Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fõkarinak is erõs a mágus, és akkor nem kell azt az idegesítõ és ostoba ribancot cipelni...

Why so serious?

Nem egy mod tette nehézzé! igy mindjárt élvezetesebb! 😊
robotnyk
árultak csak elfogyott :C
JethroHUN
A mágus igenis erõs kari csak nem fõ karinak, elég ha Morrignat mindig magaddal viszed.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

cikasz
Te a cseh2-n játszottál vagy mi?

http://www.akciofigura.hu

JethroHUN
Szívembõl szóltál. Nincs jó vagy rossz.Igen tényleg ilyen a game. De nagyon kell vigyázni mire nyomsz mert mer el kell kötelezned magad nem lehetsz pont középpen, neked legyen jó vagy másknak. Ha csajjal vagy Alastair felvesz királynõkének ha szerlemig tunkolod ajándékokkal XD Csak kár hogy csak a történet alakításra kapunk szabadságot. Lehet h sokat Oblivionoztam és megszoktam h arra megyek akarok, de A Dragon Age 100x tetszett a történet nagyon jó, a könyvet az elõzményekrõl biztos kiolvasom. Én is meglepõdtem a végén h Bhelen lett volna a "jó"

Lacee
érdemes végigjátszani a törp nemes eredetsztorit, jó kis adalék Bhelen karakteréhez... már csak amiatt sem támogattam 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

b-type
..Bhelen nekem nem jött át, dumáltam akivel csak lehetett és nekem az jött le hogy Bhelen nem jó a törpéknek,..meg az elintézési módjai sem tetszettek.
De hát ez van...annyira nem csinálta jól ha kétség fért az uralkodásához, meg hát unalmas is lenne ha valami nem forrongana Ferelden-ben 😊))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Fenrir
Ez szinte minden Bioware játékban így van, eléggé tágra van véve az, hogy miket dönthetsz szerencsére.

A halál csupán a kezdet...

Mágus (arcan warrior/bloodmage) sajna nem lehet király, ezt mondja is Anora, talán ha nemes emberrel kezdesz akkor talán, nem próbáltam. Ellenben mágusként telehetsz a kancellár, és a hátérbõl irányítod a királyságot ha a csajt rakod a trónra😉 Amugy Alistair totál rossz döntés uralkodonak. ÉS ami a legmókásabb a törpéknél Bhelen a jó választás, a másik totál csõdbe és háborúba visszi a nemzetüket, föleg ha meghagyod az Üllöt,mert ember/elf lelkeket raboltat el. Bhelem ellenben még Blankát is lezúzza, és bezáratja a kócerájt, hogy ne készüljön több Gólem, továbbá megszünteti a kasztrendszert. Tehát a Pure Jók Bhelenre szavazzanak!!!😄
Amugy rengeteg postot olvastam itt a jó-rossz vitákról, ezt ideje elfelejteni, ennek a gamenek a szépsége hogy nincs ilyen, itt emberi döntések vannak, a Te döntéseid!, és ezek a döntések befolyásolják a játék végkimenetelét. Ami szerintem eszméletlen jó húzás volt a Bioware részéröl. Végre nem a szokásos klissélet kelett követni, nincs jellempont meg a többi marhaság...
Bízom benne hogy készül a folytatás, mert nagyon kiváncsi vagyok milesz morrigenel meg a kölykömmel😛
JethroHUN
Ez egy vevõs játék. Jó lenne ha árulnának vmi gyûjtõi kiadást pl a könyvel együtt.

JethroHUN
205? o.O Jah én is rúgóval mentem szerintem nagyon jó. Fõleg a amikor két késsel felugrik pl az Ogárra, de a sárkányok kinyírása sem utolsó azzal a szaltóval. Az elitek ellen jó, míg a többiek a kicsiket aprítják addig elintézed a varázslókat vagy más távolról sebzõket.
A további életutak az h érhetõ el? Most h vége a történetnek tökre jó lenne újra kezdeni de vmi újjal.

Ranger-el am.13-as szinten lehet már percenként 205-öt sebezni😊<#eljen>
Megidézett pet-ek meg nagyon bírják és jó a dps.
Lehet nem olyan látványos ranger mint a fatality-s rugók viszont remek játékélményt nyújt a nyilas is sz.tem és roppant hatásos tud lenni!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Pedig pont a képes/feliratos cucc tetszett nekem, olyan odaillõ volt. Ünneplés megvolt elõtte. Jade Empire végén is így feliratokkal mesélte el a dolgokat, ott is jó volt.

Why so serious?

JethroHUN
Most vittem végig 68óra alatt, átlagos szintet. 22es szintig jutottam, de nem az elfgyökeres viccel. 😊 Alastir király lett, tényleg csapni való. a Végén a képregyénszerõ outroból kiderül h mekkora viszályokat szított. Én túléltem, Morrigan meg szülhet démonkölyköt. Loghain meghalt, én nem akart annyira megölni, inkább igya meg a darkpsawn vért. de Alastair lecsapta a fejét azonnal XD Kicsit többet vártam volna befejezésnek. Vmi extrát h még mehetek vmerre. Vagy egy normális outrot nem csak pár képet szöveggel h kivel mi történt 😞 Kár h ez mindig hiba, h egy játékot sokáig csinálnak és a végére már senki nem marad kedve, ideje. Mert ki kell adni h vegyék. Na mind1
A "További Életutak" menüpot mért nem oldódott fel? Vagy mind 3 fajjal végig kell vinni? Csaj karival voltam, és volt egy párbeszéd h Alastir és Anora összeházasodik, ha nem megyek bele akkor királynõ lett volna a karim? Vagy ha féri akkor meg király? Csak kíváncsi lennék >.< egy kis spoilert pls.

Különc
Creative use of game mechanics <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fenrir
Sajna van sok ilyen exploit a játékban 😊

Ja az vicces, hogy veszel 50 ezüstért 99 elfrootot és utána ezt beválthatod 750 XPre. Így bagóért lehet lépni a szinteket. Nem használtam mert csalásnak éreztem de akkor is durva. 😊

Why so serious?

Fenrir
Az a vicces, hogy a pagonyelf táborban veheted az elfgyökeret korlátlanul és utána leadhatod korlátlan xp-ért a táborban akkor amikor már ott az elf szövetséges küldött.

Kandurex
2- tõt kapsz az elején,...legalább gondolkozz mielõtt írsz,

(plusz még könyvbõl is lehet tanulni addigra +2 -õt, bár az már felesleges, az kell a szakosodáshoz)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fantusz
Kérdésedra konkrétan nem tudok tanácsot adni , remélhetõleg más majd mondd okosságot arra.

Az elsõ "szabad" utam a pagonyelfekhez vezet, a táborukban 99-es csomagokban lehet venni korlátlanul elf gyökeret, gyógyitalokkal nem lehet gond.
A manaitalhoz sajnos itt nem sok-semmit lehet szerezni, azért a mágusokhoz kell átrándulni Eszényet-túrára.

SZEG007
glyph of repulsion valami kapuba, beagrozni nagy tömeget, és lebaszni infernot, grease-t, fireballt. Ettöl normál fokozaton mindenki behalt, és party sebzés 2/3-át én csináltam😛

wedge31
Nagy kaland ,nem az a legény aki adja hanem az aki állja.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

12 skill pont 10-es színten?? Nemá!
Na azért az én kétkezesemnél nemhiszem hogy jobb! 200-at simán üt! Meg a sok kombója! Ezeket nemtudja a varázsló!
Kandurex
Amiket ott leírtam, azt tudja egy 10. szintû,...

Persze amiket leírtál azt kb egy 20-as színtû varázsló tud használni! Annyi skillpont kell hozzá! Meg elég sok idõ a feltöltõdésû idejük a varázslatoknak! Ez még nem tetszik! Remélem lesz rá mod! Majd akkor elõveszem a varázslót!
wedge31
Nem te vagy az elsö aki érdemtelenül fikáza az arcane warriort valszeg mert még nem probáltad ,überbrutál battlemage lesz belöle többet bir mint egy tank.

jól megszítam mire oda értem blankához elfogyot a gyógyitlom vn valami tuti recept hogy lehet könnyen végezni velük?
Pontosan! 4-es színtû varázslatok nem érnek semmit sem! Sok idõ amíg varázsol, elég gyenge, belerohannak a társak! na meg a másik hogy közel kell menni a tûzlabdához is! Észre vesznek! Nem értem hogy miért nem lehetett távolabbról küldeni a varázslatokat! A fagyasztás tényleg nem rossz de könnyen lefagyaszthatod a társad is! Rémálom szinten meg alig hatásos mert immunisak rá! Alig van jó destruktív varázslat! A legjobbak amik a saját társakat buffolják! Meg elég hamar leszedik a varázslót! Ahoz képest hogy azt írják hogy a nehézpáncélzatost támadja elösször az ellenség elég hamar a varázslót szedik le! Én esküszöm a kétkezes pallosos harcosra! Az még magasabb nehézségen is ütt nagyokat ahol a varázslatok színte hatástalanok! Egyedül még a gyógyítás nagyon jó meg a csapat felélesztése!
dartonita
Mágusnál igazából a spec-ekkel van gond szerintem. 4-bõl csak a spirit healer meg a bloodmage használható valamire, a shapeshifter és az arcane warrior nevetségesen gyenge/fölösleges.
Kandurex
Nem lehet annyi skillre rakni pontot, sajnos, szerintem, egy 4. szintû spell egyszerûen luxus normáltól felfele nehézségen.

Az átkok egyébként más tészta, ezért írtam destrukt varázslót.

Fantusz
Négyes szintû varázslatoknak is megvan a hasznuk, bár az mindenképpen hátrány, hogy elég hosszú az elõkészítési idejük, s a társakra is oda kell figyelni.
Magaslatról támadó íjászcsapat ellen egy erõs területre ható varázslat nem rossz (jégvihar, inferno), a kõve dermesztés is négyes szintû spell, a tömeges altatás hasznosságáról se nagyon lehet vitázni, s lehetne még sorolni.
Abban tökéletesen egyet értek, hogy egy alacsonyabban sorolt varázslat nem biztos, hogy rosszabb, vagy gyengébb, s a varázslatokkal kért is lehet csinálni.
Fagymarokkal célzottan lehet az ellenfelet fagyasztani, de egy rosszul elcastolt fagykúp esetleg a saját csapttagjainkat dermeszti jéggé.

böröczk
Eltünteti a karikákat..

Kumiho #2179

Különc
Jók a 4. szintû varázslatok, easyn játszó hunproknak <#idiota>

Kandurex
Erõs a mágus, csak nem abban a formában, ahogy eddig megszokhattuk.

..de némi pár apró trükkel: használj "varázs illencet", használd a "varázs hatalmat", és kb. 3 - 1 arányba mindig a magic -et nyomd. Ezzel elég brutális, de lyrium függõ varázs kasztot hozhatsz létre...szóval piálni kell megállás nélkül.

vagy, és ez az ésszerûbb, 2 - 1 arány, elég csak az illenc, és próbálj nem feltétlenül destrukt kategóriába menni, ergo, nem nagyon lesz szükséged a 4. szintû spell -re, szerintem hatékony és fontos varázslatok:

Illenc (kötelezõ, add némi bónuszt, cserébe alig kerül valamibe)
Erõtér (néha nem árt kiütni az erõsebb ellenfeleket, sõt, néha ránk is hasznos)
Emberzúzó Ketrec (ugyanaz az, mint az elõzõ)
Fagykúp (minden ellenfél típust lefagyaszt, területre hat, elég egy mágussal megtanulni)
Tûzlabda (idõt nyerhetsz vele, és cserébe erõs is, területre hat)
Sziklaököl (fontos a fagyasztás miatt, széttörheted vele az ellent)
Fontos még a mana szívás a halottaktól!

