6739
Command & Conquer III
  • Lamellus
    Október 3-7., de ha lehet addig ne húzzák inkább... :P

Nem is tudtam, hogy már megjelenés előtt előjegyezték a WCG-re, sőt nem is tudtam, hogy ilyet lehet csinálni. :) Mondjuk nem olvasgattam WCG szabályzatot tüzetesen, de ezt nem gondoltam volna.
  • Rage47
    eléggé húzzák már a patch kiadását, van vmi határidő? Gondolom a WCG lenne az... mikor is lesz ?
  • a_n_d_r_e_w
    hát ha nem sikerül az EAnak tökéletes balanszt csinálnia, akkor csúnyán befürdik vele. Sok pénzébe és hypejába került, hogy kikerüljön a WCG-re (ami egyébként szerintem a totális pofátlanság, egy még meg sem jelent játékot a hypera alapozva világbajnokságra küldeni - nem saját gondolat, de teljes mértékben egyetértek vele)
    Szóval a WCG-n 1.05 lesz a hivatalos, és ha az nem válik be, akkor gyakorlatilag kaszáltak az EA "RTS mint sport" idióta politikájának...
  • Rage47
    valamennyire jó lesz, de nem tudom teljesen elég lesz-e :)
  • Lamellus
    Kicsit olvasgattam a hivatalos fórumon és van aki nem tartja elegendőnek/megfelelőnek az 1.05-ös változtatásokat, sőt még írt valaki egy hosszú listát is, hogy miket kellene megváltoztatni. Szerintetek jó lesz az új patch, helyrebillenteni az egyensúlyt valamennyire?
  • Doom 4
    de bejön
  • Rage47
    nektek sem jön be a cnctw.hu ?
  • unknown nick
    Na igen, avatart több ezer 1v1 játék alatt 1-2x csináltam, de akkor is csak funból mert éreztem, hogy a meccs engedi. Csatát avatar még sosem döntött.
  • Ron Ragm
    Drága? Legalább 3X (ha nem négyszer) annyi egy normáls felfejlesztett avatar mint egy mammut, ráadásul sokkal lassabban lehet megcsinálni és rohadt körülményes, míg a railos mammutot elég csak köpködni. Ráadásul a légvédelme 0.
  • a_n_d_r_e_w
    neméppen, a stealth detektálást
  • Doom 4
    de a motorról viszont a rakétavetőt szedi le
  • Herold
    Ha a 3-ból 1 router mögött van, akkor is megy.
  • Rage47
    avatar elég jó mamut ellen, ha ki van fejlesztve (pl. beam cannon..) :) szétkaptam 2 nagy mamutos sereget múltkor jópár avatarral :) igaz, hogy pár obelisk is besegített... :p
    csak az a baja, h drága..
  • a_n_d_r_e_w
    hát én láttam már 100 venomot pillanatok alatt széthullani egy minimális scrin légvédelemtől is sajnos
    viszont a játék elején célszerű nodnál shadow-kkal rohangálni, ha nem számít rá az ellen pillanatok alatt szét lehet kapni a kezdeti bázisát
    sajnos a Nodnak nincs igazi late game egysége, GDI-nak ott a mammut, Scrinnek a PAC, ezek mind jók levegőre és szárazföldre egyaránt. A Nodnál nincs ilyen, és scrin ellen meg ha6tékony légvédelemi egységre lenne nagy szükség, de ez is kimerül ugye a Venomokkal. A legjobb lett volna Avatarra rakétavető (pl azt emeljen le a stelth tankról...)
  • Gabesz84
    szerintem meg kb egyforma erősek, csak más játékstílust követel az egyik, és mást a másik faj. Nodddal az elején még lehet szemtől szembe menni, de miután már nem elég a kis scorpion tank, onnantól taktikázni kell, például 100 Venommal :)
  • Andrejka
    azt tudtátok ha csak ketten hamachiztok és router mögött van a gép akkor megy 3+ nál már nem :(
  • a_n_d_r_e_w
    nem is mondtam hogy a nod nem erős, de csak kb a 10. percig. ha addig nem sikerül nyernie, akkor közel esélytelen (ellenben a scrin meg addig gyenge)
  • unknown nick
    "tapasztalatom szerint a scrin ha eléri azt a szintet, hogy kifejlődjön, akkor iszonyatosan nehéz megfogni, noddal közel esélytelen"

Alátámasztom,de kiegészíteném. NOD-Scrin harcban csak akkor nyerhet a Scrin, ha a NOD elbénáz valamit. Csak és kizárólag a NOD játékos hibájából nyerhet a scrin ranked mapon.
  • Rage47
    sztem a scrinek mindenhol erősek, ha ki vannak fejlesztve... talán ők akarják jelenteni a középutat. a GDI lassú, de erős, a NOD gyors és gyengébb. a Scrin meg kb. mindenhol erős
  • a_n_d_r_e_w
    tapasztalatom szerint a scrin ha eléri azt a szintet, hogy kifejlődjön, akkor iszonyatosan nehéz megfogni, noddal közel esélytelen, GDI-jal csak a mammutok jöhetnek szóba igazán, de őket meg a tripodok gyalulják le az empjükkel
  • Kandurex
    Gyerekek...most én érzem rosszul vagy tényleg erősebb a Scrin pár hangyafasznyival a többiekhez képest? Most nyomtam helyihálóban pár kört és végigszívtam :(
  • raymond01
    A pcdome.hu- n láttam fent a pályaszerkesztőt, majd letöltöm kipróbálom!
  • Andrejka
    nekem se
  • Doom 4
    nekem nem megy a builder
  • Oehler1985
    Kössz a végigjátszást !!!!!
  • raymond01
    A pályaszerkesztőt próbálta már vki?
  • Truck Driver001
    Egy kérdés.Ügye az új pályákat a C-n található Command and Conquer/maps mappába kell bemásolni.[vagy nem?] Mert nekem nem látja a játék egyik újonnan berakott térképet sem!:(
    Htx a választ.
  • Wheeler
    Sziasztok!

Ha esetleg valaki elakadna és help kéne itt talál magyar végigjátszást:

végigjátszás
  • Rage47
  • a_n_d_r_e_w
    patch jövő hét eleje, ahogy az várható volt (csak a legelvakultabb EA fanok hitték, hogy a május vége náluk nem júniust jelenti :P, én még a jövő hetet sem venném biztosra)
    mod SDK mégtovább csúszik, habár ígérték játék kiadására, májusra, 1.05-ös patch idejére, stb. kíváncsi vagyokmeddig húzzák még...
  • Phoenix007
    pardon ...
  • Rage47
    topikfejlécben ki van írva... igen
  • Phoenix007
    Hanyasnál tart most a patch? 1.04 ugye?
  • Rage47
    van 2 napjuk, hogy kiadják a patch-t :)
  • zsolt9999
    azt nem tudjátok véletlenül hogy a multiplayerbe az online id-hez mit kell beírni?
  • Rage47
    köszi a szupi tippeket!!:)
  • Sir Quno Jedi
    Mégvalami. A védelmedet jóval beljebb építsd ki, mint ahova ki tudnál építkezni, mert így ha nagyon meglepnek, akkor a hátukba tudsz tenni védelmet bármikor, ők meg beszívták! Mindig legyen 3-4 védelmi cucc (pl. tower of light) és ha problkémássá kezd válni a dolog, lepakkantod őket, ahol kell és már gyártódnak is az újak. Persze energia legyen bőven mindig, jóval több, mint amennyi kell! Egy-két gyártóbázisod elég, ha csak az erőműveket fossa.
  • Sir Quno Jedi
    Épületek , kisebb védelmek, gyengébb, de éppen nem mozgatott alakulatok (pl. álló gyalogság). Ha kirakod a védelmedbe őket és támadnak folyamatosan, akkor simán fejlődnek, tankolnak, mennek vissza, fejlődnek tovább.
  • Rage47
    kösszi:)
    a kis célpontok alatt pl. egy háztömböt értesz? civil épületek..
  • Sir Quno Jedi
    NOD-dal ott vannak a faja álcázott bombázók. Kis célpontokon gyorsan felfejleszted őket max. tapasztalatra és nincs ellenfél. Ki is lehet őket rakni járőrözni, mert álcázottak. A stealth tank meg egyenesen a képükbe tud mászni, ha nincs velük felderítés. Beam tankkal még nem próbálkoztam. de az is izgalmas. A kommandóslányunk meg simán robbantgatja a walker-eket, mérnök be és uccu. Ha álcázott az egész védelmed, akkor ha ügyesen csináltad, szépen belemászik a walker és közelről tudsz ráugrani. DE legolcsóbb a venom, a kis lézeres okosságok nagy tömegben mindent szétszednek.