Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
english helyett hungarian az a magyar
ftp://159.153.197.71/pub/eapacific/cnc3/CNC3_patch105_english.exe talán igy jobb
ftp://159.153.197.71/pub/eapacific/cnc3/ patch inne tölthetõ le..
a letölthetõ hely a generalsé, BOCSI!
http://www.gamereplays.org/cnc3/task.php?nameid=patch_changes patch leirása, angolul..
letölthetõ hely: http://commandandconquer.filefront.com/file/English_Patch_105;13693
letölthetõ hely: http://commandandconquer.filefront.com/file/English_Patch_105;13693
"Gdi-nál nem lehet kijátszani a "megerõsödök-kivédekezek" taktikát"
Pedig multiban nagyrészt arra próbálnak játszani. Tankok szolídan addig amíg megjön a hangemitter (csak oda építik ahol éppen eksön van), aztán kivár 4 mammutot és ha a GDI eddig eljutott megvan az esélye, hogy nyer.
Pedig multiban nagyrészt arra próbálnak játszani. Tankok szolídan addig amíg megjön a hangemitter (csak oda építik ahol éppen eksön van), aztán kivár 4 mammutot és ha a GDI eddig eljutott megvan az esélye, hogy nyer.
az a furcsa hogy a haverommal tok jáccani pedig router mögött van a gépem de az uvilmosgémmel nem tok mi lehet a baj?
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
alapban az LCD TV-n nézem a windows-t 1360x768-ban
kiprobáltam a konzolparancs inditást, és MÜKÖDIK. <#vigyor2>#vigyor2>
Köszi, a segitséget.
már a betöltöképnél is 2 oldalt többet mutat, és a játék is tökéletes, mégha a beállitásoknál 1024x768-at ir is (ami alapban lenne nekem).
kiprobáltam a konzolparancs inditást, és MÜKÖDIK. <#vigyor2>#vigyor2>
Köszi, a segitséget.
már a betöltöképnél is 2 oldalt többet mutat, és a játék is tökéletes, mégha a beállitásoknál 1024x768-at ir is (ami alapban lenne nekem).
bocsanat, most nincs nekem se ilyen felbontas a listaban, betett a windoz reinstall :) pedig 2 hete meg biztosan volt az elozo windozzal, meg most 1440 sincs, mer meg nem volt idom jatszani powerstrip-pel....
megy az 1360x768-as felbontas, ha windows asztalon is at tudod allitani erre, ha nem, akkor powerstrip-pel lehet hozzaadni custom felbontasokat a windoz listajahoz. Enis igy hasznalok 1440x900-as felbontast, mert nem birja a vidkari 1680x1050-ben :)
hamachinál a preferences-ben van lent egy gomb - try premium
így 1 hónapig be tudsz lépni akárhová...
így 1 hónapig be tudsz lépni akárhová...
Nem tok játszani hamachi-val senki ellen...azt írja h. már túl sokan vannak és nem tok becsatlakozni...
Ha vkinek van kedve ellenem játszani, akkor írjon, és csinálok egy új szobát hamachiban amire becstlakoznátok...
vagy ha vki tud mondani , úgy is jó
csak toljuk már neten, minnél többen!!!!!!!!!
Ha vkinek van kedve ellenem játszani, akkor írjon, és csinálok egy új szobát hamachiban amire becstlakoznátok...
vagy ha vki tud mondani , úgy is jó
csak toljuk már neten, minnél többen!!!!!!!!!
Hogy bekapcsolódjak a vitába én is...
Én egy védekezõs f*sz vagyok, ezért szerintem a Nod védelménél nincs erõsebb.A Gdi sajnos borzalmasan gyenge védekezésben, semmi légvédelem és a repülõjük is elég fos légi egységek ellen.
A Scrin az átlagos, örömteli a vihartölcsér (szorri a magyar névért) légvédelme.
