18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#9280 Hogy érted, hogy el lehet küldeni a csapatot? A táborba? És addig egyedül lehet mászkálni a faluban?
Szóval 16 dörzsöltség már elegendő ahhoz, hogy minden meggyőzés sikerüljön?
Hát valóban nem lehet nagy dolgokat lopni, de azért jól az a kis plusz pénz, meg néhány hasznosabb item. -
#9279 Igen, akkor az egész kipusztul. Csak a kastélyt lehet majd megmenteni. -
xianon #9278 Happy new year! : )
Valaki tudja mi van akkor, ha Redliffeben nem segítünk a falusiaknak? :D Lezárja a küldetést? -
#9277 Redliffeben el lehet küldeni a csapatot amíg béke van a faluban, ha előre megfontolt szándékkal romantikázni szeretnél a két falubéli leányzóval, különben a csapattagok szépen beugathatnak.
Legszebb beugatás nálam idáig a denerimi kalanand volt a Gyöngyben, ahol a párbajhős kisasszonnyal kártya helyett inkább más gyakorlatban egyeztünk meg - Morrigan kegyetlenül leugatott...
Ugyanide Morrigan helyett érdemes Zevrant vinni, vele máshogy alakulhat a történet (persze, ha Lelianaval kavarsz őt se vidd magaddal ilyen kalandokra)...
Meggyőzés, befolyásolás maxolásához elegendő 16 dörzsöltség, ez még harcosnak, mágusnak sem sok.
Lopás inkább buli képesség, mint komoly haszonnal járó foglalatosság.
Természetesen Lelianavál, és a tolvaj törpámmel kipróbáltam, de nagy összeget ellopni nem igen lehet NPC-ktől, viszont, ha főkarakter képzett tolvaj, zártörő kaphat küldetéseket. -
Sith #9276 HA megcsináltad az online fiókodat a honlapon akkor ott is tárolva vannak a DLC k mint a pontok is amiért vehetsz újabbakat szóval egy újra telepítés után elvileg csak annyi dolgod van hogy a játékban felhasználó név jelszó és csatlakozol a fiókodhoz és már tölti is lefelé a DLC ket -
Prof William #9275 A minap egy nyamvadt vírus miatt formáztam a gépet és miután a Dragon Age-t visszaraktam rá és elindítottam azonnal automatikusan el kezdte letölteni már egyszer letöltött DLC-ket.
Szóval ha már egyszer ltöltötted6megvetted őket akkor leszedi újra. bár biztos ami biztos nekem eleve meg is van letöltve... -
#9274 BUÉK! ;)
A táborban mindenkinek tudsz ajándékot adni és bárkinél megnézheted, hogy mennyire bír téged, csak lépj be az inventoryba (i) és lapozgasd végig a karaktereket. Ugyanitt tudsz ajándékot is adni, lapozz arra a karira, akinek adni akarod és egyszerűen húzd át jobb oldalról az ajándékot a karakterre. Vagy jobb klikk nyomvatartva az ajándékon és ajándék ikon, ahogy tetszik :)
Értelemszerűen ha nem a táborban vagy, akkor csak annak tudsz ajándkot adni, aki épp veled van.
A letöltős dolgokat nem tudom, de szerintem újra le tudod majd tölteni.
A végéhez annyit, hogy tényleg butaság, semmi probléma nem származna belőle, ha feltennéd a warezes verziót. -
krisztajo #9273 Először is boldog új évet kívánok mindenkinek!
Másodszor köszönöm a válaszokat! Viszont van néhány dolog amit még mindig nem értek.
Csak azoknak a társaknak az elfogadottsági szintjét tudom megnézni akik épp a csapatban vannak? Vagy a táborban megtudom nézni valahogy mindenkiét?
Illetve hogy van az ajándékozás? Már van jó néhány nálam de nem tudom hogy kell.
Csak annak adhatok ajándékot aki a csapatomban van vagy a táborban adhatok bárkinek?
Egyáltalán hogy megy ez? Bármikor adhatom vagy pont fordítva csak a táborban?
És hogy adom oda, ha az illető nincs a csapatban?
Biztos én vagyok a láma, de nekem eddig nem sikerült sehogy sem!
Illetve még egy számomra fontos kérdés.
Nemsokára valószínű újra kell raknom a gépem. Előtte még szeretném végigjátszani a DA-t. Csak azt nem tudom mi lesz akkor a letölthető tartalmaimmal.
A játékot újratelepíthetem, de úgy tudom a letölthető tartalmak kódjait csak egyszer lehet.
Ezeket hogy lehet majd újra felhasználhatóvá tenni? Gondolom az online fiókom megmarad de a letölthető tartalmakat hogy lehet megtartani?
Egyébként Harcosbérc-el kapcsolatban csak annyi, ha már megvettem a CE-t akkor nem akarok rá warezt rakni. Biztos megbánom, de ez az én hülyeségem. -
hentesferi #9272 :D -
#9271 -
uiztu #9270 Helo!
Végre sikerült létrehoznom a Dragon Age parancsikonját. Mert most direkt a nehéz kategóriát választottam. De egy pályán nem tudok végigjutni. De a nehéz pályán akarok játszani. ÉS egy kis segítség gyanánt szeretnék cheatelni. És, ehhez kell a parancsikon. Ám,ahogy leírták, hogy hogyan kell cheatelni:Cheat Nekem a játék közben nem jött be semmi. ÉS nem tudok csalni. Valaki tudna segíteni? És, honnan lehet patchokat a játékhoz letölteni? -
Jocisan #9269 Sziasztok!
A játékhoz segítségek, karakterek, DLC leírások, és hamarosan küldetés térképek.
Dragon Age Cuccok -
#9268 A játék elején Lothering után egyből Redcliffbe mentem, és akkor még eléggé nyomi voltam tapasztalatilag, no meg a harcos kasztnak amúgy sem dukál sok dörzsöltség pont kezdéskor.
Majd újrajátszáskor jobban odafigyelek erre. Ja és tuti szerencsevadászt indítok. A mostani karimmal is 2 tőrrel nyomom nem karddal, mert iszonyat gyors, ráadásul az ügyességre is sok pontot teszek, így szinte mindig talál.
Szóval következőleg rádumálógép leszek, meg lopógép. :) Amúgy is alig jön a pénz a játékban, kell valami plusz bevétel már az elejétől.
Most néztem, hogy Lotheringet ár elfoglalták az éjfattyak. Ha jól gondolom ezt a körmágusok tornya küldetés váltotta így ki. Pedig ott sok parasztot meg lehetett volna lopni.
Sötétbarom: Jaja ezt én is észrevettem! Leilana mr majdnem maxosan szeret engem, már jár egy csomó bónusz a dörzsöltségére így. Gondolom ez amiatt van.
Ja még azt vettem észre, hogy mindig akkor kezdik egymást oltogatni a csapattagok, amikor valami hídon megyünk át. Legalábbis Lotheringben meg Redcliffben így volt. De még szegény Marabi kutyát is hogy tudják oltani :) -
himpike #9267 Tán vissza is kéne adni azt a makkot... -
#9266 vagyis mágikus gát van az erdőben.és az nem enged._) -
#9265 Az öreg tölggyel találkoztam,meg is kerestem neki a makkját .legyőztem a mágust ,de az erdő mindig ugyanoda rak vissza,mert valahogy megbűvöl,na mindegy előbb utóbb valahogy rájövök,kösz a segítséget. -
#9264 LoL. Én akármit csinálok akármilyen nővel, Leilana meg Morrigan folyamatosan hozzáfűz valami idióta kommentárt :DD -
Pares #9263 Jah, bár nem emlékszem, hogy hogyan, de tudom, hogy sikerült megszereznem (azt hiszem megfélemlítéssel) a kulcsot. Aztán amikor visszamentem a nővéréhez, cserébe a kardért adtam nekik 5 aranyat. Hát mit ne mondjak, eléggé örült neki. Aztán az epilógusban olvastam, hogy sikerült azon az 5 aranyon eljutnia Denerimbe, ahol aztán azt hiszem egy kovácsműhelyet nyitott, és nagyon jól ment a buli. Tisztára meggazdagodott, és egy napon találkozott Bann Teagennel, akivel összeházasodtak. Szóval az ősei kardjáért cserébe segítettem neki elég drasztikusan jobb felé fordítani a sorsát... :) -
himpike #9262 Aki kihívást keres tolja varázsló nélkül, sokkal nehezebb normálon is mint a tilitoli nehéz fokozaton. Időnként persze beesik egy-egy varázsló, Morrigan Redcliffben vagy Wynne a toronyban(mondjuk Marrigant megpróbálom elkerülni, szvsz kiyírom a gyereket ha lehet). -
#9261 Meggyőzést maxold ki, mert jónéhány melléküldetést elbukhatsz miatta.
