6739
Command & Conquer III
  • Árnyvadász
    1.4-es verzió alatt működik a mod. Nem lehet, hogy ez a gond? Mármint neked alacsonyabb verziód van. Tegnap én is ki akartam próbálni, mert szeretem ha lehet falat emelni, bár egy ilyen gyors lefolyású játékban hamar eltünik a képernyőről.

Más: Tegnap befejeztem a játékot is. Nekem a Scrin kampány tetszett a legjobban. Élveztem nagyon. Nem volt lapos, mint a GDI, NOD a végefele már. Na mind1. Lényeg, hogy befejeztem.
  • Rage47
    hmm azt nem tudom. nekem speciel c-n van a game, de nem a program files-ban...
  • Higany
    Köszi, de néztem ott is. Azzal nem lehet gondd, hogy a telepítőset tettem fel és alapból nem a c: meghajtón van a játék? Csak mert asszem a mod telepítésénél nem kérdezett rá.
  • Rage47
    lehet h te vagy a vak, vagy nem is raktad be:p
    nem a sima épületeknél van, hanem eggyel jobbra, tehát a védelmeknél
  • Higany
    Már csak annyi lenne a kérdésem, hogy a játékban hol találom a falat? Eddig a multiban játszottam, de nem láttam sehol. Én lennék a vakk? Köszi!
  • kisviku
    Na végre!Ez igen!
    Imádtam falazni mindig is...Így gyönyörű bázisokat fogok építeni.
  • jlaci80
    http://www.cnctw.hu/rangsor/
  • Shiver
    aki pauset akar játszon inkább Heros V-t :)
  • Shiver
    még jó :)
  • fixpont
    Egyjatekos modban csakcsak, de multiban hogy gondolod a pauset? :-)
  • Rage47
    visszaszívom, megoldottam:p
  • Rage47
    hogy kell uninstallálni? hiába nyomtam uninstallt, benn maradt a fal, és nemtok multizni:S
  • raymond01
    bocsi
  • Shiver
    sosenem figyelnek, büntetőpontot a lustáknak:)
  • a_n_d_r_e_w
    Jaj, ne csináljátok már, próbáljátok ki és kész. A Kane-es kérdés meg külön jó, mert már írtam, hogy megy vele.
  • Higany
    És ez a mod műxik a Kane kiadással is?
  • raymond01
    hi
    Nekem fent van a teljes magyarosítás, az meg marad a mod után?
  • SlaCker
    Köszi az infót.Mondod a RA2 beütést,azok a fal"bástyák"nekem olyanok mintha a RA2-ből lennének a pillboxok."(sajnos túl sokban is...)"na akkor az nem nagyon jó.A grafika legalább felvidított azittem hogy valami baromi nagy vas kell alá.
  • a_n_d_r_e_w
    ugyanaz a mod auto installerrel
  • a_n_d_r_e_w
    bele a cnc3 könyvtárba
  • Doom 4
    Ezt a mod-ot hova másoljam ?
  • Kandurex
    Nah, ja, nem egy total war, mindattól függetlenül szerintem az útvonaltervezővel és pillanat álljal lehetne érdekes dolgokat összehozni ám ;)
  • a_n_d_r_e_w
    nem, cnc-kben sose volt divat :)
    nem a stratégiai tervezésről szóltak, ez pláne igaz erre a részre :P
    annyit lehet megtenni, hogy úgy adod ki az útvonaltervet, hogy az egységek csak azután hajtsák végre, mikor befejezted. De az idő úgyanúgy telik közben is
  • Kandurex
    Srácok egy kérdés, pillanat állj nincs a játékban? Csak azért kérdem, mert az útvonal tervezőhőz néha jól jönne a nagy kavarodásban egy kis szünet, hogy átlassam a csata teret, új parancsokat adjak stb. stb.
  • Doom 4
    Ezt hova kő bemásolni ?
  • a_n_d_r_e_w
    a TS-re egyáltalán nem is hasonlít, rengetegben különbözik tőle (sajnos túl sokban is...), kinézetben meg pláne
    inkább a RA2 és a Generals szerelemgyermekeként lehetne leírni
    Gépigénye egyáltalán nem nagy, sőt.. maxon ugyan nem fogsz vele játszani, de nem is lesz gondod szvsz a sebességgel
  • a_n_d_r_e_w
    de még mindig töretlenül küzdünk a hivatalos verzióért is :)
  • Shiver
    most sem rakták bele csak okosan meg lett valósítva :)
  • Zenszkij
    Végre lehet falat építeni a játékban...mocskosul kellett már, nem is értem ménem rakták bele már az elején!!!
  • SlaCker
    Hali mindenkinek.Azt sem tom hogy kezdjem,már a Tiberian Sun-nal is sokat játszottam.Nem játszottam vele ojan szinten hogy mindent tudok (mi mennyit sebez meg ilyesmi),de a játtékkal mint mondottam sokat játszottam,nagyon tetszett meg tetszik is.A C&C 3 már a bemutatott képek alapján is nagyon bejött.Sajnos időm még nem volt vele játszani mert 5 hónapig olaszországban voltam kint.Bízok benne hogy holnap vagy az után már játszhatok vele.A gammának nagy a gépigénye (6200 Gf. 2500amd athlon 768mb mem.),és amint látom nem sokban külömbözik a régi Tiberian sun-tól (kinézetben)
  • Rage47
    meg a régi c&c hangulaton:p
  • Shiver
    ez zsír :)
  • Doom 4
    Ez sokat fog dobni a védekezésen. (szerintem)
  • Rage47
    hűű woow, rohadt jó!:)
  • a_n_d_r_e_w

• Rage47
    thx.van róla kép?:p
  • a_n_d_r_e_w
    első fal mod
    síma verzióra, de Kane-ben sem nehéz, csak ott ne írjuk felül a skudef-t, hanem adjuk hozzá ezt a sort "add-search-path walls\" a már meglévőkhöz

multiplayer csak akkor megy, ha a többi játékosnak is ugyanez a mod van fent
  • Lévisz
    Igen(F.A.Q.)
  • genRob
    Sziasztok!

Bocsi már biztos volt róla szó. :-) Létezik magyarítás?
    Előre is köszi.
  • xmark2
    nekem nem műxik a Hamachinál a "uvilmosgame"!!! help nekem!
    van vki akinek van kedve játszani?