Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Vhogy pedig átlehet vinni mert több külföldi fórumon olvastam, hogy lehet fejleszteni a páncélt. A sárkánycsonthoz képest bejön még két új erõsebb anyag azokra is lehet fejleszteni.
Bár olyasmit is írtak, hogy szimplán játék közben eltûnik ha visszatöltesz. Vki szerint mert nem jó az online aktiválás. Lehet csak tört játék sajátja. 😞(
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Számomra pont emiatt olyan élettelen a karakterem; semmirõl nincs véleménye, hozzászólása, néha megrántja a vállát. Mint egy gép, aki csak a dolgát csinálja
Töröltem a játékot, és meghagytam a mentéseimet. Így automatikusan csak a characters mappát mentette, szóval gondolom elég azt elmenteni. Morcos lennék, ha jön egy új kiegészítõ és az alapjátékot is elõröl kell kezdenem 😄
A másik: A leterheltségem baromi magas (20% és trezsõr hántör vagyok) Pedig nincs rajtam nehéz páncél. Sajna nem találtam még jót, ezért a alapjátékból levõ Wade páncélt használom. Mondjuk van rajtam 1 sisak, amit a gólemes küldinél találtam, és az is rajtam van.
Találtam még 1 künnyûvértet a barlangokban, most nem jut eszembe a neve, de csak a ruha van meg. kesztyü meg lábast nem találtam, lehet hogy valahol máshol kell keresni? vagy általában a szettek egy területen vannak?
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
"The trees move. Do you not see it?"
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Melyik mappát, mappákat kell menteni, hogy ha legközelebb elõveszem akkor itt a kiegészítõ végén folytathassam?
Tehát ha kijön valami DLC (új pálya) akkor innen a 30. szintrõl folytathassam, az anya utáni küzdelem után - hogy ne kelljen újra végigjátszanom.
A dokumentumokban a Dragon Age mappa 1.3GB, gondolom ez nem kell mind :S
De aki megcsinálta ezeket (szívfa, sárkánycsont, gólemkéreg) küldiket, azok milyen dolgokat kaptak konkrétan? csak hogy legközelebb megéri-e veszõdni ezekkel.
Amúgy én a törpe csajt szerveztem be utoljára, és õt is Kamarássá kellett volna, hogy tegyem. De mikor a strázsamesterhez mentem, hogy beavassuk, már csak az utolsó küldetés volt aktív, szóval ez lemaradt. :/
Kicsit vegyes érzelmeim vannak a kiegészítõvel kapcsolatban. Jó volt, jó volt, de hiányzott pár dolog. Pl.:
- a csapattagokkal való bõvebb beszélgetések
- jó lenne ha végre 'én' is beszélnék, ez a néma fejcsóválások elég gagyik
- változatosabb ellenfelek. Oké, hogy az éjfattyakkal küzdünk legtöbbet, de azon belül is lehetne több ellenfél
- hiányzott Pala, Sten, Morrigan. Az alapjátékban velük nyomultam, és úgy a szívemhez nõttek 😄
Most így hirtelen ennyi. Várom a többi kiegészítõt, DLC-t.
rúnakovácsolás nekem se nagyon jött be, mondjuk szerencsére nagymester rúnákból megmaradt még egy rakás alapjátékból, szóval azzal nem nagyon kellett szenvedni, na meg 3 mágus 1 harcos csapat nem a hatalmas rúnaszükségleteirõl híres <#rolleyes>#rolleyes>
Az alapjátékban nem volt rúnakovácsolás, ott a kereskedõknél megvetted a rúnákat - továbbra is az a véleményem, hogy az alapjátékban érdekes lehetett volna a rúnakovácsolás, a kiegbõl viszont kilóg, egy nagymesteri rúna kovácsolása sokszor nem egyszerû feladvány.
A Wade mester által készített különleges fegyverek jók, csakhogy ezekbe is 2-3 rúna kell a teljességhez - tehát rúnákat kell(ene) kovácsolni.
De ez a szívfából, sárkánycsontból, gólemkéregbõl készített fegyverek/péncálok brutálisak? mert ha nem nagy számok, akkor nem foglalkoznék velük, és mennék az utolsó küldetéshez.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Importált karakternél szerencsés esetben a hátizsákban vannak rúnák, italok kevergetésével sem kell veszõdni, sõt a kacvatok között ott lehetnek a keresett "apróságok" - mindezzel együtt úgy éreztem a kieg nem növelte tovább a Dragon Age nagyszerûségét, bár szerencsére az alapjáték nimbuszát lerombolni sem tudta.
Mélyutakon vagyok. Beértem egy terembe, középen valami 4 fejes oszlop, ami idõnként elfordul, a fejek elõtt 4 üllõ, ami fénylik, ha az elõtte megjelenõ szellemharcost kicsinálom. Míg fénylik, lehet "használni" az üllõt, de rövidesen elfordul az oszlop, és akkor az üllõ nem fénylik tovább. Itt mi a feladat?
http://www.freetvmaci.info/
Amúgy ez a rúnázás mekkora hülyeség már. Ahhoz hogy csinálj nagymesteri tûzrúnát csinálnod kell mesterlegény tûzrúnát, abból szakértõ tûzrúnát, abból mester tûzrúnát, és abból lesz a nagymesteri tûzrúna. Ezt a felesleges bonyolítást <#falbav>#falbav>
Na már csak nagymesteri villámrúna, és mesteri líriumfõzet kell. (azt írtátok, hogy a jóféle tûzbalzsam helyett jó a közönséges tûzbalzsam is, ugye?)
Na de se a strázsában, se Amaranthine-ban nem találom a kereskedõknél.
2. több helyen is van, egynek szintúgy Kal'Hirol-ban, de Vigil's Keep alatt is akad
3. Wending Wood-ban lesz legszebb emlékeim szerint
4. gyémántot dettó találsz Vigil's Keep alatt, tûzbalzsamot ha jól emlékszem bent az egyik kereskedõ tud eladni, rúnát meg csinálsz
Kérdésem: pár speciális tárgyhoz kellenek az összetevõk. Ezeket be lehet szerezni valamelyik kereskedõnél? mert szerintem a közepén lehetek a kiegészítõben. És ha eddig futottam össze ezekkel, lehet, hogy nem tettem el mert nem tûnnek hasznosnak.
1, hibátlan rubin, nagymesteri villámrúna
2, líriumhomok
3, gránit
4, gyémánt, jóféle tûzbalzsam, nagymesteri tûzrúna
Esetleg ha valaki tudja hol találom ezeket ne tartsa magában 😄
Battlelog: Purga5
amikor valami nagy dolgot sejtek, akkor benyomom a sima mentést, de a fene se tudta, hogy a bányában lesz egy ilyen étvezetõ rész 😄
De túlélem, majd ígyis kijavítják.
Beszopta velem együtt még jónéhány ember is ahogy nézem a BIOWARE fórumot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami a legjob hogy állítólag ez egy BUG de ami a mégjobb benne hogy az a megoldás rá eddig hogy tölts be állást mielött bemennél az ezüstbányába, namost nekem nincs és ahogy a fórumot megnéztem nem vagyok vele egyedül, magyarul csak bugos mentésem van a holmijaim elvesztek, fincsi mi ?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Középfokú angollal neki lehet esni, nem nehéz a nyelvezetük.
Dragon Age könyvet eladom, ha kell valakinek. Mint írtam elég gyenge.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Battlelog: Purga5
Blondy: Ma nézegettem az amazonon cuccokat, és pont elõl volt hogy van az awakeninghez egy guide, most nem tudom, hogy az olyan-e amit kiadtak itthon, csak reménykedek, mert jólenne 😄
A sima elsõ részhez pedig külön lehetett venni 1 nagy könyvet, amiben stratégiák, végigjátszás, minden küldetés benne volt.
Rémálom fokozaton elégge szenvedtem a két dragonnal, gyenge volt a csapat tûz elleni védelme, a két bestia meg állandóan bömbölt - megoldottam, de nehezebb volt, mint a mocsárban lévõ árnysárkány elleni harc.
Más: Lesz magyar nyelven az Awakening kieghez könyv? Ha már megvan a Originshez, akkor ehhez is legyen, jó volt olvasgatni 😄
Minden karakter egyéni felszerelése az "experimental subject" nevü fickóknál megtalálható, a fõ karaktered cucca az utolsónál lesz. Tehát érdemes átnézni az "experimental subject" holttestét. Ha nincs nála, akkor ez egy bug, amire már páran panaszkodtak.. Ami felszerelésed a hátizsákodban volt, azt a pálya végén egy ládában megtalálod, a kereskedõ fickó mellett.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB