18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
vasziszdasz #12803 Ilyen dolgok egy sima kalandjátékban is vannak, és mégse RPG. -
kreknorbert #12802 Én akkor is azt mondom, hogy a legjobb rpg az, aminek a legjobb története van, azt aláírom, hogy fontos a harcélmény, a fegyverek, a képességek, varázslatok, de ez tényleg csak annak a legfontosabb, aki csak a harcért játssza végig az rpg-ket. Enniy erővel cod is lehetne...ott is vannak fegyverek... -
Sith #12801 Azt hiszem kicsit rosszul fejeztem ki magam, szóval manapság a játékok nagy többségé úgy készítik hogy épen csak valamennyi kihívás legyen benne az is inkább reflex vagy ügyesség ha lehet gondolkozni ne kelljen -
#12800 off: A Diablo minden része a "csapkodásról" és a loot-ról szólt, ezt még a fejlesztők sem tagadják, abban a játékban a történet mellékes, ott pont a loot és a harc ami lényeg.
Azt sem mondanám, hogy ez mostanában lett menő. a D1 14 éves, a D2 meg múlt héten volt 10. -
Sith #12799 Nem azt mondom hogy az asztali vagy LARP minden elemét bele lehet vinni egy számítógépes játékba de könyörgöm azért a diablot aminek 99% harc
nem azt mondom hogy számítógépen valaha is meg lehet csinálni a végtelen lehetőségeket de azért mondjuk az nem elhanyagolható ha legalább van választási lehetőséged.. belevették azt hogy a társaid belepofáznak a döntésedbe "véleményük" van
vagy ott van pld a Vampire Bloodlines ami azon túl hogy bugos eszméletlenül poén lehetőségeket kínál a párbeszédekben
Szóval nem azt mondom hogy ugyan az mint asztalnál mert sose lesz olyan de azért ne vegyünk már egy kalap alá egy rendes játékot és egy hack and slasht (bár nem tudom milyen lesz a D3 de félek tőle hogy még inkább csapkodós lootolos hülyeségbe megy át, mert most ez a menő
-
vasziszdasz #12798 Hát hogy? PC-n (vagy konzolon) hogy csinálod meg mondjuk a Dragonlance Legendset, az időutazásokkal együtt? Vagy egyáltalán milyen szabad választási lehetőséged van itt? Van a,b,c,d válasz, ami néha nem ugyanarra a végkifejletre mutat, de nem mindig. Nem tudod megcsinálni hogy vásárlás után pofánbaszod az árust és elszaladsz a kasszával meg a cuccokkal is. Ha kinyírsz vkit, 100 km-ről is azonnal tudják hogy te voltál, ha beszólsz vkinek aki besértődik, nem tudod odaküldeni a másik csapattagot hogy intézze ő a beszédet, mert azzal még szóba áll (sőt, egyáltalán nem is tudja hogy veled van). Ez is csak egy jobban megscriptelt HNS. -
#12797 Karidat gondolom quasimodonak hivják... -
Cat 02 #12796 ^.-
-
vasziszdasz #12795 Hát én nem. :) Mondjuk a BG sztorija jó volt, meg az NWN, DAO is, de legkevésbé az érdekelt belőle, hanem hogy milyen frankó mágust tudok csinálni a karakteremből. -
vasziszdasz #12794 A dio hack'n'slash, ahogy ez is. Attól hogy van 3-4 "választási" lehetőség mindenhol, aminek mind ugyanaz a vége, tökmindegy melyikre klikkelsz (1-2 kiveétellel), attól még nem lesz RPG. Sőt, ha végiggondoljuk, az összes számítógépes RPG tulajdonképp csak hack'n'slash, mind a harcra van kihegyezve, a szerepjátékot a karakterfejlesztés képviseli csak, az meg a dioban is megvan. -
Sith #12793 nem akarok falmet indítani de szerinted a szerepjáték az mitől szerepjáték? szóval mitől SZEREP??
ezek szerint a COD 6 is RPG hisz van benne harc és fejlődők is
attól hogy MMORPG nek meg RPG nek hívunk sok hülyeséget PC-n illetve konzolon azért nem ártana elgondolkozni azon hogy az RPG mint olyan honnan indult és azt kell hogy mondjam hogy nem attól RPG hogy loot meg karilap statok skillek meg az agyonvert denevérből kiesik egy full plate mail.. legalábbis nem így kéne lennie
-
kreknorbert #12792 http://www.gamekapocs.hu/hir/19674/Mass+Effect-szeru+beszelgetes+Dragon+Age+II-ben -
kreknorbert #12791 Rpg-t nem csak a harcért és a fejlődésért játszanak sokan, hanem magáért a történetért. -
#12790 A Diablo sorozat nagy kedvencem, de nem nevezhetjük őket RPG-nek mivel külön kategóriát alkotnak, mépgpedig a hack and slash-t. -
vasziszdasz #12789 Miért, ez miben más? Van 3-4 "választási" lehetőség, aminek mind ugyanaz lesz az eredménye. Ennek mi értelme? RPG-t is a harc meg a fejlődés miatt játszik az ember, nem a mesterkélt szövegklikkelgetés miatt. -
#12788 Az csak a szokásos reklámszöveg volt, így felhasználva a nagy előd nevét. Viszont már csak pár év és talán kész lesz a Dragon Ages bg2 mod. :) -
fnorbi89 #12787 Csak a harc rendszeren ne nagyon változtassanak!
a DA-t nem úgy tervezték hogy az új baldur's gate (persze más világ)?
Vagy ezt csak a DA:O -ra értették? Mindegy talán addig míg megjelenik kapunk igényes módokat még a DA:O -hoz! -
#12786 Pedig afelé halad ez az egész. A végén még a Dio3 konkurenciája lesz a DA2. -
#12785 Inkább várom a Dragon Age 2-t mint a Dio3-mat. Kicsit mélyebb rpg ez,mint az a klikkfeszt -
vasziszdasz #12784 Ha jó lesz a dio3, akkor ez nem lesz baj. -
kreknorbert #12783 Nagyon el fogják szúrni, véleményem szerint, ha ezen az útvonalon viszik tovább a DA2-t. A DA:O azért volt jó, többek között, mert annyi fajjal végigjátszhattuk és ennek következményeképp 6 eredettörténetet kaptunk. Valamint az epikus, fordulatokkal teli cselekmény egyedi hangulatot varázsolt a DA:O-nak, sokak számára olyat, amit egyetlen addigi játék sem tudott nyújtani, ha ezt a nyomot követik a Bioware-osok akkor sok rajongójukról le kell majd mondaniuk, legalábbis ez az én véleményem. -
#12782 Sokat ugyan nem tudhatunk a DA2-ről, de nekem se szimpatikus, hogy a ME2 mintájára próbálják modernizálni.
A Mass Effect is egy jó játék, annak tervezik a harmadik részét, kár volt belevonni a Dragon Age-t a "filmszerű megvalósításba".
Nekem sokkal szimpatikusabb játék a DA, mint a ME2, s nem szándékozom újra indítani a másik topicban már remélhetőleg lezárult vitát, de én is azok közé tartozom, aki szerint a filmszerűsítés a játék lebutításával is párosult.
Valószínűleg ez lesz a magyarázata a gyors megjelenésnek: a meglévő Mass Effect2 motorjára ráhúznak egy új bőrt, így gyorsan elkészülhet a Dragon Age2.
A történet lényegében még titok, az semmit nem jelent, hogy Hawke, Lothering-i mészárlás egyik túlélője, Kirkwall városának bajnokává válni....
Ebből kiindulva még bármi megtörténhet, mégis azt sugallják, hogy nem sok köze lesz a történetnek az Origins eseményeihez... így lenne igazi meglepetés Morrigan visszatérése. -
fnorbi89 #12781 http://www.sg.hu/cikkek/75610/csak_emberek_lehetunk_a_dragon_age_2_ben
Sziasztok! Ha ez a hír igaz akkor nagyon nem leszek elégedett!
Mivel nem érdekel az a szinkron ami van a me1-2-ben mert annak idején baldur-nak és nwn-nek se volt oké hogy az régen volt de szerintem a főhős szinkronja elhanyagolható anélkül is bele lehet mélyülni a játékba. Az hogy most filmszerű ááá az legyen csak a Mass Effect a dao így jó ahogy van és kész!! Továbbá ha ragaszkodnak hozzá akkor legyen ugyanaz a férfi-női hangja mind a 3 fajnak...Pedig reménykedtem hogy esetleg kúnárit is kapunk választható fajnak! -
#12780 én angolul játszottam, úgy meg eléggé egyértelmű volt a szöveg -
ShaiHulud #12779 volt ilyen, de hogy melyik arus, azt majd a wiki megmondja. -
vasziszdasz #12778 dragonage.wikia.com -
horthy #12777 Régebbi kérdésem nem lett megválaszolva !
Tud-e valaki olyan árust ahol sok " Fémszilánk " akár 99 db ( Metal shard ) van karomcsapdákhoz . Vagy olyan helyet ahol rentgeteg fémszilánk van ! Vagy legalább olyan árust akinél ujratermelődik a cucc .
Dragon Age origins -
#12776 Nincs benne multi. -
ApPa123 #12775 Hello azt szeretném kérdezni h a játékot online is lehet játszani?? Ha igen mikép tudom ? Szívesen megvenném de ha lehet multizni 1edül nem sok kedvem lenne tolni:P:D -
#12774 Hali. A DSC és a RTO dlc-k előtt kell a patch-et felrakni? -
kreknorbert #12773 Jogos. -
ratgab #12772 Awakening-ben sem magyarázták, hogy ha a főhős feláldozta magát a főjáték végső csatájában, akkor hogy van életben a kiegben. Innentől kezdve meg bármit megtehetnek -
kreknorbert #12771 ratgab: viszont van egy ellentmodnás: Ha a denerimi csata előestéjén nem ezt az opciót választottuk, hanem azt hogy Alistair vagy a főhős meghal, akkor nincs Morrigan-nek fia. Az már más kérdés, hogyha nem importálható, akkor úgy folytatják ahogy akarják. -
Kocsmáros #12770 hello mindenki
az awakening magyaritását valaki feltudna tenni vagy belinlkelni vagy elkuldeni?
[email protected]
koszonom -
ratgab #12769 Ennél biztosabbat csak DA 2 megjelenése után tudok majd mondani :-D . -
dragon215 #12768 Üdv, mindenkinek egy olyan kéréssel fordulok hozzátok hogy:
nem tudná valaki elküldeni nekem erre az email címre:[email protected]
a dragon age origins "singleplayer_hu-hu.tlk" és "singleplayer_hu-hu_f.tlk" fájljait?
A főkönyvtárban a modules/singleplayer/data/talktables mappában található.
Előre is köszönöm! -
kreknorbert #12767 ratbag, egész hihető elképzelés... -
ratgab #12766 Morrigan teóriára: Másik területen játszódik a játék, másik időben. Szerintem Morrigan innentől nehezen beépíthető, ellentétben a fiacskájával (aki szerintem akár a főszereplő is lehetne á la Kotor 1). -
kreknorbert #12765 Nem február elseje?HA hinni lehet a híreknek az volt az Awakening borítóján. -
#12764 Márciusra készülj ne évekre.