéntje a makrók között.
Denerim Market place-en van a plakát, az elven alienage bejáratánál. Azt olvassad el, akkor mekapod a szükséges jelszót amivel bejuthatsz a megadott ajtón.

faber:
Ortan Thaig területén van egy altar of sunder nevezetû oltár egy kis beugróban. Használd a térkép közepénél gyakran a Tab-ot és akkor könnyebben megtalálod. Na oda kell vinni a 3 zsák tartalmát.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Gubberx
nekem is sima van és adták hozzá

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kandurex
Pedig nem rossz a ribanc,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az ARM féle DLC-k már tökéletesen mennek? küldik is? Az az árusos rész az egyik végén is? Mert itt írta vki, hogy nem kapja meg, amit kellene ott vhol.

grebber
Steam és Direct2Drive játékeladások - Tarolt a Dragon Age!!

Elérkezett a szokásos év végi játékdömping. Lássuk, hogyan profitálnak ebbõl a digitális játékáruházak!

Aki nem ragaszkodik ahhoz, hogy csilli-villi dobozban a polcán tudja megvásárolt játékait, azoknak a legjobb választás lehet a Steam és Direct2Drive áruházai. Az elsõ, novemberi adatokból most azt olvashatjuk ki, hogy mely játékok bizonyultak a legkelendõbbnek november 1. és 7. között. ...ez a Dragon Age tudhat valamit!

Steam
1. Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition
2. Dragon Age: Origins
3. Left 4 Dead 2 (pre-sale)
4. Borderlands
5. Torchlight
6. Call of Duty: Modern Warfare 2 (pre-sale)
7. Football Manager 2010
8. Mass Effect
9. Shattered Horizon
10. Aion

Direct2Drive
1. Dragon Age: Origins
2. Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition
3. Dragon Age: Origins Digital Deluxe Edition (+ strategy guide)
4. Borderlands
5. Torchlight
6. Tropico 3
7. Civilization 4: The Complete Edition
8. Aion
9. Fallen Earth
10. Call of Duty 4: Modern Warfare

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

Nekem egy olyan kérdésem volna, hogy Deep Roadson van az a pár zsák (fej, végtagok, test)....ezzekkel mit kell csinálni? Vagy hova kell vinni? Adott egy küldetést (Szétválasztva vagy mi), de abban csak annyi van, h valami vésetek, meg Carin keresztútja közelében....elvileg azt a régiót keresztül-kasul bejártam, kiirtottam mindenkit, de nem jöttem rá, hogy mire jó az a cucc, hogy oldom meg...nyilván nem életbevágó a kérdés, csak bosszant <#falbav> ha véletlen valaki lenne olyan jó, és megosztaná, hogy mi a teendõ, azért rendkívül hálás lennék!<#mf1>

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

MerlinW
Vigyél el egy csajt egy körre, és ajtókon belül ébredsz😊

[merlinw.org]

Különc
Az utóbbi pár képen egyik partyban sem volt Morrigan, ez elszomorít 8(

Valahogy hozzá lehet jutni ahhoz a 200 oldalas könyvecskéhez azoknak, akik sima kiadást vettek?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Bartn73
sziasztok kéne 1 kis segittség SPOILER Nos az a neve a küldinek hogy a Hollók Próbái és a Denerimi Gyöngybe kéne valakit megölnöm deviszont az ajtót nem nyitják ki Megkéne találnom egy Szürke Kamarás plakátot akkor mehetek be node milyen plakátot és holvan? (én arra gondolok hogy aza plakát ahol kivan irva hogy körözik a Szürke Kamarásokat de igyse tom holvan, vagy tévedek) nos ha valaki tud segítteni megköszönöm😊

Én a távolsági problémákat bombákkal oldottam meg, illetve ott volt területre bénítani Morrigan és persze a saját rogue lopakodva és csapdázva. Így a távolsági ellenfelek nem jelentettek problémát (fõleg 3-as szintû lopakodással és utána, mivel akkor még harc közben is lehetséges észrevétlené válni).

Nem vonom kétségbe a hasznát idõnként, de akik ellen igazán kéne, azok ellen pont nem fog mûködni a pinning shot vagy az arrow of slaying nem ér semmit (a rapid shot meg pláne lényegtelenné válik a fejlettebb íjak rapid fire alap képessége miatt). Sõt a sebzés is elhanyagolható egy jóféle mage bot mellett. Emiatt erre fejleszteni szerintem pazarlás. Annyi íjászati tudás, mint amennyivel Leliana jön, bõven elegendõnek bizonyult eddig (már végigvittem egyszer a játékot).Mondjuk tömörülõ ellenfelek ellen egyszer megnézném a scatter shot-ot, de szerintem a fixen 80-as sebzésû bombák hatékonyabbak.

Stun ellen harcosoknak van megoldása (egyrészt a magas physical resistance, másrészt a bravery vagy a kétkezes fegyverek ágán az indomitable és ez utóbbi a knock down ellen is véd). A problémás ellenfeleket paralizálni vagy fagyasztani próbálom, stun-t küldök rájuk, szóval akadályozom a kibontakozásukat.

Egyedül a két nagy sárkány ami a játékban van (plusz az átalakult öregasszony) volt akinek sikerült borítania a harcosokat ilyenkor. De ellenük is volt megoldás (mérgek és fagyasztás). Íjászat egyszerûen nem ért ennek a nyomába eddig, pedig nem easy-n játszom, ahol a gyengébb és hülyébb ellenfelek miatt szvsz hatékonyabb az íjászat mint akár normal, akár nehezebb fokozatokon.

Fenrir
Fröcsögjön a vér 😊

A halál csupán a kezdet...

BEAST
En azert neha nagyon orultem hogy Lelianat ijaszatra gyurtam, foleg amikor olyan ellenefelek ellen kuzdottem akik folyamatosan lokdostek meg stunoltak a melee karaktereimet. Arrol nem is beszelve hogy magek ellen is kifejezetten hatasos, de lehet meglesem mit tud bokdoso agon. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Felesleges a bow kategóriát (talen és nem skill) növelni, csak elpazarlod a sok lehetõséget. Inkább menj rá a hátbaszúrkálásra, messze többet érsz el vele ha már úgy is rogue vagy. A lövöldözés harmatgyenge, hiába tûnik kecsegtetõnek, plusz nagyon stamina igényes is és amint összejön egy nagyobb sebzés rádmodulnak az ellenfelek olyan sebességgel hogy észbe sem tudsz kapni már lebénítottak/lecsaptak vagy egyéb kellemetlen dolgot mûveltek veled. Távharcászatra bõven elég 1 mage. Az õ botja ugyanis mindig automatikan talál és sebez is. Az íjak/számszeríjak esetében ez nem igaz (bosszantóan gyakran lõnek mellé)...

Dexterity sok mindenhez kell (alapban befolyásolja a találat esélyét közelharcban és távharcászatban is, ez adja a defense értéket, meg a szúró eszközökkel történõ sebzésre is kihatással van szóval fontos). Emellett nagyon fontos a cunning, mert ez befolyásolja a sebzésedet tõrökkel, a páncélátütést és a critical értékét, mindamellett hogy beleszól a mental resistance-ba is. Ez a kettõ a két legfontosabb tulajdonság minden rogue számára.
Magic nem nagyon kell (mental resistance miatt lenne szerepe), a willpower nem árt ha valami módon növekszik (a stamina értékét nagyban befolyásolja és ad plusz védelmet a mental resistance értékére).
Strength olyan nagyon nem kell, ha maradsz a tõröknél és nem akarsz kardokat vagy egyéb hentes eszközöket használni.

A bow talent-ek nem ranger specifikus dolgok. Azok a sima rogue és talán még a warrior készletnek is alapvetõ tartozékai. A ranger skill-ek összesen 4 dologból állnak. Farkas idézés, medve idézés, pók idézés és master ranger (ez combosabb lények idézését teszi lehetõvé). Ezek tuti nem növelhetõek mindaddig míg a specializációt fel nem vetted. Megszerezni/tanulni meg könyvbõl lehet.

A combat skill fejlesztése kell mindenképpen, mert enélkül a magasabb rangú talent-ek (2., 3. a sorban) nem vehetõek fel, hiába van meg amúgy mind a szint, mind pedig az egyéb tulajdonság követelmény.

Én kimondottan kedvelem a ranger-t, második specializációm rogue-val mindig ez volt (elsõ meg az assassin mert kell a magasabb kritikus esély és nagy sebzés). Simán kétfegyveres, hátbaszurkálónak volt fejlesztve a karakterem (dex+cunning volt a két kiemelt tulajdonság, 2 szintenként constitution vagy willpower tulajdonságra raktam még 1 pontot) és mikor elérhetõvé vált a ranger akkor felvettem, de nem szabtam új irányt a fejlõdésének. Csupán használni kezdtem az állatokat amiket idézni lehet általa és így plusz ütõerõt tudtam a harcokba vinni.

A távharcászatot felejtsd el mert sajnos olyan szinten menni sosem fog mint az ellenfélnek.

HELP!

