18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
horthy #12923 Cadash Thaig-ba hogy lehet eljutni ? Shale-t megszereztem letöltöttem egy tömm mint 1 GB-os DLC gyüjtemény pakk-ot remélem ezt is tartalmazza . Azt irták a pakk-ról hogy csak kettő DLC nem magyar abol ahogy észrevettem egyik a Shale megszerzése volt . -
38tibi38 #12922 Az összes dlc-t megcsináltam:D És szerintem most a falka anyáánál nem lesz gond:) Az éjfattyú krónikákat nemtom tovább vinni mert mindig kilép mikor lekell győzni a kúnárit:S A leliana sat se biztos h elkezdem mert angol,és nem vok nagy leliana fan xD -
38tibi38 #12921 Na végre,kiakasztottam:D Betöltöttem azt a részt amikor a Kör toronyba lekell győzni a végén a mágust. Aztán elmentem a kamarástámasztontra is. Hát nehezebbre számitottam:P De legalább kész. Márcsak az Ostagarost,a Gólemeset,az éjfattyasat meg a lelianásat kell végigtolni. Ja és Zevrannal is találkoztam:) Itt msot mindenkinek meg esküszöm hogy jobban fogok vele bánni,mint mikor megkellet ölnöm a Hollókal együtt. -
mecsoka #12920 jah és 0 kell irogatni 1 helyett az addins.xml-ben -
mecsoka #12919 Úgy döntöttem még próbálkozom mielőtt újrateszem, a gépnek mindegy, háborús övezetté nyilvánítottam.
Sikerült életrekelteni a stone prisonernt és a return to ostagart. Ne kérdezd hogyan...
Viszont találtam egy olyat, hogy dlc crack. Egy .bat és egy .exe fájl van benne. Tapasztalat vele kapcsolatban? -
#12918 Talán én is bevittelek az erdőbe ezzel a visszamásolós tanáccsal...
A kimentett mappában szöveges dokumentumok, ini fájlok tartalmaznak a játékhoz utasításokat, ami egy újra telepítés után csak akkor működik helyesen, ha az elérési út ugyanaz.
Ha jól értem, most különböző felhasználói fiókokat is létre hoztatok, más lett az elérési út, illetve az ini-ben lévő bejegyzések hibásak a mostani fiók kiosztáshoz.
Telepítsd újra a játékot, patch, daupdaterrel rakd fel a dlc-ket, s használhatsz nodvd cracket, vagy mini image-t (kíméld a lemezt).
Ha crackeled a játékot az eredeti exe-t érdemes elmenteni, illetve a patch verziószámával megegyező crack szükséges a futtatáshoz. -
mecsoka #12917 Leszedem az egészet a francba és újra teszem. Mi legyen a sorrend nodvd crack - patch - dlc között? -
mecsoka #12916 Most legalább előrébb járok, mint valaha...
Sikerült rájönnöm, hogy hiába telepítettem a játékot (mentettem mindent oda, tettem fel a dlc-ket) az egyik felhasználó fiókba... a gép mindent a rendszergazda fiókjába pakolt.
Ezek után félsiker koronázta erőfeszítéseim. Minden szirszar működik (egy halom kacatot kaptam), természetesen csak maga játék nem. De legalább már ott van Levi és a kereskedő hegyen... de nincs meg maga a játék. Aszongya, mint válaszlehetőség hogy töltsem le... de honnan... hogyan?
Szóval tovább próbálkozom. Valami tipp? Hogy itt mi lehet a probléma? -
Evoluti0N #12915 Örülök, h rendszeresen jönnek a javítások, de jobban örülnék egy magyar nyelvű Leilana's Song DLC-nek. Tudni lehet róla valamit, h mikor fog magyarul megjelenni? Meg fog egyáltalán? Nem gond az angol nyelv, de az RPG-ket, ahol ugyebár sok a szöveg, jobban szeretem magyarul játszani -
#12914 1.04 patch -
fnorbi89 #12913 Nekem bejött a WIN7 (32bit)! Dragon Age -el nem volt baja nekem se!
Neverwinter Nights 1 nem akart elfutni rajta és ezért tettem vissza a jó öreg xp-t!!
Dragon Age -nek kimenteettem a reg fájlait és mentéseket miután újra tettem a winxp-t, (a dragon age-nél 1.03 patch felvolt telepítve!)
Feltettem a DirectX-t meg a physx-t! De nem indult!!
Ekkor az alap cracket visszatettem és újra patcheltem (1.03) a játékot és utána az 1.03-s crack vissza és mindjárt jó lett!!!
-
ShaiHulud #12912 o.O
nekem semilyen jatekkal nem votl zurom vele, na jo ez tulzas mert a starcraft 1 -gyet nem szereti de ha lelovom explorer.exet akkor nincs a szinorgia :D de az mar 10 eves jatek ;) -
ShaiHulud #12911 jah azthittem mar a romokban vagy lent :D
tehat meg csak az erdosegben vagy az elfek utan? ott elkell erned, hogy a kod feloszoljon az egyik mapon, akkro tudsz tovabbmenni, van ra egy -ket megoldas ;) pl az oreg fa questje illetve a gyagyastoninal is megoldhato. -
#12910 Dragon Age-nek semmi gondja a Win7-tel.
Legalábbis nálam nem volt.
Crack helyett viszont érdemes mini image-et használni a későbbi patchelés lehetőségének érdekében. -
#12909 A Win7 nem egy játékosbarát OP rendszer, nagyon sokan szenvednek vele.
Valószínűleg lesz majd hozzá javítócsomag, de egyenlőre sok a zűrje a játékokkal.
Vannak játékok, amelyeket XP-SP3 üzemmódban, rendszergazdaként lehet működésre bírni, a patch gondokra pedig a rendszergazdakénti futtatást megpróbálni. -
mecsoka #12908 win7!
Akkor ebben a sorrendben végig is próbálok minden lehetőséget.
Valószínűleg meg is crackelem, mert elég sokáig szeretném még nyúzni a játékot :)
Köszi a segítséget! :) -
38tibi38 #12907 XP-m van. -
#12906 XP van a gépeden, vagy Win7?
DLC-knél mellékes, hogy eredeti-e vagy sem (pontosabban az Éjfattyú krónikák, és a Leliana songs, no és az Awakening kivétel)
Újratelepítés után (XP) nálam sem ismerte fel azonnal a dlc-ket, illetve a patch után nyavajgott, ami telepítve volt.
Megpróbálhatod kivenni az Addins mappát a C-ről, s úgy elindítani a telepítőt, végső esetben játék reinstall.
Sokan eredeti játékot is megcrackelnek, pontosan azért, hogy ne kérje a játék a lemezt.
A dlc-kkel ez nincs összefüggésben, a lemez kímélése miatt használnak sokan NonDvd cracket.
Megkeresed a patchoz illő cracket a neten, az eredeti exe-t bemásolod egy mappába (elmented, talán szükség lesz rá), s a tört exe-vel játszol, kímélve a lemezt. -
38tibi38 #12905 Hali. Végre kiakasztottam,bár aggaszt hogy nem lehetett kivenni semmit a vezérdémonból:( Na az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnék még mászkálni és a dlc kel játszani? Mert ha kimegyek azon az ajtón akkor ugyanazok a képek és irások jönnek be. -
mecsoka #12904 Megpróbáltam, de nem sikerült. Még a télen a kalózjátékhoz fel tudtam tenni a kalózdlc-ket (ostagart kivéve), de most nem sikerül.
Két dolog változott: 1. újra lett rakva a gép (különböző felhsaználói fiókok vannak, meg rendszergazdai hozzáférés) 2. eredeti a játék
Nem tudsz valamilyen ezzel a két dologgal összefüggő okot, ami miatt nem sikerül? Nem lehet azt megcsinálni, hogy eredeti játék, de nem kéri a lemezt? Nem lehet, hogy ez a baj?
Amúgy gondolom felismerte a játék, hogy nem eredetiek a dlc-k, mert szépen elindult a telepítés aztán mégis error lett a vége. -
Pakuca #12903 milyen sárkányon??
nem a térképen jelölt vérfarkas tanyánál vannak?? -
ShaiHulud #12902 pedig ott vannak :) a sarkanyon tul, a romok vegen. -
Pakuca #12901 Hali!
Segítsetek lécci: Nem találom sehogy azokat a nyamvadt vérfarkasokat a romokban:'(
A rom tök üres
-
#12900 Ezzel sokan szenvednek.
Néhány dlc bonusz a játékhoz, a többit meg kell(ene) vásárolni, de valamiért sokszor nem működik megfelelöen az online letöltés-telepítés.
Ha végképp nem boldogulsz, megpróbálhatod az updaterrel telepíteni a warezos dlc-ket, ha megvannak, de csak a Return to Ostagar-ig, az újabbakon már van némi "eredetiség felismerő".
-
horthy #12899 Mad Hermit ad egy " Archons of the Imperium " nevű könyvet . Érdemes-e a 3 dörzsöltség pontot adó gyürüt feláldozni rá ?? Lesz-e még valami küldetésben szerepe ennek a könyvnek ?? -
mecsoka #12898 - Nyomogattam már mindent :( Pontról pontra követtem az utasításokat a papíron és mégsem jó :(
- Lotheringen már túl vagyok... Nem értem mi lehet a baj :( -
Murmur #12897 -ha hozzaadtad a kodokat es elfogadta oket, akkor latnod kene a letoltheto tartalmakat. biztos be vagy a jatekban logolva az accountba? nyomogass esetleg frissitest parszor
- hol tartasz a jatekban? a dlc-ket csak lothering utan tudod majd elkezdeni, ugy remlik
-
mecsoka #12896 Köszi az infót!
Akkor további porblémáim, ha még van valakinek fölösleges ideje rám.
1. megpróbáltam használni a játékhoz kapott kódokat, de nem sikerült. Azt írta minden ok, de mégsme jelenik meg a letölthető tartalomban.
2. van damodderem és vannak dlc-k is netről. Mindent úgy csinálok mint múltkor (akkor sikerült), most mégsem jelenik meg a játékban se a muki a táborban, se az ostagaros kezdőpont, se a holló.
Mi lehet a baj, és hogy tudom megoldani? :(
Előre is köszi! -
fnorbi89 #12895 Sikerült végig vinnem a Leliana DLC-t és kezdek megbarátkozni a főhős szinkronával,de akkor se értem hogy miért nem lehet ugyan olyan férfi illetve női hangja egy ember elf vagy törp karinak engem nem zavarna! -
Murmur #12894 - igen, keri a lemezt
- patchbol eleg a legujabbat feltenni, azt tartalmaz mindent
- pontod nem lesz, csak ha veszel penzert, tehat vagy fizetsz es megveszed, vagy warezolod a DLC-ket
-
mecsoka #12893 Jajj... ez kéri a lemezt. Mi történt? Ez nem olyan játék, amit telepítek és akkor dvd nélkül is lehet játszani? Vagy valamit elrontottam??
A patcheket elméletileg felraktam (és ha berakom a lemezt, akkor játszani is tudok).
A dlc-kel mi a helyzet? Mivel járok jobban? Leszedem a kalóz dlc-ket vagy megvárom, amíg lesz elég pontom és letöltöm hivatalosan? Vagy mindegy?
Köszi! :) -
#12892 Javítások kereséséhez ajánlott a google-ból indulni (Dragon Age patch)
A Bioware oldaláról is letölthető, de magyar oldalakon is fönt van (Gamestar).
A letöltött javításokat ajánlott elmenteni, így a majdani újra telepítés után egyszerűbb lesz a játék beüzemelése.
Vannak DLC-k amelyek működésének alapfeltétele a patch, a Return to Ostagar 1.02, az Éjfattyú krónikák pedig csak a legújabb, 1.03-as javítással működik.
Az 1.01, 1.02, 1.03 javításokat egymás után mindet ajánlott telepíteni. -
Szuni #12891 Érdekes.. kb. egy percet vesz igénybe a regisztráció, ma megtettem minden különösebb gond nélkül.. nem tudom mi lehet a gond :D a töltögetés is villámgyors. Kifejezetten a textúrapakkért regeltem én is, meg egy-két kisebb modot szedtem le.
az oldalnak semmi baja nincsen. A hiba az ön készülékében van :) -
mecsoka #12890 Köszi a segítséget (előre is)! :)
Szóval nekem nem muszáj a játékot a C-re telepítenem (helyhiány), de ettől függetlenül mindent oda ment? Oks.
Amúgy hardveres baj van. Hard disc sentinellel nézzük az állapotát (89% jelenleg). Biztonságba helyeztük amit tudtunk, de jelenleg nem tudunk új vinyót (?) venni, kihúzzuk ezzel ameddig tudjuk.
Telepítettem és működik is, megtaláltam a mappát is a C-ben.
Hogy tudom feltenni (és honnan tudom megszerezni) a javításokat? Erről aztán tényleg halvány lila fogalmam sincs... Kösz a megértést :) -
#12889 #12880 -
#12888 Nem egy örömteli állapot, ha döglődik a géped (szoftveres, vagy hardveres hiba?).
Egy esetleges géphalál a DA mentéseinek elvesztésével járhat.
Ez igaz a többi játékodra is, s amit érdemes megelőzésképpen betartana, hogy a rendszer partíción semmiféle fontos adatokat ne tárolj (fényképek, dokumentumok, stb.)
A Dragon Age a Dokumnetumok mappában rengeteg cuccot tárol, a mentéseiden túl ide kerülnek a feltelepített DLC-k, képek a játékból, stb.
A mappa heléye: C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\BioWare\Dragon Age
Ezt a mappát kimentheted Windows reinstall előtt, az új rendszerbe visszamásolva az eredeti helyére megspórolhatod a DLC-k újratelepítését, és megmaradnak a régi mentéseid is, a játékot azonban minden Win install után újra kell telepítened, mert a régi működéséhez fontos regisztrációs bejegyzések hiányoznak. -
mecsoka #12887 Hogy én mennyire örülök, hogy még itt talállak! :D
Szóval kéne egy kis segítség! :)
Megvettem a játékot, de még sosem telepítettem egyedül ilyesmit, ráadásul a javításokat is le kell majd szednem, meg amit le lehet. Amióta nem voltam egyszer már le lett pucolva a gép, és elveszett minden progi (damodder vagy mi volt az) és nem tudom hogyan kezdhetnék neki újra.
Segítesz? :)
Első kérdésem: halódik a gép és ha esetleg elszállna minden, az milyen következményekkel jár a játékra nézve. Ok elveszik minden, de utána mi lesz? Lehet újra telepíteni vagy kész vége? (Ne feledd hülye vagyok az ilyesmihez :D)
Mielőtt elkezdem a telepítést van valami fontos tudnivalóm?
Köszi!!!! :)
-
#12886 ja én először véletlenül tovább mentem mágusommal, és elkerülhetetlen volt a kölök kinyiffantása. ment is a load. : D ronda meg puja meg csíra, de azért ilyn sorsot ő se érdemel. : D más dolog, hogy load után lepaktáltam a démonnal a vérmágiáért, de legalább nem nekem kell végignéznem a fiúcska megmurdálását. : D -
#12885 Pedig a hamvak megszentségtelenítésével lehet feltenni a gonoszság koronáját
Mélg Wade mester csúcs-páncéljáról is lemondtam, kíváncsi voltam a következményekre.
Genetivi testvért mondjuk életben hagytam (pici engedékenység), ő Denerimben kezdte világgá kürtölni a hamvak létezését, még könyvet is írt, de miután bolondnak, sarlatánnak nézték, öngyilkos lett.
A szektás szárkányimádó kultusznak egyre több követője akadt, Gorim atya vezetésével hadjáratot indítottak a kultusz tagadó falvak ellen olyan romantikus gonosz jövőkép
Ha már gonoszkodni szeretnél, használd ki a lehetőségeket...
Lentebb írtam, hogy a játék legdurvább jelenete Connor kivégzése - az megéri a 18-as karikát. -
MrAndree #12884 Én most eldöntöttem, hogy elég gonosz karaktert fogok alakítani a harcosommal majd. A hamvak megszentségtelenítését azért mellőzöm (annyira nem tudok szemét lenni) de minden másban inkább a sötétben utat akarom majd járni. Morrigan imádni fog, az tuti. :)