6739
Command & Conquer III
-
#6093 Kis hazánk újfent hallat magáról, most ez a kép kelt nagy érdeklödést az ea fórumon :) -
#6092 hogy rádöbbentek hibájukra, szép dolog..
hogy be is ismerték, még szebb..
de a legszebb az lenne, ha tényleg tanulnának belőle, s ezentúl igényes játékok kerülnének ki tőlük.. -
#6091 Magyarul. -
#6090 jah ezt olvastam magyarul vmelyik oldalon, talán GS -
#6089 Az őszinteség is már valami
"The way the big business of games operates now is leading to “creative failure,”"
"“We at EA blew it,” he said, referring to EA’s problems keeping former top-tier studios Origin, Bullfrog and Westwood vital or even simply in existence, once they were purchased."
"“The Command and Conquer model doesn’t work,” Riccitiello said. He said it was a bad idea for companies to buy development studios, change the studios names to brand them all to the publisher and expect progress."
-
#6088 Vegyél vissza, ne is kicsit
Először is olvass, aztán gondolkozz, hogy vajon miért is mondhatta -
#6087 Erre meg nem lehet belépni -
#6086 Hy van egy rakat hamachi szoba pld lásd a banner alatt. Csak én se tok ezen kívül többet úgyh írhatnátok nekem se origi a game
Kösz SrAta -
#6085 FAQ ba csak állatalános infok vannak nem értem mit akarsz ezzel. Látom naon nehezedre esik válaszolni pár sorban. -
#6083 többi info ami warezzel kapcs. :)
ja és olvasd el a faq-t -
#6082 Thx, és hamachin val pontosan hogyan? És mi za h a többi a spam tobikban? mien többi? -
#6081 hamachin, többi a spam topikban -
#6080 Hello tudja valaki hogy C&C3 TW Kane Edition el (ami persze nem origi) lehet e valahogy multizni? Online is vagy csak hamachin. -
#6079 igen hát majd meglátjuk -
#6078 Hát ahhoz képest, hogy (mennyit is mondott?) 2.5 éve fejlesztik és év végén jön, szerintem sokat nem változik ;) -
#6077 Messzemenő következtetéseket ne vonjunk mán le, ennyiből. :) Rendes ingame jelenetet nem is látni, csak néha puffogtat, ráadásul szerintem ez valami, pre-alfa-béta-gamma-delta-epszilon változat -
#6076 Én semmit nem látok ami a C&C-hez kapcsolódna.
A fegyverek teljesen mások, az emberek páncéljai, a scrinekhez sincs köze a Scrineknek (). Hát nem tudom. Kipróbálom először madj a demoval aztán warez és max. csak utána meg is állok. -
#6075 Maximum Tájbérium. :D -
#6074 semmi crysis nincs benne szvsz:D -
#6073 De az egyértelműen látszik rajta hogy a crysis behatással volt rá... -
#6072 Mégse crysis!
Ez full olyan mint PSen a Killzone
Vagy csak egyedül vok ezen a véleményen?
-
#6071 Ez command and conquer???
Engem a crysisra emlékeztet... -
#6070 Elvileg ugyanaz vezeti a projektet mint a renegade-ét
Nekem az annakidején tetszett, de most újra elövettem, és rádöbbentem, hogy borzasztóan rossz (és nem a grafika miatt) -
#6069 engem leginkább a BF2142-re emlékeztet. a becsúszás az meg olyan mint a GRAW2-ben
C&C hangulata meg nem érződik, legalábbis ennyi alapján... -
#6068 Van Még Tiberium topik?A kereső nem találja..Akkor ide rakom be ezt...GT betekintés a Tiberiumba....Én azt mondom,hogy grafikára nem rossz,de ez akkor C&C,mikor Mario mosógépszerelő.Semmi nincs benne,amire azt lehetne mondani,hogy C&C...Nézzétek meg...21 perc,de van benne mindenféle review,preview,és utánuk van mindig Tiberium Ingame... -
#6067 miért nem megy az 1.9 es trainer az 1.9 es verzióhoz bemondja hogy activated de semmi nem történik -
Andrejka #6066 1ébként a kieg márc 3-án jön ki -
#6065 Őszintén szólva, mink meg megint csak generals zero hour-ozni szoktunk, mer haveroknak az jobban abejön, mint ez. Pedik nekem ez is jóak. -
#6064 helyes.. most végetrem a kampányokkal..elötte hanyagoltam a gémet 1 darabig, vhogy nem volt hozzá kedvem..de most belelendültem :)
kiváncsi vagyok, hogy Kane mit talált a toronyban :) -
#6063 Március 1, ha jól tudom. -
#6062 lehet már tudni, hogy a kieg mikor jön ki pontosan ? vagy még mindig csak tavaszról tudni ? -
nyx #6061 hálózatban próbáltunk játszani, de nem jött össze (LAN) ha én csinálok gamet, akkor a másik gép látja, de azt írja csatlakozáskor, hogy időtullépés miatt megszakad, ha a másik gép hostol, akkor meg én nem látom. Minden más játék normálisan meg lanon is. van valakinek ötelete? előre is köszi -
#6060 ja megvan a video mappából a sima videó fájl hibás -
Andrejka #6059 akinek van kedve 3man v 4en gamelni az vegyen fel msnre:[email protected]
verzió.1.09
és a kieg az márc 3-án jön ki -
#6058 Ujra raktam a gépet fel akarom megint rakni és valami hibát észlel amikor akarom telepíteni. -
#6057 1. szvsz semmi értelme a GDI kampány végének. Mármint, hogy nincs jelentősége. -
#6056 amúgy van valami jelentősége annak, hogy mely módon fejezi be az ember a GDI kampányt ? a NOD kampánynak is kétféle vége lehet ? (ne áruljátok el, hogy mi a vége :) csak hogy 2 féle lehet-e vagy 1..) -
#6055 Hy Dancen
Hányas verzión vagy??
És holnap avagy holnapután fenn leszel e?
Add meg az mseened hogy játszhassunk mert én is unatkozok mert a single game nem olyan jó...
Üdv SrAta -
#6054 Ez kb olyan szar mint PS-re a C&C
Ki volt az a barom aki consolra stratégiai játékot írt és a többiek miért nem kövezték meg
Ilyen jó játékot elb*szni azzal hogy kiadják consolra
Ebbe ölni azt a sok pénzt...
Áhhhhhh.................
ahelyett,h hogy kieget adnának ki
Bosszantó
Tudom hogy ezt a hozzászólásomat törlik de ez a véleményem...
-
#6053 Hii!! tudja vki mikorra várható a kiegészítő?