...nagyjából ezekkel egy egész hasznos, nem támogató, de a részét a csatából nagy szelettel kivevõ mágust csinálhatsz (50-60% általános damage egy harc alatt partira vetítve). A 4. szintû varázslatok alkalmatlanok, az ellenfél vagy kisétál belõle, vagy egyszerûen a többi csapattárs miatt kerülendõ.

A fagyasztás is izmos, az a helyzet még a jégsebzésre immunis ellenfelek is megfagynak tõle ami igen sok helyzetben nagyon is jól jön. Mert hiába nem sebzem, a társaim szépen csapdossák amig az meg van fagyva.

Why so serious?

Fantusz
Ki kell próbálni - nem tûnik egyszerûnek megtalálni az egyensúlyt, de nem is lehetetlen, a pajzsos harcosnak is szüksége van ügyességre.
A dilemme talán ott lesz, hogy a kétkezesnél erõre, vagy dörzsöltségre adod a sebzésnövelõ pontjaidat.

Fantusz
Ezt nem tudom honnan veszed, hogy a mágus gyenge...
Még egy elsõ szintû varázslattal is képes elsöpörni az ellenfeleket, ha jól lett fejlesztve, egy négyes szintû területre ható varázslatról nem is szólva.
Az nyílvánvaló, hogy komolyabb ellenfélre kevés egyetlen spell, de ez így lett kitalálva, s ott vannak a varázslat kombinációk - pl. altatás+rémálom Morrigantól - ha az ellenfél elbukja a próbát igencsak füstöl.

wedge31
Te biztos hogy toltad ezt a játékot ?

Különc
Vágom hogy arra jók, csak szerintem az alap statjaik elég gyérek, így gondoltam h a 2 kezes fegyverrel harcolok nem túl tápak, de akkor kiprószálom

Sziasztok!
Azért azt sajnálom hogy a mágus elég gyenge a játékban! Semmi igazán pusztító varázslat! Igazából csak támogató! Pedig az összes szerepjátékban van magas színtû varázslat pl:NW2 Csak a paralizáló,altató varázslatok jók! De magas nehézségen majdnem teljesen immunisak a varázslatokra! Semmi jó buff képesség! Jó lenne ha a szettek tulajdonságát is kiírná hogy mit növel meg stb!
dalmar
Köszönöm.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

Kandurex
Hát,

1. csúszós akármi amit begyújthatsz
2. ezt elolthatod blizzarddal
3. tempest (ez a villám vihar), spell might, blizzard = évszázad vihara
4. lefagyasztott ellent széttörhetsz a ketreccel, vagy a sziklaököllel
5. a bénító és taszító runa kombinációval egy körkörös bénítást hozhatsz létre
6. álom és rettegés kombináció, erõs szellem sebzés
7. erõtér és ketrec, egy erõs kisülés ami még hátra is dobja az ellent
8. spell might (varázshatalom), meg animate dead , valami erõsebb csontit idézel
9. lehet a manát gyorsítani ezt valamelyik átokkal kell, de nem jut eszembe
10. ugyan pepitába, csak amikor az élet erõt szívod el

....

Ez eltünteti vagy megváltoztatja a köröket?

dalmar
Helló ,megtudnátok mondani,hogy milyen varázslat kombok vannak?Három db-ra magamtól is rájöttem,de 10 nek kell lennie.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

lol😄

Valts at tavolsagi fegyverekre, lodd a magusaiddal, kerj segitseget a szovetsegesektol, akinek van tavolsagi tamadasa pl. magusok, vagy az elfek.
Mi van ha az összes balliszta beragadt és vezérdémon nem száll ki onnan igy ne mtudom támadni ?