Goaulds
ami kimaradt: a magek adnak nem kicsi bonuszt közelharci fegyverekre, én nem találtam ami adott volna rangedre is. Pl a szellem talenten a 3. szellemsebzést ad, ami páncélátütést növel...sokkal jobbak mint a fagy vagy tûz, mert akiknek nincs nagy armorjuk ott ugye hátrány lenne...de azok hullanak alapból is mint a kegyek, a nagy armorokkal rendelkezõ ( bossok ) stb pedig kijön eme elõny

Jaffa Kree!

Goaulds
Ugye 3 képernyõ van alap esetben kezdésnél.

1. "szakmák" itt érdemes hû nem tudom fejbõl mi is a neve de alulról a második két kard vagy mi, ezzel tápabb vagy kicsit.

2. Statok: ügyesség az íjakhoz, erõ a bow okhoz...Én ügyességre tápolnám ez ad critet, elhajlási esélyt is. Az erõ az alap sebzésedet növeli, de szerencsevadász castnál lehetõséged van talentolni hogy erõ helyett dörzsöltséget vegye figyelembe sebzéshez. Igy neked ügyesség / dörzsöltség kell. Erõ csak annyi hogy valami itemet tudj használni.

3. képességek: Itt értelem szerûen a ranged képessékre, illetve nagyon fontos a szerencsevadász egyes képességei is.

Sajnos én ugy látom hogy több/jobb képessége van 2 kezes harcmodorhoz mint íjászhoz. Én nekem 18 as a rugóm fele fele íj és kétkezes tõrös, de olyan nagy a különbség hogy az íjászát az felejtõs ( ez rémálom módban tesztelve)

Jaffa Kree!

Calver
megveheted a manualt a törp árustól a táborodban, 15 aranyba kerül, szóval legyen annyid. persze ezután vissza is tölthetsz egy régebbi állást és választható lesz a specializáció, miközben a pénzed megmarad - mivel ha megtanultál egy specializációt, az onnantól kezdve használható lesz az egész játékban, minden karakterrel.

Ranger pedig... sztem olyannak fejleszted a karaktered amilyennek akarod, mivel az csak egy szimpla specializáció. elvileg Blood Mage mellett nagyon hasznos tud lenni, mivel az utolsó pet egy 450 hp-s "elem". <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Akkor fog mûködni, ha kiteszed a quickbar-ra és onnan használod. Simán inventory-ból nálam sem mûködnek ezek a könyvek.

balee4
És milyen? Magyar nyelvû ugye?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Igen Rogue-n belül lehet specializálódni, de már elsõ szinttõl lehet Ranger skillekre rakni amit nem igazán értek. Van valamilyen Ranger trainer ahol Rangerré tudok fejlõdni? Mivel még Rgoue vagyok.

Rouge-n és Fighteren belül van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hypo
nem is tudtam hogy van a gameben Ranger, azt hittem csak Fighter, Mage, Rouge van

Sziasztok!

Most kezdtem a játékot, és egy rangert szeretnék faragni a karakterembõl. A segítségetek szeretném kérni hogy a statok közül mik a fontosak egy rangernek? Én alapesetben dexterityre gondoltam, de lehet hogy tévedek, és lehet hogy emellett még kellene más statot is fejleszteni.
Skillek közül a Ranger skillekre (Bow) gondoltam. Van amelyik plus sebzést meg lõtávolságot ad azt hiszem az egy alap skill. És van valamilyen pinning shot vagy valami ilyesmi ami a skill maximálása után még hasznos lehet. Ha jól láttam ezt a skillt csak akkor tudom fejleszteni ha az alap Combat Skillt fejlesztem. Javítsatok ki a tévedek. Jó lenne ha egy tapasztalt játékos adna nekem tanácsot Ranger fejlesztésében, nagyon megköszönném mert nem akarom elrontani a fejlesztést. Köszönöm szépen elõre is!

Calver
összesen +20 pontnyi cuccot szedhetsz ott össze, persze szétszórva a statok között. mágusnak annyira nem jó, kétkezes tolvajnak ellenben nagyon, bár +5 cunning nekem sem ártott.

"The trees move. Do you not see it?"

Goaulds
Igen egyetértek veled. 15 körül vagyok. Tank (alistair) teljesen tankra tanitva, Wynne(healer) , Leilana( rugó, nagyon durva dps ), és a main karakterem egy magus aki support (runák erõsitõ varázslatok, és dps re ment rá)
Most ott vagyok hogy harcosbérc után áttettem Rémálom nehézségre, mert hardon nem volt ellenfél...de úgy néz ki itt sem lesz. Most a törpéknél vagyok , kipucoltam a kartelt teljesen, majd a soron következû mélyutakba lementem keresni a tudost... ezen a nehézségi szinten, és nem igazán volt nehéz.

Persze próbáltam ezen nehézségen kezdeni ujjat, ott ultra brutál volt, d a meglévõ cspatommal, jó felszereléssel és jó talentezéssel, tényleg nincs ellenfél.

Jaffa Kree!

Persze ez az elözményt irja le ,itt van már a polcon nekem is ,de csak az 50. oldailig jutottam,mert a gamma fontosabb mint a könyv,de a 2. végigjátszás elött el fogom olvasni és ugy lesz a következö kör 😊
Igen. Az egyiknek (sárkányvért) hibás a magyar szövege, de tegnap többször is belinkelték a javítást, illetve valamelyikben maradt valami angol szöveg, de az csak a töltõképernyõn látszott nálam egyszer...

Sok szintnövelõ tárgy csak szellem alakban érhetõ el...

pluhi
Azt nem értem, hogy a CoC vagy 8 mp-re fagyaszt és 10 mp a CDje, a Scattershot meg bénit 2 mp-re kb. és 40 mp a CD és 2mp ellõni. Éljen a balansz. Mondjuk én már letettem az íjászról, majd egy rendes patch után megnézem.
A DLC k magyarok ?
mer a táborhelyen van egy hapi akinek a küldetéséhez le kellene tölteni valamit
nr1ranger
Én csak azt, hogy lehet hogy a karácsonyfám alatt ott lesz 😛

There is no peace. There is only WAR!

Deer
Megjegyzem ezt az EA Support sem tudja, csak sablonszöveget küldtek, még jó, hogy találtam egy angol fórumot...

Deer
Sziasztok!

Azért leírom még1x, mert láttam, már kérdezte valaki újra:
tehát ha a letöltött DLC-ket a program letiltja, annak az oka (valószínûleg csak Vista és 7 alatt), hogy nem indult el a DAUpdaterSvc szolgáltatás. Ezt manuálisan kell elindítani rendszergazdaként és utána minden ok. De ez csak akkor okoz problémát, ha valaki bejelentkezik online a játékba.

MerlinW
Én harcos berserker "pagonyelf" vagyok 😊 A három csajjal nem volt még ellenfelem, de a változatosság kedvéért Gólem+Morrigan+Stan (depresszió)trióval is vándorolgatok😊

Az a gáz, hogy rendesen ápolt karakterekkel lvl15 fölött nem nagyon van kihívás. Healer + harcos + mágus + 20 mana poti a világot szétszedi.

[merlinw.org]

Yossarian
a máguspartival nagyon jó volt az a stratégia is, hogy az ajtóba tettem egy taszítás rúnát a földre, kb 10 másodpercig nem tudnak kijönni, csak estek keltek, azalatt megkaptak az infernótól a blizzardig mindent 😊

Nieleen

balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Cone of Cold marha jó, az amúgy igen kemény revenantokat mindig megfagyasztom vele, a társaim meg kinyírják. Az meg a másik, hogy magadra húzol 6-7 ellenfelet, megoldod, hogy szépen beálljon mind veled szembe és már le is fagytak minden, a felét a speckóimmal darabokra is töröm mire kiolvadnának.

Why so serious?

grebber
Huhu amúgy ebbõl az álomvilágból a Golem tetszik a legjobban ha a kieg golemje is ennyire aprít majd akkor kipöckölöm a kiszabadított segítömet és helyére jön a golem mert 2 mágus mindenképpen kell nekem! Ha már elkurtam és jómagam nem az lettem 😞

pluhi
A méreg asszem nem mûködik ijjal, de nem tuti. Amúgy a mágusokat nem degradálnám le támogatónak, überbrutál imba killerek. Ha van mágus a csapatban, EZ módban vagy. A Cone of Cold és hasonló spellek CDje teljesen rossz, kb. kétszer ennyinak kéne lennie. Simán megcsinálod, hogy lefagyizol 6 mobot, rájuk ereszted a villám változatot, majd a tûzest és már megint van fagyi (ha nem döglöttek volna meg ekkorra). És ugye mind instant...
Milyen üzenet?
Mi?

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

grebber
Na valaki leírná mi volt ez a mai EA-s üzenet amikor elindítottuk a game-et??
November 16-ról hablatyoltak valamit, nem volt idegzetem elolvasni!

nr1ranger
Valaki tudja hogy a Bioware profilban hogy lehet a karakterem képét beállítani Avatarnak?

There is no peace. There is only WAR!