Gdi-nál nem lehet kijátszani a "megerõsödök-kivédekezek" taktikát, ha nem elég gyors a játékos és nem támad ki, akkor nem sok esélye van.
Nod-nál 4 kedvenc egységem van a Venom,a Vertigo a Stealth Tank és a Beam Cannon.
Az Avatart csak akkor használom, ha már annyira sok pénzem van, hogy nem bírom elkölteni és van idõm pöcsölni az upgrade-jével.
Nod-nál vegyes sereg kell az elsöpréshez, gyalogság mindenképpen.Gdi-nál szinte csak a nagyobb harcjármûvek, Scrin-nél pedig Annihilator Tripod+légierõ.
Elég sok skirmish-t lenyomtam már, a Gdi nem fekszik az én bázisépítgetõs-védekezõs-kivárós taktikámhoz.
Én egy védekezõs f*sz vagyok, ezért szerintem a Nod védelménél nincs erõsebb.A Gdi sajnos borzalmasan gyenge védekezésben, semmi légvédelem és a repülõjük is elég fos légi egységek ellen.
A Scrin az átlagos, örömteli a vihartölcsér (szorri a magyar névért) légvédelme.
Gdi-nál nem lehet kijátszani a "megerõsödök-kivédekezek" taktikát, ha nem elég gyors a játékos és nem támad ki, akkor nem sok esélye van.
Nod-nál 4 kedvenc egységem van a Venom,a Vertigo a Stealth Tank és a Beam Cannon.
Az Avatart csak akkor használom, ha már annyira sok pénzem van, hogy nem bírom elkölteni és van idõm pöcsölni az upgrade-jével.
Nod-nál vegyes sereg kell az elsöpréshez, gyalogság mindenképpen.Gdi-nál szinte csak a nagyobb harcjármûvek, Scrin-nél pedig Annihilator Tripod+légierõ.
Elég sok skirmish-t lenyomtam már, a Gdi nem fekszik az én bázisépítgetõs-védekezõs-kivárós taktikámhoz.
ha valaki tudja probálja ki, én csak este felé fogom megnézni...a 1360x768 felbontást...ha megy
azért köszi, még nyomozom, ha tényleg lehetséges
van rá valamilyen mód, asszem a demó kapcsán jött elõ
a parncssorba(ikonba) kell beírni, de nem tudom mit :))
régen volt, és mivel azóta nálam TV csere volt, ami már nem szereti az 1360x768-at, ezért nem is használtam
tehát a tippem a következõ -x 1360 -y 768
vagy esetleg -xres 1360 -yres 768
de sajnso tényleg nem emlékszem. Ha alól a keresõbe számot írok be, akkor meg a hozzászóláshoz visz, nem keres :S
a parncssorba(ikonba) kell beírni, de nem tudom mit :))
régen volt, és mivel azóta nálam TV csere volt, ami már nem szereti az 1360x768-at, ezért nem is használtam
tehát a tippem a következõ -x 1360 -y 768
vagy esetleg -xres 1360 -yres 768
de sajnso tényleg nem emlékszem. Ha alól a keresõbe számot írok be, akkor meg a hozzászóláshoz visz, nem keres :S
One Vision. One Purpose.
Alapban nem, csak 1280x720-at. Rohattak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Létezik valami mód, hogy a játékban a nézõpontot kissé feljebblehessen vinni? Tehát hogy nagyobb területet lássak be. Átbogarásztam az összes config/ini fájlt de egyikben sem volt ilyesmi.
Nem tom volt-e már kérdés, de a C&C 3 tud 1360x768-as felbontást?
"Szerintetek jó lesz az új patch, helyrebillenteni az egyensúlyt valamennyire? "
Megváltoztatni meg fogja. Nekem úgy tûnik lassul valamelyest a kezdés. Kicsit kiemeli a stratégiai pontok megszerzésének a fontosságát (tiberium spike). De szvsz alapvetõen unit spam game marad attól függetlenül, hogy vegyes csapat összetételeket célszerû majd használni.
