Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
akarok játszani egyik haverommal hamachin, de ciánkék lefelé mutató nyíl jelenik meg mindkettõnk neve mellett. mindenki mást zölden látunk csak egymást látjuk kék nyíllal jelölve. Megnéztem a hamachi faq-t, de abból nem tudtam kiszûrni, hogy pontosan mi lehet a probléma. Van vmi ötletetek?
igen menni fognak

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

DannyL
Halihó!

Azt szeretném kérdezni, hogy ha felteszem az 1.08-as patch-et, akkor menni fognak -e az alap játékon elmentett küldetéseim? Mert ha nem akkor nem teszem fel.

Köszi!

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

a_n_d_r_e_w
Elkészült 1. modom, spam topikban írtam róla 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
ne warezolj, és már tegnap volt.

One Vision. One Purpose.

Rage47
nem próbáltam.
a_n_d_r_e_w
mod sdk-val jutott valaki valamire? mert nálam error-ozik, bugzik, de egy egyszerq modot nem bír fordítani.

One Vision. One Purpose.

Rage47
thx😊
a_n_d_r_e_w
megérkezett az 1.08-as hotfix

One Vision. One Purpose.

leírná nekem vki hogyan használjam a mod sdk,t?
mert nem topm h kell és jó lenne megtudni(ide mert ez közhasznú infó)

a_n_d_r_e_w
ip-t nem tudsz beírni sehova, nem eredetinél csak LAN-ban (vagy virtuális lanban -> hamachi) lehet multizni

One Vision. One Purpose.

ui: nem eredeti
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. a c&c3 TW -t lehet úgy játszani mint pl. a Fifát? Tehát többszemélyes módban. Ha igen akkor hogyan?
Mert én nem találom hova lehetne beírni a másik gép IP-jét.
thx
áááááááá A cranek nem tudnak defensive structureeket készíteni ez naon szemétség!

Rage47
hát ez lol 😄
a_n_d_r_e_w
Pedig csak lettem volna rosszmájú 😄
Szóval mivel az 1.07 nagyobb bajt csinált, mint hasznot ezért várható az 1.08 hotfix hamarosan (ez hivatalos infó, de hogy a hamarosan mit takar odaát, azt nem tudom 😊)

One Vision. One Purpose.

nekem sajna várni kell az 1.7-es crackre

a_n_d_r_e_w
b) megdölt, ugyanis a régóta várt mod SDK letölthetõ!
vállakozó szellemûek elõre 😊
itten ni

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Ajánlom figyelmedbe a hivatalos fórumot illetve az auto updatet LOL
Hogy miért nem hírezik ki? Gondolom mert a) tetû lassúak, mint mindig b) a mod SDK-val szeretnék, az meg még nem készült fel erre

One Vision. One Purpose.

vicces h te tod h már kijött az 1.7 de a hivatalos oldal még nem ez LOL

Rage47
<#eljen>
a_n_d_r_e_w
patch kint van, letölteni még nem tudtam 😊

"Harvesters will now unload at the refinery
before moving to a new Tiberium field."

Na végre, kb 5 hónapja hajtogatom a fórumon, hogy ezzel az egy soros változtatással mennyit el lehetne érni 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
azt ígérgetik már 1.05 óta

One Vision. One Purpose.

jó lenne h az 1.7-tel kijönne a mod sdk

a_n_d_r_e_w
Attól függ, ha kint este csinálják, akkor igen, de ha reggel, akkor még ugyanaz nap lesz. Pont hogy a revolúció is 7-én volt 😛

One Vision. One Purpose.

ami náluk pénteket jelent az aug.7-es "forradalmasítás" is nálunk 8-án történt

nekem már van 1 tervem miihez kezdek a mod sdk-val:
nod-nak liquid tiberium bomb facility
gdi-nek többférõhelyes apc
scrin-nek call for transport 😄😄😄

uristen xD <#lama>

Balazs15
hi all
ma feltelepitettem a játékot és még a Traininget se birom végig vinni , a Red Alertet és a Generalsot (mediumon) is végig vittem pár nap alatt.de egyszerüen ez a rohatt training nem megy. csinálok egy csomo embert repcsit de a védelmük olyan nagy hogy mindig legyöznek ha nagy nehezen kinyirom 1-2db "rakétás tornyát" utána 10másodperc alatt visszaépitik
és kezdödik elölröl.

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

a_n_d_r_e_w
Ha jól vettem ki, akkor 1.07 holnap. Hogy mit is várhatunk tõle? Kisebb bugfixek ugyebár, balance változtatások (pitbull gyengítés pl) és javított harvester AI. Most csakazért se leszek rosszmájú, és nem fûzök hozzá kommentárt 😊

Kane's Wrath @ IGN
Új képek és egység és power leírások Nod és GDI oldalon.

