Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Külön történet, nagyrészt új szereplõkkel (csak Oghren akire számíthatsz a régi csapatból).
Új képességek, specializáció lehetõségek vannak a kiegben, no meg rossz esetben néhány bug - az alapjáték hátán megél az Awakening de attól sajnos eléggé elmarad a játékélmény, amit vártunk tõle.

Kandurex
Hoppá, akkor ez ugye nem olyan, mint az elõzõ harcos bérc, hogy fél óra és kész?! Akkor megfontolandó!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ollie
Kb 15 óra mellékküldikkel együtt.

Kandurex
sziasztok,

Az új kiegészítõ mennyit rak játék idõben pluszba? Igazság szerint kicsit sokkalom az árát, és pár órát nem érne meg..😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nos mégha olyan gyógyital lenne, hogy 100 százalék hp-t tölt bármennyi is az akkorsem lehet sztem healer nélkül végig vinni mert egyszerüen 2 poti lehetõség közöt legyak pár ellenfél.
Én azt a 2 falka izét nyirtam ki pikkpakk, 2 lánc azt meg is hóttak 😄 ami izgalmas volt, az a spirit dragon, na az nagyon jó volt 😄 de tényleg kicsit könnyebb, jó persze vannak skillek, amig nem kicsit lettek durvák. több ezreket sebeztem mobokba, persze csak normál ellenfelekbe. 16 óra alatt vittem végig és sajna a végén nekem is bugos volt 😞 de majd nekiállok még1x.
Két kérdés. Miért van az, hogy az Awakeningben minden boss gyenge. Volt olyan amelyikhez nem kellett 3 másodpercnél több, hogy kinyírjam. Az alapjátékban legalább tényleg küzdeni kellett velük. Taktikázni. Most meg...

A másik. Miért van az árusoknak ilyen kicseszett idegesítõ hangja? Mintha az ember árusok összese eunuch lenne. A Strázsás páncélárus hangját meg ha meghallom hát ingerem lenne beleállítani a kardom. Rohadt nyávogós egy hangja van.
Az ezüstbányában lévõ bugra tud valaki megoldást?Mikor az összes karakter cuccait visszaszerzem csak a fõkarakterét nem kapom vissza pedig kitakarítottam az egész barlangot.

http://silkiehun.atw.hu/

Fantusz
A templom elõtt lehet csapattagokat cserélni (azon a te3rületen ahol az õssárkány megjelenik), de ha a gyógyitalokból kifogytál lehet kénytelen leszel visszamenni a táborba - bal kéz felõl van egy rövidebb út.

Calver
a varázslatos H betû a válasz a kérdésedre <#hawaii><#vigyor3>
avagy a karakterek portréja alatt is megtalálod a megfelelõ ikont - szimplán ha benyomod, a csapattársak nem fickándoznak.

"The trees move. Do you not see it?"

Az miért lehet, hogy Lothering óta a csapattagok nem követnek hanem megállnak a betöltõdés helyén és ennyi? Alistair-el vagyok. Amikor elõször játszottam akkor pagonyelfel mentem és nem tapasztaltam ilyent. Lehet csak én bénázok el valamit, de nagyon? oO

infidel

Köszi, ezt most meg is próbálom, utoljára.
Amúgy a normál csapatom: Alistair, Morrigan, Leliana.
Alistair fejlesztését attól féltem, hogy eltoltam, ezért amikor elindultam Havenbe, tesztelni akartam egy másik csapatfelállást is, azért lett ez a szerencsétlen Sten-Zevran-Kutya team. Nem számítottam ugyanis arra, hogy közben már nem tudok változtatni, aztán próba cseresznye alapon ment tovább a dolog. 😛
Ja egyébként vicces, de a kutyus a legjobb, mindig õ húzza legtovább. 😄
Fantusz
Megoldható bármilyen felállással, csak a taktikán kell változtatni.
Healer nélkül a harcosokat a legerõebb gyógyitalokkal kell ellátni, kerül-amibe kerül, gyógyító nélkül ezen nem lehet takarékoskodni.

A gyógyitalok hatékonysága a karakter mágia értékétõl függ, s ez harcosoknál érthetõen alacsony - mágus a halál torkából képes egy kis gyógyitallal maxra gyógyulni, de ha a harcosaidat is ezzel a kiszereléssel itatod, szorult helyzetben végig vedelik a csatát, nem harcolnak, ennek egyenes következménye lesz a vereség.
Drága mulatság a nagyobb kiszerelésû gyógyitalok elkészítése, de healer nélkül a harcosoknak ezekre szükségük lesz.
Wynne tudománya fõleg abban rejlik, hogy képes az állóképesség visszatöltését is meggyorsítani, sokkal hatékonyabbak lesznek a tankok, ha tudják használni a speciális képességüket.

Mágus healer nélkül nemcsak azért tartom lehetetlennek könnyû fokozat felett, mert sokba kerül az iparia mennyiségû HP poti, de sok ellenfél tol olyat, hogy beszarsz és egyszerüen nemlehet elég gyorsan használni a potikat, hogy tuléld.
Sose indulj el poti nélkül 😄 mindig legyen kéznél 1000 flaska és 500-500 liriumpor meg elfgyökér, vagy amibõl a hp poti készül 😄 én csak a kisgyogyitalokat használtam, meg ami voltmég azokat csak találtam, azok túl drágák elkésziteni 😄

Meg lehet oldani tuti valahogy mágusok nélkül is, csak nem elsõre 😄
hät az hatalmas baj hogy nincs mägusod, se healered😞...ha lenne mägusod, az egyik legjobb trükk hogy a legerösebb ellenre eröteret dobsz, annak sanyi egy darabig, tudsz a maradek 3-al foglalkozni...vagy csak egy karakterrel rombolj be, a többi 3-at hagyd hätra eldugva, csald hätra egyesevel öket, es ahyogy ollie irja mind a 4 karaktereddel ällj rä, hamar maghal, mär egyel kevesebb...mägus nelkül nehez melo lesz, en ältaläban 3 mägus egy tank felällässal nyomulok, igy közel sem kell mennem a spirit formäkhoz, beküldöm a tankot, kap egy eröteret, a 3 mägus meg szorja a fal mögül a tüzvihar + földrenges + halälos felhöt, vagy mäst...mire odaernek a mägusaimhoz mär alig van hp-jük
Hát ez az, szerencsétlen a csapat. Nincs healer, mágus se, ütik ezek egymást mint a répát. 😛 Mondjuk az sem könnyít a dolgon, hogy elfogyott a HP szörpöm, de hát ez van. Lehet mégis reload lesz ebbõl, mert már annyira felbosszant, és nem ez az elsõ eset.
még annyit hogy . override a kiterjesztése
Hello tudna valaki abban segiteni hogy a letöltött moddokat hova kell tenni köszi elõre is
Szerintem támadd be elõször a hilert, márha ott van Winnye vagy hogy írják 😄 Ugyanolyan erõsek amilyen Te és a csapatod, nem nehéz, kiegyensúlyozott 😄 nézd meg miket használnak, aztán meríts ötletet 😄

Én spec hardon nyomtam, de már elõtte végigvittem párszor fokozatonként, most keményítettem, h nem halok meg 1x sem a fõkarival, sikerült is 😄 és nem is tudtam, hogy van olyan acsivment, de van 😊

Szóval hajrá. Mágus meghal, nemtud healelni, a 2 tank lehetõleg kõsse le magát, márha van.
ollie
Tipp? Én normálon csináltam, és asszem elsõre ugyan meghaltam, de második próbálkozásra könnyen ment. A trükk max annyi, hogy az összes karaktereddel 1 ellenfélre koncentrálj egyszerre.

Halihó!
Már jó ideje az Urn of sacred ashes küldivel raboloma saját drága idõmet, és kezd nagyon felbosszantani. A Gauntletnek annak a részén állt meg a tudományom, amikor a saját csapat spirit formátumával kell szembeszállni. Hát ha megszakadok se megy. És már easyben nyomom. Felállás: Sten, Zevran, A Kutyus, meg jómagam dual wield warrior. Külföldi fórumokat is böngésztem, de sok okosat nem tudtak, pedig jóopáran meg vannak lõve ezzel.
Pl. az erõset kinyírni elõször....én már minden sorrendben próbáltam, de semmi. Ha csak egy hangyafingnyival, de akkor is az ellen gyõz.
Megköszönnék bármilyen tippet....
(amúgy nem ez az ideális csapatfelállásom, de az események sodrában valahogy ezekkel keveredtem ide, és már nem volt kedvem visszatölteni)
ollie
Milyen megoldás? Ha itthon vetted, magyar nyelvû, ha nem itthon, nem magyar. Milyen változat amúgy? DVD-s vagy digitális letöltés?

még 1 órát leszek net elõtt léci ha van megoldás segítsetek
wedge31
Egyszerübb megvenni a törptöl a táborodban....

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rowlend
Lenne egy kérdésem. Ugye 7es szinten megkapod az elsõ specializáció pontot. Na én most vagyok 10es (nemsokára 11) és hogy tudok templáriusnak tanulni? Tudom hogy a táborban alistairtõl kell tanulni de nem nagyon akar megtanítani. Mi kell hozzá vagy mikor fog ebben nekem segíteni?

GET OVER HERE!

a Kieg ami most jött ki nekem angol😞
kell valamit állítani?
St0RmTr00pEr
Csak csináld a fõküldiket.

http://st0rmy.blog.hu

Sziasztok.
Vki nem tudja , hogy mikor meggyógyult Eamon Arl hogyan kell sereget toborozni?
Nos a mage sztem a legkönnyebb legalábbis az egyetlen healer lehetõség és emellet ha ugy talentol az ember atom DPS, de egy kis ügyességgel olyan kemény tud lenni, hogy egyedül a mage-vel lenyomható egész ishal tornya vagy akár a denerimi vérmágusos ház. Kicsit tultápolt is sztem. Sztem a legnehezebb kaszt a rogue az eleén késõbb mind1 mi a fõkasztod a társaid kiegészitenek ami nincs.
Fantusz
Kis kíváncsi<#eplus2>

Négy büntetõpontot érõ reklámról maradtál le - vettem a fáradságot, belenéztem, de végig olvasni nem volt kedvem.

Ha kicsit rá is untál, talán az eredettörténeteket még érdemes lenne megcsinálnod. Nem is hosszúak, meg helyenként érdekesek.

ui.: mi volt abban a topic-ban? Mert én már semmit nem látok belõle.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

csekkoljátok meg ezt a fórumot is:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1269944070

többet nem szemetelek, elsõ és utolsó volt itt 😊

témához:
én eléggé ráuntam már a Dragon Age-re. 2x végig toltam, elõször egy mágussal( ami elég könnyü volt ), majd egy rangerrel, ami már nehezebb. terveztem még egy noble dwarf-ot, mert jó küldijei vannak Denerimben, de már ráuntam. Lehet majd még nekifutok nyáron 😊
Fantusz
Valamit nagyon stimmel nálad.

Ostagarban van egy melléküldetés (kutyát kell gyógyítani), a blöki majd csatlakozik hozzád, a csata után.
Morrigan csatlakozása a történet része (ugyancsak az ostagri csata után).
Lotheringbe PC-s verzióval 7.-es szint körül érkezik a csapat, s itt újabb kér csapattagot lehet felvenni.
Érdemes bemenni a kocsmába, némi pofozkodás után csatlakozik Leliana, Sten egy kúnári fogoly, ha Leliana a csapatodban van. segít meggyõzni a tisztelendõ anyát, hogy engedje el a harcost.
12.-es szint körül PC-n játszva már 6-7 csapattag lehet, feltéve, ha kellenek (elküldeni, ott hagyni lehetséges).

köszi szépen a válaszaidat
Calver
12-es szinten már jó pár felvehetõ csapattárssal kellett volna találkoznod - Alistair a legelején, késõbb Morrigan, esetleg kutyus is, Lotheringben Sten és Leliana, utána attól függõen hova mész Wynne (kismágusok) vagy Oghren (Orzammar). sõt, még Zevran is. szóval vagy mindenkit elutasítottál, vagy komoly különbségek vannak a két verzió között, passzolom.

Jah értelek köszi a válaszodat!

még egy kérdés?

Már 12-es szinten vagyok a 2 karimmal mikor csatlakozik még hozzám karakter????vagy mindig 2-en leszünk?
Calver
majd Lothering-ben találkozol a Leliana nevû szerencsétlenséggel, addig ha a fõkarid nem tolvaj, nem tudsz ládákat kinyitni. utána sem igazán érdemes szvsz tolvajt cipelni magaddal, mert a ládákban meglepõen értéktelen dolgok vannak, a tolvajok meg nem igazán adnak semmi extrát a harchoz. bár nem tudom xbox360-on mennyi különbség van ilyen téren.

Lehet hülye a kérdésem de hogyan kell tolvajt szerezni?xboxon tolom és nemrossz az angol tudásom de azért hiányos!

A másik kérdés hogy lehet több ember a csapatba?Mert egy jóideje az én karim van meg Altairs😊)

Köszi elõre is a választ
Calver
1. tolvaj kell hozzá (Leliana vagy Zevran), pár pontnyi Deft Hands képességgel vagy magas cunning-al, még inkább a kettõ kombinációjával

2. approvalt növelnek csapattársaknál, bõvebben itt

3. nem, mindig sétálgatni kell

Sziasztok lenne hozzátok pár kérdésem

1 Sok ládát nem lehet kinyitni m,ert valami képesség kell hozzá a kérdésem az lenne hogy mi lenne az és hogyan tudnám azokat kinyitni?

2 mik azok a "giftek?és mire jók?

3 a világtérképen lesz-e majd olyan hogy el lehet teleportálni az egyik helyrõl a másikra mert hogy mindig rohangálni kell ez tök unalmas egy idõ után!

köszi elõre is a válaszokat
Ott vagy 10szer lemészároltak mire feladtam a dolgot. Mondom irány inkább a sitt. 😊
Jah, az eleg eros boss. En is athuztam a masik szobaba, aztan az arcane warriorom meg Shale tankolta felvaltva.
Ha jol tudom, nem muszaj megolni, akkor meg dutyiba kerulsz. En inkabb leoltem, hatha dob valami erdekeset. 😄

Még nem játszottam az awakening-el de hamarosan kiprobálom. Azt viszont szeretném megkérdezni mer kicsit no comment, hogy Ser Cauthrien (anora kiszabaditásánál a csaj aki jön egy csomó íjásszal és kétkezes kardal aprit) télleg ilyennek kell lennie? csakmert nálam akkorákat ütött a fullos alistairba akit tankra kinyomtam, hogy az hihetetlen de Shale se sokkal jobban birta a gyûrõdést 3-4 ütéssel levágta bármeiket ha nemkapta a healt izombol, szerencsére a taunt+force field kombó segitett de ígyis sokáig tartott és ezt a taktikot szinte már csalásnak érzem de jobb ötletem legfeljebb a taunt+futás taktik van de az se túl lovagias enyhén szólva, vagy esetleg 2 healer és tonnányi lírium vagy mind2 bloodmage, ha meg kisem viszem a szobábol az íjászok a tömeglövésükel nagyon gyorsan szétkapnak. Az igazán gáz ebben a bossban nemaz, hogy kicsit tullõtték a célon az erelyét inkább az, hogy hülye meg egyébként erõsebb sztem az Archdemon-nál legalábbis az különösebb trükkök nélkül ment elsõre ezzel meg a legundoritobb taktikokat kell tolni me másképp nem megy.
MerlinW
DA😮 lvl 25
DA:A lvl 35

[merlinw.org]

wedge31
Az alapban 25 szint a limit ,ugyhogy ne ájulj el a 22-töl...<#hehe>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ezek az új képességek meg egy picit szerintem túlzóak. A garantált kritikus meg a megölsz vele 10 embert ha aktiválod mert mit tudom én melyik automatikusan meghal a köv dupla kritikust szenved el a ráköv meg csak szimplát stb. Hogy ehhez még hozzá jön az energia ital is hát...
Ki milyen szinten fejezte be a kieget? Mert ha így folytatja akkor leszek 50. szintû mire vége. Csak mert az elsõ küldetés során - verd ki a sok gecit az erõdbõl - kaptam vagy 18000 TP-t. Ezt a szint limitet sem értem amit írtak. Elviekben 20. szint megfog az alapban és 30 a kiegben. Én 500 TP híján 23. szinten fejeztem be az alapot.

Akkor ez most...?
Van.

helosztok az awankening van magyar felirat?