Végülis elakadni nem fogsz így sem a játékban, csak a melléküldetéseknél érhetnek kudarcok.
Speciel ennél a küldetésnél a gyerek odadta volna a láda kulcsát, ha elég meggyőző vagy - ha nem, akkor simán visszemegy a templomba, a küdetésed sikeres, mert ez volt a feladat, hogy keresd meg a srácot.
Bónusznak tied lehetett volna a kard, ráadásnak egy csók a leányzótól.
BUÉK!
-
#9260 Akkor úgy néz ki azt is buktam, mert azt mondtam neki még anno (amikor még a rábeszélőkészségem is ratyi volt), hogy menjen vissza a nővéréhez, el is mentek a templomból.
Na mind1, nem érdekes, bár nem tudom mit vesztettem ezzel.
Mellesleg B.U.É.K. a DA-val játszóknak! -
#9259 K. házában van egy szekrény, benne egy srác. Beszélj vele, győzd meg, hogy adja neked a láda tartalmát, és kapsz tőle kulcsot.
Sten kardját viszont úgy néz ki buktad, ha kinyírtad a törpét és nincs kulcs. -
#9258 Köszi, akkor indulok harcosbércbe, utána meg sztem felveszem Palát is már.
Most látom, hogy Leilana már 2 szintet is lépett, amíg nem használtam. Felnyomtam neki a lopást/zárfeltörést hármas szintre. Az összes láda kinyitásához ugye csak ezt kell kimaxolni? (máramelyikhez nem kell kulcs)
Ha már itt tartunk, Redcliffe faluban Kaitlyn házában van egy kulcsos láda. Hol tudnám megszerezni a kulcsot?
Dwyn ládájához meg egyszerűen már nem tudok hozzáférni. Ott fekszik a halott törpe, aszittem meg lehet Leilana-val lopni a hulláját, de már nem lehet, és a láda sem világít ha ráviszem a kurzort. Tán ezt is buktam most már? -
#9257 Olyan runaköveket adj oda, amire nincs szükséged.
A többi szövetségest is lehet ilyen formán támogatni (törpéket drágakövekkel, elfeket alkimiai alapanyagokkal), némi XP-t kapsz cserébe, de a végső csatánál szerintem nem lesz jelentősége.
Harcosbérc nem nehéz - lesz ugyan néhány pofonosztás, de a Körtoronyban sokkal nehezebb csatákat kellett megvívnod. -
#9256 No a mágusok tornya kész. Szerencsére az enyészetben lévő lustaságdémon, és főboss a torony tetején is elsőre sikerült, bár mind2 picit megizzasztott. Wynne jó hogy velem volt, healer nélkül végem lett volna, így jócskán fogyott az enerdzsi drink, meg a lírium főzet is.
A táborban most már van egy küldött, meg dobozok rúnaköveknek. Bele lehet tenni őket, de ha jól gondolom ez ajándék, és vissza nem kapom később. Mi ebben nekem a biznisz?
Gondoltam most elmegyek harcosbércbe, jól jönne az a láda, mennyire nehéz küldi?
-
#9255 én sem akartam soha közelharcosnak használni tbh, arra ott vannak a harcosok (főleg Alistair az összehozható 100% mágiaellenállásával), mágus túl táp ahhoz h tankot csináljak belőle
btw ha villámsebzést elfelejtjük - mivel gyakorlatilag a legrosszabb és használhatatlanabb sebző varázslatok az egész játékban - akkor kb. egyet is értek mondjuk nálam főkarinál Final Reason volt a maga +15% tűzsebzésével
na meg 3 mágus között kellett értelmes cuccot kiosztanom, ezért is volt nekem pl fontos az 1 pontos arcane warrior. -
#9254 Ezzel tisztában vagyok, s írtam is, hogy nem rossz képesség, de nekem nem bejövős.
Az 50%-os kimerültséget lehet ellensúlyozni (az enyészet fátyla padig király képesség), de az igazi előnyét nem tudom, nem akarom kihasználni ennek a specnek.
Karddal a kézben nem lehet varázsolni, hiába van nálam a Varázsszövő, vagy akár a Csillagagyar nem érzem érdekesnek a játékot, hogy mágus létemre verekdhetek, a varázsláshoz el kell tenni a kardot.
Visszatértem a klasszikus varázsláshoz.
