Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Awakening Kal'Hirol sírkamrában a rúnákat milyen sorrendben kell megérinteni?
Köszi
Elszórakoztam vele egy darabig még egy excel táblát is összeütöttem h. lássam sajna igazam volt. Az egész páncélátütés képesség egy parasztvakítás a képlet alapján. Simán össze kell adni a sebzést és a páncéltörést és ha a két fegyvernek szummára stimmel akkor ugyanannyit is sebeznek egy páncélozott céponton. Az egyetlen különbség az ha egy farkas ellen mész mert ott a páncéltörés paraméter nem játszik a képletben szal kisebb a sebzésed. Amúgy totál bonyi a képlet más szempontból ,de ezt a paramétert simán csak levonja a pajzsból amivel pont azt éri el mintha hozzáadná a sebzésemhez. ergo felesleges csicsa nincs különösebb hatása. Kiszámoltam a saját példámra is.
A vicc az hogy az elsõ esetben 24 lesz a sebzés a 2. esetben 25. Szinte tök ugyanaz, azonban a mérleg még igy sem a páncéltörõ fegyver felé billent 😄
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
A másik, ha elõjegyeztetem az 576-ban, akkor 8000, vagy a boltban is annyi? Mert volt olyan, hogy a neten azt írták egy játékra, hogy 5000ft és közben drágább volt.
@Beast -
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Addig vissza az alapjátékhoz.
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Továbbá van egy hely ahol valami nyilat kell kilõjek de nincs nyilam se. Ha tudtok segítsetek. köszi..
A szinkronnak én is nagyon örülnék de szerintem mindenki.
Most játszok a kieggel hát nagyon bejön olyan mint egy film, tényleg van benne nwn2-bõl egy parányi de semmi baj, ráadásul olyan szép, egzotikus helyeken játszódik. Oghren-t mindig is bírtam hát nem egy hétköznapi srác mint ahogy egyik szereplõ sem, most is alapember nálam... Amit hiányoltam az alapjátékból pont azt kaptam meg. Szép helyek, bázis... Egy percig nem unatkozik az ember...
Sinkovits Imre (1928 - 2001)
Gondolo itt arra hogy például:
kardom sebzése: 10
Erõm: 20
Páncél átütés: 6
Ellen pajzsa: 7
Vajon milyen számot kéne látnom találat esetén? Illetve hogyan módosul ez ha a páncél átütés csak 2.
Végezetül amiért az egész fontos lenne van-e vajon különbség az elsõ esethez képest az alábbi paraméterekkel:
kardom sebzése: 14
Erõm: 20
Páncél átütés: 2
Ellen pajzsa: 7
Bocs h. ilyenekkel zaklatok ,de baromira idegesít h. nem vágom pontosan hogyan számol az erõ módosítóval illetve szeretném hinni, hogy a páncélátütés nem csak hozzáadódik a sebzéshez (azáltal hogy levonódik az ellen pajzsából, ami az én sebzésemet csökkenteni hivatott, ergo olyan mintha ennyivel nagyobbat sebezne a fegyverem) hanem ennél komolyabb hatása is van.
remélem azért érthetõ a dilemmám léynege 😉
Alistair: Széles Tamás
Duncan: Sinkovits Imre
Morrigan: Menszátor Magdolna
Howe Arl: Laklóth Aladár
Zevran: Csík Csaba Krisztián (vagy Stohl András)
Leliana: Major Melinda
Egyelõre ennyi jutott eszembe, kár hogy max csak a képzeletembe létezhet. :-)
http://st0rmy.blog.hu
A felsorolt csábítási lehetõségek legfeljebb poénok, amit igazán nem rontanak el a csapattagok, legfeljebb megakadályozzák a randit, vagy kiosztják a törpédet.
Videobejátszás egyedül a Gyöngyben, Isabellahoz kapcsolódik, ha Zavrannal együtt mentek, illetve ha Morrigan is jelen van "szelíden" szóvá teszi, hogy többé nem fog ágyba bújni veled, ha ilyen lotyókkal osztod meg az ágyat - jópofa <#eplus2>#eplus2>
Remélem nem kellemetlen, hogy lelõttem néhány poént, az alapjátéknál lesznek helyzetek, amikor számít az, hogy kik vannak veled a csapatban.
Kialakul majd egy kedvelt négyes, de a többieket is érdemes idõnként kivinni a táborból, beszélgetni velük, ajándékozni, szinte minden csapattagnak érdekes a háttértörténete, még akkor is, ha az illetõ nem szimpatikus.
Egyéni küldetéseknél pedig evidens, hogy az érintett csapattagot vinned kell magaddal.
mondjuk ez még mindig kevésbé komikus, mint amikor Alistair nyáladzik a Notre-Dame-i toronyõr nõi verziójának h jajj milyen gyönyörû <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Egyébként egy kopasz dwarf rogue-al megyek, nem gondolom, hogy bárkit eltudna csábítani <#buck>#buck>
A kiegészítõben nyugodtan viheted bárhová a csapatodat, a cselekedeteid után járó "minõsítéseket" úgyis jegyzi a játék, azoknál a csapattagoknál is, akik nincsenek veled.
Alapjátékban van néhány lehetõség, amikor érdemes egyedül menni, de legalábbis jól megválasztani kit viszel magaddal.
Ugyanakkor óvatosan bolyongj még a biztonságosnak tartott területeken is kialakulhatnak harcok, kizárólag elõre megfontolt csábító szándékkal küldd el a csapatodat.
Denerimben a Gyöngy (kupleráj) az egyik ilyen helyszín, a párbajhõs leányzó nem ellenzi az ismerkedést, de ha férfi fõkaraktered van, s Morrigan veled van leugat benneteket rendesen, nem lesz randi (ide viszont érdemes Zevrant vinni)
Az elf táborban a szerelmespár valamelyik tagját elcsábíthatod, amiért kapsz is a fejedre a többiektõl, ha veled vannak (Morrigantól helyeslést, ha nõ a fõkarakter)
Redcliffe-ben 10 arany kiadás ellenében két leányzónak segíthetsz, fizetésként egy-egy csók is lehet, ha Morrigan, vagy az aktuális szerelmed nincs veled.
Ezek csak aprócska finomságok, nincs igazán jelentõségük, sokkal kellemetlenebb meglepetés érhet, ha egydül kell szembe nézned egy Bosszúállóval, vagy egy csapat zsoldossal.
Nemrég vettem meg a játékot, most ismerkedem vele. Az lenne a kérdésem, hogy kalandozni érdemes mindig 4-es csoportban vagy van olyan eset, mikor egyedül jobb(esetleg városokban valam küldetés amit csak egyedül kapok meg stb..)
btw csak én érzem úgy, h Awakening-ben az elképesztõ mértékû rúnázás miatt csöppet leértékelõdött a mágus robe-ok szerepe? míg azokba semmit nem lehet pakolni, egy páncélba simán beleraksz egy rakás rúnát, és statügyileg sokkal jobban jössz ki.
A lenti szellemsárkény csúnyán megizzasztott. 2 harcos egy szerencsevadász és a varázslány küzdött vele, a csata közepén a 100% szellemsebzõs varázsló meghalta magát... nem hittem hogy sikerül, masszív dög volt😊
[merlinw.org]
Akkor nézd meg újra. Az egyik kisebb kõ ha megérinted, egy fénylõ vonalat indít magából a középsõ rész felé. Ezután a vele szemben lévõt érintsed meg. Ekkor már két vonal lesz. Ezután szépen kipróbálod melyik kõ jön a sorban. Nem olyan nehéz dolog.
Ennél nehezebb lesz majd az a kirakósdi, amit a dalish elf nõci területén lehet majd kirakni (nem vészes az sem, gyorsan megoldható és jó a jutalom is érte).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Feketelápon van egy rúnakövekkel körbevett kis kör és itt a köveket lehet aktiválni azonban bármilyen sorrendben próbálom semmi nem történik. Hogyan is kell azt mûködésre bírni? Elõre is köszi a választ.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
http://st0rmy.blog.hu
mindegy, elhajtottam, Oghren-t (még ha "csöppet" klisé is a srác) úgysem tudja túlszárnyalni <#vigyor1>#vigyor1>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord