18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#12843 Még jó, hogy a jó kis régi kalandjátékok (Myst és társai) nem mostanában jelentek meg. :-) -
#12842 Nagyobb a sikerélmény, ha egyedül odod meg a feladványt
Kezdetben 2 naponta visszetérő kérdés volt a Mérleg, mostanság már "csak" két hetente kérdez rá valaki - nem is tudom mi lenne, ha logikai feladványokkal teletűzdelt játékot dobna piacra valamelyik cég... biztos bukás? -
#12841 Valaki! -
#12840 ok:) -
38tibi38 #12839 Na sikerült megcsinánom a bridge puzzlet:) -
#12838 Sikerült beszereznem ezt a JB Texturest, de nagyon nem tom hogyan kéne feltenni. Adtak hozzá leírást de az nemjó. Tudna valaki segíteni? Már tökre felhúztam magam rajta, sehogysem sikerül. -
szapi85 #12837 Huhh, megoldódott!
Köszönet a tippekért, sokadik próbálkozásra egyszer csak a letöltés ablakban megjelentek a dlc-k, amiket korábban megvettem... és amint a letöltés elindult, már írta is ki az új kiegeket, pl. Leilana éneke és egybek...
Na, pár napig megint el leszek foglalva. míg az új karikkal is végigviszek mindent :D -
#12836 Kizárt, hogy mindennel próbálkoztál, sőt talán nem is figyeltél, mert még a társaid is próbálnak segíteni a beszólásaikkal.
google - dragon age bridge puzzle
Nem egy kimondottan nehéz logikai feladvány. -
38tibi38 #12835 Hali. Mikor a Szent Hamvak Urnáját kell megszerezni a próbán, ott akadtam el mikor azt a hidat kel kiépiteni. Egyszerüen mindennel probálkoztam de sehogyse sikerült. valaki letudná irni,hogyan kel kiépiteni? thx -
szapi85 #12834 Nem! Ez a vicces :S -
#12833 A letölthető tartalomnál egyáltalán nem jelenit meg egy dlc-t sem? -
szapi85 #12832 kb. 2-3 percet. Print felesleges, tök üres mindhárom ablak, csak a pontjaimat írja ki... -
#12831 rakj be egy printscreen-t. -
#12830 mennyit vártál vele miután beléptél az acc-oddal? -
szapi85 #12829 Nos, letölthető tartalmak ablak üres. megint csak a fennmaradó bioware pontokat írja ki... Új ötlet? ;) -
#12828 ok:) -
szapi85 #12827 Húú, hosszú napom lesz... Közbe eszembe jutott, hogy tegnap előtt csináltam biztonsági mentést a karakterekről :S
Köszi, ha nem ment, jelentkezek úgyis ;) -
#12826 Persze mert abban van benne a mentés mappa is, remélem a lomtárból még nem törölted. Akkor újra leirom mit csinálj játék letöröl bioware mappa letöröl, abban a save mappa lement. Játék feltelepit patch-elés, mentés mappa vissza. Játék elinditása, account-al belépni letölthető tartalomnál rákattintani a dlc-re, letölti őket majd játék! -
szapi85 #12825 Öhömm, eltűnt az összes karakterem... Se dlc-k, se karakterek... :S
Nexusra nem enged be... Na most mit tegyek? :S -
#12824 Említettem is, hogy ahol van onnan meg nemlehet. Én csak is kizárólag egyetlen helyen találtam meg az pedig a nexusos de oda regisztrálni kell, hogy lelehessen tölteni és LEHETETLEN oda a regisztráció. Legalábbis nekem és egyik ismerősömnek sem sikerült. -
szapi85 #12823 Köszi, megpróbálom! -
#12822 Töröld le a felhasználó-dokumentumok-ban a Bioware mappát feltéve ha nincs fenn a Mass effect2, mert ha fenn van akkor a bioware mappán belül a dragon age-et :) -
szapi85 #12821 Na, ezt már megtettem. A probléma ott van, hogy a dlc-ket már megvettem, kifizettem, updateltem a játékot, és ezek után MEGINT kéri a letöltést 1200, 400, meg 560 bioware pontért... :S