Megváltoztatni meg fogja. Nekem úgy tûnik lassul valamelyest a kezdés. Kicsit kiemeli a stratégiai pontok megszerzésének a fontosságát (tiberium spike). De szvsz alapvetõen unit spam game marad attól függetlenül, hogy vegyes csapat összetételeket célszerû majd használni.
amit eddig tudunk, aszerint az útkeresõ algoritmus hibáit javítják ki, ami nem jelenti azt, hogy a harvesterek nem fognak konvojban közlekedni az ellenséges mezõkön keresztül :S
De már csak néhány nap és kiderül
De már csak néhány nap és kiderül
One Vision. One Purpose.
elkezdtem terjeszteni a saját ötletemet ezzel kapcsolatban a hivatalos fórumon, hátha észreveszik :S (1 sor plusszt jelentene a harvester útkeresõ rutinjában, szal nem egy nagy meló lenne...)
One Vision. One Purpose.
HM!!
Help! Én a scrin küldetésben már a második pályán megakadtam. Sztem sokkal nehezebb, mint aGDI vagy a NOD. Tudtok segíteni. Tanács, vagy cheat is jó lenne. Köszi
Help! Én a scrin küldetésben már a második pályán megakadtam. Sztem sokkal nehezebb, mint aGDI vagy a NOD. Tudtok segíteni. Tanács, vagy cheat is jó lenne. Köszi
Remélem a harvester hibáját kijavítják. A gutaütés kerülget, mikor kimerül a tibériummezõ és elindul egy másik mezõ irányába, az ellenség csapatain keresztül, amik persze szétlövik.
Elnézést, az a grand final, a selejtezõk ha jól látom július végén lesznek.
-tRs-Raymond
Október 3-7., de ha lehet addig ne húzzák inkább... :P
Nem is tudtam, hogy már megjelenés elõtt elõjegyezték a WCG-re, sõt nem is tudtam, hogy ilyet lehet csinálni. :) Mondjuk nem olvasgattam WCG szabályzatot tüzetesen, de ezt nem gondoltam volna.
Nem is tudtam, hogy már megjelenés elõtt elõjegyezték a WCG-re, sõt nem is tudtam, hogy ilyet lehet csinálni. :) Mondjuk nem olvasgattam WCG szabályzatot tüzetesen, de ezt nem gondoltam volna.
-tRs-Raymond
eléggé húzzák már a patch kiadását, van vmi határidõ? Gondolom a WCG lenne az... mikor is lesz ?
hát ha nem sikerül az EAnak tökéletes balanszt csinálnia, akkor csúnyán befürdik vele. Sok pénzébe és hypejába került, hogy kikerüljön a WCG-re (ami egyébként szerintem a totális pofátlanság, egy még meg sem jelent játékot a hypera alapozva világbajnokságra küldeni - nem saját gondolat, de teljes mértékben egyetértek vele)
Szóval a WCG-n 1.05 lesz a hivatalos, és ha az nem válik be, akkor gyakorlatilag kaszáltak az EA "RTS mint sport" idióta politikájának...
Szóval a WCG-n 1.05 lesz a hivatalos, és ha az nem válik be, akkor gyakorlatilag kaszáltak az EA "RTS mint sport" idióta politikájának...
One Vision. One Purpose.
Kicsit olvasgattam a hivatalos fórumon és van aki nem tartja elegendõnek/megfelelõnek az 1.05-ös változtatásokat, sõt még írt valaki egy hosszú listát is, hogy miket kellene megváltoztatni. Szerintetek jó lesz az új patch, helyrebillenteni az egyensúlyt valamennyire?
-tRs-Raymond
Na igen, avatart több ezer 1v1 játék alatt 1-2x csináltam, de akkor is csak funból mert éreztem, hogy a meccs engedi. Csatát avatar még sosem döntött.
Drága? Legalább 3X (ha nem négyszer) annyi egy normáls felfejlesztett avatar mint egy mammut, ráadásul sokkal lassabban lehet megcsinálni és rohadt körülményes, míg a railos mammutot elég csak köpködni. Ráadásul a légvédelme 0.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
de a motorról viszont a rakétavetõt szedi le
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
avatar elég jó mamut ellen, ha ki van fejlesztve (pl. beam cannon..) :) szétkaptam 2 nagy mamutos sereget múltkor jópár avatarral :) igaz, hogy pár obelisk is besegített... :p
csak az a baja, h drága..
csak az a baja, h drága..
hát én láttam már 100 venomot pillanatok alatt széthullani egy minimális scrin légvédelemtõl is sajnos
viszont a játék elején célszerû nodnál shadow-kkal rohangálni, ha nem számít rá az ellen pillanatok alatt szét lehet kapni a kezdeti bázisát
sajnos a Nodnak nincs igazi late game egysége, GDI-nak ott a mammut, Scrinnek a PAC, ezek mind jók levegõre és szárazföldre egyaránt. A Nodnál nincs ilyen, és scrin ellen meg ha6tékony légvédelemi egységre lenne nagy szükség, de ez is kimerül ugye a Venomokkal. A legjobb lett volna Avatarra rakétavetõ (pl azt emeljen le a stelth tankról...)
viszont a játék elején célszerû nodnál shadow-kkal rohangálni, ha nem számít rá az ellen pillanatok alatt szét lehet kapni a kezdeti bázisát
sajnos a Nodnak nincs igazi late game egysége, GDI-nak ott a mammut, Scrinnek a PAC, ezek mind jók levegõre és szárazföldre egyaránt. A Nodnál nincs ilyen, és scrin ellen meg ha6tékony légvédelemi egységre lenne nagy szükség, de ez is kimerül ugye a Venomokkal. A legjobb lett volna Avatarra rakétavetõ (pl azt emeljen le a stelth tankról...)
One Vision. One Purpose.
szerintem meg kb egyforma erõsek, csak más játékstílust követel az egyik, és mást a másik faj. Nodddal az elején még lehet szemtõl szembe menni, de miután már nem elég a kis scorpion tank, onnantól taktikázni kell, például 100 Venommal :)
azt tudtátok ha csak ketten hamachiztok és router mögött van a gép akkor megy 3+ nál már nem :(
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
nem is mondtam hogy a nod nem erõs, de csak kb a 10. percig. ha addig nem sikerül nyernie, akkor közel esélytelen (ellenben a scrin meg addig gyenge)
One Vision. One Purpose.
"tapasztalatom szerint a scrin ha eléri azt a szintet, hogy kifejlõdjön, akkor iszonyatosan nehéz megfogni, noddal közel esélytelen"
Alátámasztom,de kiegészíteném. NOD-Scrin harcban csak akkor nyerhet a Scrin, ha a NOD elbénáz valamit. Csak és kizárólag a NOD játékos hibájából nyerhet a scrin ranked mapon.
Alátámasztom,de kiegészíteném. NOD-Scrin harcban csak akkor nyerhet a Scrin, ha a NOD elbénáz valamit. Csak és kizárólag a NOD játékos hibájából nyerhet a scrin ranked mapon.
sztem a scrinek mindenhol erõsek, ha ki vannak fejlesztve... talán õk akarják jelenteni a középutat. a GDI lassú, de erõs, a NOD gyors és gyengébb. a Scrin meg kb. mindenhol erõs
tapasztalatom szerint a scrin ha eléri azt a szintet, hogy kifejlõdjön, akkor iszonyatosan nehéz megfogni, noddal közel esélytelen, GDI-jal csak a mammutok jöhetnek szóba igazán, de õket meg a tripodok gyalulják le az empjükkel
One Vision. One Purpose.