Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
...igaz lassú, de amekkorákat üt,...Flemethbe a szar is megállt amikor odasózott neki a hegyomlás barátunk....már ha lehet ilyet mondani egy sárkányra
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A találatok száma meg nem függ össze a nehézségszintel.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ja meg kotoroztam,bejon az sw is.
De azert be kell latnom,a DA beszippant es amig ki nem probaltam az osszes karaktert addig bizergalni is fog.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A Witcher tenyleg az egyik legjobb volt a mufajaban egeszen eddig a jatekig.De azert azt ne nevezzuk harcrendszernek hogy egy felvillano kardra kattintgatsz pls.
Mindenki a saját szempontjai szerint el tudja dönteni, hogy egy adott játék tetszik-e neki, vagy sem, vagy játszik vele vagy nem - van választék bõven.
A fórumok azért vannak, hogy azok akik játszanak a játékkal, s érdekesnek találják megbeszéljék a tapasztalatokat, segítséget tudjanak kérni.
Nem cél, hogy XY fehasználó a játék fórumán köpje be hogy ezzel nem játszik, mert sz*r - nem játszik, szíve joga, de akkor itt nincs mirõl beszélni.
Kritikákat megfogalmaznak olyanok, akik játszanak a játékkal - ezeken már el lehet vitázni, vagy egyet érteni vele, hisz nincs tökéletes játék, nem az a gond, hogy valaki kritikus, de semmi értelme az "olyan gané, hogy nem is érdekel" véleménynek.
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Why so serious?
fölösleges basztatni a másikat
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Én a normálon kb a játék elsõ 5%-ában használtam gyógyitalt, meg akkor néha ha vészhelyzet volt (pl healer leesett mert nem figyeltem) amúgy egyáltalán nem is kell.
Következõ végigjátszásom hard-ban megy majd, de szerintem az sem lesz sokkal nehezebb mint a normál.
A halál csupán a kezdet...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Why so serious?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Why so serious?
Why so serious?
google, vagy más keresõ a barátod.
Why so serious?
Why so serious?
Szintén ennél a résznél volt olyan, hogy be értem egy nagy tágas terembe, hirtelen 5-6 csonti felpattant, és nekem ugrott, valahogy Wynne beaggrozta az összes csontit, átváltottam rá, nem tudtam mit tegyek, az elmecsapás még töltödöt, elkezdtem körbe-körbe menekülni vele, haha olyan volt mint a Benny Hill Show vége, én futtok elõl Wynnel utánam 5-6 csonti mögöttük a csapatom <#nevetes1>#nevetes1>
Végülis müködött ez a taktika mert a csapatom egyesével szétkapták a csontikat míg én Wynnel körbe-körbe rohangáltam.<#vigyor3>#vigyor3>
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az más kérdés, hogy a többi döntésed (Branka/Caladin, Bhelen/Harrowmont, BloodMagek/Circle, Faraksemberek/Elfek, Redcliffe stb.-stb.) az csak a végsõ csapataid összetételére vannak hatással, vagy az ending-et is befolyásolják?! Hmmmm...
Az Archdemont meg viccesen 1xû kinyírni (párszor megtettem unalomûzõnek). Elég beidézni a mágusokat és onnantól szétkapjuk, mint Floki a lábtörlõt (plusz ott a sok ballista, azt sem csípja, meg a rugóm nyilait sem). De elf íjászokkal is kicsináltuk, bár azok 1-4HP-t tudnak csak rajta sebezni többnyire, de idõvel az is megfekteti, csak vigyázni kell a spanjaival, fõleg az emissary-kkal.
Morrigan nélkül viszont voltak izzasztó csaták elõtte. Wynne jó healer, de még támadóvarikkal is gyenge harcimágus.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3