Command & Conquer III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(lehet bekéne tenni banner alá a linkjét..)
Az lenne a kérdésem, hogy a letöltött mapokat hova kell másolni hogy lássam õket?
A másik kérdésem az lenne, hogy a Tiberium mikor jelenik meg?
Elõre is Kösz SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
itt van amirõl én beszélek
One Vision. One Purpose.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amirõl te beszélsz az gyanúsan a Command & Conquer 3 Tiberium wars nem csak azért mert ez nem új
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
http://www.ea.com/tiberium/
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Remélem az EA megtartja ezt a jó szokását.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõre is kösz!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Lámpi kérdésem van 😊 <#miaz>#miaz>
Hogyan mûxik a peccselés? Elég az utolsót (1.09 ...) felrakni, vagy incremental rencer van, tehát mind kell?
Elõre is köszi!
Next PC upgrade: 2022
Lanon játszunk ketten, és az a probléma hogy játék közben a game periodikusan belassul egy kicsit, kábé tízmásodpercenként egyszer.
Utána rögtön helyreáll, hogy aztán kezdõdjön elõrõl az egész.
Ez mitõl van?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
pls, help
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mert kellene de nagyon
1.02-hõz van tudom de az már nagyon régi verzió
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
további szép napot!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
One Vision. One Purpose.
Hihetetlenül újra szabták a game arculatát. Scrinesek sírhatnak. NOD-osok örülhetnek. GDI maradt az arany középút. NOD-al lenni, ha valaki mestere, akkor nagyot szakíthat, de iszonyat módon kell tudni vele idõzíteni. GDI jobban tolerálja a hibát.
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
itt fent van a teljes lista
One Vision. One Purpose.
Az 1.08-nál amit a Mammut tankokkal mûveltek az gyalázat...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt