Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
F
"The trees move. Do you not see it?"
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
"The trees move. Do you not see it?"
A másik kérdésem, hogy ha megveszem a kiegészítõt, de az alapjátékban még nem csináltam meg az egyik DLC-s küldit (a kamarás erõdöt) azt késõbb is megcsinálhatom? vagy csak úgy lehet, ha uj játékot kezdek és mindent az elejétõl csinálok végig.
Morigannek megfelel a törpe botja is, a lényeg, hogy szürke kamarásé legyen...
<#mf2>#mf2>
!!Kérdésem: Törp férfivel összelehet jönni Morrigan-el????????
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont a jatek neha eleg komolytalanna valik (es itt nem csak arra gondolok, hogy nightmare fokozaton is nevetsegesen konnyu a harc) de amikor Alistar azt mondja, sajnos nincs ideje ilyesmire, mennie kell... kozben meg a blight mereto darkspawn hordak rohangalnak a foldjein, amihez alapjatekban egy egesz kiralysag osszefogasa kellett (vagy legalabb egy party 😄).
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Persze meg lehetne oldani azt is, de nem így, ahogy az Awakening lett kiadva, hisz ez lényegében egy önálló játék lett, kevés visszautalással az elõtörténetre, a játékidõ pedig kevés ahhoz, hogy normálisan ki lehessen építeni az új világot, Morrigan mitoszát csak megölnék egy kidolgozatlan kiegben.
Pl. az awakening promos cuccok is leszedhetok, ha valaki olyan helyrol rendelt, ahol nem jar kod a jatekhoz.
link
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Pagonyelfként csak annyira viselkedik ellenségesen az emberekkel, amennyire azok voltak ellenségesek a népével.
Az éjfattyúk megtévesztették (az embereket okolta a klánja kiírtásával, ezért támadt a kereskedõkre), de miután felnyitjuk a szemét, bosszúja az éjfattyúk ellen fordul.
Persze az emberekkel továbbra is hûvös, elutasító, de hiányzik belõle Morrigan gonoszsága, elf megtartóként viselkedik, akinek a népe nem sok jót köszönhet az embereknek.
Morrigane (bocs ha rosszul írtam) olyan titokzatosan tûnt el, hogy vele még tuti összeakadunk valahol. Még akár fõellen is lehet eccer belõle 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nekem kimondott szöszöléssel sikerült összehozni a 14 órát, tehát a 11 órányi játékidõ az teljesen okés, nem kell rajta meglepõdni, ennyi idõ alatt tényleg végig lehet vinni a kiegészítõ sztoriját és alig valami amrad majd csak ki, már ha kimarad valami egyáltalán.
Ha Awakening-es karaktert kezdesz, akkor Alistair ott lesz mint király, Oghren lesz akit felvehetsz és Wynne lesz aki által egy feladatot kaphatsz. Õk lesznek akikkel összefuthatsz, senki más.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az uj tarsakkal meg voltam elegedve, foleg Sigrun es Velanna tetszettek. Az elobbi olyan mint az alapjatek Orzammaros varazslotanonc torpeje, uj neki ez az egesz vilag es neha nagyon aranyosan reagal dolgokra 😊, utobbit pedig hianyoltam az alapjatekbol, marmint noi elf tarsat, igaz atvette Morrigan szerepet kb, de akkor is. :d
Az is igaz, hogy nem az Origin karakterrel kezdtem újra. Így nem is vártam a túl sok visszautalást.
Nekem nagyon tetszik, még nem fejeztem be.
Nem lehet azt mondani, hogy rohangaltam. Volt map amin vagy 100x futottam vegig mert mar csak egy szobor hianyzott, vagy Kal Hirolban a szellemeket nezegettem.
Mondjuk erdekes, hogy kinel melyik regebbi szereplo tunt fel. Az en karakterem Leilanaval romantikazott, vegul vele jarta a nagyvilagot a befejezes szerint. Nalam megis csak Wynne, Oghren es Alistair tunt fel a jatek soran. Lehet awakeninges karaktert kellene kezdenem, hatha.
Ez a var-managementes dolog mar NWN2 alapjatekban is tetszett, sajnalom, hogy ilyen rovid lett a kieg is, de majd a DA2. :d
Meg úgy az egészet, mintha egy 5 éves írta volna...
[merlinw.org]
a megoldás: bemountolod, jobbklikk a meghajtóra, megnyitás, szintén jobb klikk setup.exe-n futtatás magas prioritással nekem is ez volt a gond és mûködött
___
#11324: nem szóltam 😊
All hail the double x!
Tegnap megvettem-elõrendelés után-az 576Kbyte-ban az Awakening-et és ígértek hozzá egy elõrendelõi ajándékot a Pearl of the Annointed amulettet. Vásárláskor ezt nem kaptam meg és itt a Nyíregyi boltban nem is igazán tudtak róla várják Pestrõl az infót. Hívtam Pesti irodájukat és itt azt a választ kaptam, hogy õk meg várják az EA válaszát, hogy kapnak a tárgyhoz letöltõ kódot vagy nem. Mondtam írok EA supportnak ez ügyben azt mondták az lesz a legjobb. Ok. Megtettem. Válasz idézem:
"Üdvözlöm, köszönjük hogy a terméktámogatással kapcsolatba lépett.
Ebben az esetben ezt az üzlettel kellene konzultálni, mert rendessen semmylien letölthetõ tartalmat nem tartalmaz a Dragon Age Avekening kiegészítõ. Szóval hogy ha az üzletben azt igérték, akkor csak velük lehet ezt a problémát orvosolni. Biztossan meg fogja kapni a kódot. Mert minden üzletben más tartalmakat adtak hozzá.
Elnézést kérünk a elõfordult problémákért."
Konkluzió: Mindenki a másikra mutogat. Kiváncsi vagyok mi lesz a dologból. Legalább azt a párszáz forintot megérte amivel kevesebbe került a játék az elõrendelés miatt. Szokásos Nagy Magyar Valóság. Ennyi.<#ejnye1>#ejnye1>
All hail the double x!
csak én lehetek ennyire szerencsétlen..nemtudom pénz nélkül menyire tudom végig vinni..majd meglátjuk mostmár nem hagyom annyiba, igaz kéne flaska..meg sokminden dehát én csináltam magamnak a bajt...azért ha valakinek még van ötlete szóljon...
Az egyik beragadt az Oghren gyerkõcéirõl való témázgatás (megtörtént és mégis benn ragadt a feladatok között), a másik meg a segítségnyújtás a csempészeknek. Ez utóbbi speciel el kellett volna tûnjön, mert amint segítek a városõrségnek ez levételre kerül (egyszerre volt benn az elvégzett és el nem végzett feladatok között). A harmadik pedig az elf nõszemély grey warden felavatása. Ezt egyszerûen nem tudtam megtenni, mert õ volt az utolsó akit elhoztam így utána már csak egy dologról lehetett beszélni a fõhadiszálláson a senechal-al, az pedig nem a sorozás volt... 😊
Nem hosszú de nem vészes azért egy kiegészítõhöz képest. Sok elem láthatóan a NWN 2-t idézi.
Windows7
próbáltam cheat kódot használni (pénz) amit megis bántam több szempontból is.
elvileg ment a cheat "szerzet 10 aranyat" na nézem tényleg meg kapta e és most jön a ledöbbenés NEM - 88 réz XD
és ha eladok vagy bármi marad ugyan annyi vagy -12 réz és utána vissza ugrik -88 vagy - 90 re XD
KeyBindings-be vissza állítottam mindent a normálisba a parancs ikont is vissza csináltam eredetire mégse változott semmi!!!! nem akarok új játékot kezdeni .... csak az az egy ötletem van hogy valami mégse passzol a KeyBindings-be...valaki segítsen vagy linkeljen be egy képet a KeyBindings-jérõl hátha tényleg azzal van gondom..vagy ha valakinek van konkrét ötlete segítsen (tanultam a hibából nincs cheat igérem 😄 )
Lelianat merre találom? Wynnevel az elején már találkoztam de õ nincs is nagyon elrejtve.
F
másodszori nekifutásra amúgy inkább nem is vittem a jó kis páncélt, csak valami egyszerûbbet...de az meg is lett...így visszatekintve már elsõre is fura volt, hogy minden karin volt valami alap ruha a dutyiban, kivéve a fõkarimon...másodjára már azon is volt...
Kérdés !! a kiegben hol a rákba lehet jóféle tûzbalzsamot szerezni ? vagy valami receptet, mert csak az alaphoz találtam...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Némileg sajnálom, hogy az Awakening lényegében egy önálló játék, nem sok visszautalás van a konkrét elõtörténetre, importált karakternél is talán annyi, hogy Alistair, vagy Anora érkezik, attól függõen, hogy ki lett az uralkodó.
A néhány mondatos beszélgetés semmitmondó, s Wynnevel is hasonló volt a helyzet: örül, hogy találkoztunk, de indul tovább sok a dolga.
Leliana, Sten, Zevran, de Még Morrigan neve meg sem lett említve (legalábbis eddig még nem került szóbe senki a régi csapatból)
Oghren hozza a formáját, de a fõkarakterrel semleges, a múltról nem sok szó esik közöttük.
Nathaniel az áruló Howe arl fia, szerencsevadász, íjász képességekkel indnul, s itt elég jól is tudja használni azokat.
Kulcskarakter lehet, ha a fõkari nem szerencsevadász, elõfordul, hogy küldetéstárgyak zárt ládából kerülnek elõ.
Igazság képében egy testet öltött, félzombi kinézetû szellemet kapunk, elég jó képességekkel.
Anders és Velanna mágusok, mondhatám, hogy elég jó képességekkel indulnak, de egy meglepetés is van a kiegben.
A bázison végtelen számban lehet vásárolni könyvet a statpontok újraosztásához (6 arany).
Természetesen annak nincs értelme, hogy minden egyes küldetés elõtt újraszabd a karaktereket, de ha valamelyik nem tetszik tetszõlegesen átformálhatod, Nathanielbõl csinálhatsz dualos bérgyilkost, a mágusaidat, de akár a fõkarit is tetszõlegesen átképezheted.
Specializációt könyvekbõl gyorsan meg lehet tanulni, itt van az importált karaket elõnye: a kezdõtõke mindössze 15 arany, importált karakternél pedig amennyit áthoz...
Csapattagokon használható páncél, fegyver van csatlakozáskor, amit természetesen lehet jobbra cserélni, ha van.
Leliana-val hol lehet találkozni? (Tán én azért nem találkoztam vele, mert uj karival toltam?)
http://st0rmy.blog.hu
Az írásod alapján elég rohanósan játszottál, én 11 óránál járok és még csak 3 társammal találkoztam. Hány küldetést csináltál meg a 78-ból?😊
[merlinw.org]
Anders:
Gold Earring, Kitten, Knitted Scarf, Engraved Silver Bracers, Phylacteries: A History Written in Blood, Bell Collar.
Oghren:
West Hill Brandy, Aqua Magus, Mackay's Epic Single Malt.
Nathaniel:
Howe Bow, Delilah Howe's Letters, Golden Vase, Locksmith's Tools, Bronze Sextant.
Sigrun:
The Warrior's Heart, Toy Chariot, Spyglass, Potted Plant, Snowglobe, Soap on a Rope.
Velanna:
Elven Runestone, Discarded Journal, Blank Journal, Ornate Silver Bowl, Carved Greenstone, Shiny Malachite, Elven Trinket
Justice:
Elven Prayer for the Dead, Lyrium: Gift of the Maker, Kristoff's Locket, Lyrium Ring, Verses of Dreams.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végszó: Nem volt rossz, de többet vártam, sok a kihagyott lehetõség. De legalább a story élvezetes és érdekfeszítõ volt.
[merlinw.org]
egy kérdésem lenne azoktól akik már awakening-eznek már...most rakom fel a kieg-et, de az alapjátékkal még nem végeztem..a kérdésem, mindenképpen szeretném a marakteremet áthozni majd a kieg-be, át tudom importálni késõbb is bármikor a karakterem, vagy ha már belekezdtem akármivel már késõ?...csak mert szeretném ma este kipróbálni az ébredést egy új hõssel
A börtönös kalandot kár lenne kihagyni, Loghain testõrparancsnokával ráérsz késõbb leszámolni, vagy megygyõzni, hogy rossz embert szolgál.