Command & Conquer III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
jah, amúgy kipróbáltam a patch + magyarítást.. elõször 1.9-re crackeltem, úgy kérte a dvd-t..így bemásoltam az összes patch-könyvtárába a megfelelõ crackeket..úgy elindult, viszont a beállítások menüpont alatt a verzióhoz 1.0-át ír ki...szval most vagy nem használja magyarítva a patcheket, vagy csak ott írja ki rosszul.. esetleg tud valaki valami tippet, trükköt, ami alapján meglehetne állapítani, hogy melyik verzió áll fent ? (bár erõs a gyanum, hogy a "nem használja" verzió...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
2. kérdésre a válasz: sztem még nem mondtak rá idõpontot, de van a gémnek külön topicja..

(lehet bekéne tenni banner alá a linkjét..)

SrAta
Üdv
Az lenne a kérdésem, hogy a letöltött mapokat hova kell másolni hogy lássam õket?
A másik kérdésem az lenne, hogy a Tiberium mikor jelenik meg?
Elõre is Kösz SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Shiwo
szépen megkérném a nem eredetivel játszó emberkéket, hogy nézzenek el a spam-topicba, hátha tud vki segíteni

Rage47
szoktatok még játszani hamachin amúgy?
Rage47
Nem lesz Kane's Wrath demó PC-re. Érdekes. 😞(
a_n_d_r_e_w
Kicsit kusza amit írsz, fõleg azért mert eleve a TW topicban vagyunk <#idiota>
itt van amirõl én beszélek

One Vision. One Purpose.

BaliBoy
Itt van a tápigja. A múltkoriban jelentették be.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SrAta
Hmm
Amirõl te beszélsz az gyanúsan a Command & Conquer 3 Tiberium wars nem csak azért mert ez nem új

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

a_n_d_r_e_w
Ja, és már több mint fél éve van topicja az SG-n....

One Vision. One Purpose.

Nitramk
ja és ez nem pletyka!

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Nitramk
lesz uj CnC FPS, Tiberium névre keresztelve:

http://www.ea.com/tiberium/

Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"

Persze. Igazából a cénecé háromban (ahogyan más új EA játékokban is) gyárilag van magyar felirat, a magyarítás csak annyit tesz, hogy átállítja a nyelvet angolról magyarra.

Remélem az EA megtartja ezt a jó szokását.

ez engem is érdekelne 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Shiwo
ha felpatchelem 1.09-re a kane editiont (nem eredeti), akkor a magyaritasok.hu-n lévõ k.e. magyarítás mûködni fog vele ?

DummyBoy
Tegnap este rámgyütt a céencéláz, gondoltam leszedem a peccset ... csak elakadtam hogy akkor mostmivan 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

koschwarz
ja, az az, én leszedtem egy nagy 1.08-ast még annak idején, és az elég volt az 1.00-ról felpeccselni<#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DummyBoy
De nekem pont hogy nem inkementál kellene hanem 1.0-1.09... ez gondolom a fincsi 260MB-os cucc ... igaz?

koschwarz
lenne egy spoileres kérdésem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a gdi kampányban van a berni küldetés, amikor csak egy nagy kráter van a térkép közepén. itt a mission kezdete után tök hamar megjelenik egy mellékküldetés, hogy el kell pusztítani az idegenek jeladóját. normálon játszok, de egyszerûen nem látom esélyét annak, hogy ez bármilyen módon sikerüljön, hiszen még a megfelelõ épületeket sem tudtam felhúzni, hogy legalább bombázókat gyártsak, vagy esetleg odaküldjek egy kapszulányi katonát...aztán megjelenik ugye a következõ mellékküldetés, amivel törlõdik az elõzõ, azazhogy el kell pusztítani az idegenek anyahajóját...van itt valami megoldás a jeldó elpusztítására??

elõre is kösz!

koschwarz
van "incremental", aztat szeggyed<#nezze>

DummyBoy
Üdv!

Lámpi kérdésem van 😊 <#miaz>

Hogyan mûxik a peccselés? Elég az utolsót (1.09 ...) felrakni, vagy incremental rencer van, tehát mind kell?

Elõre is köszi!

grebber
Nekem a Kane Edition van meg.Ahhoz van 1.09 patch? Mert azt irja a hivatalos oldalról szedett patchre hogy invalid 😞

Next PC upgrade: 2022

Hi!
Lanon játszunk ketten, és az a probléma hogy játék közben a game periodikusan belassul egy kicsit, kábé tízmásodpercenként egyszer.
Utána rögtön helyreáll, hogy aztán kezdõdjön elõrõl az egész.

Ez mitõl van?