One Vision. One Purpose.

no! hát így tényleg meg lehet csinálni! Igaz, még nem tudtam befejezni pályát, mert nem volt rá idõm, de a tankbázis kilõve a gyalogokra meg majd ma este megyek. Tegnap kipróbáltam a NOD oldalt is az árnyak imádni valóak! Aszem sok élvztes percet fog szerzni nekem ez a játék!
próbáltam visszakeresni, de Horvátra nem adott ki semmit. Megpróbáltm horváttal is nos erre már jött a találat, meg az ötlet is! Este kipróbálom! Köszike!
😊
Hehe elcsesztem na mindegy 😊
Latnok [url=itt]itt
egy végigjátszás csak elõtte be kell regelni
Rage47
keress vissza a fórumban sztem. rengetegszer kérdezték
Végre megvan a játék! Már sokat hallottam róla, de az utolsó ilyesmi amivel játszottam az a Düne 2. volt. azóta sokat fejlõdött a grafika! 😊

a III. felvonásnál tartok Horvátországban bukom a küldetést.... kicsit nehéz (legalábbis nekem) a bázist ugyan meg tudom tartani az erõsítés érkeztéig, de az elakadt MÉG-et nem sikerült még épségben leszállítanom a telepre.... bosszantó... van valakinek ötlete? Vagy valahol van egy végigjátszás?
FLeT
2008 elején...

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

mikor jön ki a kanes's wrath?

Hát amikor elõsnek fogtam kézbe a GOWot (haver kölcsön adta boxot) nagyon nehezen ment az írtányítás. 1 óra után meg már úgy osztottam a fejeseket mint pcn. Meg lehet azt szokni.

Nos akkor pár tapasztalat.. .😄

RTS-t még nem láttam olyat ami jó lenne, viszont FPS-ekkel szoktam játszani kontrollerrrel és abba bele lehet jönni. Érzem a difit nagyon az egérhez képest, de vagy én szoktam hozzá, vagy a játékok nehézsége butítottabb hogy játszható legyen. Például a GRAW2õt tolom folyamatosan és az nagyon jó, alig ronta a játékon a kontroller. Az autós játékoknál pöpec viszont. Amit érdemes megjegyezni, nekem van Logitech rummblepad2õm pc-hez, és játszottam ps2, ps3 kontrollerrel is, de a világ legjobb kontrollere eddig az X360é ergonómiában. Nagyon eltalálták.
Van xboxhoz valami egér-billentyû illesztõ amit egy vezetékes kontrollerhez csatlakoztatva lehet egeret használni fps-ekben, na azt még nem próbáltam, de szerintem nem is fogom mert mondom az fps megy így. Hiába viszont az ilyen megoldás a CnC3 irányítása xboxon teljesen kontrollerre lett szabva és tök más mint PC-n.

Valahol van valami új egység lista a KANE-es kiegrõl? Ez érdekelne.
Amúgy a CnC3 volt a második olyan játék amit úgy meg mertem venni eredetiben hogy nem láttam demót 😄 és nem bántam meg. Az elsõ a RainbowSix Vegas volt, és azt se.
Phoenix007
Na erre gondoltam én is, hogy a konzolos kontroller RTS-re - mint ahogy minden egyéb másra is - tökéletesen alkalmatlan... Láttam már meghekkelt PS2 kontrollert, amibe beleheggesztettek egy trackball-t, na az már egy ígéretes próbálkozás, nem is tudom, hoyg gyárilag miért nem így csinálják.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

BaliBoy
Köszi! <#worship>
Közben valószínüleg egy külföldi fórumon megtaláltam a megoldást. Ott egy srácnak ugyanerre a hibára azt tanácsolták, hogy tegye fel a legújabb DirectX-et. Úgy néz ki ez nekem is segít mert sikerült egy csatát úgy lejátszanom, hogy nem lépet ki.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Herold
Próbáld meg nagyobbra venni a swapfile-t (virtuális memória) a windowsban.

Rage47
el sem tudom képzelni, hogy lehet stratégiát konzolon nyomni 😄
fps-t is sokkal xarabb, mint pc-n....
nekem megvan x360on is és finoman szólva fos az irányítás 😊
BaliBoy
Hali.
Hallot már, vagy találkozott már valaki olyan hibával, hogy a Skirmish pályákról kilépked a játék? A kampányt simán végig tudtam vinni, mindenféle gond nélkül, de a skirmish pályákról fogja magát és kilép. Hiba üzenetnek meg Direct3D error-t ír zárójelben meg vmi olyasmit, hogy E_OUTOFMEMORY. És ráadásul úgy tûnik, hogy csak a mások által kreált pályáknál van így. Tehát az eredetileg beépített pályákról nem lép ki. :S

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

a_n_d_r_e_w
Az alapjátékból is van X360-as 😉
annyi a különbség, hogy konzolra a kieg stand-alone-ként kerül forgalomba, azaz az alapjáték nem fog kelleni hozzá.

One Vision. One Purpose.

Phoenix007
Les X360-as verzió??? És ez a jó kis menü csak abban lesz? ... Pedig már azt hittem, újítanak egy kicsit...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Sir Quno Jedi
Jaja. Egymagam egy az egybe elverem a brutal ellenfelet is, de minél többen vagyunk, annál nehezbb lesz a gépek ellen is és bizony 4-5hard simán méltó ellenfél 2-3 embernek, persze ez pályafüggõ is.

Nagyon nagy pályán még a hard is alázni tud 1vs1-ben!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3