18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Solas #9320 Flamathel akkor kel meg küzdened ha már románcod van a morginalal és megcsináltad neki azt a küldit amikor a kör mágusok tornyába irving szbájába lévő könyvet oda adod neki, és rájön hogy hogy él ilyen sokáig az anya és me kér hogy öld meg...Vagy elfogadod vagy nem...Amm meg egy bazinagy sárákányá változik... Én edig asszem 3 sárkányal találkoztam! -
Solas #9319 Na igen a 140 ora ugy jön ösze ha a létező összes szálat letolod midnen küldi minden lehetőségével stb... Most raktam ujra patch nélkül..
1.Telepitem
2.crackelem
3.magyaritom azzal a változatal amiben csak bekel másolni a telepitetbe!
4.Felrakom a DLC ket
Hát ugyanugy angolok a dlck a sima gama magyar.....
Más Ötlet? vagy valaki adhatna másik magyaritást, meg köszöném! -
#9318 DE ugye volt olyan opció is, hogy "kotródj ribanc" -
#9317 most asszem behaltam.úgy érzem most magam mint amikor a Sopranosnak vége lett. aszittem csak most kezdődik a játék miután mindenhol azt olvastam hogy 100 óra játékidő mellékküldikkel +40 erre 34 óra játék után stáblista.ezt én kúrtam el vagy tényleg ennyi a fővonal végigvitelének ideje?
itt olvastam hogy megküzdötettek flemethel.én vele csak a játék elején találkoztam. miért? -
#9316 <3
-
Prof William #9315 Telvinter sárkányistenei nem voltak gonoszok... Max akkor lehet az ha Morrigan olyannak neveli de őt meg egy elméltelieg több száz/ezer? éves vén szörnyeteg nevelte mégis csak egy csöppet defektes boszi lett belőle semmi gonoszabb.
Morrigan a párbeszédek alapján + a legvégső beszélgetések alapján ( már ha jóban vagy vele ) egyáltalán nem valami kaotikusan gonosz kari hanem hellyel közzel normális aki néha maga sem érti magát.
+ ha a civilizált világban maradna valszeg templáriusok előbb utóbb felkötözik egy kellemesen nagy máglyára + ahogy a baba cseperedne és kiderülne hogy nem mindennapi akkor meg azért kerülne előbb utóbb máglyára... Az egyetlen esélye ha a vadonban él.
Lol lenne ha Dragon Age 2 elején az öreg Morrigan elmesélné a származásunkat. :) Akkor is olyan fajúak lehetnénk milyenek akarunk hisz csak attól függ kivel feküdt le Morri anno. :) -
#9314 sztem inkabb lesz a kis istengyerekbol fogonosz -
#9313 Ha főgonosz lesz, bojkottálok. -.-
-
#9312 Csak tipp: Az nem lehet, hogy a patch kavar be?
Warezos cuccoknál kellene lenni egy NFO fájlnak a csomagban, amit el kellene olvasni, van-e rajta valami fontos info.Persze, ha innen-onnan vannak összeszedve a dolgok attól sem leszel okosabb.
Kipróbálnám patch nélkül mire lehet jutni, (no igen, lehet akkor másik crack szükséges)
Ez azon ritka játékok egyike, ahol nem feltétlenül kell a patch, sőt az első folt okozhat hibákat, a javítások kb. csak annyiból állnak, hogy könnyebbé tették a játékot. -
Solas #9311 jajj most veszem észre hogy irtam :S xDMég szilveszter hatása ...
A lényeg hogy bármijen pecset magyaritást rakok fel A DLC amiket utána rakok fel nem lesznek magyarok hanem angolok , kicsit tudok angolul na d e azzért nem ennyire ...Szal lécci help! V rendes magyar link v valami!! Na kösz, bocs az irásért :)) -
#9310 Velem sokszor megtörténik, hogy melléütök betűknek, ezért nem szemrehányásként, de ebből semmit nem értek:
"de én nekem szkre és a ják alapjában magyar"
Magyar nyelvű játékra telepített dlc-k (néhány csak, itemet hozzáadó modot leszámítva) magyar felirattal kellene menni.
-
Solas #9309 Hali all, gondom lenne a játékal mégpedig:
1.Felrakoma játékot,
2.Patchelem 1.02a ra
3.Crakelem
4.magyaritom
5. felrakom hozá a DLC ket
6.kicseréma rosz blood armoros nyelvi fájlt
Na most az irták más forumon h a configurácioba a videonál legyen álitve english ről amygar ra de én nekem szkre és a ják alapjában magyar de a DLC s történetek npck angolok... ez lenne a probléma , remélem valak tud segítei mer 3 napja ezzel szopok magyarán megmondva h a DLC k is magyarok legyenek már vagy 7 szer raktam ujra-.- De nagyon szeretem a játékot szal léci help! Kösz előre! -
#9308 Nem csupán a játék végén derül ki, hogy vannak érzelmei a banyának, a szerelemtőlk teljesen összezavarodik, nem tud mit kezdeni azzal az érzéssel.
Morrigant sikerült olyan kaotikusra megalkotni, hogy róla bármit el tudok képzelni, ha majd egyszer ismét találkozunk vele (talán lesz szerepe a második részben).
Főgonosz is lehet, de egy öntörvényű szerelem elől menekülő, szíve mélyén jóságos boszorkányt is formálhatnak belőle. -
#9307 Nálam akkoris beadta a lentebb idézet részt, mikor úgy mentem oda, hogy a kardot kerestük :)
Amúgy nem olyasmit mond Sten, hogy a népének legkiválóbb tagjai (van vmi külön nevük) képesek csak erre? Mmint hogy visszszerezzenek egy csatában elveszett pengét. És emiatt hozzájuk hasonlít. -
#9306 Miután kiderült, hogy ő vitte el a kardot nem is annyira szórakoztató a párbeszéd, ijjedtében elég gyorsan elárulja kinek adta tovább, az tetszett igazán amikor nem a kardot kerestük (mivel elvileg nem is tudtam róla), Stent látva kis híján idegösszeomlást kapott.
Sten kezdetben főleg női karakterekkel rideg "vagy nő vagy, vagy harcos, mindjettő nem lehetsz", de a férfi főkarakter se nyűgözi le egykönnyen.
A kardja visszaszerzése után már szinte félistenek lehetünk nála: "nem lehetsz ember, ha meg tudtál találni egy csatában elvesztett pengét" -
#9305 Morrigan teljesen jó erkölcsi normákkal rendelkezik :)))
Ráadásul a végén bizonyosságot nyer, hogy vannak érzelemi is, szal nem annyira para :DD
-
#9304 Talán mad egyszer többet megtudhatunk, egyenlőre csak elmélkedhetübk mi is volt Morrigan igazi célja.
A legnagyobb aggály pontosan az lehet, hogy a boszorka a saját erkölcsi normái szerint nevelheti a gyereket, esélyt sem ad arra, hogy más is hatással legyen a kölökre. -
#9303 Egyetértek. -
#9302 "Alistair és Morrigan összefeküdtek"
WAT -
Prof William #9301 Morrigan végső ajánlata
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Old God Child nem lesz gonosz mint ahogy a régi sárkányistenek se voltak gonoszak csak az éjfattyak kavartak be nekik. Morrigan mondta hogy a lélek megtisztul az átoktól így tulajdonképpen jót is teszünk hisz megmentjük a múlt egy darabját. A gyermek nem hiszem, hogy olyan lesz hogy amint megszületik felüvölt hogy „Háháhá Isten vagyok imádjatok engem Exöszájzbúúúk”. :) Morrigan maga mondta hogy tanítani fogja hogy becsülje azt az ajándékot amit kapott. Sztem a gyermek olyan lesz mint pl a Baldurs’s Gate Baalspawnjai. Lesz benne egy Isteni szikra amit ha jól használ hatalmassá teheti de nem lesz isten. Bár lehet hogy meglesz benne a potenciál hogy azzá váljon. Nem lepődnék meg ha a gyermek lenne következő Dragon Age főhőse/főhősnője. -
#9300 Nem lehetek mostmár. Alistair és Morrigan összefeküdtek. Én meg rámásztam Leilanára
Kár, hogy vége. -
#9299 Nekem az Orzammar bejáratánál dekkoló tag tetszett.
KB:
"-Nem láttad ezt a kardot, barátom?
-Nem.
-Sten, tépd le a kezét.
-Na jó, lehet, hogy mégis csak láttam már valahol.."
:DDSAd -
#9298 ezen jót mosolyogtam ^^
alig várom hogy jáccak tovább,nekem már beszélt Sten a kardjáról és kiváncsi leszek így milyen jelenetet kapok majd :) -
himpike #9297 Hát redcliffet nemtom hogy sikerülhetett bebukni hehe, max úgy ha nem segítesz.Most utolsóra egy npc se halt meg csak Loyd a kocsmáros hehe, de érte nem kár amúgy sem. Maxos meggyőzés finoman szólva se kell, szerintem elég 2-3 is. Az ott szerezhető kard csak a vérfarkasok ellen nyújt némi előnyt, tehát akkor oda se mehetsz előtte hogy értelme legyen birtokolni. Marad a törpe/torony vonal meg a dlc-k. -
#9296 Karakterem fejszerkezetéhez hozzá tudok nyúlni valamivel? Rájöttem, hogy idegesít :DDd -
HammeRed #9295 Alarith boltját merre találom Denerimben? -
#9294 Most tartok ott (első végigjátszás) hogy Loghain megfeküdt és az új király Alistair (akinek a rátermettségében én magam sem bízok)nagy magabiztossággal bejön a partyhoz és közli, hogy kell neki egy feleség (a főkari egy ember csajszi), már nem tudom pontosan melyik választ adtam neki (nem küldtem el, ha lett volna f*ck me opció, azt választottam volna) de hamar lelankadt az érdeklődése a téma iránt, remélem lehetek még királyné. Lehetek? -
#9293 Kíváncsi voltam hogy reagál a hullarabló-kereskedő, ha meglátja Stent.
A kúnári haverom nem beszélt még a kardjáról, viszont a kereskedő nem semmi volt, ahogy Sten látványára sápadtan kezdett dadogni, Sten meg nyersen rákérdezett, hogy miért nézi olyan feltűnően
A kard nem került szóba, annyi esze volt a kereskedőnek, hogy ha nem muszáj, nem dühíti fel az óriást, mindenesetre jól szórakoztam a jeleneten. -
#9292 okés köszi :) -
#9291 Kezd a Circle Tower melletti kis kikötőben azzal a csavóval, aki valami hullát motoz. :) -
#9290 nekem beszélt Sten a kardjáról,de egyelőre nem tudom mégsem a törpnek mondani hogy tudom hogy nálla van,nem tudom kinél kérdezősködjek,most gyors megnéztem Redcliffe a tavernában. csaposnál sincs ilyen lehetőség.kovács sem tud semmit.most nincs sok időm de majd jobban körülnézek,kell a kard mert Sten a partyban van :)
-
#9289 Persze nincs időtényező, csak lehet előnyősebb egy adott helyre utóbb, mint előbb menni. Látod én először játszom a játékot, be is buktam a redcliffe faluban levő kulcsos ládát és Sten kardját. Következő végigjátszásra már csakis úgy megyek oda, hogy a meggyőzésem maxos lesz.
Jó olvasni, hogy azért a lopás tartogat nagyobb cuccokat is. -
DarkBlade #9288 Jan. 05. 400pont lesz az ára /vagy másik lehetőség/. -
hegege #9287 A return to Ostagar dlc mikor jelenik meg ?Nem ugy volt hogy karácsonyra megérkezik? -
himpike #9286 Nézegetem hogy valaki itt kezd valaki ott de emberek: nincs időtényező a játékban... Én kifordultam redcliffeből, elmentem a törpékhez, ott nem bírtam a bélen(lol caster nélkül nem tudtam átütni a vértjeiket) fanatikusokkal, elmentem a redcliffei szuka questjeire, majd megvédtem a falut. Utána benéztem paláért, elmentem az elfekhez és végigjártam az erdőt(nem mentem le). Ezek után megcsináltam a tornyot és mindenhez volt elég skillje a partitagoknak. A lopás szintfüggő, nagyobb szinten kb 25 ezüstöt lopnak a tolik, ha meg tárgy van az npcnél akkor ugyanaz fog esni. A törpéknél pl érdemes lopni mert sok potiont adnak, a megmérettetés rajongók meg relative sok pénzt. Vartag vagy kifene egy megmérettetés pajzsot +12 védővel, a nemes meg akiért le kell menni először Bélen oldalán a mélyutakra meg egy elég jó tőrt ejt ki mikor már fent van a háza előtt(lehet hamarabb is nemtom). -
#9285 De gáz, erre még nem is gondoltam, hogy otthagyok mindekit a táborban, vagy másodmagammal megyek "sétálni". Talán azért mert féltem attól, hogy útközben rámtámadnak, és kevés lesz oda 1 vagy 2 ember.
Úgy látom érdekes lesz másodjára végigjátszani :)
Köszi! -
krisztajo #9284 Újfent köszi a válaszokat! Most viszont egy fondorlatos kérdésem lenne!
Ha női a főkarim és összejövök Alistair-el rá lehet-e még venni a Morrigan-al való légyottra a végén? Vagy ez már kizáró ok???
-
#9283 16 dörzsöltség (avagy cunning) és kimaxolt meggyőzés (coercion) elég ahhoz, h mindenkinek lyukat beszélj a hasába, avagy befenyítsd őket. -
#9282 Csapatválasztó képernyő - a csapattagok maradnak a táborban, a főkarakter egyedül elbolyong a kis faluban (persze azért az éjjeli csata előtt vedd vissza a csapattagokat).
Békésebb vidékeken sokszor lecserélem Morrigant, akinek csatákban jó hasznát veszem, de párbeszédekbe elég otromba módon szeret beugatni, s általában nem is tetszik neki, ha valakin segíteni szándékozunk.
Redcleffebe érkezve is megejt egy kedves beszólást, de az elfeknél, törpéknél is "ha nem boldogulsz egyedül, dögölj meg" séma szerint értékel dolgokat.
A boszival szemben Leliana díjazza a segítő szándékot, ha valakinél nem számít állandőó csapattagnak a bárd, ezeken helyeken nyugodtan meg lehet sétéltani, beszélgetni vele ("mit tudsz erről a helyről?"), persze, ha a főkarakter vele romantikázik ő sem fogja díjazni, ha a szeme láttára próbálunk más fehérnépet elcsábítani.
Ezek a csábítgatások esetenként elég költséges szórakozásnak minősülnek, Redlciffeben is akár 10 aranyba kerülhet a két csók, s haszna mindössze annyi, hogy a történet végén a két leányzó is visszaköszönhet, amikor kideül, hogy a cselekedeteidnek milyen hatása volt az életükre.
Az elfeknél a gyámoltalan szerelmespár egyik tagját lehet elcsábítani, ehhez némi gonoszság is kell, a Gyöngyben Isabella szeme igencsak felcsillan, ha olyat merészelünk neki mondani, hogy kártya helyett inkább másban ügyeskednénk vele - főleg ha Zevran is velünk van. -
xianon #9281 De akkor sten kardja is bukta?