Kandurex
ott nem láttam, de már megkaptam privátban, köszi 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

psgurun fent van azt hiszem

Kandurex
valaki nem tud valami magyar linket ahonnan elérhetem az 1.9 patch -et? valami 250 mega és az EA FTP -rõl való 10-15k sebesség elég kiábrándító 😞

pls, help

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MaSzKa
nekem azt árulja el valaki mikor lesz 1 jó magyarítás az új patch-hez?

mert kellene de nagyon
1.02-hõz van tudom de az már nagyon régi verzió

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hy all!Olyan problémám lenne h felteszema játékot minden ok megpatchelem,magyarítom,és amikor felteszem a és indítani akarom a progit nem indul hibát ír ki...dll fileokat hiányol már 3xújratettem semmi patch se semmi ésúgyse jóh mi lehet a gond elõre is köszi!!!
további szép napot!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

zsolt9999
kössz

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

Myrddraal
zsolt9999
hol lehet megnézni az 1.09-es pack változtatásait?

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

Hi! Tud valaki olyan mentett állást, amiben benne van az összes hirszerzési adatbázis jelentés? Honnan lehetne letölteni, vagy elküldené nekem valaki?

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

unknown nick
NOD-ot tolták, de nehéz jól kijátszani.

mrzed001
Hát, pedig már az 1.08-ban is az Avatar annyira fel lett turbózva, hogy 3-4 Mammut kellett egy megállításához (meg a Tripod is irtja a Mammutokat, meg a senki kis rakétásai is) ... szóval gép ellen 20 Mammut elég gyorsan odavész.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Vegig olvastam a valtoztatasokat, NOD-ot toljak rendesen, megint o kapta a legtobbet.
unknown nick
Egyedül ezzel a disconnect hack-el csinálhatnának valami, mert baromi idegesítõ, hogy minden 10. ember kilöki magát, ha veszít. Még a mezõny tetején is találkozok stratégiai discerekkel.

a_n_d_r_e_w
nade a fórumokon nem most hangzott el elõször, én is hangoztattam, amikor még volt kedvem, és mégis fél év kellett hozzá, hogy az EA is belássa 😉

One Vision. One Purpose.

unknown nick
A multis játék elõnyére szvsz. Pl. eddig elég sokat GDI-ztem, de orkát kivételes esetben használtam. Most pedig nem egyszer sorsfordító lehet a harvester harassingoláskor. Ez csak egy a sok közül.

Hihetetlenül újra szabták a game arculatát. Scrinesek sírhatnak. NOD-osok örülhetnek. GDI maradt az arany középút. NOD-al lenni, ha valaki mestere, akkor nagyot szakíthat, de iszonyat módon kell tudni vele idõzíteni. GDI jobban tolerálja a hibát.

Sziasztok lenne egy olyan kérdésem h letöltöttem a Játékot,és full magyar és nem tudom külön felpatchelni a játékot csak ha a EA-nek a update részét használom mit lehetne teni mert nekem nem kell 1.9is a patch!!!elõre is köszi!!!!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

a_n_d_r_e_w
elég dúrva módosítások voltak 1.09-ben, végre hozzá mertek nyúlni a gazdasághoz, avatarhoz stb

itt fent van a teljes lista

One Vision. One Purpose.

mrzed001
Valami durva módosítás volt az 1.09-ben?
Az 1.08-nál amit a Mammut tankokkal mûveltek az gyalázat...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Valószinüleg igen, ha veszed a fáradtságot és utánanézel biztos találsz majd rengeteg singleplayer/campaign javitást/balanszolást is a patchek leirásában. (fõleg ha még egy patchet se raktál fel)

heló! ha singlebe jáccok akkor érdemes felrakni a peccet? Mert elég nem tom eldönteni, hogy leszedjem, vagy ne.

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

a_n_d_r_e_w
Hát igen, így szembetûnõ a fejlõdés 😊

One Vision. One Purpose.

Sir Quno Jedi
Nem, mi még csak nemrég tértünk át 1.04-rõl 1.08-ra (mer minek sietni). 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

a_n_d_r_e_w
Szerintem 1.09-re gondolt 😊
mindjárt frissítem is a bannert 😊

One Vision. One Purpose.

unknown nick
1.08?

Sir Quno Jedi
AZé jó ez a v1.08. Fõleg az új pályák! FAJA! Van alien invázióstól kezdve rengeteg mutilpálya... Szénné játszottuk magunkat már vele (újra).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

nekem nem jó hozzá a magyarosítás. 1.04-es verzió! az irja ki hogy: összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel. mi a baj? köszi elõre is

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Rage47
Nekem sajna nincsenek meg a mentéseim, mert újraraktam, és azóta is csak multin játszottam vele.
Esetleg keress rá neten, több játékhoz is raknak ki 100% mentést.