6739
Command & Conquer III
-
#5808 akkor vmi nem jó, nálam uvilmoson 2en vagyunk csak.
mindenki otthagyta ezt a jó kis gamet:( az 1.05-re hivatkozva... -
#5807 ha valaki vállal karbartartott hamachi szobát jelentkezzen, szívesen kiteszem :) -
vin #5806 pedig nem enged be mert tele van
Hol vannak az emberek??? Régen 2.3 hónapja tele volt. Tudsz vmi jó szobát? Ird le. Command & Conquer Magyarország 1vs1 pass cnctw -
#5805 uvilmoson nincs is senki, csak én meg coolhand.
(el sem hiszem, végre vki akar jáccani:) -
vin #5804 Ki hol, melyik hamaci szobában játszik??? pass?
Uvilmos már tele van, szedjétek ki azokat akik csak a helyet foglalják! pls
-
Vladis #5803 Örök hálám! -
kavaro #5802 a térkép fölött van egy kis villám jel azzal tudod szabályozni.
amugy a CTRL + C, vagy a CTRL + X (egyik az áram, a másik a javítás) a billentyűzettel gyorsabb -
Vladis #5801 Visszaolvastam, de érdemi választ nem találtam sehol, ezért én is felteszem a kérdést: a horvát pályán hogy lehet kikapcsolni a védelmi rendszer felét, mert a hírszerzés ezt javasolja, csak gondban vagyok a végrehajtással, ágyúk nélkül viszont nem tudom végigvinni a pályát, már nekimentem vagy 15x. A válaszokat előre is köszönöm. -
#5800 van, nagyon jelentős különbségek, kifejezetten jól sikerültek szerintem
turtle az nem csak épít és épít, hanem rámegy a techre is (úgy meglepett egyszer hardon egy nagy pályán, hogy köni-nyelni nem tudtam :)
hasonlóan támad mint a steamroller, csak ritkábban, az elején nem is igazán, inkább nagy egységekre megy rá. Nameg azzal ellentétben ő nem marad védtelenül, amikor kifullad a támadása. -
kisviku #5799 Érdekesen játszik a gép nehéz fokozaton skirmish-ben.Először nagy az arca,de miután beszorítom és ellenőrzés alatt tartom,egész kicsire húzza össze magát, alig támad,sőt még én segítek neki, hogy ne legyen unalmas...meg hogy legyen dolga az Obeliskeknek :)
Múltkor volt olyan, hogy visszazúztam,de azért életben tartottam, kimentem cigizni, még a fajanszot is telenyomtam :) visszajövök, még mindig semmi.
Lehet, hogy másik AI-t kellene választanom?Van valami igazi különbség köztük?Egyedül a "Teknős" AI-nál látom, hogy csak épít,épít és épít. -
kavaro #5798 sziasztok. átléptem a http://thesource.hu/index.php?md=dls&id=823&fc=10& oldalra, ahol a végigjátszást irják, de regisztrálni kell, és szükséges egy meghívó kód. nem jöttem rá, hogy micsoda, de nem tudna vki küldeni nekem a [email protected] ra egy ilyet.
előre is köszönöm.
Üdv Misi -
kisviku #5797 Hm, köszönet Néked! -
Gipsz75 #5796 Sziasztok...a magyarítást sikerült valakinek beüzemelni az 1.06 alatt? Ha igen hogyan? Vagy ezt inkább a másik topicban? Köszi... -
#5795 Először is nincs jogom kidobni senkit (sajnos :)) max törölni a hozzászólást, és főként azt nem bántanám, aki segíteni akar :)) Úgyhogy nincs félnivalód ;)
viszont azoknak akik nem bírják a fenti nagybetűs kiírást elolvasni: nem ez a wareztopic. pont. -
kisviku #5794 Szerintem menjünk át a warez topikba mielőtt kidobnak innen engem.
A másik gáz, hogy nem biztos hogy tudok segíteni srácok, mert eredetiben van meg nekem.Esetleg lehet másik emulátorral próbálkozni.
Jómamgamnak egy "PowerISO Virtual Drive Manager" van fent,de mondom,mivel vásárolt játékom van,ezért nem tudom, megy-e vele. -
EdisonTrent #5793 Nekem is ez a problémám. Viszont ha kikapcsolom az emulátort akkor követeli a cd-t. Mit lehet tenni? Pedig Daemon 4.08 van fent nekem. -
kisviku #5792 Warez vagy eredeti?
Mert eredetinél nem ír ki ilyet...
Ha nem az, kapcsold ki az emulátort vagy mount-old be a fájlt. -
tomi5534 #5791 Most tetem fel a játékot és nem indul el ezt irja ki "Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel." Mit lehet ez ellen tenni???????????? -
maniac001 #5790 Ok köszi szépen -
kisviku #5789 Mindegyikben van egy help txt fájl,ahol leírják,de először menj a Total Commander-be és kapcsold ki, hogy engedélyezze a rejtett fájlok/mappák "láttatását".
Aztán a következő könvytárat keresd:
C:\Documents and Settings\User\Application Data\
Ezen belül van egy "Command and Conquer3 Tiberium Wars" könyvtár,menj bele és másold be könyvtárastul az új pályát.
A játékot elindítva megjelenik az új pálya.
Ne keverd össze a C:\Documents and Settings\User\Dokumentok\Command and Conquer3 Tiberium Wars könyvtárral, mert az nem ugyanaz!! -
maniac001 #5788 Egy netről letöltött pályát hogyan kell aktiválni? Ugye exe nincs, de nem tudom hova kéne másolnom. -
#5787 hajrá :)) -
#5786 xar a net, nemsoká' cserélik, aztán remélem végre tudok menni :)) -
#5785 gyertek már hamachira :) -
#5784 patch "hétfőn" -
#5783 érdekes, pedig hivatalson a hard fokozat az ami a legerősebb, csít nélküli fokozat, elvileg csak a brutalnak lenne szabad -
kisviku #5782 Igen, én is észrevettem.Úgy csítel a gép, de már nehéz fokozaton is az épületjavítással, hogy csak nézek. -
#5781 Ilyen szinten a gép már erősen cheatel. -
YMan #5780 hehe :) Kiváncsiságból beraktam egy brutal-t 95%-os handycap-el hogy milyen.. hát wazze!!!!!!!!!!!!!!
Egy épületét folyamatosan lőttem valamivel (már nem emlékszem mi volt, de kb 10%-ot vett le az épületből egy lövésre), de a brutal gép folyamatosan minden lövés után kb 15%ot tudott javítani. gyengébb egység nem tudta lehagyni a javítási ütemet... -
Gabesz84 #5779 en azert hagytam abba, mert 1.5-el szerintem cakkpakk hihetetlenul elrontottak a jatekot, valahogy az egész szar, osszessegeben. -
#5778 én is le tudom győzni 60%-os eséjel -
#5777 :D -
#5776 Jaaa. AZ más. Akkor nem hiszed. Nem gond. :D -
#5775 Mondom megnézném. Addig úgysem hiszem el, amíg nem látom. -
#5774 Hogyan győzném le?! Simán. Miért? -
#5773 Azért azt megnézem, hogy egy brutált egyedül hogy győzöl le. -
kloneman #5772 meg tudná vlki mondani, h hogyan és honnan kell beinstallálni a magyarositást?
előre is köszi -
#5771 A legnehezebb gépi ellenfelet is szépen le lehet gyűrni. Csak egy-két pályán kell nagyon megizzadni érte, sőt a legnagyobb 2-es pályán én is csak egyel gyengébbet gyűrtem még le (emlékeim szerint). Máshol megy a menet, még a 3 player-es unfair advantage-en is 1-1 ellenben megverem a gépet legmagasabb fokoztaon úgy, hogy ő van a nyerő felső pozícióban, küldtem is itt replay-t valakinek, mert kérte. :D -
#5770 Csak kíváncsi vagyok, milyen szinten játszol. Túl profikkal nem állok ki. -
#5769 ez most hogy jön ide. emberek ellen akarok játszani nem géppel :S
amúgy igen