Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Gyerekek...most én érzem rosszul vagy tényleg erõsebb a Scrin pár hangyafasznyival a többiekhez képest? Most nyomtam helyihálóban pár kört és végigszívtam 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A pcdome.hu- n láttam fent a pályaszerkesztõt, majd letöltöm kipróbálom!
nekem se

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Doom 4
nekem nem megy a builder

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Kössz a végigjátszást !!!!!
A pályaszerkesztõt próbálta már vki?
Truck Driver001
Egy kérdés.Ügye az új pályákat a C-n található Command and Conquer/maps mappába kell bemásolni. Mert nekem nem látja a játék egyik újonnan berakott térképet sem!😞
Htx a választ.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Sziasztok!

Ha esetleg valaki elakadna és help kéne itt talál magyar végigjátszást:

végigjátszás

Rage47
<#szomoru1>
a_n_d_r_e_w
patch jövõ hét eleje, ahogy az várható volt (csak a legelvakultabb EA fanok hitték, hogy a május vége náluk nem júniust jelenti 😛, én még a jövõ hetet sem venném biztosra)
mod SDK mégtovább csúszik, habár ígérték játék kiadására, májusra, 1.05-ös patch idejére, stb. kíváncsi vagyokmeddig húzzák még...

One Vision. One Purpose.

Phoenix007
pardon ...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Rage47
topikfejlécben ki van írva... igen
Phoenix007
Hanyasnál tart most a patch? 1.04 ugye?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Rage47
van 2 napjuk, hogy kiadják a patch-t 😊
zsolt9999
azt nem tudjátok véletlenül hogy a multiplayerbe az online id-hez mit kell beírni?

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

Rage47
köszi a szupi tippeket!!😊
Sir Quno Jedi
Mégvalami. A védelmedet jóval beljebb építsd ki, mint ahova ki tudnál építkezni, mert így ha nagyon meglepnek, akkor a hátukba tudsz tenni védelmet bármikor, õk meg beszívták! Mindig legyen 3-4 védelmi cucc (pl. tower of light) és ha problkémássá kezd válni a dolog, lepakkantod õket, ahol kell és már gyártódnak is az újak. Persze energia legyen bõven mindig, jóval több, mint amennyi kell! Egy-két gyártóbázisod elég, ha csak az erõmûveket fossa.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Épületek , kisebb védelmek, gyengébb, de éppen nem mozgatott alakulatok (pl. álló gyalogság). Ha kirakod a védelmedbe õket és támadnak folyamatosan, akkor simán fejlõdnek, tankolnak, mennek vissza, fejlõdnek tovább.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rage47
kösszi😊
a kis célpontok alatt pl. egy háztömböt értesz? civil épületek..
Sir Quno Jedi
NOD-dal ott vannak a faja álcázott bombázók. Kis célpontokon gyorsan felfejleszted õket max. tapasztalatra és nincs ellenfél. Ki is lehet õket rakni járõrözni, mert álcázottak. A stealth tank meg egyenesen a képükbe tud mászni, ha nincs velük felderítés. Beam tankkal még nem próbálkoztam. de az is izgalmas. A kommandóslányunk meg simán robbantgatja a walker-eket, mérnök be és uccu. Ha álcázott az egész védelmed, akkor ha ügyesen csináltad, szépen belemászik a walker és közelrõl tudsz ráugrani. DE legolcsóbb a venom, a kis lézeres okosságok nagy tömegben mindent szétszednek.

Rage47
és noddal? engem igy nyirt ki múltkor egy gdi, csak azért kérdem...
Pedig az mûködik, azért írtam be. Különben én is hajam majd kitéptem normalon azon a pályán, nehezebb fokozaton bele se merek gondolni😊

TSW: Tunderke

Sir Quno Jedi
Bombázd firehawk-kal, vagy támadj ki rá... Egy EMP, lebénulnak és lehet odamenni õket gyepálni, aztán mérnökkel átvenni. Ráadásnak, ha sniper-ekkel odakúszik a közelbe,a kkor azok látóterébe tud lõni a halálból is a juggernautokkal (akár a bázisa kellõs közepébõl). Ilyenkor meg a sniper-eket kell felderíteni, akár a saját sniper-eiddel. Mármint, ugye GDI-jal. Meg ha támadod õket alájuk kell állni (tehát nem elég támadni, hanem mozogni kell), egész közel, mert közelre nem lõnek, ha meg egymást védik, ki is nyírják egymást.

Herold
Multiban mi a legjobb védekezés a Juggernaut ellen? (A Juggernautot leszámítva) A hangemitteres ágyúnak rövidebb a látótávolsága, a többi gyengébb ágyúról nem is beszélve. Az aknásítás csak ideiglenes megoldás.

Ron Ragm
Gyorsban elfoglalni a bal alsó GDI bázist, felmenni pár mammuttal, elfoglalni a fentit, majd mammuttal végigdarálni a srineket.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Na én annál a pályánál hagytam abba az egészet, mert számomra lehetetlen. Csalni meg nem akarok.

Rambo 20
Valaki be tudna segíteni az operation stiletto nevû küldetésben? (Noddal kell GDI meg Scrin bázisokat foglalni). A GDI bázist ha nyomom leszednek az élijenõk mire valamire jutnék, a földönkívülieknél meg ha elfoglalom a légi épületeiket és építek olyan alapépület repülõt akkor leszedik mire valamire jutnék.Ti hogy csináltátok? Én egy tanácsot találtam a keresésben itt lent és nem jött be.

Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd: Megyek...

zsolt9999
nekem van

Herold
Thx.

a_n_d_r_e_w

One Vision. One Purpose.

Herold
Nektek sincs hangja az átvezetõ videóknak a Kane Editionban?

na mind egy, aki akarja annak itt van

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Itt van a GDI utolsó pálya mentése. van 2 kupac mammoth tank meg néhány scrin lépegetõ, ami arra vár, hogy megindulhasson a nod és a scrin bázis felé. van 5 scrin bombázó, egy anyahajó, és egy hordozó. van egy elõretolt scrin bázis GDI védelemmel támogatva, minden fegyver és utánpótlás ami bevethetõ. Tiberium bomba nincs felhasználva. az ellenséges bázisok fõbb részei ionágyuval, és hasadékgenerátorral elpúsztítva.

Csak a totális megsemmisítés van hátra.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

köszi, de már nem kell. végigvittem harmadszorra a küldetést az elejétõl és most végre a yo videót adta be 😄
zsolt9999
most a nod campainnnal jáccok

zsolt9999
nekem is megvan ez a játék de a gdi campaint már végigvittem

Ha fenn van a KaneEdition-os magyarítás, akkor kell lennie a c&c könyvtárában egy ilyen fájlnak: CNC3_hungarian_1.0.SkuDef. Ezt nyisd meg jegyzettömbbel és írd át ezeket a sorokat:
add-config RetailExe\1.0\config.txt
add-config Core\1.0\config.txt
set-exe RetailExe\1.0\cnc3game.dat
erre:
add-config RetailExe\1.4\config.txt
add-config Core\1.4\config.txt
set-exe RetailExe\1.4\cnc3game.dat

Remélem mûködik, enjoy!😊
gyuriii
Nem tudja valaki miért lehet az hogy feltettem külön installról a patchet azt írta ki fel is ment, de a játék még mindig 1.0-s mert a replayeket nem játsza le azt írja hogy 1.4 kell neki, meg a játékban is az van hogy 1.0 a jelenlegi verzió. A netes frissítésnél nem találja a szervert, azért külön installáltam a patchet. Valami 5let?

délután feltöltöm, addigra talán megint mûködik az a gépem. be is irom a telefonba, hogy ne felejtsem el

Rage47
😄DD
Nem tudod feltölteni vhova azt a mentést, mert nekem csak a pályák elõtt vannak mentéseim?
Dettó, én is kipróbáltam a bombás és a bomba nélküli változatot is. Úgy ûködött ahogy elvárná az ember...

Sir Quno Jedi
Nekem meg simán megvolt a jó vége, aztán megcsináltam a rosszat is, mer kíváncsi vok!

akkor várom a patchet. pont úgy van elmentve, hogy 20 mamut, meg 5 scrin bombázó repülõ áll készen a támadásra

igen ez volt nálam is, h a GDI végén az a videó jött, mondták, h bug, utána olvastam angol fórumon, ott azt írják nem mindig jelentkezik a hiba, tehát többször meg kell próbálni végigvinni, hátha épp yo lesz, de ki a franc akarná csomószor végigvinni feleslegesen, úgyhogy nincs más, mint várni a patchet 😄
EHE EHE EHE!
Mentem ma Velencére a feleségemmel, amikor is kurvanagy gabonatároló mellett mentünk el. Erre az asszony megszóllal:

"Silos needed!" 😊)))))))
Jó ez a játék, szép, jók a videók is, csak a végében csalódtam nagyot. A tiberian sun-nak tök jó befejezõ videója volt, ennem meg a végén a Kane mond pár mondatot és ennyi. A GDI nál meg elvan cseszve a vége. azt mondja a videó hogy a tiberium bomba bevetése miatt 25millió áldozat van, pedig nem is használtam azt a fegyvert.

a_n_d_r_e_w
neked is DVD5-ös warez verziód van, vállald a következményeit 😛

One Vision. One Purpose.

Hali!
Az a problémám hogy a videókban és a küldetések közben a felsõ sarokban megjelenõ embereknek nincs hangja.Kérlek titeket segítsetek.THX
Higany
Köszi a segítséget. Már megy a fal építés. A patch-el volt a gond, mert csak az 1.2-es volt fenn! Csákó!