- Lord-magiszteri bot (+6 akaraterő, +2 mana regeneráció a harcban, +6 varázserő, +10% szellem sebzés, + 10% tűzsebzés)
- Kaszásgúnya (+6 egészség, +20% tűz ellenállás, +16% varázslat ellenállás, 10% esély a támadás elkerülésére, +12 páncél)
- Mágus csatacsizma (+12 páncél)
- Viharkarom (+20% villám sebzés)
Ez az öltözék sem rossz
-
#9253 Ez most szilveszteri vicc?
Gondoltad kiteszed a lábad a vadonba, s Fehéragyar csak úgy elédtoppan a semmiből, rábeszéled, hogy adja neked a szívét, s vége a questnek....
Az elfeknél elég rövid a küldetés,ha felkészült vagy 1-2 órányi játék után meglehetnek a szövetségeseid.
Járd be az erdőt, nem egy hatalmas terület, s ha valaki hajlandó szóba állni veled. nem árt oda figyelni arra is, hogy mit mond.
Pl. egy versekben beszélő öreg tölgy... -
#9252 bűvharcos tápsága abban rejlik, hogy 1 pont árán tudsz vele viselni magas erőkövetelményű felszerelést. pl Warden's Keep ad egy +50 stamina/manát adó bakancsot, ez máguson igencsak kellemes tud lenni, dettó az Executioner's Helm. esetleg Wynne-re rápakolhatsz egy Wade's Superior Dragonskin Armor-t, és élvezkedsz a -25% fatigue-n. -
#9251 Valaki help nem találom a fehér agyart az erdőben?Igy nem tudok az elfenek segíteni,mivel ott le kellene győznöm a fehér agyart,de az erdőben is eltévedek . -
#9250 Mágusokkal most úgy vagyok, hogy a specializációt csak a bonuszok miatt veszem fel, pontot nem adok rá, inkább megtanulok még néhány varázslatot, ha kardozni támad kedvem előszedek egy másik karit.
A bűvharcos képességek különben nem rosszak, s nem is akarok senkit lebeszélni róla, de nekem nem jött be a stílus.
A harci mágia 50%-os kimerültsége lehúzza a manát, márpedig azért indítottam a mágust, hogy varázsoljon, ne karddal hadonásszon.
Karddal a kezében varázsolni sem képes, előbb el kell tenni a fegyvert, vissza is került a bot a mágusomhoz.
Nálam a bűvharcos volt az az eset, hogy nem tudtam igazán szeretni, fölöslegesnek éreztem egy olyan specre pontokat adni, amit nem használok ki - Flemeth hollója adott egy respecializációs italt, s visszatértem a tiszta mágiához.
A lötyi elég cheat, még az alapból meglévő képességeket (gyógynövénytan, méregkeverés, stb.) sem kötelező felvenni. -
#9249 Értelmetlen kérdés.
Válaszd azt, amelyik neked szimpatikus.
Íjász a legnehezedd, de nem a legrosszabb, ugyanis itt olyan nincs, viszont az egy játéknál alap, hogy szeresd a karaktered.
Vannak, akik utálnak varázsolgatni, másoknál a nyers erő unott stílus - minden kaszt lehet erős, ha jól csinálod. -
Prof William #9248 Kösz a segítséget.
Legközelebb majd bűvharcost indítok. -
tothadam18 #9247 Melyik a legjobb kaszt?
Most fogom elkezdeni a játékot és nem tudom melyikkel kezdjem,és arra is hogy az adott kaszthoz hogy adjam a szintlépésért járó pontokat -
#9246 Azt majd a második részbe lehet gondolom -
#9245 Nem sok infot közölnek, s talán félre is értlemeztem, de valami olyasmit bogarásztam ki, hogy a történet folytatódik (ez annyit jelent, hogy az alapjáték főküldetésével nincs vége a storynak?), kapunk +10 órányi játékot, s felemelik a szinthatárt. -
#9244 Nem rakja ki a parancsikont az asztalra másnál sem.
Vista, Win7 okoskodása, hogy kekeckedik a felhasználóval, ha bizonyos programokat nem rendszergazdaként futtat.
-
#9243 Jó lenne ha inkább lehetne folytatni a mostani karival. Én tuti, hogy megveszem. -
#9242 Ha ez igaz, akkor végre jön egy tartalmasabb kieg, a plusz 10 óra játékidőbe sokminden bele férhet, szemben egy dlc-s villámküldetéssel. -
#9241 Nem neked ment válasznak, csak úgy bele a topikba céltalanul :D