18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
DORSANAX #12883 Létezik már egy ilyen lehetőség is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van egy 1.41 GB-os csomag a magon, ami "pre-cracked" és az alapjáték+kiegészítőre DZIP fájlokkal telepíthető, semmit nem kell átírni sehol...
AddIns.xml fáji sem kell piszkálni és, ha nem crackelt, akko azzal is lehet online fiókot "látogatni"...
Ez full pack és nincs más dolgunk, mint telepíteni a DLC csomagot.
Tegnap kipróbáltam, a Dokumentumokból töröltem az addig telepített álományomat és felnyomtam újra az egészet...
Talán majd máshol is elérhető lesz ez a csomag, jelenleg csak itt található.
-
#12882 Loghain se semmi figura a játékban
Az egész történetet gonosztette kisérik, elárulta a királyt, megveti, üldözteti a Szürke kamarásokat, megpróbálja megöletni a legbefolyásosabb nagyurat, rabszolgakereskedőkkel üzletel, az újabb felségárulásban nem rettenti el, hogy a lánya a királyné, ármánykodik mindenhol - tisztességes Szürke kamarás számára nehezen megszerethető figura.
Csapatba vételi döntéshez jó adag nemtörődömség, sőt gonoszság kelletik, bár Alistair kivégzését megakadályozhatja a főkarakter, ha nem áll szándékában vérpadon látni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csatlakozás után minha egy másik Loghain lenne velünk.
Maric királyra felnéz, barátjának nevezik, de nem tagadja, hogy szerinte Calain apja emlékét gyalázta meg azzal, hogy az orlézekkel próbált szövetségre lépni a Veszedelem ellen, Orléziát sokkal jobban gyűlöli bármilyen Veszedelmnél, s azt tervezte, villámgyorsan összefogja Ferelden lakosságát, ismét legyőzi az orlézeket, aztán véget vet a veszedelemenk - ebben akadályozta meg egy sokáig lenézett Szürke kamarás, de megváltozott a véleménye, hatalmas harcosnak tartja a főhőst, akit hajlandó követni.
Loghain harci képességeivel nincs gond, Bajnok specializációval megerősítve, hatalmas pajzscsapásokkal veti magát a harcba, taktikai beállításoknál érdemes védelmező szerepet adni neki. -
#12881 Ó, Bözsi maga a megtestesült jóság, megint próbáltam kicsit elvetemültebb lenni, de kisebb aljaskodásokon, bunkóskodáson, pénzkicsikaráson kívül különösebb gonosz tettekre nem visz rá a lélek. : / Pontosabban, amik a főszálhoz kötődnek, ott mindig a békés, tündérmese (vagy ahhoz leginkább közel álló) megoldást választom, akárhogy is erőlködöm, meg előre elhatározok dolgokat.
És Leliana akkor is csak egy rasnya szentfazék (kivéve, ha modoljuk, akkor csak simán szentfazék), Alistair a hatodik rózsája után egy nyálgóc, Zevran meg szifiliszes, úgyhogy Bözsike facér marad ezúttal. : D Alistairt meg bátran cserélem majd le Loghainre, aki majd hősi halált hal a fináléban helyettem. : D És akkor ennyiben ki is merülnek 3. végigjátszásom "gonosz tettei" : D -
#12880 Mirevaló a Dragon Age Vérvonalak Disc Two? Ugyanaz van rajta mint az egyesen, ugyanúgy fel ajánlja, hogy elindítja, de kiírja hogy nem eredeti a dvd. Szóval? -
fnorbi89 #12879 Sziasztok! Felraktam a Leliana DLC-t(warez) megcsináltam hogy induljon indul is, csak nem tudom a játékot 1024-768-nál nagyobb felbontásra állítani. Nekem a 1280:720 (16:9) lenne a jó!
Feltettem újra a játékot akkor is ez. Ez a DLC-től van vagy mitől??
-
#12878 Az éjfattyú krónikák, és a Leliana songs (ami magyarul nem jelent meg) aktiválásához-működéséhez az ini-ben át kell írni valamit, a többi dlc gond nélkül elindul, nem kell krackelni a játékot, s az online fiókba is be lehet jelentkezni (sőt kalóz játékkal is lehet online fiókot nyitni).
A dlc-khez szükséges a patch, warezolásba pedig csak úgy érdemes belevágni, ha info file is van a modokhoz mellékellve, s követni az utasításokat, illetve ragaszkodni a DAZIP formátum telepítéséhez. -
#12877 Elméletileg fel, csak utána crackelni kell. Meg nem tudsz majd online bejelentkezni szerintem. -
#12876 Szevasztok! Eredeti DAO-ra feltelepíthetem a warez DLC-ket? -
#12875 Leliana bárd, s a bárdok hajlamosak színesíteni a történeteiket, meséket kitalálni,s azokat szájról-szájra tovább adni
Lelianam ha veled megy a Mérleghez, az Őrtől kap egy fejmosást a látomásai miatt - nem merülnek bele a részletekbe, de nyílvánvalóvá válik, hogy a csajszi látomásai nem igazak.
