6739
Command & Conquer III
  • dante3
    Link
  • aadam
    én ugy tudom még amerikába se jelent meg a játék.én ugy emlékszem amcsiknál 24én nálunk meg 26án jön ki.amugy meg honnan szeded az infot?
  • KaLóZ14
    kijött a game: Command & Conquer 3: Kane's Wrath (c) EA *DVD9* RELOADED 80x100 MB
  • maedve
    Haj! Tudtok még aktív hamachi szobát?
  • BaliBoy
    kár. :(
    Na mind1. Böngészgetek. Thx a linket.
  • a_n_d_r_e_w
    a legtöbb készülö és elkészült mod

De csak a superfegyvereket lelöni 3 sor, nem hiszem hogy annak külön modot csináltak volna (ha meglenne a forrás, megcsinálnám én is, de egyszer régen okos voltam és letöröltem...)
  • BaliBoy
    És nem tudsz olyan oldalt ami tele van modokkal. Hátha vki csinált.
  • a_n_d_r_e_w
    Anno csináltam egy modot, ez volt az egyik célja, kikapcsolni a szuperfegyvereket, meg az anank minösülö egyéb dolgokat (spam topicban ott van)
    Sajnos csak 1.08-hoz van, 1.09 újításait már nem használja.
    Ez a legjobb amit ajánlani tudok :S
  • BaliBoy
    Ez engem is zavar. Az Earth 2150-60-ban olyan szépen le lehet tiltani a mass destruction weaponokat, hogy csak na.
  • Shiwo
    amúgy nincs lehetőség arra, hogy multiba letiltsuk a szuperfegyvereket ?

a közepesen erős gép még túl gyenge, de ionágyú/atombomba/feketelik csapással kölcsönösen taccsra tudjuk egymást annyira vágni, hogy a másik esélytelen legyen..normális "pofozkodásba" belemenni meg nincs idő, mert hamar kifejleszti a kis nyavalyás..gondolom nehezzebb fokozaton még hamarabb...szvsz túl erősek lettek ezen fegyverek, és 5 perc után eldönthetik a játék kimenetelét..
  • a_n_d_r_e_w
    Ez az, megint adnom kell egy esélyt az EA-nak :D (90% hogy csalódni fogok, de fő az optimizmus :))
    Kis Steel talons vs Marked of kane remélem visszhoz valamit a TS érzésből :)
  • BaliBoy
    Megnézegettem az új egységeket... sikerült megnehezítenem magamnak a várakozást. :))
  • Rage47
    sry:D:D:D sajna már nemtom visszavonni :)
    1ébként elolvastam :O kivéve a vastagbetűt
  • r4pt0r
    El kéne olvsni hogy mit linkelsz. Az nem a játék hanem ilyen pre-order pack. De le is van írva ott. :P
  • Rage47
    490Fta kieg:D
  • Prince23
    Ehhez tényleg kell Microsoft Visual C+++ 2005?
    látok egy ilyen nevű progit a prog. listában:P
  • Andrew20
    Hali! Én mennék, de valami gond van a szobával, azt írja hogy a hálózat nem létezik...:(
  • Shiwo
    hát nálam csak a multi nem megy..de ha visszakapom a telepítőm, letesztelem :)
  • JethroHUN
    Shiwo ugye csak viccelsz !!! Ez egy EA Games játék ha kiveszed alóla a windows-t és vele együtt a full registryt még jó hogy nem megy. Nekem is pont ez volt a Battlefield 2 vel. pont olyan mit a Microsoft progik, pl nekem egy másik partición volt az Office07 amjd újra tettem a winfost (xD) és már nem ment.
  • Andrejka
    angolul márc 26-án jelenik majd meg
  • Prince23
    HD minőség, kb fél perces trailer: Kanes Wrath
  • BaliBoy
    Ez esetben nem hiszem, hiszen az alapjáték is már kapásból magyarul is megjelent.
  • Prince23
    Hát nem tudom, de az lehetséges, h angol feliratú... magyar felirattal általában minden pc késik... és a ez a megjelenési infó a galaxisnet szerint van...
  • BaliBoy
    Nem úgy volt, hogy március 1-én jelenik meg? :S
  • Prince23
    Kane's Wrath-kiegészítő lemez, elindításához alapfeltétele a Tiberium Wars!
    Magyar FELIRAT! WARNING!
    megjelenés: márc. 28

Kane nevében! A Command & Conquer sorozat tovább gyarapszik a Command & Conquer 3: Kane's Wrath című játékkal. A kritikailag elismert és rajongói kedvenc Command & Conquer 3 Tiberium Wars kiegészítő lemezeként, ez a valós idejű stratégiai (RTS) játék visszatér a Tiberium univerzumba egy Kane központú egyszemélyes hadjáratban, amely több mint 20 évet ölel át, a NOD Testvériség újjászületésétől, a második Tiberium háború után, a harmadik Tiberium háború drámai eseményein keresztül és még tovább! Ezen történet vadonatúj, nagy felbontású, élőszereplős átvezető filmeken keresztül kerül elmesélésre, olyan sztárokkal, mint a NOD Testvériség megalomán vezérét alakító Joe Kucan, továbbá olyan fiatal tehetségekkel, mint Natasha Henstridge és Carl Lumbly. A segítségével, parancsnok, a Sötét Messiás újra felemelkedik!

Áttekintés

Példátlan, évtizedeket átölelő hadjárat

Kane visszatér, méghozzá egy új epikus egyszemélyes hadjárat középpontjában! Ismerj meg egy új, 20 évet átfogó történetet, a NOD Testvériség újjászületésétől, a második Tiberium háború után, a harmadik Tiberium háború drámai eseményein keresztül és még tovább!

Parancsolj egy teljesen új hadseregnek

A három frakció új egységeinek, épületeinek és képességeinek megjelenése után, a Tiberumért vívott háború már sohasem lesz a régi!

Speciális alfrakciók

Használd ki erősségeidet hat egyedülálló, kizárólagos egységekkel, erőkkel és fejlesztésekkel rendelkező alfrakcióval! Választott alfrakciód kiaknázásával előnyre tehetsz szert és fejleszthetsz játékstílusodon. Pusztítsd el a harcmezőt a vadonatúj, testre szabható epikus egységek roppant tűzerejével!

Élőszereplős átvezetők

Értesülj első kézből, mozgalmas, élőszereplős átvezető filmeken keresztül a Testvériség felemelkedéséről, melyekben többek között Joe Kucan, Natasha Hendstridge és Carl Lumbly is szerepel!

Globális hódítás mód
    Vívd meg tetszés szerint a harmadik Tiberium háborút! Helyezd el egységeidet egy stratégiai szinten, majd harcolj egy gyors, gördülékeny, heves, taktikai játékmenetben, melyet a Command & Conquer honosított meg! Tervezd meg stratégiáidat a bolygó szinten, majd kezdj mindenre kiterjedő háborút a felszínen!
    /A játékhoz szükséges a Command & Conquer 3: Tiberium Wars című alapjáték, magyar feliratos változatának megléte./
  • unknown nick
    Jó gagyi is
  • a_n_d_r_e_w
    Söt, Tricia Helfer, Josh Holloway, Grace Park, Billy Dee Williams... Mind színészek.
  • Prince23
    Azt tudtátok, h az intróban nem más szerepel benne mint a Sam Fisher hangját kölcsönző Michael Ironside elimert hollywoodi színész?? gobdolom igen.D
  • SrAta
    Előfordulhat
    Én ennél a játéknál már semmin sem lepődök meg...:D
  • Shiwo
    help ! hamachi segítségével szeretnénk haverral játszani egymás ellen, de ha bemegyek a multiplayer - network részbe, az egész megáll..az egér mozog, de semmire nem reagál, hiába kattintok bárhová, vagy nyomok meg bármilyen billentyűzetet..még a ctrl+alt+del kombóra se csinál semmit..

1.9-esre van patchelve a játék, magyarítással.. mi lehet a gond ? az bekavarhat, hogy újralett telepítve a windóz, de a gém telepítés nélkül van elindítva ? (így is elindult, skirmish és kampány müxik..)
  • DieHard
    sziasztok. most kezdeném el a játékot. feltelapitettem, 109 patchet feltettem. inditom, az első zöld logó bejön, utána kakukk. fekete kép. egyszer az elején még bejött, de mostmár nem. van rá valami orvosság? köszi
  • JethroHUN
    Van rá mód hogy a cnc3replay fájlokat konvertáljam, úgy hogy külső programmal is lehessen nézni? És miért nem lehet tekerni felvételt?????
  • Scholes18
    áhh nem a játékba de az 5letedről jutott eszembe az egér beállításaiból kivenni azt hogy mutassa az egér utvonalát mert be volt véletlenül pipálva! de így már fasza ugyhogy thx nagyon!
  • Bence51
    Hát akkor probálkozok még hátha abba marad .Remélem kiegészittö már nem csinálja majd eszt.
  • a_n_d_r_e_w
    A kártya biztos nem gyenge. A hibáról nem tudok mondani sokat, de a hivatalos fórumokon a megjelenés óta panaszkodnak egy bizonyos D3D hibára, amit a patchek sem javítanak. Lehet nálad pont ez jött elö.

Esetleg próbálkozz korábbi driverekkel, jobbat nem tudok mondani.
  • Bence51
    Sziasztok kérlek segitsetek nekem mer tanácstalan vagyok hogy mér dob le szinte mindig a játék ien vagy hosszab hiba üzenetekkel :---------------------------
    Game crash
    ---------------------------
    Direct3D error 0x0x88760827 (D3DERR_DRIVERINTERNALERROR)

13 addresses:

(unknown)(0): cnc3game.dat+36323 Debug::PreStaticInit+2306

(unknown)(0): cnc3game.dat+4410979 Debug::PostStaticInit+4372133

(unknown) (0): cnc3game.dat+4370918 Debug::PostStaticInit+4332072

(unknown) (0): cnc3game.dat+3640369 Debug::PostStaticInit+3601523

(unknown) (0): cnc3game.dat+3644004 Debug::PostStaticInit+3605158

(unknown) (0): cnc3game.dat+579642 Debug::PostStaticInit+540796

(unknown) (0): cnc3game.dat+1454777 Debug::PostStaticInit+1415931

(unknown) (0): cnc3game.dat+1348923 Debug::PostStaticInit+1310077

(unknown) (0): cnc3game.dat+9606 (unknown)

(unknown)(0): cnc3game.dat+41286 Debug::PostStaticInit+2440

(unknown)(0) : kernel32.dll+94167 RegisterWaitForInputIdle+73

(unknown) (0): cnc3game.dat+8846031 AptTarget:: GetAnimationTarget+3319193

(0): (unknown mod) (unknown)

Because of the severity of this error the game will now exit.
    OK

Gépem egy p4 3.0ghz-es 2x512ddr2 ram és egy ati x1550. -talán a videokarim gyenge ? (Legújabb driverke vannak fenn) Köszi a helpet előre is.
  • Shiwo
    csak tipp..nincs olyan az opciók között, hogy hardware mouse, vagy ilyesmi (hardveres egér, ha esetleg lefordították..)

ha van, akkor azt próbáld ki/bekapcsolni attól függően, hogy milyen állapotban volt..
  • Scholes18
    nemtudjátok mi van olyankor mikor a kurzor folyamatosan nem látható hanem csak mozgatáskor jelenik meg? pls help
  • JethroHUN
    Tud valaki a fenti hamachi szerveren kívül még párat?
  • Shiwo
    hűű