Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
OK 😉

One Vision. One Purpose.

Sir Quno Jedi
Mostanis íppeg egy Sennheiser HD 540 refrence fülest tesztelgetek. Nagyon fíííncsi!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Na mér? Nekem van jó hifi fülesem AKG K-66, van élettartamgaris mikrofonos game fülesem és most kapok tesztre egy 5.1-es Zalmant, mert az is kellene. Aztán meg még veszek egy profi Sennheiser-t is mer csak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a_n_d_r_e_w
😄DD
És ha már ilyen gazdag, vegyen hármat mindegyikbõl, és küldje le nekünk a jótanácsért 😊

One Vision. One Purpose.

Sir Quno Jedi
A kettõ nem zárja ki egymást! Vegyen jó sztereó fülest ÉS egy jó 5.1 fülest IS! 😄

Köszi szépen a helpeket, megnézem.

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

a_n_d_r_e_w
most csak ezért venni egy 5.1-es fülest? (ráadásul inkább egy jó sztereó füles mint egy 5.1-es 😛)
egyébként tényleg csak a center hiányzik, kapcsold át hangkártyadriverben vagy windowsban sztereóra, mert a CnC alapból érzékeli mire van állítva, és eleve annyi csatornát kezel (én jobb szeretem ha ezt én állíthatom, de mnd1, ez van)

One Vision. One Purpose.

Sir Quno Jedi
Ha sima sztereóra van akcsolva a hangfal és helyette dugod be a fülest (magyarán egy darab szeteró jack dugasz pl.) és semmit sem állítasz a gépen/szofton, meg nincs autofelimerésen az audio port, akkor nem lehet ilyen. Ha valami több csatis okosság (pl. 5.1) van akkor ez természetes, mert elmegy a center, ha csak a jobb-bal-ra dugod a fülest. Vegyél true 5.1 surround fülest, pl. Zalman-t.

Köszi a map-fellelhetõségi linkeket, találtam egy-két jó pályát😊.

Csak annyi lenne a kérdésem még (1elõre), h Nálatok nem fordult elõ az, h a játék megy rendesen hangfalon, sehol nincs egy hang-bug; de ha fülhallgatóra kapcsoltok, akkor minden hang megmarad, kivétel a dialógusoké ("Building", "Insufficient Founds", meg ezek)..? Elég idegesítõ így, mivel azt sem hallod, ha megtámadnak, max látod.
Próbáltam állítgatni a hangot Windows-ban, de nem igazán láttam hatását (directx-ben is).

Köszi
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

hát noddal elég idegtépõ hardon, szvsz gdi-al könnyû volt, most vagyok az ötödik felvonásnál eddig sikerült de ez az olasz pálya ledarálnak a srcine, párszor újrakezdtem, van valakinek valami jó tanácsa?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

unknown nick
Egyszer már volt ilyen. Akkor kezdtem el a kampányt csinálgatni, majdnem végig vittem unalmamban a GDI-t. Most végre sor kerülhet a NOD-ra<#wink>

Rage47
éljen a hamachi 😄D
fsgh
:CCC... pedig ugy játszanék de haverok nem érnek rá...szerver meg besz@rt...:S
gáz

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a_n_d_r_e_w
hónap vége

One Vision. One Purpose.

Rage47
cnctw.hu-n olvastam, h 5 napon belül
rtomo
😄 EMP mert megérdemlik!
az 1.05 / 1.5 nemtudjátok mikro várható?

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

Eagl3: bekaptak egy EMP-t valamelyik játékostól 😊
jellemzõ 😄 Biztos áramszünet van náluk 😛
a_n_d_r_e_w
az EA server tegnap este lehalt, és azóta nemhogy nem javították meg, de még csak nem is tájékoztattak senkit, van is ám totális anarchia és káosz a hivatalos fórumokon.

One Vision. One Purpose.

Hali!

Nemtudjátok mivan az EA serverrel? Miért nem megy a multi?
mike0013
érdekes, nekem pont, hogy a scrint kellett "megvédenem" a gdi-tól, aztán kiírtottam onnan a gdi-t és elfoglaltam a scrint😛
csináltam 10-15 csapatszállítót és bumm neki😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

sziasztok! vannak már új multiplayer pályák?
Hát párszor vissza kellett töltögetnem elején, ezért leírom hogy a legegyszerûbb szerintem normalon a NOD Operation:Stiletto pálya.
Kezdésnek gyártani +4 szabotõrt, kommandoval rögtön start a bal sarokban a GDI bázis (megvárva míg lezajlik középen a GDI-Scrin csata), követve a szabotõrökkel. Kommandoval kill a gyalogos GDI egységek a bázison+az ágyúk, aztán elfoglalni mindent. Utána fejlesztés mammutig és indulás a másik GDI bázisra gyorsan, mert a Scrinek ledarálják különben. Onnét már csak a construction yardot kell befoglalni, aztán scrinek radír. Mondjuk nekem vagy 30 tripodot bezsúfolt a scrin a bázisára, úgyhogy ion cannon a sarokba, hogy az objective ne sérüljön, de az egységek megpusztuljanak...

TSW: Tunderke

Andrew!Az elõzö hozzászólást,amit írtam,törõld,légyszí.Nem én írtam és ég is a pofám miatta rendesen.<#confused>Köszi.

Rage47
így van😊 sztem is nagyon béna a fordítás, legalábbis hülyén hangzik szinte minden
"Hasadekgenerator"

LE A MAGYARÍTÁSOKKAL!
mike0013
akkor rosszul emlékszem, bocsi, de valami naggyal intéztem el a hasadékgenerátort😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Plane 8 firehawk, azt az 1-et amivel elteritettem az anyahajot epphogy sikerult legyartanom miutan mar az enyem volt a hasadek generator....
Nem mintha ketelkednek a szavadban, de ionagyud hogy volt akkor, amikor azt neked fel kell epiteni, a visszaszamlalas pedig a palya elejetol azonnal megy a hasadekra.
köszi
megpróbálom
mike0013
én úgy csináltam, hogy ionágyúval leszedtem a hasadékgenerátort, ettõl még nem robbant fel, de oda küldtem 8 firehawk-ot azok meg befejezték a rombolást, az anyahajót meg egyszerûen szétlõttem, utána meg tibériumbombával elintéztem a nodot😊

Ha nemakarod elfoglalni akkor 3 mammuttal lenyomod, es 1 firehawkal elterited az anyahajot, sima ugy, szopjon vele a nod. :-)
Akkor az, de az is kicsinál 😊
Hasadekgenerator, nem orveny. :-)
Jah, en elfoglaltam az orvenygeneratort mernokkel, valami 3 masodpercem volt meg hatra. :-))) De megtartani keptelenseg....nekem nem sikerult, eltadtam egybol.
Hat az anyahajot nagyon konnyu elteriteni, csinalj 1 darab firehawokot, es 2 korbol leszedi a 2 nod egyseget es utana mar arra megy a hajo. Megjegyzem ezen a palyan a scrinek nekem kiirtottak a nodokat. :-) Mire odaertem volna hogy leszamolok veluk, mar nem voltak a palyan. ;-)
Semmit 😞
jön a örvény és lerombol mindenemet, ha az örvénygenerátort elpusztítom, akkor az anyahajó jön és vége😞
Amugy szerintem az elotte levo palya nehezebb. a berni.
De mivel nagyon rendes vagyok tessek: itten
Mit nem tudsz megcsinalni pontosan?
Sziasztok!
A zérópontnál tartok. Ha tud valaki segíteni, az jó lenne, mert nem tudom megcsinálni a pályát. Órák óta böngészem a fórumot, de nem találtam rá megoldást.
fsgh
thx😊

amúgy szerintem nagyítóval kell keresni a különbségeket:S a Scrineknél nem is látok semmit....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
nekem jobban tetszenek

One Vision. One Purpose.

fsgh
értem köszi😊 amúgy úgy szebbek ?

a_n_d_r_e_w
új szkinek a juggernautnak, tripodnak, avatarnak hivatalosan
de többek közt asszem még a flame tank, mammut tank, PAC is másképpen néz ki, de ezekben már nem vagyok biztos
ha egy hónappal ezelõtt kérded, még összehasonlító képeket is találtam, de az régen volt 😊

One Vision. One Purpose.

fsgh
köszi egy probát megér

fsgh
mostmár megkérdezem mert eddig se értettem:

3 új egységskin (minden néphez egy-egy)

ez mi???? 3 új egységkinézet??vagyis? (lhet hülye vok és nem esik le de nem értem miben nyilvánul ez meg)

Mondom megnézem mi ez a CnC3 téma. Még egy percet se játszottam a gémmel, most néztem be ide másodszor (elsõ volt a FAQ), és már zseni v.ok! <#vigyor2> Na tûz vissza SupCom-ozni! <#nyes>

BiG G
vegyétek le low-ra, vagy very low-ra a grafikát mindannyian (géptõl függetlenül), és jelentõsen leesik majd a lagg.

az oka számomra ismeretlen, de bevált.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux