Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha felteszem az 1.08-as patch-et, akkor menni fognak -e az alap játékon elmentett küldetéseim? Mert ha nem akkor nem teszem fel.
Köszi!
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
One Vision. One Purpose.
mert nem topm h kell és jó lenne megtudni(ide mert ez közhasznú infó)
One Vision. One Purpose.
Mert én nem találom hova lehetne beírni a másik gép IP-jét.
thx
Szóval mivel az 1.07 nagyobb bajt csinált, mint hasznot ezért várható az 1.08 hotfix hamarosan (ez hivatalos infó, de hogy a hamarosan mit takar odaát, azt nem tudom 😊)
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Hogy miért nem hírezik ki? Gondolom mert a) tetû lassúak, mint mindig b) a mod SDK-val szeretnék, az meg még nem készült fel erre
One Vision. One Purpose.
"Harvesters will now unload at the refinery
before moving to a new Tiberium field."
Na végre, kb 5 hónapja hajtogatom a fórumon, hogy ezzel az egy soros változtatással mennyit el lehetne érni 😊
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
nod-nak liquid tiberium bomb facility
gdi-nek többférõhelyes apc
scrin-nek call for transport 😄😄😄
ma feltelepitettem a játékot és még a Traininget se birom végig vinni , a Red Alertet és a Generalsot (mediumon) is végig vittem pár nap alatt.de egyszerüen ez a rohatt training nem megy. csinálok egy csomo embert repcsit de a védelmük olyan nagy hogy mindig legyöznek ha nagy nehezen kinyirom 1-2db "rakétás tornyát" utána 10másodperc alatt visszaépitik
és kezdödik elölröl.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Kane's Wrath @ IGN
Új képek és egység és power leírások Nod és GDI oldalon.
One Vision. One Purpose.
a III. felvonásnál tartok Horvátországban bukom a küldetést.... kicsit nehéz (legalábbis nekem) a bázist ugyan meg tudom tartani az erõsítés érkeztéig, de az elakadt MÉG-et nem sikerült még épségben leszállítanom a telepre.... bosszantó... van valakinek ötlete? Vagy valahol van egy végigjátszás?
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
RTS-t még nem láttam olyat ami jó lenne, viszont FPS-ekkel szoktam játszani kontrollerrrel és abba bele lehet jönni. Érzem a difit nagyon az egérhez képest, de vagy én szoktam hozzá, vagy a játékok nehézsége butítottabb hogy játszható legyen. Például a GRAW2õt tolom folyamatosan és az nagyon jó, alig ronta a játékon a kontroller. Az autós játékoknál pöpec viszont. Amit érdemes megjegyezni, nekem van Logitech rummblepad2õm pc-hez, és játszottam ps2, ps3 kontrollerrel is, de a világ legjobb kontrollere eddig az X360é ergonómiában. Nagyon eltalálták.
Van xboxhoz valami egér-billentyû illesztõ amit egy vezetékes kontrollerhez csatlakoztatva lehet egeret használni fps-ekben, na azt még nem próbáltam, de szerintem nem is fogom mert mondom az fps megy így. Hiába viszont az ilyen megoldás a CnC3 irányítása xboxon teljesen kontrollerre lett szabva és tök más mint PC-n.
Valahol van valami új egység lista a KANE-es kiegrõl? Ez érdekelne.
Amúgy a CnC3 volt a második olyan játék amit úgy meg mertem venni eredetiben hogy nem láttam demót 😄 és nem bántam meg. Az elsõ a RainbowSix Vegas volt, és azt se.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Közben valószínüleg egy külföldi fórumon megtaláltam a megoldást. Ott egy srácnak ugyanerre a hibára azt tanácsolták, hogy tegye fel a legújabb DirectX-et. Úgy néz ki ez nekem is segít mert sikerült egy csatát úgy lejátszanom, hogy nem lépet ki.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
fps-t is sokkal xarabb, mint pc-n....
Hallot már, vagy találkozott már valaki olyan hibával, hogy a Skirmish pályákról kilépked a játék? A kampányt simán végig tudtam vinni, mindenféle gond nélkül, de a skirmish pályákról fogja magát és kilép. Hiba üzenetnek meg Direct3D error-t ír zárójelben meg vmi olyasmit, hogy E_OUTOFMEMORY. És ráadásul úgy tûnik, hogy csak a mások által kreált pályáknál van így. Tehát az eredetileg beépített pályákról nem lép ki. :S
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
annyi a különbség, hogy konzolra a kieg stand-alone-ként kerül forgalomba, azaz az alapjáték nem fog kelleni hozzá.
One Vision. One Purpose.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Nagyon nagy pályán még a hard is alázni tud 1vs1-ben!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3