Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ooo, köszi saga...semmikepp nem akarok betetsztorit kihagyni, na jo, hagyom magam elkapni..köszi
Mindenképp. Illetve le lehet verni ser Cauthrient és a csapatát, de nem egyszerû, ráadásul elesel egy jópofa betétsztoritól. Jól gondold meg, milyen párost hívsz a kiszabadításodra. A Leliana-Morrigan páros szövegeire oda kell figyelni, de más párosítások is jó jeleneteket eredményeznek...

sräcook, länyok..

az alapjätekban (most mär hozzä kell tenni), a föküldi sorän Alona kiräylnöt probälom kihozni az arl kastelybol, csak egy kijärat van, muszäly loghain es testörsege mellett elmennem, ami ugye mindig csatäba torkollik...itt mindig vesztek?..mindegy bärmit csinälok?...mert egyböl egy sittre kerülök meztelenül, allistairral közös celläba...akkor ez kikerülhetetlen, mindenkinek igy törtenik?

(itt ülök munkahelyen, a gls futär meg mär reggel ota lerakta az Awakening-et otthon)<#rinya>
ugye nem csak nekem megy az agyamra a sok hülye arua effekt
nem a környezetet látom, hanem valami színes maszlagot a talajon
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pedig meg kéne találj minden felszerelést. Ott ahol az utolsó delikvenst levered, akinél az egyik társad felszerelése van, ott van a földön egy hulla. Annál lesz minden egyéb felszerelés is, beleértve a sajátodat, meg minden egyebet amit a hátizsákban hurcoltál.

Ha nem lesz benne, akkor marad az a megoldás, hogy bemenetel elõtt le kel lvenni a karakterrõl, betenni a hátitatyóba és akkor elõkerül. Nálam speciel Justice viselte és megtaláltam annál a delikvensnél aki magár kapta a cuccát.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Shiwo
spoiler..

feketelápban lehet szerezni egy frankó páncélt, az tünt el a bûverdõben található ezüstbánya nevû helyen... most nem tudom, hogy csak én fogtam így ki, vagy másoknál is ez a páncél eltûnik, mindenesetre nem árt menteni elõtte... ha másodszor is bukom a páncélt, tuti küldi elõtt otthon hagyom a ládában

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

MerlinW
Oh. Melyik helyszínen volt ez? Csak hogy elõre felkészüljünk, hátha..😊

[merlinw.org]

Shiwo
félreértettél... nem az a bajom, hogy kezdéskor tünt el a páncélzatom, hanem a kieggel való játék közben... tehát a kieg egyik helyszínén szerzett páncélzatom tûnt el egy másik helyszínen...szerencsére nem kell az egész kieget újra kezdenem, de vagy 2 órányi játékidõt így is buktam -.-

ezaz, így megy köszi. bár elég vicces de a lényeg, hogy települ 😄
MerlinW
Én azt csináltam, hogy az alapjáték felhasználni kívánt mentésében magamhozvettem mindent ami kellett, mentettem egyet, majd azt a mentést immportáltam Awakening-be.

(A bónusz DLC-s cuccokat felejtsd el, azokat nem kezeli az Awakening)

[merlinw.org]

Shiwo
xp kompatibilis módban futtasd a telepítõt, nekem az segített...

amúgy jól rábactam...nincs meg a páncél -.- autosave meg quick save csak olyan van, ami után meglettek a fegyvereim (gyanítom a páncélnak is ugyanannál a delikvensnél kellettek volna hogy legyenek), sima mentésem meg vagy 2 órányi játékidõvel azelõttrõl van -.- szal 2 óra most ment a levesbe, tölthetem vissza a régit

MerlinW
Szerintem eredeti exe-kell a telepítéshez, nem szabad törni mielõtt DLC-t telepítesz. (Én is csak sakkozom, mert az alapjátékom bolti, csak a DLC-t töltöttem le - bár ez is erõsen vásárlós anyag😊)

[merlinw.org]

De a javítás már fennt van, elõtte felraktam ezért nem értem, a core.rar nem sérült kézzel ki lehet csomagolni
MerlinW
Telepítsd kézzel a javítást, utána a DLC-t, majd a végén az okosságot.

