6739
Command & Conquer III
  • Rage47
    és noddal? engem igy nyirt ki múltkor egy gdi, csak azért kérdem...
  • Orgi
    Pedig az működik, azért írtam be. Különben én is hajam majd kitéptem normalon azon a pályán, nehezebb fokozaton bele se merek gondolni:)
  • Sir Quno Jedi
    Bombázd firehawk-kal, vagy támadj ki rá... Egy EMP, lebénulnak és lehet odamenni őket gyepálni, aztán mérnökkel átvenni. Ráadásnak, ha sniper-ekkel odakúszik a közelbe,a kkor azok látóterébe tud lőni a halálból is a juggernautokkal (akár a bázisa kellős közepéből). Ilyenkor meg a sniper-eket kell felderíteni, akár a saját sniper-eiddel. Mármint, ugye GDI-jal. Meg ha támadod őket alájuk kell állni (tehát nem elég támadni, hanem mozogni kell), egész közel, mert közelre nem lőnek, ha meg egymást védik, ki is nyírják egymást.
  • Herold
    Multiban mi a legjobb védekezés a Juggernaut ellen? (A Juggernautot leszámítva) A hangemitteres ágyúnak rövidebb a látótávolsága, a többi gyengébb ágyúról nem is beszélve. Az aknásítás csak ideiglenes megoldás.
  • Ron Ragm
    Gyorsban elfoglalni a bal alsó GDI bázist, felmenni pár mammuttal, elfoglalni a fentit, majd mammuttal végigdarálni a srineket.
  • BBalee
    Na én annál a pályánál hagytam abba az egészet, mert számomra lehetetlen. Csalni meg nem akarok.
  • Rambo 20
    Valaki be tudna segíteni az operation stiletto nevű küldetésben? (Noddal kell GDI meg Scrin bázisokat foglalni). A GDI bázist ha nyomom leszednek az élijenők mire valamire jutnék, a földönkívülieknél meg ha elfoglalom a légi épületeiket és építek olyan alapépület repülőt akkor leszedik mire valamire jutnék.Ti hogy csináltátok? Én egy tanácsot találtam a keresésben itt lent és nem jött be.
  • zsolt9999
    nekem van
  • Herold
    Thx.
  • a_n_d_r_e_w
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1087813802&no=5578]#5578?[/URL]
  • Herold
    Nektek sincs hangja az átvezető videóknak a Kane Editionban?
  • Toroco
    na mind egy, aki akarja annak itt van
  • Toroco
    Itt van a GDI utolsó pálya mentése. van 2 kupac mammoth tank meg néhány scrin lépegető, ami arra vár, hogy megindulhasson a nod és a scrin bázis felé. van 5 scrin bombázó, egy anyahajó, és egy hordozó. van egy előretolt scrin bázis GDI védelemmel támogatva, minden fegyver és utánpótlás ami bevethető. Tiberium bomba nincs felhasználva. az ellenséges bázisok főbb részei ionágyuval, és hasadékgenerátorral elpúsztítva.

Csak a totális megsemmisítés van hátra.
  • boneyard
    köszi, de már nem kell. végigvittem harmadszorra a küldetést az elejétől és most végre a yo videót adta be :D
  • zsolt9999
    most a nod campainnnal jáccok
  • zsolt9999
    nekem is megvan ez a játék de a gdi campaint már végigvittem
  • gyonax
    Ha fenn van a KaneEdition-os magyarítás, akkor kell lennie a c&c könyvtárában egy ilyen fájlnak: CNC3_hungarian_1.0.SkuDef. Ezt nyisd meg jegyzettömbbel és írd át ezeket a sorokat:
    add-config RetailExe\1.0\config.txt
    add-config Core\1.0\config.txt
    set-exe RetailExe\1.0\cnc3game.dat
    erre:
    add-config RetailExe\1.4\config.txt
    add-config Core\1.4\config.txt
    set-exe RetailExe\1.4\cnc3game.dat

Remélem működik, enjoy!:)
  • gyuriii
    Nem tudja valaki miért lehet az hogy feltettem külön installról a patchet azt írta ki fel is ment, de a játék még mindig 1.0-s mert a replayeket nem játsza le azt írja hogy 1.4 kell neki, meg a játékban is az van hogy 1.0 a jelenlegi verzió. A netes frissítésnél nem találja a szervert, azért külön installáltam a patchet. Valami 5let?
  • Toroco
    délután feltöltöm, addigra talán megint működik az a gépem. be is irom a telefonba, hogy ne felejtsem el
  • Rage47
    :DDD
  • boneyard
    Nem tudod feltölteni vhova azt a mentést, mert nekem csak a pályák előtt vannak mentéseim?
  • lammaer
    Dettó, én is kipróbáltam a bombás és a bomba nélküli változatot is. Úgy űködött ahogy elvárná az ember...
  • Sir Quno Jedi
    Nekem meg simán megvolt a jó vége, aztán megcsináltam a rosszat is, mer kíváncsi vok!
  • Toroco
    akkor várom a patchet. pont úgy van elmentve, hogy 20 mamut, meg 5 scrin bombázó repülő áll készen a támadásra
  • boneyard
    igen ez volt nálam is, h a GDI végén az a videó jött, mondták, h bug, utána olvastam angol fórumon, ott azt írják nem mindig jelentkezik a hiba, tehát többször meg kell próbálni végigvinni, hátha épp yo lesz, de ki a franc akarná csomószor végigvinni feleslegesen, úgyhogy nincs más, mint várni a patchet :D
  • YMan
    EHE EHE EHE!
    Mentem ma Velencére a feleségemmel, amikor is kurvanagy gabonatároló mellett mentünk el. Erre az asszony megszóllal:

"Silos needed!" :))))))))
  • Toroco
    Jó ez a játék, szép, jók a videók is, csak a végében csalódtam nagyot. A tiberian sun-nak tök jó befejező videója volt, ennem meg a végén a Kane mond pár mondatot és ennyi. A GDI nál meg elvan cseszve a vége. azt mondja a videó hogy a tiberium bomba bevetése miatt 25millió áldozat van, pedig nem is használtam azt a fegyvert.
  • a_n_d_r_e_w
    neked is DVD5-ös warez verziód van, vállald a következményeit :P
  • him13
    Hali!
    Az a problémám hogy a videókban és a küldetések közben a felső sarokban megjelenő embereknek nincs hangja.Kérlek titeket segítsetek.THX
  • Higany
    Köszi a segítséget. Már megy a fal építés. A patch-el volt a gond, mert csak az 1.2-es volt fenn! Csákó!
  • VRSDM
    a fal mod csak 1.4el megy, nekem látszik spec és elég alacsonyra van véve (minden max, kivéve az effektek meg a séderek, és mellé 2xAA 1024-768-ba
  • Kurt97
    jónap végén már 1.05 is...
  • Higany
    Minimum grafikai beállításokkal játszok, mert még nem vettem új videokarit. De szerintem a védelmi épületeknél csak kéne, hogy látszódjon. Viszont még nem sikerült megnéznem a játékom verziószámát, de asszem 1.3-as. HA jól tudom va n már 1.4-es is?
  • Rage47
    van hamachi update. esetleg próbáld azt
  • morni
    Sziasztok!
    Nektek megy a hamachi?
    engem most nem enged fel, lejárt az egy hónapos premium, amit a programhoz adnak és akikkel játszani szoktam, csak ott érhető el :(
  • Kandurex
    Ép kérdezni akartam, hogy melyik verzió kell a fal módhoz, de így már tárgytalan :)
  • a_n_d_r_e_w
    azt olvastam hogy teljesen minimum beállításokkal nem látszik a fal. Érint ez téged?
  • kisviku
    Nekem eleve csak úgy rakta fel a fal mod-ot, hogy le kellett töltenem a legutolsó frissítést.
    Miután megvolt, már működött is.És ahogyan már elmondták a többiek is, a védelmi épületek részben kell keresni.

Mellesleg egész jó a telepítése.Emlékszem anno a CNC 1-ben,amikor egy órát csak azzal szórakoztam el, hogy egyenként lerakjam a faldarabokat.
    Igaz, hogy homokzsákokkal az ellenfelet úgy lehetett beszorítani a bázisára, hogy ki sem tudott jönni.
    De a hab a tortán az volt, hogy még az áramot is vezette a fal, így körberakhattuk Obeliskekkel az ellenfél bázisát...
    De ez már más téma
  • Higany
    Majdf otthon megnézem, hogy nekem melyik peccs van fenn, de én csak egyedül játszok, úgyhogy tök mindegy. De se az egyjátékos, se a multiban nem jelenik meg a fal, de majd ha hazaértem lecsekkolok mindent!
  • Doom 4
    Tök jó hogy leírták már most még egyszer: Multiban csak akkor müxik hogy ha a partnerednek is fennt van a mod. Singlebe meg ott van nelem is így megy.