6739
Command & Conquer III
-
YMan #5890 Nos akkor pár tapasztalat.. .:D
RTS-t még nem láttam olyat ami jó lenne, viszont FPS-ekkel szoktam játszani kontrollerrrel és abba bele lehet jönni. Érzem a difit nagyon az egérhez képest, de vagy én szoktam hozzá, vagy a játékok nehézsége butítottabb hogy játszható legyen. Például a GRAW2őt tolom folyamatosan és az nagyon jó, alig ronta a játékon a kontroller. Az autós játékoknál pöpec viszont. Amit érdemes megjegyezni, nekem van Logitech rummblepad2őm pc-hez, és játszottam ps2, ps3 kontrollerrel is, de a világ legjobb kontrollere eddig az X360é ergonómiában. Nagyon eltalálták.
Van xboxhoz valami egér-billentyű illesztő amit egy vezetékes kontrollerhez csatlakoztatva lehet egeret használni fps-ekben, na azt még nem próbáltam, de szerintem nem is fogom mert mondom az fps megy így. Hiába viszont az ilyen megoldás a CnC3 irányítása xboxon teljesen kontrollerre lett szabva és tök más mint PC-n.
Valahol van valami új egység lista a KANE-es kiegről? Ez érdekelne.
Amúgy a CnC3 volt a második olyan játék amit úgy meg mertem venni eredetiben hogy nem láttam demót :D és nem bántam meg. Az első a RainbowSix Vegas volt, és azt se. -
#5889 Na erre gondoltam én is, hogy a konzolos kontroller RTS-re - mint ahogy minden egyéb másra is - tökéletesen alkalmatlan... Láttam már meghekkelt PS2 kontrollert, amibe beleheggesztettek egy trackball-t, na az már egy ígéretes próbálkozás, nem is tudom, hoyg gyárilag miért nem így csinálják. -
#5888 Köszi!
Közben valószínüleg egy külföldi fórumon megtaláltam a megoldást. Ott egy srácnak ugyanerre a hibára azt tanácsolták, hogy tegye fel a legújabb DirectX-et. Úgy néz ki ez nekem is segít mert sikerült egy csatát úgy lejátszanom, hogy nem lépet ki. -
#5887 Próbáld meg nagyobbra venni a swapfile-t (virtuális memória) a windowsban. -
#5886 el sem tudom képzelni, hogy lehet stratégiát konzolon nyomni :D
fps-t is sokkal xarabb, mint pc-n.... -
YMan #5885 nekem megvan x360on is és finoman szólva fos az irányítás :) -
#5884 Hali.
Hallot már, vagy találkozott már valaki olyan hibával, hogy a Skirmish pályákról kilépked a játék? A kampányt simán végig tudtam vinni, mindenféle gond nélkül, de a skirmish pályákról fogja magát és kilép. Hiba üzenetnek meg Direct3D error-t ír zárójelben meg vmi olyasmit, hogy E_OUTOFMEMORY. És ráadásul úgy tűnik, hogy csak a mások által kreált pályáknál van így. Tehát az eredetileg beépített pályákról nem lép ki. :S -
#5883 Az alapjátékból is van X360-as ;)
annyi a különbség, hogy konzolra a kieg stand-alone-ként kerül forgalomba, azaz az alapjáték nem fog kelleni hozzá. -
#5882 Les X360-as verzió??? És ez a jó kis menü csak abban lesz? ... Pedig már azt hittem, újítanak egy kicsit... -
#5881 Jaja. Egymagam egy az egybe elverem a brutal ellenfelet is, de minél többen vagyunk, annál nehezbb lesz a gépek ellen is és bizony 4-5hard simán méltó ellenfél 2-3 embernek, persze ez pályafüggő is.
Nagyon nagy pályán még a hard is alázni tud 1vs1-ben!!! -
#5880 :DDD
nekem meg akkora pályák kellenek mint a TS-ben voltak, hogy repülővel 2 perc volt átérni :D
Na azokon már el lehet rejteni komplett bázisokat, tankok tucatjait mozgatni észrevétlenül egyik végből a másikba, hogy az ellen onnan kapjon ahonnan nem is várja :)
Eddig egy darab ilyen pályát láttam, de 1G memóval szenvedés volt. -
#5879 Nekem nagy pályák kellenek és sokjátékosak, hogy lehessen 2-4-en nyomulni sok kemény gép ellen, rohadt helyzetben!
Tegnapelőtt a hidas 8-as pályán nyomtuk 3-4hard ellen és engem kb. 4x pucoltak ki szinte fullra mire győztünk (nagyon geci a pálya és veszett jól nyomja a gép), szal. vért pisálás, golyófogás mesterfok. Kúva hosszú menet volt, de baromi élvezetes. -
#5878 24 új pályát mondanak + az OMC nyertesei is belekerülnek. Kérdés, hogy ebből mennyi az 1v1 tournament pálya -
#5877 jaj ne is mond, dűnékben is mennyit anyáztam miattuk :D
de TS-ben olyan b*szott stabilak voltak, hogy magukban alig tettek kárt
Egyébként jó kérdés lesz, hogy vajon az EA akkor aktiválja e a friendly fire-t rájuk, mert a tornyokon ugye jelenleg nincs, ha viszont nem, akkor fasza ki OP egység lesz belőle :D -
#5876 Meg legyen sok jó új pálya, mert kuuurva kevés a nagyobb/5-8-as multi pálya és rövidek a kampányok is. -
#5875 Sonic fegyverek öngyilkosság, mindig is az volt a cnc-ben. Nagyobb kárt okoz a saját csapataidban és ingatlanaidban, mint az ellenség. :D -
#5874 OK :D
szkrinsocc:
mobil sonic emitter, kiborgok - jee, spanyolviasz :)
a nod félhernyó meg nem tudom mi lehet, talán APC
a legalsó kép meg az új x360-as kezelőfelület
-
#5873 Tudom hogy képzeljem el, dánke! :D -
#5872 úgy képzeld el szerintem, mint ami a BFME2-ben volt (ne kérdezd milyen az, én nem ismerem, de állítólag jól sikerült :))
Mondjuk ugyebár ezt a fícsört már az alapjátékra megígérték... -
#5871 Command & Conquer 3: Kanes Wrath
Iggggggggggeeeen! Lesz makró stratégiai térkép RISK módra!!! Lehet vinni az egységeket csatáról csatára (és gondolom fejlődnek is majd), hmmmm!!!!
Tegnapelőtt is szénné LAN-oltuk magunkat 8-as pályán és jövőre itt az újabb nyalánkság!!! -
#5870 *Bobble Head -
#5869 nya ezt megnézem:) -
#5868 az első cncTV adás
streaming videó (1 megás net elég hozzá, hogyí folyamatos legyen)
többek közt:
bejelentve az első kieg: Kane's Wrath, jövő év eleje, minden oldal kap 2 subfactiont (hasonlóan a Emperor (aka Dune3) rendszeréhez)
Joe Kucan interjú, földbedöngölő bejelentéssel a végén: Kane BubbleHead!!! (nekem kell egy :D de komolyan :D)
ezeken kívül reklámok és uncsi meccsek -
#5867 Annak idején nem szóltam, de most, hogy hosszabbították a határidőt, már nem hagyom ki:
OMC
aki úgy érzi, hogy egy jó kis pályát sikerült szerkesztenie, nevezzen ;) -
lee56 #5866 nem :), -
#5865 nem command&conquer-nek kelett volna lennie? -
Uvilmos #5864 Végülis elinditottam Szerver: quakenet. Irc-szoba: #command&conqer.III -
Uvilmos #5863 Ha van rá Igény, csinálok egy "#command&conqer" IRC csatit..... -
#5862 ha 199x óta tolják az első részt, ez már tényleg csak egy köpés :D -
#5861 "nameg hát starcraft fanatikust átcsábítani, mikor küszöbön a 2. rész, és ráadásul olyan szinten különbözik a két széria.."
Az a küszöb akkora, hogy azzal még a Gibraltári szorost is el lehetne rekeszteni. :) -
Andrejka #5860 a ***** annyukat mi a francnak ez a hülye cnc tv ehelyett csinálhatták volna a mod sdk-t vagy egy kieget!! -
#5859 Az EA nagyon le akarja nyomni a starcraftot, ez is gyakorlatilag a koreai starcraft fanatikusokat próbálja átcsábítani. Sajnos nincs ott egy józan eszű ember, aki megmondaná nekik, hogy ez nem fog menni, pláne ennyi melléfogással (eddig valahány balansz módosítás jött, mind mind olyan kapkodós és eltúlzott lett, hogy csak újabb problémákat vetett fel, szvsz)
nameg hát starcraft fanatikust átcsábítani, mikor küszöbön a 2. rész, és ráadásul olyan szinten különbözik a két széria...
Dehát ők nyomják, ők tudják mi a jó... (egyébként érdekes hogy nagyobb izgalmat keltett a 33. mp környéki cyborg concept, mint maga az egész TV dolog. :D) -
#5858 pff ez meg mi a xarnak:S ezek nem normálisak. ez helyett jól jött volna akár egy kieg. -
#5857 itt a nagy revolúció
cnc TV
most jól megetették a népet, mindenki másra számított :S :) -
#5856 iegn ez egy mod, crysis motorra, semmi extra, nem EA hivatalos, csak kihírezték, mert nincs mást kirakni :D -
#5855 nem ez az a bizonyos nagy dolog?:O
szerk: most nézem ezt már juli 25.-én kiírták de mi lesz ez?
itt a hír ez valamilyen mod lesz? -
#5854 köcc -
Uvilmos #5853 Nah az ürités megvolt, nem kellet estig várni :D, De viszont Hetente (pénteken) TELJES ürités lesz.... -
Uvilmos #5852 Hi6 és bocs all, ma este kitakaritom a szobát, teljes ürités lesz, Kb 20:00-kor
-
#5851 ma úgyis kiderül
tippek vannak csak, pl kiegészítő, mod sdk, wii port (wii=revolution), booster pack, stb