Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a fal mod csak 1.4el megy, nekem látszik spec és elég alacsonyra van véve (minden max, kivéve az effektek meg a séderek, és mellé 2xAA 1024-768-ba
u dont have to listen anybody else but me
jónap végén már 1.05 is...
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Minimum grafikai beállításokkal játszok, mert még nem vettem új videokarit. De szerintem a védelmi épületeknél csak kéne, hogy látszódjon. Viszont még nem sikerült megnéznem a játékom verziószámát, de asszem 1.3-as. HA jól tudom va n már 1.4-es is?
Sziasztok!
Nektek megy a hamachi?
engem most nem enged fel, lejárt az egy hónapos premium, amit a programhoz adnak és akikkel játszani szoktam, csak ott érhetõ el 😞
Nektek megy a hamachi?
engem most nem enged fel, lejárt az egy hónapos premium, amit a programhoz adnak és akikkel játszani szoktam, csak ott érhetõ el 😞
Ép kérdezni akartam, hogy melyik verzió kell a fal módhoz, de így már tárgytalan 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
azt olvastam hogy teljesen minimum beállításokkal nem látszik a fal. Érint ez téged?
One Vision. One Purpose.
Nekem eleve csak úgy rakta fel a fal mod-ot, hogy le kellett töltenem a legutolsó frissítést.
Miután megvolt, már mûködött is.És ahogyan már elmondták a többiek is, a védelmi épületek részben kell keresni.
Mellesleg egész jó a telepítése.Emlékszem anno a CNC 1-ben,amikor egy órát csak azzal szórakoztam el, hogy egyenként lerakjam a faldarabokat.
Igaz, hogy homokzsákokkal az ellenfelet úgy lehetett beszorítani a bázisára, hogy ki sem tudott jönni.
De a hab a tortán az volt, hogy még az áramot is vezette a fal, így körberakhattuk Obeliskekkel az ellenfél bázisát...
De ez már más téma<#vigyor>#vigyor>
Miután megvolt, már mûködött is.És ahogyan már elmondták a többiek is, a védelmi épületek részben kell keresni.
Mellesleg egész jó a telepítése.Emlékszem anno a CNC 1-ben,amikor egy órát csak azzal szórakoztam el, hogy egyenként lerakjam a faldarabokat.
Igaz, hogy homokzsákokkal az ellenfelet úgy lehetett beszorítani a bázisára, hogy ki sem tudott jönni.
De a hab a tortán az volt, hogy még az áramot is vezette a fal, így körberakhattuk Obeliskekkel az ellenfél bázisát...
De ez már más téma<#vigyor>#vigyor>
Majdf otthon megnézem, hogy nekem melyik peccs van fenn, de én csak egyedül játszok, úgyhogy tök mindegy. De se az egyjátékos, se a multiban nem jelenik meg a fal, de majd ha hazaértem lecsekkolok mindent! <#vigyor4>#vigyor4>
Tök jó hogy leírták már most még egyszer: Multiban csak akkor müxik hogy ha a partnerednek is fennt van a mod. Singlebe meg ott van nelem is így megy.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
1.4-es verzió alatt mûködik a mod. Nem lehet, hogy ez a gond? Mármint neked alacsonyabb verziód van. Tegnap én is ki akartam próbálni, mert szeretem ha lehet falat emelni, bár egy ilyen gyors lefolyású játékban hamar eltünik a képernyõrõl.
Más: Tegnap befejeztem a játékot is. Nekem a Scrin kampány tetszett a legjobban. Élveztem nagyon. Nem volt lapos, mint a GDI, NOD a végefele már. Na mind1. Lényeg, hogy befejeztem.
Más: Tegnap befejeztem a játékot is. Nekem a Scrin kampány tetszett a legjobban. Élveztem nagyon. Nem volt lapos, mint a GDI, NOD a végefele már. Na mind1. Lényeg, hogy befejeztem.
Köszi, de néztem ott is. Azzal nem lehet gondd, hogy a telepítõset tettem fel és alapból nem a c: meghajtón van a játék? Csak mert asszem a mod telepítésénél nem kérdezett rá.
lehet h te vagy a vak, vagy nem is raktad be:p
nem a sima épületeknél van, hanem eggyel jobbra, tehát a védelmeknél
nem a sima épületeknél van, hanem eggyel jobbra, tehát a védelmeknél
Már csak annyi lenne a kérdésem, hogy a játékban hol találom a falat? Eddig a multiban játszottam, de nem láttam sehol. Én lennék a vakk? Köszi!
Na végre!Ez igen!
Imádtam falazni mindig is...Így gyönyörû bázisokat fogok építeni.
<#worship>#worship>
Imádtam falazni mindig is...Így gyönyörû bázisokat fogok építeni.
<#worship>#worship>
http://www.cnctw.hu/rangsor/ <#vigyor3>#vigyor3>
Egyjatekos modban csakcsak, de multiban hogy gondolod a pauset? :-)
bocsi
Jaj, ne csináljátok már, próbáljátok ki és kész. A Kane-es kérdés meg külön jó, mert már írtam, hogy megy vele.
One Vision. One Purpose.
hi
Nekem fent van a teljes magyarosítás, az meg marad a mod után?
Nekem fent van a teljes magyarosítás, az meg marad a mod után?
Köszi az infót.Mondod a RA2 beütést,azok a fal"bástyák"nekem olyanok mintha a RA2-bõl lennének a pillboxok."(sajnos túl sokban is...)"na akkor az nem nagyon jó.A grafika legalább felvidított azittem hogy valami baromi nagy vas kell alá.
One Vision. One Purpose.
Nah, ja, nem egy total war, mindattól függetlenül szerintem az útvonaltervezõvel és pillanat álljal lehetne érdekes dolgokat összehozni ám 😉
nem, cnc-kben sose volt divat 😊
nem a stratégiai tervezésrõl szóltak, ez pláne igaz erre a részre 😛
annyit lehet megtenni, hogy úgy adod ki az útvonaltervet, hogy az egységek csak azután hajtsák végre, mikor befejezted. De az idõ úgyanúgy telik közben is
nem a stratégiai tervezésrõl szóltak, ez pláne igaz erre a részre 😛
annyit lehet megtenni, hogy úgy adod ki az útvonaltervet, hogy az egységek csak azután hajtsák végre, mikor befejezted. De az idõ úgyanúgy telik közben is
One Vision. One Purpose.
Srácok egy kérdés, pillanat állj nincs a játékban? Csak azért kérdem, mert az útvonal tervezõhõz néha jól jönne a nagy kavarodásban egy kis szünet, hogy átlassam a csata teret, új parancsokat adjak stb. stb.
a TS-re egyáltalán nem is hasonlít, rengetegben különbözik tõle (sajnos túl sokban is...), kinézetben meg pláne
inkább a RA2 és a Generals szerelemgyermekeként lehetne leírni
Gépigénye egyáltalán nem nagy, sõt.. maxon ugyan nem fogsz vele játszani, de nem is lesz gondod szvsz a sebességgel
inkább a RA2 és a Generals szerelemgyermekeként lehetne leírni
Gépigénye egyáltalán nem nagy, sõt.. maxon ugyan nem fogsz vele játszani, de nem is lesz gondod szvsz a sebességgel
One Vision. One Purpose.
Végre lehet falat építeni a játékban...mocskosul kellett már, nem is értem ménem rakták bele már az elején!!!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hali mindenkinek.Azt sem tom hogy kezdjem,már a Tiberian Sun-nal is sokat játszottam.Nem játszottam vele ojan szinten hogy mindent tudok (mi mennyit sebez meg ilyesmi),de a játtékkal mint mondottam sokat játszottam,nagyon tetszett meg tetszik is.A C&C 3 már a bemutatott képek alapján is nagyon bejött.Sajnos idõm még nem volt vele játszani mert 5 hónapig olaszországban voltam kint.Bízok benne hogy holnap vagy az után már játszhatok vele.A gammának nagy a gépigénye (6200 Gf. 2500amd athlon 768mb mem.),és amint látom nem sokban külömbözik a régi Tiberian sun-tól (kinézetben)
Ez sokat fog dobni a védekezésen. (szerintem)
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
elsõ fal mod
síma verzióra, de Kane-ben sem nehéz, csak ott ne írjuk felül a skudef-t, hanem adjuk hozzá ezt a sort "add-search-path walls\" a már meglévõkhöz
multiplayer csak akkor megy, ha a többi játékosnak is ugyanez a mod van fent
síma verzióra, de Kane-ben sem nehéz, csak ott ne írjuk felül a skudef-t, hanem adjuk hozzá ezt a sort "add-search-path walls\" a már meglévõkhöz
multiplayer csak akkor megy, ha a többi játékosnak is ugyanez a mod van fent
One Vision. One Purpose.
Igen(F.A.Q.)
Sziasztok!
Bocsi már biztos volt róla szó. :-) Létezik magyarítás?
Elõre is köszi.
Bocsi már biztos volt róla szó. :-) Létezik magyarítás?
Elõre is köszi.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
nekem nem mûxik a Hamachinál a "uvilmosgame"!!! help nekem!
van vki akinek van kedve játszani?
van vki akinek van kedve játszani?