18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • SötétBarom
    Most így a második végigjátszás közben azon gondolkodtam el, hogy nem lehet, hogy Flemeth egy "Old God"?
  • TDC Geronimo
    Dobozos kieg márciusban?
  • uiztu
    Helo!
    Én most telepítettem fel a játékot. De nekem nem rakta ki a parancsikont az asztalra. És, amikor a beállításoknál megpróbáltam, azt írta ki, hogy nem rendelkezel rendszergazdai jogosultsággal. Most mit tegyek?
  • Pares
    Nincs mit :)
  • offkorzreg
    igen met mondom azhittem a sisakos lovagnál lesz,de amúgy már megvan a páncél :)
    Allistairnek mást szántam,DLC harcosbérc Szürke kamarás páncélt.Templárius páncélt Stennek akarom,igen templárust képzek belőle és úgy,met az a megkötés.és köszi a segítséget mégegyszer :)
  • himpike
    Írjál konkrétumot is mert ez nulla. Letöltős verziód van vagy dvds?
  • wedge31
    Nyugodtan tedd fel a harcosbércet sokat nyersz vele / például a játék legjobb fegyóját / itt a többségünknek a játék eredeti és semmi probléma nincs a dlc-vel ,de persze ha erkölcsi agályaid vannak akkor tényleg felejtös.
  • Fantusz
    Az inventory-t vagy akár a képességeket nézegetve a bal oldalon látod a csapattársak képét (mindíg azét akinek az adatait nézed, vagy öltözteted, esetleg ajándékozol neki valamit)
    A kép alatt láthatod az elfogadási szint-skálát, ha az eheret ráálítod a csúszkára kiírja a pontos értéket, s hogy az mit is jelent.
    Semleges, közeledő, barátságos, rajongó, szerelmes - senki nem utált, úgyhogy negatívumokat nem tudok sorolni.

Morrigan Flemeth varázskönyvét kéri, amit a Körtorony küldetésben valószínűleg kéretlenül is megtalálsz, a másidik szinten Irwing főmágus ládájában lesz.
    Nem feltétlenül kell azonnal megörvedeztetni vele Morrigant, bár hálás lesz érte.
    A következő "kérése" talán meglepő lesz, főleg, ha megkapja, amit akar, és az örömtől szerelmbe esik.

Semmi gondot nem jelent, ha nem eredeti dlc-t használsz, ha sikerül a Warden's Keep kiegészítőt a netről megszerezni feltelepítve tökéletesen, magyarul működik.
  • Calver
    elfogadottsági szintet jelzi a karakterlapon, a karakter xp-je felett egy kis csúszkán, a könyvet pedig Irving szobájában találod, a mágusoknál.
  • krisztajo
    Hát lehet hogy én tévedek!
    De eredeti játékom van, és úgy tudom, arra nem lehet illegális tartalmat rátenni?!
    Megvenni viszont pillanatnyilag nem szeretném.
    Nekem legalább is ezt mondták többen is, és nem szeretnék kockáztatni.
    Viszont újabb kérdésem lenne. Az elfogadottsági szintet a társaknál hogyan lehet megnézni? Van rá valami mód, hogy megtudjam kinél hogy állok?
    Illetve Morrigan személyes küldijének megkezdéséhez valami könyvet kell megszereznem. Hol keressem helyileg?
  • Fantusz
    Lassan csak rájössz miről beszélünk :-)

El lehet őket engedni, vagy ha a lustaságdémonhoz lépsz be előbb később már nincs esélyed a páncél meszerzésére (csak sejtem, hogy az enyészetből kilépve már nem lesz ott a démon és a lovagja, de ebben tévedhetek).
    Nem rossz darab, bár lesznek jobb vértek Alistairnak megteszi, a páncélt csak templomos viselheti, a sisakot bárki, ha egyébként az erő-feltételnek megfelel.
  • offkorzreg
    tudom mostmár,értem igen.a sisak nem ott van de azt már megtaláltam,a páncélt is tudom hol van,köszönöm a segítséget :)
  • offkorzreg
    jaj várjatok,arról a templárusról van szó aki egyedül van egy démonnal a szobában?csak met azt előző játékomban odaadtam a nőnek,őket kell lenyomni hogy enyém legyen a templárus páncél ha jól értem :O
  • Pares
    Már nem emlékszem teljesen, de azt tudom, hogy valamelyik felső szinten, azt hiszem szemben azzal a lustaságdémonnal (aki elaltat, aztán jön az enyészet) lesz egy vágydémon, aki egy templáriussal játszadozik. Miután mindkettőt legyőztem, a templárius dobta a Templárius páncélt. A sisakban nem vagyok biztos, hogy ott szereztem, de tudom, hogy mindhárom alkalommal megvolt az is.
  • offkorzreg
    érdekes met előző játékomban sem találtam meg.csak a sisakot akkor is.pedig utána olvastam és ott írják.talán valamit nem jól csinálok,van mentésem,megpróbálom újra,hátha megkapom :|
  • Pares
    Na de hogyha nem jut át a csapás... Mivelhogy nem fog átjutni a csapás, ha elég nagy a defense (120+). Tapasztalatból mondom. Akkor pedig elég egy közepes vért is, vagy egy jó könnyűvért, mint mondjuk a Gazkabát (The Felon's Coat)...
  • offkorzreg
    hát nem tudom a démonra emlékszem épp ott járok,arr mentem igen először igen,fagyasztott is emlékszem,levertem őket megbűvölt templáriust igen,na mondom ennél lesz,hát nem.csak egy sisak :C
  • Pares
    Eddig 3x öltem meg őket, és mind a 3x megkaptam a páncélt, és azt hiszem a sisakot is...
  • Fantusz
    Páncélt pedig könnyebb megtalálni, s az a sisakkal ellentétben ad bónuszokat is.

A megbűvölt temlárus dobja a felső szinten, szemben azzal az ajtóval, ahol az enyészetbe zuhan a csapat.
    A démon elég idegesítően fagyaszt őt érdemes előbb leverni, a mágikus támadásnál a templárus terület megtisztítást használ, plusz ott a sok csontváz-segéd, ennek ellenére nem különösebben nehéz csata.
    A páncélnak a templárusnál kell lenni.
  • offkorzreg
    de basszus csak a sisak van az egyiknél,másiknál sincs a páncél :s
    most akkor mitcsináljak?
  • VampireKain
    Mivel itt nem találtam megoldást, és én is szenvedtem egyet vele, íme:

Gant tanítvány jegyzetei "küldetés" Körmágusok tornyában..,
    amikor van 3+1 szobor ami rázogat.. :)

Megoldás:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (akkor csinálod jól ha "érintésnbél nem történik semmi = nem ráz)
    szóval a 3 szobornál a sorrend bal-jobb-közép majd a 4. szobor az a pajzsos! /küldetés frissítve/ majd vissza kell menni oda ahol 1. találkoztál Wynne-el majd lezárt ajtóra katt és tessék..:)
    egy elég jó 2kezes kard a jutalmad ami még +sárkányok ellen is jó! :P
  • Terminátor14
    Kell hozzá az első bűvharcos képesség is.
  • Prof William
    + még 1 kérdés...

Ha bűvharcos leszek akkor mágia értékem fog számítani az erőnek? Csak mert próbaképpen felvettem eszt a specet Morrigannal ( 50 mágia ) és poénból megpróbáltam Sten páncélját ráadni amihez 38-as erő kellett volna. De nem sikerült ráadni pedig ha az erő=mágia igaz akkor lazán ráfért volna.
  • wedge31
    Felejtös ? ahogy gondolod...
  • Prof William
    Amikor elindult mindenki a hadba a gólemeket nem mutatták hogy megindulnának csak a Törpéket.
    Miért?

Megmentettem az üllőt, Haromothn és nagyurat emeltem a trónra. Talán ez a baj? Vagy a gólemek majd megjelennek még?
    Megnyertem a holtak légióját is. Lehet hogy ez volt baj?
  • Terminátor14
    Említettem egyet, ami nem is tudom, talán 7 éves játék? :) Azt nem várhatjuk el, hogy évtizedekre visszamenőleg mindennel kompatibilis legyen.

És ahogy te is írod, legtöbbször két kattintással meg lehet oldani a felmerülő problémákat. (Admin jogok vagy kompatibilitás) A win7 pedig egy igenis jó os, rég volt ennyire stabil rendszer a gépemen.
  • Fantusz
    Nem állítottam, hogy a Win7 szar, de azt sem, hogy kiváló Op rendszer, mivel nem használom.
    Azt jegyeztem meg, hogy a fórumokon mostanában a Win7 használók panaszkodnak a legtöbben, hogy ez, vagy az a játék nem megy.
    Kapásból említettél egyet te is, goyorsan hozzá téve, hogy az már régi játék, biztos azért.
    A Fallout3 picit ifjabb kiadás, a Sacred2 használóknál is sláger volt a Win7 alatti futtatás kérdése, de itt sem Arrakis91 sírt először.

Nem hasznlom a Win7-et, a fórumokon megoldásként sokszor a futtatás rendszergezdaként, és futtatás XP SP2-es (SP3-as) üzemmódban tanácsokkal operáltak.

• Fantusz
    El lehet menni, az első utad automatikusan a táborba vezet, azt követően majdnem szabadon mozoghatsz a térképen jelölt pontok között.
    Van néhány elérhetetlen pont, ahová már nem lehet visszatérni.
    Ilyen Ostagar, de ilyen lesz Lothering is az első szövetségesek megszerzése után.

Talán az elfekhez érdemes benézni, közel vannak Lotheringhez, s náluk meg lehet venni a gyógyitalokhoz szükséges elf gyökeret.
    Ha mágusod van a Körtorony-béli vizitet sem húzhatod sokáig, lírium csak ott vásárolható nagyobb mennyiségben (ott is lesz egy hátizsák).
    Ezen túl mozoghatsz a helyszínek között, ha van elegendő gyógyitalod, mana italod, a rajtaütésekkel sem lehet gond.
  • krisztajo
    Fantusz, Wedge! Köszi, nekem is az a célom, hogy mindenkit minél előbb felvegyek.
    Viszont én Ostagar-ban csak egy hátizsákot vettem.
    Oda vissza lehet menni Lothering után is a másodikért?
    Ez a Sulcher’s hágó jó messze van Lothring-től.
    Ellehet oda egyáltalán menni közvetlen a falu után?
    Harcosbérc dlc fizetős úgyhogy az felejtős.
  • Terminátor14
    Nekem is win7 64bit van, elsőre felment a játék minden hiba nélkül :) Úgyhogy talán mégis nálad a hiba :P

Majd biztos lesz vki, aki mondd okosabbat is.
  • Arrakis91
    Nekem semmi bajom nincs az oprendszerrel azonkivül,hogy nem lehet feltenni rá ezt a sz*rt...amúgy meg itt nem user error van,mert a másik 20 játék tökéletesen fut rajta,szóval még mindig kellene valami értelmes segitség :).
  • Terminátor14
    Badarság :) Sokszor kiderül, hogy inkább user error volt, vagy esetleg rosszul megválasztott driver, ami szintén a felhasználó hibája.

Én már több hónapja win7-et használok, az egyetlen játék, ami eddig szórakozott, az az SW Kotor első része volt, mai ugye egy elég régi darab. Minden más tökéletsen ment eddig.
  • Fantusz
    Win7: mostanában játékok kapcsán ezzel az Op rendszereel szenvednek legtöbbet a fórumokon megjelentekből ítélve.
  • Arrakis91
    Sziasztok!

Van egy kis gondom a játékkal,és nem tudom mit lehetne kezdeni vele ...újrakellett húznom a gépemen az oprendszert egy virus miatt,és az új rendszerre nem tudom felrakni a játékot:( . Elkezdi a telepitést,és kb a vége felé ki ad egy hibát ,hogy "An error occured" - "Data error" és ennyi...utána néztem pár helyen,de semmi értelmeset nem irtak,remélem ti tudtok mondani valamit.A gépigény bőven meg van,az oprendszer pedig Win 7 32 bit.Előre is köszi a segitséget és Kellemes Ünnepeket!
  • Sir Quno Jedi
    Mer a páncél azután is véd, hogy a defense-en átjött a csapás.
  • Pares
    Defense? Az én karakteremnek kb. 120 körül volt, és ritkaságszámba ment, amikor eltaláltak. Akkor is inkább csak nyilakkal, néha-néha. Szóval vagy abszolút az ügyességre tolod, és rohadt magas védelmed lesz, amivel _majdnem soha nem találnak el_, vagy strenghtre mész, és egy brutális masszív páncélba öltözteted a karaktert... Persze van köztes megoldás is, de nem igazán látom, miért lenne hasznosabb, mint a másik kettő...
  • Sir Quno Jedi
    Jah én is ezt nehezményeztem, hogy végén kénytelen voltam nehézvértben rugózni, mert a degense SZART sem ér. Úgyis eltalálnak vele. Legjobb ha van magas armor és defense 1xrre, meg még valami védővari.
  • himpike
    A lényeg kimaradt mint mindig.. ha egy tárgy hasznosnak tűnik akkor egy csapattagon kell tárolni nem a zsákban. Halom helyet meg lehet spórolni vele.
  • himpike
    Megvettem a warden's keepet de soha nem használtam a ládát, teljesen felesleges. Ostagarnál valami bug van és 2x is beadja a zsákot, mindig megveszem 2x forint-ötvenért, 120-130 körül lesz a végére de utóljára 29 tárgy volt nálam a játék végére heheh...
    Dual wieldes kari, teljesen mindegy mibe van öltözve akkor is eltalálják(ha engem 160 körülivel eltaláltak akkor téged is el fognak találni, sőt bugból volt már 260as is akkor is megütnek) szóval azzal az erővel lehet heavy armoros is.
  • zyndar
    Szerintetek egy közepes vértbe öltözött berserker/champion v. reaver dual wieldes harcoshoz milyen statokra van szükség, hogy optimálisan működjön? Elképzelésem szerint (ahogy már korábban is írtátok) 36 dex kötelező, a többi str (persze nem árt egy kis willpower és constitution). Valahol láttam olyan warriort, akinek dex 57 a str meg 38. Gondolom tanknak jó így.