[merlinw.org]

Erre tudtok valami megoldást?

Szûz skidrow féle verzió, awake indítja a patchet, az felmegy majd core csomagolásnál jön a hibaüzenet 😞
MerlinW
Azaz. A 3-4 és utolsó képen pedig Hirol pácélja (Kal'Hirol pácél szett az Awakening mélyutakról)

[merlinw.org]

Calver
az egyik "experienment subject" nevû unszimpatikuson kellene lennie.

"The trees move. Do you not see it?"

Shiwo
Heeeeelp !!!! (spoilert tartalmaz)

Most verekedtem magam végig az ezüst-tárnákon, ahol ügyebár az elején elveszik az összes páncélt, fegyvert..végigmentem, letoltam a két boss-sárkányt is, kitudok menni, csak épp nincs meg a páncélon !!! a fegyvereimet megtaláltam, a többiek cuccait megtaláltam, de a páncélom nem lelem...pedig az örzõ páncélzatát viseltem (azt a dizájnos feketét)
ez most valami bug, vagy valahol máshol kell keressem vagy mi ?
az egész qva bányát végigsétáltam kétszer, folyamatosan taposva a tabot, de nem lelem..1 titkosajtót találtam, de az mögött se volt -.-

Akkor az. Sajna én még várok a kiegemre, nem tudok ilyenekrõl. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

BEAST
Ha nem az akkor a warden set amit a jatek elejen kapsz uj karakterrel. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Vagy megse? A szine mas, de kb. ugy nez ki. 😊

Az a juggernaut armour az alapjatekbol. 😊

TopGun
Huh! Nagyon durvan jok a kepeid! ezeket jatek kozben csinaltad? foleg az a pancel nez ki nagyon utosen, az utolso kepen.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ott kel felmenni ahol az õrparancsnok ácsorog. A mellette lévõ ajtón bemész, feljuttsz a külsõ gyilokjárók egyikére, annak a végében lesz két katona és elõttük a földön a következõ cetli ami majd tovább irányít.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Merre keressem azt a manyust, aki a kocsmában elhagyott cetli szerint talán a "háztetõk fölötti járatokon" kódorog. Már bejártam az összes gyilokjárót...
Lehet, hogy leugrott/esett valahol?

Fantusz
"Oly csodás vagyok, hogy az én seggembõl világlik elõ az enyészet" úrnõ - Ines véleménye Wynnerõl <#eplus2>

MerlinW

[merlinw.org]

Shiwo
lehet, hogy részben figyeli az elõzményeket, legalábbis nálam az elején a királynõ jött, nem Alistair (vagy késõbb bukkan õ fel ? ) viszont Loghain a kieg szerint meghótta magát, pedig nálam életben maradt, mint warden

a bestest meg Oghren beavatási szertartása volt 😊)

MerlinW
Amaranthine kocsma, ajtóban: "Veszedellem árfái adakoszó kötsög" <#idiota>
A hozzátartozó levél sem egyszerû😊

[merlinw.org]

Calver
köszönetem 😊

MerlinW
Jé Wade mesternél van "hivatalos" respec könyv 6 aranyért😊

[merlinw.org]

BEAST
Black March mocsaraban talalkozol vele amikor Ser Kristoffert mesz.