Ezt lehet úgy értékelni, hogy hazudott, de inkább csak beleszőtte magát egy új mesébe.
Szerethető csapattag tud lenni, ha a főhős pozitív szerepet játszik.
Mivel romantikázás is szóba jöhet Lelianával, így konfliktusba is keveredhet a főkarakter, de Leliana nem nehezíti a dolgát, képes békésen félreállni.
Ezzel szemben Morrigan hatalmas patáliákat csap, ha vetélytársa adódik - a lápi boszorkányt az már nem zavarja, ha a főkarakter feleségül veszi Anorát. -
#12874 nekem ő túl irritáló karakter volt mindig is, most így barátságosabb kinézettel, átspeckózva dupla tőrösre, őt viszem, mert még egyszer sem vettem rá magam a szent monológok miatt, amiket már csatlakozáskor, meg a táborban lökött bérgyilkos Erszikének. : D
Zevrant is rögtön átspecializáltam, bár maradt bérgyilkos, duplatőrös, de volt pár haszontalan skillre adva pont. Természetesen Leli is maradt bárd. -
38tibi38 #12873 Hát rendben. Akkor leliana lesz most zevran helyett:) THX a tanácsokat:) -
#12872 Pontosan ezért neveltem át két tőrre a leánykát, mert nagyon sokszor szűkös a hely egy íjásznak, s valami bug is lehetett a dologban a játék megjelenése után, mert a taktikai beállításokat nem akarta végrehajtani.
Meglehet ezt már valamelyik patch javította, de közben megszerettem a dualos Lelianát.
(Awakeningben az ifjú Howe gond nélkül nyilaz zárt térben is) -
MrAndree #12871 Én is Leliana-t szoktam favorizálni nem rogue karakterekkel, éppen azért mert tud ládákat nyitogatni. Íjjal is ügyes tud lenni a lányka, legalábbis azokban a csatákban amikor nagy nyílt terek vannak, elviszem jó messzire és ellövöldözget magában. Közelharcban meg hamar fekszik és legalább nem zavar sok vizet. :) Második speckónak meg rangert szoktam neki adni, a beidézett medvéje egy plusz tank a csapatnak ami gyakran nem jön rosszul. -
#12870 Leliana sokkal hasznosabb, mit Zevran, bár ha fönt van a Respecialization addon, egyszerűen újra lehet osztani a stat potokat.
Leliana képes zárakat nyitogatni, csapdákat hatástalanítani, alklamanként még a lopás is jó lehet, talán a néhány íjász képessége, ami nem a legjobb, ugyanis a csaj két tőrrel az igazi.
Zevran harci képességekben jobb, de zárnyitásra, csapdák hatástalanítására sokáig alkalmatlan, a lopakodást meg alapvetően haszontalannak tartom ebben a játékban (kivéve csapda állításhoz).
A Respecialization addon-nal bármelyikből lehet "kalandor-technikus", kettős fegyverhasználatot, a paszív képességeiket kell kigyúrni, és az ügyes kezeket. -
#12869 Most mi olyan érdekes ezen a képen? Lemaradtam úgy másfél évet. -
38tibi38 #12868 Mármint a nyomokat találtam meg:D -
38tibi38 #12867 Oké megtaláltam:D -
38tibi38 #12866 Na elakadtam. Ott tartok hogy a zárványban az árvaházat megkel tisztitani de ser otto meghalt. És kellene valami nyom shiana-nak vagy kinek de nemtalálok semmit:S Am a gyorsmentéseket hol lehet megtalálni mert tudom hogy elmentettem ott mikor megjelennek az orgyilkosok zevranért. -
MrAndree #12865 Jól néz ki. Majd leszedem, a harcosommal úgyis cipelnem kell majd Lelianat. Bár lehetne Zevrant is, csak félek, hogy még a végén kialakulna köztük valami túl a barátságon. :) -
#12864 : )
menő, bár már átnyomtam Bözsire : D
-
#12863 Fú, megvan. Hát majdnem szívrohamot kaptam. -
#12862 Nemhiszem el, gondoltam csinálok új játékkal egy mágust mert megtetszett, de aztán meg a másik karakter amivel már jócskán előre haladtam teljesen eltűnt, a mentések is. Hovatüntek? Hogyan lehet visszahozn? HELP! -
Jimmyke #12861 Ez sajnos egy elég gyakori bug, a bin_ship mappában manuálisan el kell indítani a daupdater.exe-t amíg észhez nem tér. :(
1.04 patchben javítva lesz, meg egy tucat hiba Awakeningben, pár hét és kijön (amint átmegy a Microsoft és Sony jóváhagyáson). -
Jimmyke #12860 Leliana's sacred ashes armor mod. -
#12859 Miért van az, hogy akinek kicseréltem az arcán annak fehér lesz a szeme? -
#12858 Én is csak egyetlen karakterrel játszottam így, a Lélekfaló specializációnak komoly ára van, ha a visszatöltögetési lehetőséget elvetjük.
Pontosabban lenne lehetőség megölni az Őssárkányt a specializáció megszerzése után, de a történet miatt éltben hagytam...
Az őssárkány pikkely nélkül Wade mester igazi mestermunkája nem készülhet el - ez lehet a lélekfaló spec ára.
Gonoszkodó karakterként a legdurvább jelenet Redcliffe-ben volt.
A körtoronyban a templomosok mellé állt a törpém, kiirtva az összes mágust (Wynne-t is), a kastély börtönében Jowant is megölte a kotorék.
Connor megmentéséhez viszont legalább két mágus szükséges, de csak Morrigan volt mágus a csapatban - nem találtunk más megoldást, meg kell szabadulni a démontól, még akkor is ha Connor is meghal...
Ez egy kegyetlen durva jelenet volt, nem véletlenül van 18-as karika a dobozon. -
MrAndree #12857 Ez milyen páncél rajta? -
MrAndree #12856 :D
Engem nem nagyon vitt rá eddig a lélek hogy ártsak a hamvaknak. Érdekelne a reaver speckó de ahányszor eljutok addig a szektás fickóig mindig annyira irritál hogy inkább elkenem a száját. -
#12855 Egy törpe kotorék karakterrel szentségtelenítettem meg a hamvakat, de Leliana nem volt velem, Wynne pedig alapból ki lett végezve a toronyban (az öreglány is harcba száll az urna védelmében).
A táborba visszatérve Leliana azonnal kérdőre vont - megmutattam neki a nálam lévő hamvakat, aztán lazán a szemébe hazudtam, hogy a többi biztonságban van a templomban... a reakció: szerelem. -
Evoluti0N #12854 Nem tudjátok, h a Leilana's Song DLC mikor fog megjelenni magyarul, vagy h meg fog-e egyáltalán? -
Cat 02 #12853 Vízi mentő ? :D -
#12852 vigyázz, férfi karakterrel nehogy túl jól bánj vele : D -
#12851 hm, pedig azt megnézem, ahogy elvernyog, amint Bözsi rákakcsizik a szent hamvakra : D
bár most egész emberi nálam meg vagány, amig meg nem szólal. mennyire utáltam, amikor még nem volt 4-es a ládanyitás szkill, oszt lökte a szent rizsát, hogy ő majd megcsinálja, amikor már rég át volt szkillezve
most 4 mezei harcossal (ill plusz egy rouge rajtam kívül) feszülök, és hát keményebb, mint elsőre gondoltam, revenantokhoz (és egyéb szívósabb jószágokhoz) azért jön az Öreglány : )
Leli most
ez meg tényleg ugy fájhatott neki, ahogy látszik
-
38tibi38 #12850 Többször kellet volna vele beszélgetnem és többször ajándékot adni neki:S De hát mindegy ami megtörtént megtörtént:( Majd legközelebb ha ujra kedvem jön a game-hez jobban fogok vele bánni:D De nem a közeljövőbe az biztos mert amin keresztül metnem nem volt vmi könnyű :D -
#12849 Na megoldottam. Rossz dolgokat cseréltem ki. Nyugodtam, mintha itt sem lennék. Elbeszélgetek itt magamban. -
#12848 Lehet attól a sikertelen modolástól, amit lentebb szóvá tettél... -
#12847 Csudára kedvelhetitek egymást, ha ilyen véget ért a kalandotok
Zevranra is ugyanaz vonatkozik, ami a többi csapattagra: megkedveltetheted magad vele, vagy megutáltathatod- kényes döntéseknél az is számít(hat), hogy mennyire kedvel az adott csapattag.
Feltételes mód azért van, mert pl. Leliana 100%-os szimpátia mellett is azonnal ellen fordul, ha a Szent hamvak urnáját próbálosd bemocskolni, s veled van a leányzó (táborban lehet neki hazudni), vagy Pala is mérlegelés nélkül ellen fordul, ha az Üllőnél Branka mellé állsz.
Zevran esetében a leszámolás után szimpátiától függően két eset fordulhat elő: szeretne tovább állni, vagy szívesen maradna veled.
Megyőzhető, hogy maradjon (vagy menjen), harcig csak akkor fajulnak a dolgok, ha bizalmatlan a főkarakterrel. -
#12846 : DD
Zevrant a legegyszerűbb megtartani kb. Mit tettél vele? : D -
#12845 Mi a fenétől van az, hogy elosztottam szintlépéskor a pontoka, tettem kettőr erőre és néztem, hogy nemlett nagyobb, meg egyiksem. Meg megvettem a képességet, de nincs meg. Nehogy már ez is kibaxon velem! -
38tibi38 #12844 Am nem lehet rávenni zevrant vaalhogy,hogy ne menjen vissza a hollókhoz? Mert ő a kedvencem és megkellett hogy öljem:(