Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért van az hogy én és 2 haverom játszani akarunk Hamachin egyik haverom csinál egy szobát(nete:10mega le 1mega fel) belépünk és lagol mint a állat... de egyszer sikerült 1 meccset lejátszani lag nélkül...azóta se...ja és senki nem tölt httérben meg emmi ilyesmi...valakinek ötlete?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
One Vision. One Purpose.
Abban meg nem volt ilyen.
Werkfilm
Törölt jelenetek, bakik
Stratégiai videók a játékból
Törölt jelenetek
5 háttérkép
ezek nyilvánvalóan a másik DVD-n vannak, nem vetted észre, hogy 2-t kaptál?
5 bónusz pálya
3 új egységskin (minden néphez egy-egy)
ezek meg a játékban, keresd szépen meg az "eanble Kane Edition Bonus Content" vagy mia fársz gombot a sttingsben.
One Vision. One Purpose.
Na akkor mégegyszer:
Ez van a FAQ-ban:
Werkfilm
Törölt jelenetek, bakik
Stratégiai videók a játékból
5 bónusz pálya
Törölt jelenetek
3 új egységskin (minden néphez egy-egy)
5 háttérkép
Namost akkor azt árulja el valaki, hogy ezeket a bónuszcuccokat én hol érem el a játékon belül! Mert a fõmenüben nincs gomb vagy bármilyen utalás erre. Szóval hol találom meg ezeket?
fasza hogy szakadtak volna magukba... nekem az 576ban azt mondták bónusz egységek lesznek 😊 Szerintem nem érte meg a plusz 1000 forintot se
Hosszú idõ óta nem élveztem ennyire egy "kommersz" RTS játékot.
Nagyon tetszett, hogy végre visszarakták a nehézséget a régi C&C-s mérce szerintire. A Nod és a Scrin hadjáratban tényleg voltak olyan pályák, amik kihívást jelentenek (végig normalon játszottam). Maga a Scrin hadjárat elõkerülése is nagy meglepi volt, bár a másik kettõhöz képest nagyon rövid volt.
Sok estémet töltöttem ezzel a játákkal és tényleg megszerettem. Jöjjön a kiegészítõ! Nincs valami infó róla, mikor jön ki?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szerintem tökéletes megoldás lenne:
1. falak
2. erõsebb antitank tornyok (még egy nyamvadt APC is a pofájába röhög ezeknek a tonryoknak)
3. kevesebb pénz (lelassítaná a játékot rendesen, de nem is lehetne megjátszani azt, hogy legyártok 30 mammutot és nyertem)
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Amúgy nekem is vagy 5dik re sikerült megcsinálnom :-(
Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!
Köszi a linkeket.
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
hát sajnos eddig még nem sikerült megcsinálni.
A lövészosztag hol tudja beásni magát, az mitõl függ? Mert hiába viszem õket a híd elé, ott nem tudják beásni magukat. Meg mire a tankjaim egyáltalán odaérnek a bázisra, addig fele lemorzsolódik, és max 2 épületet tudok lerombolni. Addigra meg az én bázisom is egy rakás halom lesz.
Szóval nekem ez nem megy..
a scrineknél a harvesterek milyen különleges tulajdonsággal rendelkeznek, miután elveszik tõlük az ion vihart is?
*They're thinking about removing the Ion Storms that are generated when Scrin Harvesters die.
*The Scrin are getting off with fewer changes than GDI or Nod most likely.
*Anti-Air defenses will probably get a damage buff.
(mélységesen egyetértek, még a demóban is erõsebbek voltak, fõleg GDI szorul rá)
*The Flame Tank, after the next patch, when clearing a garrisoned building, will have a cool looking effect of flame shooting out of the windows.
*The Flame Tank also is getting a huge damage increase from 200 to 500.
(inkább armor upgrade kellene, nekem el sem jut odáig, hogy tüzeljen :S)
*Nod harassment units like the Bike and Buggy are probably getting a damage increase from 20-30%.
(ráfér)
*The Avatar will have its cost reduced.
(ez is)
*Scorpion tank damage will probably be reduced (under 25% reduction).
*The Black Hand are getting a boost as well.
*Firehawks will fire all of their AA missiles in only 1 or 2 passes instead of those weird acrobatics it currently performs.
(ideje volt, sokan meghaltak közülük baráti tûzben)
*The dig-in ability of GDI's Rifle Squad will have its cost reduced, its build time reduced, and its capacity increased to 2 squads so you can stick a second infantry squad in there.
*Mammoths might get a few small changes such as build time increase, cost increase, speed reduction, AA missile damage reduction, but nothing major.
(ez is ok, én is ezt mondtam, hogy egy lassú mammut gyerekjáték egy jó védelemnek, szóval a GDI-osok is rászorulnak majd egyéb egységek használatára (pl jugger))
One Vision. One Purpose.
http://planetcnc.gamespy.com/
http://www.cncden.com/
http://www.cnc-source.com/
http://www.cncnz.com/
http://forums.ea.com/mboards/category.jspa?sls=2&categoryID=34
One Vision. One Purpose.
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
One Vision. One Purpose.
Gyakorlatilag a vertigon kívül nincs egy normális late-game egysége 😞
remélem a patch sokat segít rajtuk
One Vision. One Purpose.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Túl sok vele a mikro (ehelyett is kitalálhatnának valamit), önmagában gyakorlatilag használhatatlan, gyenge és drága. De a nodnak nincs más lehetõsége, hosszabb játék esetén az egyetlen használható támadó egysége.
GDI csak erõsnek tûnik mondjuk, én röhögve ölök mindent ami GDI (nekem olyan kõ-papír olló érzésem van a népeknél is, GDI>Scrin>Nod>GDI)
One Vision. One Purpose.
network: tewe
pass: tewe
ha véletlenül uvilmosgame szoba lenne bugos
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Upgrade-del darabja 4000 és még mindig gyenge több upgrade-del akár 7000 darabja. Így ebben a formában pénzkidobás. Ja és nem tud mozgás közben tüzelni és még lassan is fordul ,mozog. Fegyvert minden lövés elõtt a célra kell mozgatnia.
Ja és légi egységekkel szemben védtelen. Lassú, körülményes, drága.
3000 alapár
1000 stealth tank
1000 flame tank
1000 beam cannon
600 bike
azaz cirka 6600-ba fáj, kurva sok mikrózással, nincs légvédelme sem és egy mammuttank (aminek van légvédelme is) egy az egyben valszeg. kinyírja. Mirõl is beszélünk?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Maedve az avatart fel lehet szerelni különbözõ pluszokkal pl. másodlagos fegyo vagy lángszoró.
Patchrõl annyit hogy nagyon kellene az alábbi problémák miatt bár a scrin harvesteres megjegyzést nem nagyon értem. Eddig akkor generálódott storm, ha ki lett lõve a harvester. Most akkor generálódik ha lövik, és megyszûnik ha végleg kilövik? Patch-ben remélem kezdenek valamit a GDI légi gyegeségével is, mert eléggé védtelenek levegõbõl. Nod avatárral is lehetne kezdeni valamit mert ritka gyenge.