Reinstall, és aztán ment a manuális letöltés és társai tehát lefutott. Most már a karakterekhez be tudok lépni, de nem enged betölteni, mondván, hogy abban a mentésben bioware prémium tartalom van, és nem azzal az azonosítóval vagyok, mint annak a tulaja. Pedig 1 db azonosítóm van, és marhára idegesít, hogy a 10egynehány euróból megvett küldetések miatt még csak normál tartalommal sem tudok játszani, nem hogy még a letöltött és megvett.. -
#12820 Azt sem tartom kizártnak, hogy a Win7 "okoskodott" bele a háttérben a dolgaidba -
#12819 A lényeg újra felrakod a játékod majd elinditod, belépsz az account-al majd a letölthető tartalomnál letöltöd a dlc-et majd játszol ennyi:) -
szapi85 #12818 Köszönöm a tippeket, most már elértem, hogy letölthető tartalomként megjelennek a dlc-k. Játszani, játékba integrálni velük még nem tudok :S
Eddig ez sem ment. És az a sanda gyanúm, hogy ott lehet a bibi, hogy nem akarja felismerni az accountot, amivel megvettem őket... :S
Tehát kipróbálom a bejelentkezős játékot. Köszönöm a tanácsokat! -
#12817 Nem a honlapról kell letölteni őket mert az nem minden estben problémamentes! -
Kindred Blades #12816 dragonagenexus.com Először itt nézném, ha itt nincs, akkor a hivatalos oldalon bizonyosan fent van (a Social site-on a project menü alatt).
Ha Awakenings-et is vettél, akkor érdemes csinálni egy biztonsági mentést, nem minden mod kompatibilis, hasonlóan, mint mondjuk a NWN és kiegészítői esetében (van, ami működik, van, ami nem, teljesen random :) )
Ja, és bocs a dupla postért. -
#12815 Indisd el a játékot és a menüben keresd meg a letölthető tartalom menüpontot ott ha megvetted a dlc-t akkor rámész a letöltésre és a játék majd automatikusan letölti azokat. -
Kindred Blades #12814 Üdv!
Először is, örülök, hogy akad még, aki megveszi a DLC-ket, magam is így tettem azokkal, amelyeknek van sztorija, még ha úgy is tartom, hogy túl vannak árazva.
Ugyanez a probléma felvetült nálam is, nem is egyszer. Egy kicsit bugos rendszer, nem mindig kéri le helyesen az adatokat, vagy küldi fel őket, fene tudja.
Nálam minden esetben megoldotta annyi, hogy néhányszor ki-be jelentkeztem, és mindig ellenőriztem, hogy látja-e már a DLC-ket (a gond nálam úgy festett, hogy még amikor le is töltötte, akkor sem volt hajlandó az eredetiséget ellenőrizni). Minden esetben megoldotta gondot, volt, hogy második, volt, hogy csak negyedik próbálkozásra.
Ha nem ismeri fel egyből, akkor se logolj ki egyből, van, hogy beletelik egy fél percre, mire rájön, mi az ábra.
Ha ez a probléma gyakran üti fel a fejét (a feleségemnél minden indításnál eljátssza ezt a mókát, egész pontosan annyi, hogy nem ismeri fel elsőre a DLC-k eredetiségét, nálam ilyen gond nem volt telepítés után), akkor kapcsold ki az automatikus bejelentkezést az online profilba, a már feltelepített és ellenőrzött DLC-ket gond nélkül tudja majd használni.
Ha esetleg továbbra sem megy, később még visszanézek, van egy manuális telepítési módszer is (bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy azzal csak a letöltést lehet megkerülni, az eredetiség-ellenőrzést nem.) -
#12813 Hali
Még nemrégen megjelent Gamestarban láttam egy tippet amivel szebb lehet a játék és a következőt ajánlották az arcok csinosítására: Dracomies True Textures V2-t.
Amit azt írtak, hogy bennevan a Textúra pakkban is aminek a neve JB Textures. Viszont én egyiket sem találom, ha meg igen lehetetlen letölteni. Tudna valaki mutatni olyan linket ahonnan lelehet szedni, vagy mutatni másik patchet ami ugyanúgy szebbé teszi a karaktereket és környezetét? -
szapi85 #12812 Ja, és az 1.03-as patch is telepítve... -
szapi85 #12811 Sziasztok!
Technikai segítségre szorulnék, már ha tud adni valaki egyáltalán:
Megvettem és letöltöttem a honlapról a kiegeket: Wardens Ceep, DC, Stone prisoner, és egyebek. Ám a játék updater ablakában csak annyit ír ki, hogy elérhető, de nem engedélyezett, holott ugyanaz a fiókom van. amit még a DA:O első indításakor kreáltam magamnak, yahoo-s eemail címre. Ezt meg lehet oldani valahogy? Átbogarásztam a hivatalos fórumot is, de sajnos nem leltem jó megoldásra, végül kétségbeesésemben uninstal-reinstall megvolt, de ez sem segített. Win 7 x64 Professional van fent a gépen, ha ez támpontot ad valakinek is...
Előre is köszi! -
Sith #12810 oké akkor te harc miatt játszol én meg a story miatt :) -
vasziszdasz #12809 Hát ez a te bajod, attól még a sztorija jobb volt mint a DAO-nak. Persze nem volt tele "válassz 4 ugyanolyan opció közül" párbeszédekkel. A BioWarenek az egyetlen eredeti sztorija a Baldurs Gate 1 volt, onnantól csak másolta önmagát. Persze nem csinálta rosszul, de azért nem kell hasraesni mert valamikor csináltak etalont is. Ez egy jó iparosmunka, de távolról se etalon. Itt is a harc a lényeg, a dioban is. -
Sith #12808 Vonatkoztass már egy egy kicsit a harcrendszertől, mármint a harcrendszer az jó meg szép meg lehet jól csinálni van akinek bejön a DAO harcrendszere van akinek nem és más tetszik.
Tény hogy én rég játszottam a diabloval kb akkor amikor még frissek voltak de bevallom őszintén hogy a gyakáson kívül nem emlékszem semmire, azért egy hmm általam RPG nek nevezett játék esetében vannak mozzanatok , npc-k, történet ami azért megmarad.
-
38tibi38 #12807 Áhh sry:( Már megvan mit kel csinálni elnézést a kérdésről:D -
38tibi38 #12806 Hali. Az lenne a gondom hogy mikor a Szent hamvak Urnáját kell megkeresni akkor mondta Denerimben az a fickó hogy mennyek a fogadoba mert azt a Genitini testvér vagy ki oda indult. Ki faggattam a fogadóst de nemtudott semmiről. Miután kijöttem megtámadott egy csapat levertem őket aztán visszakellett mennem a fickóhoz denerimben,az megtámadt legyőztem és kész. A küldetés naplóba meg csak annyit irt hogy az a fickó meghalt. És semmi mást még aztse tom hova kel menni,plz help:) -
kreknorbert #12805 Azért nagy vitákat ne nyissunk erről:D -
vasziszdasz #12804 Még szép, mivel ez egy ügyességei játék (már amennyiben nem gyárilag aimbotos guided arrowk meg bone spiritek repkednek), ki lehet kerülni a lövéseket, el lehet futni a lassú ütések elől, ha el tudod találni a ritmust. Itt meg nem, ha beszaladsz egy fa mögé, akkor kanyarban berepül a skuló és mindig eltalál, ami lol. Viszont a pause miatt jobban lehet taktikázni. Kb. ennyi a különbséd a dio és a DA közt.