Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont 10 napon belül hozzák nyílvánosságra az egységeken történt módosításokat.
One Vision. One Purpose.
"Mostantól, ha kilövitek a Scrinek harvesterét, akkor az általa gerjesztett Ion Storm is megszûnik. A többi aratógép is átesik egy MI frissítésen, így ha elfogy a Tibérium nem vándorolnak el az ellenség területén lévõ mezõkhöz. Az eddig felfedezett idegesítõ bugokat is kijavítják (Enginer, Observer). A MI útkeresési hibái javítva lesznek, továbbá egyes animációk fel lesznek turbózva. Ezen kívül számos egység sebzés, páncélzat, sebesség, gyártási idõ és költség értéke módosítva lesz." cnctw.hu
valszeg 05.12. elõtt megjelenik...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
hát kösza tippet, sokat kell még fejlõdnöm ilyen taktikai dolgokban, dehát még csak most kezdtem el játszani a játékkal, az elõzõ részekkel meg nem játszottam.
Mégegyszer kösz!!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Köszi a választ! Hol vannak lehetõségek custom map-ekhez..(nem konkrét linket kérek, csak kérdem, hol lehet utánanézni)..?
Köszi
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Croatiát hogy kell megcsinálni a GDI-al?
Mire odaérne az MCV-m a bázisra, ha odaér egyáltalán, már minden romokban hever...
Adjatok már 1- tippet légyszi
Kösz
Mégegy dolog van a hírszerzési adatbázis, nem tudja valaki hogy lehet az összes infót megszerezni? Mert minden pályán megszereztem a gdi-oknál és mégsem teljes vannak rejtett dolgok is?
Egy kis tipp azoknak, akik esetleg elakadnának a NOD North Italy pályánál: elsõre legyalultak szépen. A sima ügy taktika az, hogy nem javítod fel a zöld NOD bázis control centerét (vagy mit, ami objective), hanem szépen bázist építesz, kifejlesztesz mindent, a gép nem támad. Van fent egy inaktív bázisa, azt legyalulod, kifejlesztesz mindent, felviszed a sereged és akkor javítod fel. Kirak két bázist, egyiknél állsz a kész seregeddel (5mp alatt gyalu), másik atombomba.
TSW: Tunderke
One Vision. One Purpose.
Azt a pályát a berninél 5 perc alatt csináltam meg, minden eggyet elfoglalndó épület mellé odá állítottam 2-3 engineert aztan mindegyik le sorzámoztam, és majdhogy nem egyszerre beküldtem öket, és lám win_! .)
Tudnátok mondani 1-2 netes oldalt, ahonnan le lehet tölteni új, készített pályákat a játékhoz? Van már ilyen?
Köszi
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Nem tud vki adni nekem pár 6/8 játékos nagyságú mapot?Nem nagyon találok,Végnéztem az EA fórumait,de nem nagyon akadnak nagyobb mapok.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Tehát, ahogy írtam enginierrel kapásból a játék elején foglald el a délnyugati gdi bázist, nyárts finomítót, repteret, jármûgyártót, stb, és ionágyut ha akarsz...
építs pár harvestert, meg mamuttankot és a mamuttankokkal rohand le a tõled északra lévõ scrin bázist, aztán szállítass oda egy enginiert és foglald el a bázist.
Újabb mamuttank gyártás és még 1 roham az imént elfoglalt bázistól északabbra lévõ bázisra és oda is engi és foglald el! Innen már könnyû, mert van 3 bázisod kettõ ellen, én úgy csináltam, hogy gyártottam egy csomó Bolygóközi csapatszállítót lerohantam vele az észak-nyugati gdi bázist, elfoglaltam, aztán mentem a dél-nyugatira ott kilõttem mindent, kivéve azt amit el kell foglalni és az egyik jármûgyártót:) elfoglaltam a bázist és a jármûgyártót az anyahajóra bíztam:D ÉS GYÕZELEM!!! Ennyi volna, remélem így már sikerülni fog Neked is!
aztán most én itt tartok, hogy talán a scrin bázist kéne elfoglalni, de áá:S nehéz:S
szóval fogod a mapot, könyvtárastól, és berakod a ....Documents and settings\...\Application data\command and conquer 3 tiberium wars\maps
a trükk ott van, hogy könnyen keverhetõ a \My documents\command and conquer 3 tiberium wars\
de ott nem fog menni ;)
One Vision. One Purpose.
Vamos Argentina!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
várom a jelentkezõket, lehetõleg PM-ben küldjétek nekem, mert így könnyebben tudom összesíteni...
Gondolkodtatok azon, hogy rendezni kéne bajnokságot?
Én szívesen vállalom a szervezést, csak mondjátok, hogy jó ötlet-e vagy sem!
szívesen :)
One Vision. One Purpose.