Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Lehet, sokan nem értenek egyet, de nekem ez is baromi hasznosnak bizonyult, engem speciel zavartak közelnézetben, izometrikusban pedig ritkán játszom, nagy tömeges csatákat kizárólag, de ott is meg tudom oldani karikák nélkül..

Kumiho #2179

böröczk

Ha már ennyit emlegetitek ezt a szerencsétlen Witchert, nesztek: Geralt a Dragon Ageben : P

Kumiho #2179

yesname
A Witcher jó játék, de az nem harcrendszer ami abban van. A ritmussal egyetértek, összes többi a képzelet szüleménye 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Alapvetõen más a harcrendszer. A Witcherben a ritmus, lendület, helyezkedés, idõzítés volt a lényeg, ha kiestél az ütembõl akkor bajban voltál, itt meg a stratégiai molyolás (ami engem néha idegesített õszintén szólva, lehet nem vagyok túl sikeres tacticsbeállító de a csatáim úgy néztek ki hogy: stop, megy egy gyógyítás, ezzel egy debuff, ez a baromarc miért nem támad senkit? ez meg miért nem vált át íjra ha senki sincs a közelében? aztán egy másodperc múlva újra az egész)
BEAST
En utoljara 2h warrior trioval jatszottam, es elegge megallithatatlanok 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
Két kezeseknek van skill amivel állandó találatot érnek el, csak kicsit lassabbak lesznek...nekem van egy személyes úthengerem: Sten

...igaz lassú, de amekkorákat üt,...Flemethbe a szar is megállt amikor odasózott neki a hegyomlás barátunk....már ha lehet ilyet mondani egy sárkányra

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

wedge31
Oghren meg Sten csak kétkezesre jó másra se.

A találatok száma meg nem függ össze a nehézségszintel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Különc
Valaki tolta pár kétkezes fegyveres warriorral? Mennyire életképes rémálmon? Oghren meg Sten nekem kicsit ügyetlennek tûnnek, vagy csak kevés az ügyességük az elején? Csinálnék majd egy kétkezes pszichopatát, de azért hogy állandóan azt nézzem, hogy mellé azért nincs kedvem. (csak rémálom nehézség érdekel)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

dartonita
Nekem eddig az rpg-ig szinten a bg volt a kedvencem,meg a planescape torment 😊
Ja meg kotoroztam,bejon az sw is.
De azert be kell latnom,a DA beszippant es amig ki nem probaltam az osszes karaktert addig bizergalni is fog.

nálam a bg2t még semmi se nyomta le 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

dartonita
Hat ez is egy velemeny 😄
A Witcher tenyleg az egyik legjobb volt a mufajaban egeszen eddig a jatekig.De azert azt ne nevezzuk harcrendszernek hogy egy felvillano kardra kattintgatsz pls.

Fantusz
Soha nem szerettem játékokat összehasonlítani, még akkor sem, ha esetleg ugyanazon a vázon feszült a bõr (Oblivion - Fallout 3).

Mindenki a saját szempontjai szerint el tudja dönteni, hogy egy adott játék tetszik-e neki, vagy sem, vagy játszik vele vagy nem - van választék bõven.

A fórumok azért vannak, hogy azok akik játszanak a játékkal, s érdekesnek találják megbeszéljék a tapasztalatokat, segítséget tudjanak kérni.

Nem cél, hogy XY fehasználó a játék fórumán köpje be hogy ezzel nem játszik, mert sz*r - nem játszik, szíve joga, de akkor itt nincs mirõl beszélni.
Kritikákat megfogalmaznak olyanok, akik játszanak a játékkal - ezeken már el lehet vitázni, vagy egyet érteni vele, hisz nincs tökéletes játék, nem az a gond, hogy valaki kritikus, de semmi értelme az "olyan gané, hogy nem is érdekel" véleménynek.

Kori
hát én a Witcher-t a harcrendszer miatt hagytam abba

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

yesname
Mióta van CPU, nem mondtak ekkora marhaságot! Jól fiam leülhetsz, 1-es 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Calver
<#shakehead>

"The trees move. Do you not see it?"

hi all hogy kell a konzol lehívni a game-ban?
Különc
Omg na húzzál innen, htx

Kandurex

Tehát a Witcherben, ahol annyi volt, hogy a megfelelõ pillanatban kattintani kellett az egérrel egyet, jobb a harc? Vicces...

Why so serious?

harcrendszer egy rakás szar, witcherben ezerszer jobb volt
fölösleges basztatni a másikat

BEAST
Nalam is csak akkor hasznalja Morrigan ha valaki epp meghalna :p O a healerem, szepen be van allitgatva hogy kit, mikor, mennyire healeljen, ha valaki 10% HP ala esik kap egy Force Fieldet :p A jatek elejen eleg gyakran elofordul (tank taunt utan 😛)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nightmare plus ezzel már kell a heal
johat engem kurvara zavar hogy ilyet bennehagytak 😉 mageknel is szomoru hogy ott van az earthquakes aoe-s szarsag (amit en speciel ugyancsak nem hasznalok😄 ) magem most csak morrigan van o meg healerkedik (bar sajnos nem illik hozza, de wynne meghot, mert most evul a karim 😄)

BEAST
Hard es Nightmare modokban is inkabb csak a nagyobb elitekkel, bossokkal lesz nehezebb a jatek. Oda meg eleg egy jo tank vagy healer (vagy taunt forcefield :p), viszont igy, hogy esz nelkul lehet inni a potionoket is nem is kell annyira a healer sem Hard alatt.

BEAST
Nagyon rakattantal erre a combora, de ez kb elmondhato majdnem minden mage combora is 😄D

Fenrir
Direkt csináltak a modderek Nightmare fokozatot a játékba mert el lehet képzelni, hogy milyen nehéz lehet a hard 😊

Én a normálon kb a játék elsõ 5%-ában használtam gyógyitalt, meg akkor néha ha vészhelyzet volt (pl healer leesett mert nem figyeltem) amúgy egyáltalán nem is kell.

Következõ végigjátszásom hard-ban megy majd, de szerintem az sem lesz sokkal nehezebb mint a normál.

A halál csupán a kezdet...

hasznald a beepitett cheatet es maris teljesen mindegy milyen nehezsegen van. taunt+forcefield a tankra. 😛

Kandurex
Ahhaa..A Rémek 😊 én erre a szó szoros értelmében rágyújtottam a szobát, 😄

Különc
Itt is eléggé aratás a vége

zorrobomber
Kotor "nehézség" volt a tökéletes. Meg lehetett benne egyszer-kétszer halni, de végén fõleg csak aratás volt 😊

Ha a sztori érdekel akkor se végigcsalom hanem megtanulok játszani. Ennyi. 😊

Why so serious?

Lacee
dehogynem, ha mondjuk a sztori érdekli egy játékból és nem akarok x+1-edszerre is próbálkozni egy csatával ami a továbbjutást jelenti, akkor miért ne használhatna cheatet, akár "runscript pc_immortal" nevût... Attól, hogy neked vagy nekem nem ilyen a stílusunk, szerintem mindenki úgy szórakozik ahogy neki tetszik, nem? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nem sértõdtem be, csak csalással nincs értelme játszani, mert akkor nem is játszol.

Why so serious?

Esplanade
eh, látom besértõdés van csak... megoldom...

SZEG007
hát akkor nekieshetsz egy ijász kari kimaxolásának😛

Szerintem keress magadnak másik játékot...

Why so serious?

Fantusz
Érdekes felfogás: ha cheat nélkül unalmas a játék, csalással biztos rettentõ izgalmas lesz játszani...

google, vagy más keresõ a barátod.

Esplanade
azon vagyok, de unalmasok a kardos részek, meg energia italt inni állandóan

Fenrir
No igen, de a pc-vel kell csinálni nem npc-vel 😊

A halál csupán a kezdet...

Na ne viccelj. Ha nehéz tedd easy-re aztán kész, úgy röhejesen könnyû lesz a játék.

Why so serious?

Ilyeneket direkt nem csinálok, túl könnyû lenne a játék. 😊 Mondjuk itt is csak annyi volt a gond, hopgy elbasztam mert nem figyeltem, a másik 3 társam meg betömörült okosan egy helyre, ez meg bevágott közéjük egy fireball-t és persze haltak is rögtön...

Why so serious?

Pont tegnap csaptam le. Elõször simán lerohantam, beledöngölt a földbe. Másodjára a bejáratnál miután levágtam a csontokat, megálljt parancsoltam mindenkinek, elõhoztam Wynne-t és Leliana-t, a bejárattal szemben van egy szobor mellette két pad, felálltam velük a bal oldali padra, és onnan lõttem ezt a dögöt, elõjött a Bioware szokásos MI gyengesége, hogy ha nem onnan jössz/támadsz ahonnan a készítõk számítanak akkor egyszerûen lefagy az ellenfél MI-ja, amíg soroztam a dögöt nyilakkal, meg varázsbottal, õ csak állt mereven én semmit se tett, hogy megvédje magát, vagy hogy megtámadjon.

Szintén ennél a résznél volt olyan, hogy be értem egy nagy tágas terembe, hirtelen 5-6 csonti felpattant, és nekem ugrott, valahogy Wynne beaggrozta az összes csontit, átváltottam rá, nem tudtam mit tegyek, az elmecsapás még töltödöt, elkezdtem körbe-körbe menekülni vele, haha olyan volt mint a Benny Hill Show vége, én futtok elõl Wynnel utánam 5-6 csonti mögöttük a csapatom <#nevetes1>
Végülis müködött ez a taktika mert a csapatom egyesével szétkapták a csontikat míg én Wynnel körbe-körbe rohangáltam.<#vigyor3>

Esplanade
létezik a játékhoz örökélet cheat?

közbe megvan a megoldás 😄 tovább jutottam

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

sziasztok, most vagyok az enyészetben, a körtorony tetején volt a lustaságdémon és egy álomban vagyok, már csak a templárus rémálma hiányzik a többi rész megvan csinálva, deh nem tudok rájönni, h mit kell csinálni ott. légyszi segítsetek, elõre is köszi😊

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Így van. Nekem is 300 felett lõdözgetett a végsõ csata elõtt. De kétkezes fegyverrel hadonászóknak is "simán" össze kellene jönnie ilyesminek a végére.
SZEG007
250 felett sebez az Arrow of Slaying low armor targeten, vagyis ugyhiszem löttem valami 300 körülit Lilivel 1x😊

böröczk
Hazaviheted az egyiket. <#eplus2>

Kumiho #2179

Sir Quno Jedi
Amúgy mivel dalish elf nõ rugó voltam, ha beáldoztam magam, kaptak földet az enyéim (jó szar földet Ostagarnál) Alistair-tõl, ha meg õ murdelt meg, én magam tarháltam le a királynõt földért a népemnek. Azok meg bexartak, hogy végre építhetnek saját házat maguknak, node a SAJÁT földjükön, OJVÉ!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Van mentésem a Loghain megmenekülése után is (sõt Morrigan-nel is összehoztam). Persze elõtte is, hogy Alistairt lefejeztethessük (újabb vége lesz). 😄DD Van jópár vége, igyexem az érdekesebbeket megnézni.

Az más kérdés, hogy a többi döntésed (Branka/Caladin, Bhelen/Harrowmont, BloodMagek/Circle, Faraksemberek/Elfek, Redcliffe stb.-stb.) az csak a végsõ csapataid összetételére vannak hatással, vagy az ending-et is befolyásolják?! Hmmmm...

Az Archdemont meg viccesen 1xû kinyírni (párszor megtettem unalomûzõnek). Elég beidézni a mágusokat és onnantól szétkapjuk, mint Floki a lábtörlõt (plusz ott a sok ballista, azt sem csípja, meg a rugóm nyilait sem). De elf íjászokkal is kicsináltuk, bár azok 1-4HP-t tudnak csak rajta sebezni többnyire, de idõvel az is megfekteti, csak vigyázni kell a spanjaival, fõleg az emissary-kkal.

Morrigan nélkül viszont voltak izzasztó csaták elõtte. Wynne jó healer, de még támadóvarikkal is gyenge harcimágus.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3