Nekem csak kisebb nagyobb illuziorombolo dolgaim voltak a jatekkal kapcsolatban. A sok ugyanazt a modelt hasznalo karakter, kisebb valtoztatasokkal, meg az is, hogy a jatek rovidsege miatt vannak lenyek amig 20asaval dobaljak az aranyat, igy olyan nevetsegesse teszik az egesz epitkezest, gyujtogetest, craftolast. O_o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tényleg nagyon jók lettek a szövegek 😄
Meg egéz jó a csapat is...viszont a harcosokat hiányolom...az a Justice (gondolom valami Igazság szelleme a neve...)merre van?Nem tudjátok véletlenül?
BEAST
Wending Woodban talalkozol vele, ide a kereskedok kuldenek. 😊

Calver
aki már végigtolta Awakening-et - vagy szimplán csak eljutott valameddig, én még eddig csak Vigil's Keep-ben szöszmötöltem meg respecelgettem a karaktereket - merre induljak h megtaláljam Velanna-t? szükségem van a 3 mágusos kis csapatomra <#vigyor1>

Az az...

BEAST
Sunken Flagon 😊 Az a jelenet hatalmas volt amikor Qara kiosztotta mindkettot. 😄

Mivel ez a két dolog (pia és csajok) tölti ki az életét, bár a nõk csak elméletben az utóbbi években...
Ezügyben az alapjátékban "megtalált" barátnõje a csúcs, ahogy egymás zrikálják. Rögtön Neeshka jutott eszembe a monk törpével a Sunken flag(?)ban...

BEAST
Hasonlo reakciokat valt majd ki meg Sigrunbol is... meg ugy minden nonemu tarsbol. 😄

Oghren: Whare you you going to do tonight?
Sigrun: Sleeping. Alone. With a dagger under my pillow.
Oghren: Hot. 😄

Fantusz
Nem is ellenségeskedésre gondoltam, hanem a kis civakodásukra, amitõl él a csapat.
Wynne a sörözéssel vágódott be Oghrennél, teljesen elérzékenyült a törpe, Anderssel civakodnak, Morrigannel tudták igazán szívni egymás vérét:
-Tudod, hogy nem árthatsz nekem te boszorkány?
-Miért nem?
-Mert immunis vagyok a mágiádra!
-Szóval azt állítod, hogy téged nem lehet tökön rúgni?

Fantusz
Hozzá kell tenni, hogy a healer szerep leértékelõdött, harcosok, szerencsevadászok potival is tudják pótolni az állóképességet, nem kezdõkbõl áll a csapat, az állandó gyógytápolás nélkül is jól megvannak.
Regeneráció, megfiatalítás képessége Andersnek nincs is, Wynne állandóan ezekkel pumpálta a többieket, Anders rárak egy életvigyázót Oghrenre, s õ is harcol.
A törpe söröshordó ettõl még nem érzékenyül el, hogy a mágus óvja az életét, Wynnevel sokkal kedvesebb volt <#nyes>

Tudom, már hoztam neki veridiumot, de mit összemorog, hogy õ most közönséges katonákra dolgozzon...

Azért egész jól elvannak egymással Oghren meg a kóbormágus. Amikor a haldokló lovag gyógymódjánál szóba került a szesz, mint fájdalomcsillapító, láthatóan bevágódott a törpénél...
Persze húzzák egymást rendesen, de nem ellenségesen...

BEAST
Jol kijonnek Oghrennel, es ez a lenyeg. <#idiota> Egyszer vegig kell jatszanom ugy, hogy o is velem legyen, mert nalam eleg hamar kikerult a partybol, masokkal egyetemben. 😄

MerlinW
Anders nagyon laza arc😊 Sokkal jobban értékelem gyógyító munkásságát, mint a megboldogult öreglányét😊

[merlinw.org]

Fantusz
Specializációknál picit "talán ez nem kellett volna" érzésem van, bár még egyiket sem próbáltam ki.
Kb. 300 arannyal kezdtem a játékot, meg is vehettem volna a könyveket, de nem sietem el egyenlõre nem láttam igazán olyat, amit jobbnak vélek az alapjáték specializációs lehetõségeinél.

Oghren nem lelkesedett a csapattagokért, bár ez kölcsönös volt, kár a kökényszemû leányzóért, most itt vagyok férfiakkal körülvéve.
Érdekes, hogy a törpe viszonylag gyorsan megbarátkozott Howe-vel, a mágussal érthetõen nem kedvelik egymást (hiába ez nem Wynne).
Az ajándékok egyenlõre még rejtélyesek kinek mi lenne a legjobb, bár a "Sárkányhúgy" gazdájára van tippem.<#eplus2>

BEAST
Ebbe a hibaba enis beleestem, elsore azt hittem meg lehet oldani mindket problemat, de nem, valasztanod kell kinek segitesz. A jatek soran tobb ilyen kuldetes es valasztas lesz ami szerintem kifejezetten jo.
Vissza is toltotem, hogy smugglereket rugdalhassak. :d

Fantusz
Wade mester ismét alkothat, de ezúttal érceket vár tõlünk.
Hirtelen volt egy-két 50-80 arany kiadás (vár megerõsítés, Fekete Farkas), úgyhogy jól jött az alapjátékban megmaradt pénz, igaz a jutalmak is 10-20 aranyat hoztak.
Bele sétáltam egy csapdába a városban - annak ellenére, hogy nem szándékoztam a csempészeket támogatni, a kocsmában rákérdeztem a titkos ajtóra, s ezután az õrparancsnok leárulózott, s nem hajlandó szóba állni a mágusommal.

BEAST
Nagyon sajnaltam, hogy meghalt, 2h warriorom melle pont passzolt volna. 😞 De aztan megismertem meg egy ket szereplot es egesz hamar elfeledtektem rola. 😊

Elso jatekra kb 11 ora volt, csak annyira rohanva, amennyire beleeltem magam. 😄 Ha importalt karakterrel szeretnel kieges skillekkel kezdeni, akkor kezdj egyet alapjatekban, es meg az origin reszben ments egyet. Majd inditsd el a kieg kampanyt es azt a karaktert importald.
Igy lvl18-ig kivalaszthatod mit hova tettel volna az alapjatekban, es maradsz ugyan az a hos aki voltal.

Fantusz
A kieg a "További életutak" menübõl indítható, nincs átjáráas az alapjáték és az Awakening között.

Karaktert nem csak az alapjáték befejezése után lehet importálni, bármikor elkezdheted a kieget, de úgy tûnik (s ez valójában nem is lepett meg), hogy nagyon laza kapcsolat van az alapjáték és a kiegészítõ között.

Mire gondolok?
Imoprtált kõkaraktered megtarthatja a megszerzett képességeket, s az inventoryjában lévõ tárgyakat, de azok a cuccok, amelyek más karaktereken, vagy a ládában voltak elvesznek.
A fõkarakterem a Vezérdémonnal 22-es szinten végzett, az Awakening innen folytatódhat.
Nem importált karaketrnél viszont 18-as szinten kezd a fõhõs, a stat poöntokat a karaktergeneráláskor kell szétosztani, elõtörténete ismeretlen (pl. a nemes nem Cousland sarj)
Az új képességeknél min. 20-as szint alapkövetelmény, a stat pontokat viszont kötelezõ szétosztani, egy 18-as karinál lehet ez fájó.

Gyanítottam, hogy a régi csapatból nem sok ismerõssel tölthetünk sok idõt együtt, ami sajnos úgy tûnik valóra is válik.
Oghren csapattag, de az õ stat pontjait még importált fõkarakternél is nagyrészt újra ki kell osztani (ennek lehet jó oldala is), Alistair megjelent egy beszélgetés erejéig, aztán köddé vált, Wynne szintén egy üdvözlésre méltatott, s köddé vált - nem tudom találkozom-e még ismerõsökkel, s azok csapattagok lehetnek-e, de erre gondoltam, s a minap ki is fejtettem, hogy Oghren volt az egyedüli "halálbiztos" csapattag az alapjátékban, a többieket lehet kiírják.

Nem sokat játszottam még, úgyhogy bármi lehet, még akár Morrigan is elõkerülhet, de azon se lepõdhetünk meg, ha elbújva készül az anya szerepre, s nem látjuk.