Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
a fal mod csak 1.4el megy, nekem látszik spec és elég alacsonyra van véve (minden max, kivéve az effektek meg a séderek, és mellé 2xAA 1024-768-ba

u dont have to listen anybody else but me

jónap végén már 1.05 is...

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Higany
Minimum grafikai beállításokkal játszok, mert még nem vettem új videokarit. De szerintem a védelmi épületeknél csak kéne, hogy látszódjon. Viszont még nem sikerült megnéznem a játékom verziószámát, de asszem 1.3-as. HA jól tudom va n már 1.4-es is?

Rage47
van hamachi update. esetleg próbáld azt
Sziasztok!
Nektek megy a hamachi?
engem most nem enged fel, lejárt az egy hónapos premium, amit a programhoz adnak és akikkel játszani szoktam, csak ott érhetõ el 😞
Kandurex
Ép kérdezni akartam, hogy melyik verzió kell a fal módhoz, de így már tárgytalan 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a_n_d_r_e_w
azt olvastam hogy teljesen minimum beállításokkal nem látszik a fal. Érint ez téged?

One Vision. One Purpose.

Nekem eleve csak úgy rakta fel a fal mod-ot, hogy le kellett töltenem a legutolsó frissítést.
Miután megvolt, már mûködött is.És ahogyan már elmondták a többiek is, a védelmi épületek részben kell keresni.

Mellesleg egész jó a telepítése.Emlékszem anno a CNC 1-ben,amikor egy órát csak azzal szórakoztam el, hogy egyenként lerakjam a faldarabokat.
Igaz, hogy homokzsákokkal az ellenfelet úgy lehetett beszorítani a bázisára, hogy ki sem tudott jönni.
De a hab a tortán az volt, hogy még az áramot is vezette a fal, így körberakhattuk Obeliskekkel az ellenfél bázisát...
De ez már más téma<#vigyor>

Higany
Majdf otthon megnézem, hogy nekem melyik peccs van fenn, de én csak egyedül játszok, úgyhogy tök mindegy. De se az egyjátékos, se a multiban nem jelenik meg a fal, de majd ha hazaértem lecsekkolok mindent! <#vigyor4>

Doom 4
Tök jó hogy leírták már most még egyszer: Multiban csak akkor müxik hogy ha a partnerednek is fennt van a mod. Singlebe meg ott van nelem is így megy.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

1.4-es verzió alatt mûködik a mod. Nem lehet, hogy ez a gond? Mármint neked alacsonyabb verziód van. Tegnap én is ki akartam próbálni, mert szeretem ha lehet falat emelni, bár egy ilyen gyors lefolyású játékban hamar eltünik a képernyõrõl.

Más: Tegnap befejeztem a játékot is. Nekem a Scrin kampány tetszett a legjobban. Élveztem nagyon. Nem volt lapos, mint a GDI, NOD a végefele már. Na mind1. Lényeg, hogy befejeztem.
Rage47
hmm azt nem tudom. nekem speciel c-n van a game, de nem a program files-ban...
Higany
Köszi, de néztem ott is. Azzal nem lehet gondd, hogy a telepítõset tettem fel és alapból nem a c: meghajtón van a játék? Csak mert asszem a mod telepítésénél nem kérdezett rá.

Rage47
lehet h te vagy a vak, vagy nem is raktad be:p
nem a sima épületeknél van, hanem eggyel jobbra, tehát a védelmeknél
Higany
Már csak annyi lenne a kérdésem, hogy a játékban hol találom a falat? Eddig a multiban játszottam, de nem láttam sehol. Én lennék a vakk? Köszi!

Na végre!Ez igen!
Imádtam falazni mindig is...Így gyönyörû bázisokat fogok építeni.
<#worship>

http://www.cnctw.hu/rangsor/ <#vigyor3>

Shiver
aki pauset akar játszon inkább Heros V-t 😊

A felhők felett mindig süt a nap

Shiver
még jó 😊

Egyjatekos modban csakcsak, de multiban hogy gondolod a pauset? :-)
Rage47
visszaszívom, megoldottam:p
Rage47
hogy kell uninstallálni? hiába nyomtam uninstallt, benn maradt a fal, és nemtok multizni:S
bocsi
Shiver
sosenem figyelnek, büntetõpontot a lustáknak😊

a_n_d_r_e_w
Jaj, ne csináljátok már, próbáljátok ki és kész. A Kane-es kérdés meg külön jó, mert már írtam, hogy megy vele.

One Vision. One Purpose.

Higany
És ez a mod mûxik a Kane kiadással is?

hi
Nekem fent van a teljes magyarosítás, az meg marad a mod után?
Köszi az infót.Mondod a RA2 beütést,azok a fal"bástyák"nekem olyanok mintha a RA2-bõl lennének a pillboxok."(sajnos túl sokban is...)"na akkor az nem nagyon jó.A grafika legalább felvidított azittem hogy valami baromi nagy vas kell alá.
a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
bele a cnc3 könyvtárba

One Vision. One Purpose.

Doom 4
Ezt a mod-ot hova másoljam ?

Kandurex
Nah, ja, nem egy total war, mindattól függetlenül szerintem az útvonaltervezõvel és pillanat álljal lehetne érdekes dolgokat összehozni ám 😉

a_n_d_r_e_w
nem, cnc-kben sose volt divat 😊
nem a stratégiai tervezésrõl szóltak, ez pláne igaz erre a részre 😛
annyit lehet megtenni, hogy úgy adod ki az útvonaltervet, hogy az egységek csak azután hajtsák végre, mikor befejezted. De az idõ úgyanúgy telik közben is

One Vision. One Purpose.

Kandurex
Srácok egy kérdés, pillanat állj nincs a játékban? Csak azért kérdem, mert az útvonal tervezõhõz néha jól jönne a nagy kavarodásban egy kis szünet, hogy átlassam a csata teret, új parancsokat adjak stb. stb.

Doom 4
Ezt hova kõ bemásolni ?

a_n_d_r_e_w
a TS-re egyáltalán nem is hasonlít, rengetegben különbözik tõle (sajnos túl sokban is...), kinézetben meg pláne
inkább a RA2 és a Generals szerelemgyermekeként lehetne leírni
Gépigénye egyáltalán nem nagy, sõt.. maxon ugyan nem fogsz vele játszani, de nem is lesz gondod szvsz a sebességgel

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
de még mindig töretlenül küzdünk a hivatalos verzióért is 😊

One Vision. One Purpose.

Shiver
most sem rakták bele csak okosan meg lett valósítva 😊

Zenszkij
Végre lehet falat építeni a játékban...mocskosul kellett már, nem is értem ménem rakták bele már az elején!!!

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Hali mindenkinek.Azt sem tom hogy kezdjem,már a Tiberian Sun-nal is sokat játszottam.Nem játszottam vele ojan szinten hogy mindent tudok (mi mennyit sebez meg ilyesmi),de a játtékkal mint mondottam sokat játszottam,nagyon tetszett meg tetszik is.A C&C 3 már a bemutatott képek alapján is nagyon bejött.Sajnos idõm még nem volt vele játszani mert 5 hónapig olaszországban voltam kint.Bízok benne hogy holnap vagy az után már játszhatok vele.A gammának nagy a gépigénye (6200 Gf. 2500amd athlon 768mb mem.),és amint látom nem sokban külömbözik a régi Tiberian sun-tól (kinézetben)
Rage47
meg a régi c&c hangulaton:p
Shiver
ez zsír 😊

Doom 4
Ez sokat fog dobni a védekezésen. (szerintem)

Rage47
hûû woow, rohadt jó!😊
a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

Rage47
thx.van róla kép?:p
a_n_d_r_e_w
elsõ fal mod
síma verzióra, de Kane-ben sem nehéz, csak ott ne írjuk felül a skudef-t, hanem adjuk hozzá ezt a sort "add-search-path walls\" a már meglévõkhöz

multiplayer csak akkor megy, ha a többi játékosnak is ugyanez a mod van fent

One Vision. One Purpose.

Igen(F.A.Q.)
genRob
Sziasztok!

Bocsi már biztos volt róla szó. :-) Létezik magyarítás?
Elõre is köszi.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

nekem nem mûxik a Hamachinál a "uvilmosgame"!!! help nekem!
van vki akinek van kedve játszani?