6739
Command & Conquer III
-
#5768 A "nehéz" gépi ellenfelet le tudod győzni? -
#5767 hát én szívesen játszanék még mindig. nagyon bírtam a hamachi partikat. de vhogy kihalt mindegyik szoba:S vagy ha van is fönn vki és írok neki, akkor sosem válaszol... -
#5766 Nem tudom mekkora az információéhség errefelé (gyanítom nem nagy :))
De azért infók:
1.06 semmiképpen sem jön a héten, talán jövő hét
és a mod SDK 1.07-re halasztva (jaj de nagyon meglepődtem....) -
pekka2 #5765 kösz, időközben megoldottam. -
Andrejka #5764 a Construction yardokat MUSZÁLY elfoglalni csak a többit lehet lerombolni -
pekka2 #5763 Csocsi,
valaki mesélje el nekem az Operation Stiletto lényegét. HA az van írva küldetésnek, hogy foglaljam el vagy romboljam le, akkor miért "defeated" leszek, ha lerombolom a célpontot? csak elfoglalni lehet?
HA a bal felsőben leromboltam a GDI bázist, akkor is vége lett, ha középen a scrin bázist, akkor is vége lett.
Hát akkor mi a rákot kell csinálni? -
#5762 sok embernek volt már problémája ezzel, olvass vissza, de lehet h faq-ban is benne van -
#5761 Nincs hang az átvezető videók alatt, tudja valaki mitől lehet ez? -
#5760 hidd el észre lehet venni, ha egy tanknak piros az életereje és kilóg a képből, anélkül hogy tudnád, hogyan csinálják ;) -
YMan #5759 engem is érdekelne hogy hogy csinálják, pont azért hogy lehessen reklamálni ha multiban találkozom vele... -
#5758 kipróbálom köszia a segítséget:) -
#5757 próbáld ki ezt
#5756: két lehetőség van, vagy átépíted a pályákat (a world builderben be lehet állítani minden pályához a kameraállást) vagy vársz velünk tovább a mod SDK-ra, ami pár hónapja már időszerű lenne ;) -
#5756 Nem jött még rá senki, hogyan lehet "feljebb vinni" a kamerát? Hogy többet lássak a pályából pl. -
#5755 HOgy lehet a játékot 1360x768 ra rakni és átállítani az arányt 16:9 re?
segitsetek mert nem tudom, 1.02 verziom van. a peccselés megoldja? -
jlaci80 #5754 Gabesz84: küld légyszi 1 privit, hogy kell csinálni, köszi -
Gabesz84 #5753 én eddig scrinnel próbáltam, azzal semmilyen egységgel nem lehet előidézni, NOD-al még nem volt humorom kipróbálni :)
Azért vicces, hogy EA nem képes egy ilyen hibát azonnal javítani, pláne hogy nem is tűnik többnek mint egy szám túlcsordulása. -
#5752 Igen azt szedtem le hozzá és az nem megy rá. -
#5751 ááá ez tök jó:DDDD priviben azért leírhatnád vagy vmi...ezt ki szertném probálni haverral...:DDd mekkora bug már (online játékban persze nem...már nem is játszottam 1hónapja:S) -
#5750 védekezni nem tudsz ellene, a GDI player magának csinálja, akár otthon, a saját bázisán is
játékban úgy nyílvánul meg, hogy mindenféle sebezhetetlen tankok, repülők támadnak rád, miközben a bázisát örök aknamező veszi körül, és a közepén egy sebezhetetlen MCV lapul, természetesen összecsomagolva, hogy nehogy engivel el lehessen foglalni :D
(elkészítési módját szándékosan nem írom le, érthető okokból :) -
#5749 és hogy nyilvánul meg ez a játékban?lehet ellene védekezni? -
#5748 Az aktuális exploit, kb egy hete derült rá fény, azóta állítólag terjed mint a futótűz. Az aktuális felháborodás is emiatt van, hogy az EA nem reagál rá semmit és lehet csak 1.06ban lesz javítva, ami meg ugye akár még 1 hónap is lehet. -
#5747 mik ezek a sebezhetetlen cuccok?:O -
#5746 sokaknál nem ment 1.05 előtt router mögül (nálam se) most nálam megy, de a figyelmeztetés ott maradt, hogy ha valakinek mégse menne, ne lepődjön meg -
#5745 passz, nekem most nincs fenn, úh kipróbálni nem tudom :)
GDI-nál ugye tuti, de már mondták hogy meg lehet csinálni a másik kettővel is, aztán néha kiderült hogy kamuztak :)
(kedvencem a sebezhetetlen aknamező :) csak robban de el nem tűnik :)) -
Gabesz84 #5744 az az exploit csak GDI-nál van vagy NOD/Scrin egységekkel is el lehet érni?
Mert ha igen akkor ugyanúgy kiegyensúlyozott a játék, igaz pl sebezhetetlen MCV-vel sosem lesz vége :) -
RecoPhile #5743 nem értem miért nem megy rúter mögűl? :D
mi az hogy nem megy??? -
#5742 hm, akkor passz, nekem így jól megy, a magyar patchot szedted le hozzá? -
#5741 Igen ez volt a sorrend is.
Töröltem azt is uninstall után. -
#5740 ha tört verziót használsz uninstall után töröld a retail.exe könyvtárat, mert meghagyja! -
#5739 (remove, újra telepít, magyarosít, update 1.5, majd crack) -
#5738 Miután magyarosítottam nem megy fel rá a magyar 1.5 :(
Internal error-hiba -
#5737 Az 1.5 magyar patch kell hozzá.
(újra telepít, magyarosít, update 1.5, majd crack) -
#5736 Nekem csak az van ami a bannernél van de az nem működik 1.05-el. Eárulnád honnan van neked működő hozzá? -
r4pt0r #5735 Nekem az első nap van mindre, csak a jó hunt kéne leszedni a cnctwről. -
#5734 van, azt használom -
#5733 1.05-re van már működő magyarosítás? -
#5732 Ranked játéknak, az az értelme, hogy ha minőségi játékokat akarsz játszani, akkor olyan rank 1000-nél kisebb gamerekkel egész jó meccseket lehet vívni. Értem ezalatt azt, hogy tudják is mit csinálnak, melyik egység mire való, képesek időzíteni. Trükközni kell az életben maradáshoz. Az hogy emiatt érdemes e megvenni a játékot az tényleg egyéni beállítottság kérdése. Van aki szereti kiaknázni maximálisan egy játék adta lehetőségeket van aki nem. Egyébként Cnconline suxx per pill. :) -
#5731 Valszeg az 1.06 orvosolja majd a legnagyobb bugot, hogy az 1.05 óta kb. 50% eséllyel out of sync-el a game! -
#5730 de, nyugodtan, van akinek bejön a módszer, de ők is csak skirmishben használják inkább :) -
pekka2 #5729 ok, kösz, akkor meg sem próbálom