Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Loading Screen - possible memory leak increasing loading times between environments. (Needs more info)
A halál csupán a kezdet...
1. Megölöd Loghaint vagy megmenekül és Allistair megy el.
2. Az utolsó estén lefekszel Morrigannal vagy nem.
3. Az erõdben magaddal viszed Loghaint/Allistairt vagy nem a végsõ harcra.
Jó játékot 😛
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyik, mikor megölöm Loghaint, rádumálom Alistair-t és ANora-t a házasságra, AListair szakít velem, elküldöm a faszba Morrigan-t a gecótervável, az lelép és én áldozom be magam az Archdemonnál, meg a másik, mikor full ugyanez, csak hagyom Alistairt megmenekülni és õ áldozhatja fel magát. Vicces mindkettõ.
De a program erõsen bugos, mert ha Alistair halott és Anora-t egyedül koronázzák, akkor is azt írja utána a program, hogy faszán uralkodtak együtt és Alistair járta a terpet és inspirálta a népet, balblabla...
Valaki tudja, hogy Denerimben az uccsó tolvajküldetésnél, ahol csapdába csalnak, és nem találsz a leggazdagabb koma házában semmit, csak egy halom muksó megtámad, onnét hogyan lehet visszajutni? Van egy ajtó ami elõtt szekrény van, azt nem tudom elmozdítani! Mit kell csinálni? SOS
Engem az basz fel jobban, hogy 39-es armor class-sal level 22-n is a lev 0-ás íjászok és sima lev 0-10 mob is úgy meg tud csapni és SEBEZENI, hogy gülled a szemem?!?! Miafasztólmár?!?!?!! Ez kész vaze! Asszongya, hogy a páncél a már bevitt sebzést CSÖKKENTI?!?! NA akkor ezek mennyit sebeznek kéremszépenalássan?!?!?
Viszont ez a kikapcsolom-bekapcsolom dolog nem tetszik. Teleportáló tárgyak? Amikor olyat nem is tudnak a mágusok? Jobb lenne, ha Orzammarba visszatérve elõkerülne valami nemes, aki hitt az ártatlanságomban és megõrizte nekem a felszerelésemet, amit elvettek.
Viszont halotam hogy meg lehet szerezni calian király páncélját valakinek sikerült már?
Nekem 22-es szintû bérgyilkos/párbajhõssel sem ment, szerintem már csak a kaszterek maradnak akinek sikerülhet.
Amúgy van olyan mod ami leveszi a sapkát ha nincs harc és visszarakja harc közben. Sajnos van 1-2 ami igazán idióta, fõleg a kasztereké.
Mágusommal most nehezen egyensúlyozok a leányzók között, a táborban mindenki tud mindent.
Az érthetõ, hogy a szerelmes Leliana nehezen viseli Morrigant, de az önzõ boszinak sem tetszik, hogy más nõ is van a világon.
Azon meg nem kicsit lepõdtem, meg, hogy az Alistairral folytatott párbeszédbe beadta a "Szex?" opciót.
Why so serious?
Kumiho #2179
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
spacer
ANSWER
We understand that this is frustrating (especially for a dwarf of your noble status), but don't fret! There are steps that you can take to restore your lost items.
* First save your game.
* Next, exit to the main menu and go into the Downloadable Content menu.
* Uncheck all of your active DLC items.
* Load your saved game, being sure to confirm the Force Load option.
* Save your game once more.
* Go back to the Downloadable Content menu and re-check all of your items.
* Load your saved game again.
Performing these steps should restore all of your items except for the Memory Band. While we do not yet have a solution for restoring the Memory Band, our engineers are hard at work on this problem, and we should have a permanent solution for all missing items in place soon.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fölöslegesek neki az általatok említett képzettségek. Amúgy is karakterem már simán übereli Alistairt harcban.
Kumiho #2179
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Why so serious?
A párbajhõsöd nem alattomos, bérgyilkos beállítottságú <#nevetes1>#nevetes1>
Why so serious?
Why so serious?
Nekem a hang ha harcra kerül a sor nagyon felhangosodik, de nem értem miért.
http://www.akciofigura.hu
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy csak nálam nem mûködik a hangerõ beállítás a játékban vagy másnak is van vele gondja? Tökmindegy, hogy mennyire állítom a hangot (nem a párbeszédet és a nem zenét) a csuszka bármelyik pozíciójánál is ugyanolyan hangos. Sõt, ha bepipálom, hogy hang kikapcs akkor is megy tovább 😊