Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
És ha már ilyen gazdag, vegyen hármat mindegyikbõl, és küldje le nekünk a jótanácsért 😊
One Vision. One Purpose.
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
egyébként tényleg csak a center hiányzik, kapcsold át hangkártyadriverben vagy windowsban sztereóra, mert a CnC alapból érzékeli mire van állítva, és eleve annyi csatornát kezel (én jobb szeretem ha ezt én állíthatom, de mnd1, ez van)
One Vision. One Purpose.
Csak annyi lenne a kérdésem még (1elõre), h Nálatok nem fordult elõ az, h a játék megy rendesen hangfalon, sehol nincs egy hang-bug; de ha fülhallgatóra kapcsoltok, akkor minden hang megmarad, kivétel a dialógusoké ("Building", "Insufficient Founds", meg ezek)..? Elég idegesítõ így, mivel azt sem hallod, ha megtámadnak, max látod.
Próbáltam állítgatni a hangot Windows-ban, de nem igazán láttam hatását (directx-ben is).
Köszi
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
gáz
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
az 1.05 / 1.5 nemtudjátok mikro várható?
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
One Vision. One Purpose.
Nemtudjátok mivan az EA serverrel? Miért nem megy a multi?
csináltam 10-15 csapatszállítót és bumm neki😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Kezdésnek gyártani +4 szabotõrt, kommandoval rögtön start a bal sarokban a GDI bázis (megvárva míg lezajlik középen a GDI-Scrin csata), követve a szabotõrökkel. Kommandoval kill a gyalogos GDI egységek a bázison+az ágyúk, aztán elfoglalni mindent. Utána fejlesztés mammutig és indulás a másik GDI bázisra gyorsan, mert a Scrinek ledarálják különben. Onnét már csak a construction yardot kell befoglalni, aztán scrinek radír. Mondjuk nekem vagy 30 tripodot bezsúfolt a scrin a bázisára, úgyhogy ion cannon a sarokba, hogy az objective ne sérüljön, de az egységek megpusztuljanak...
TSW: Tunderke
LE A MAGYARÍTÁSOKKAL!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
megpróbálom
jön a örvény és lerombol mindenemet, ha az örvénygenerátort elpusztítom, akkor az anyahajó jön és vége😞
A zérópontnál tartok. Ha tud valaki segíteni, az jó lenne, mert nem tudom megcsinálni a pályát. Órák óta böngészem a fórumot, de nem találtam rá megoldást.
amúgy szerintem nagyítóval kell keresni a különbségeket:S a Scrineknél nem is látok semmit....
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
One Vision. One Purpose.
de többek közt asszem még a flame tank, mammut tank, PAC is másképpen néz ki, de ezekben már nem vagyok biztos
ha egy hónappal ezelõtt kérded, még összehasonlító képeket is találtam, de az régen volt 😊
One Vision. One Purpose.
3 új egységskin (minden néphez egy-egy)
ez mi???? 3 új egységkinézet??vagyis? (lhet hülye vok és nem esik le de nem értem miben nyilvánul ez meg)