6215
A warez rossz

• Tinman #4013
    Yepppp :-D
  • Istencsászár
    :)) MSI vgahoz volt ezekszerint?
  • Tinman #4011
    Lál mire tettem ma szert :-D

Nagyon brutális pénzbe került ---> 0 Ft

Egyszerűen ki akarták dobni, mert az hitték valami driver/demo.
    Hát persze, hogy az!
  • Sir Quno Jedi
    Mer igénytelen eksöndzseksön vagyol. Nem baj az, csak gáz... :D
  • DanielT
    Naigen :) Ebből nekem EGY db :)
  • Tinman #4008
    Ízlésről nem érdemes vitázni... van az több is. ;-)

ICO
    SoTC
    Final Fantasy IX.
    Final Fantasy X.
    Final Fantasy XII.
    Xenosaga
    2.
    3.
    Shadow Hearts
    2.
    3.
    Rule of Rose
    Forbiden Siren
    Fatal Frame
    2.
    3.
    Onimusha
    2.
    3.
    4.

És még írok hozzá 20 címet, ami nekem a szívem csücske, de majd holnap, mert kissé sok volt a mai 13 órányi IT meló :-/
  • DanielT
    PS2-re nincs 15 cím ami exkluzív és mászthev...

Szerintem 5 játéknál már érdemes gépet venni. Uncharted, Ratchet, Killzone, GT5, God of War 3. Egyelőre ennyi van a listámon, ebből 2 jelent meg, abból az egyiket végignyomtam 1 nap alatt(Uncharted). A másikat meg gépestől megkapom amikor csak kell(Ratchet). GT5 lehet, hogy 2010, Gow3 is simán jöhet akkor. Jelenleg a PS3 ennyi számomra. Siralmas.
  • Lammer
    hogy birjatok ezt a sz@rt tolni? :D en MEG "warezban" sem toltottem le, nemhogy megvenni... ÓEMGÉ!4444NÉGY
  • Tinman #4005
    Hevönly és Uncharted jóféle... majd ha egyszer lesz PS3-am. Már pedig lesz, csak lenne rá 15 cím amire azt mondom, kő!
  • Tinman #4004
    Nah, gratulálok! Remélem annyira élvezni fogod a játékot, mint én.
    A sok flame után úgy ültem le elé, hogy lesz ami lesz hagyom magam... és nekem tetszik, rá lehet érezni az ízére és baromira hiányzik amikor nem tolom vele, ez jó jel.
  • Istencsászár
    Ellopod a munka gyümölcsét... ezt kivetítheted az élet összes területére. Kaját lopsz? benzint lopsz? nagy bevásárláskor nem fizetsz? stb...
  • Atkamon
    Attól, hogy olyan szolgáltatást használnak a warezolók ingyen, amikért amúgy fizetni kellene, és amikért emberek dolgoztak. Ha pedig nem megveszed a programjaikat, akkor nem fognak újabb és újabb programokat csinálni, mert nem lesz rá pénzük, mert nem jött bevétel az előzőből. Röviden ennyi, de olvass vissza, jó sok vita volt erről, ott mindent részletesen elmagyaráznak.
  • ekadam
    Nem értek egyet veletek! Mitől rossz a warez?
  • Zóanagyvarázsló
    Megvan az enyém is, annyiból szebb, hogy nem DVD-tok van benne, hanem digi pack, viszont nincsen National Geographic-féle DVD. Kár érte, különböző ázsiai oldalakon máshogy van feltüntetve a tartalom, de a dobozon részletezettek szerint nem is kellene benne lennie. Mondjuk úgysem nézegetném (bár most már csakazértis :), de azért sajnálom, hogy nincsen.

De legalább meglepetésemre tud magyarul is a játék, húgom miatt azért nem árt.
  • gazgoblin
    megvolt már mind de ennyiért nem akartam kihagyni

főleg hogy elsőre még a rondább boritóval volt meg a cucc:

• gazgoblin
    42font volt a pakk: (valamivel kevesebb mint 13eHUF)

preowned de nem zavar mert még egy rohadt szösz sem volt a lemezeken.

(game.co.uk-ról van a cucc amúgy ha valakit mozgat)
  • Zóanagyvarázsló
    És még te panaszkodsz, hogy elfogytak a játékok, ha ezek is kimaradtak? :)

Mondjuk ezek közül én sem játszottam minddel. Egyébként jó lenne valami Gobliiins pakk is a volt Sierrától (azért sajnálom, hogy gyakorlatilag a patinás név, mint label is ment a levesbe), kiegészítve a Woodruff-fal. Ja, lesz Gobliiins 4 is a sorozat atyjától, kíváncsi leszek rá, úgyis csak az első résszel játszottam.
  • Tinman #3996
    Sehogy, viszont ha látok valamit jó áron, akkor arra lecsapok, ez az 5 kis drágaság nem is volt drágaság 7k-ért nem? :-D

Amúgy Larry-k közül anno 4-et végigtoltam, szóval maradt még.
    King Quest-ből az 1,2,3-at vittem csak végig, mert nem tudtam régen beszerezni a folytatást.
    Police Quest-ből egyetlen egyet... szóval van lemaradás bőven.
  • Istencsászár
    Igaz
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem ezeket már ezer éve végigjátszotta. Bár az utolsó KQ és Larry lehet, hogy csak a teljesség kedvéért kerül a polcra.
  • Istencsászár
    Ennyi játékot hogy tudsz kijátszani?:D vagy tartogatod a zordabb téli napokra?:)
  • Tinman #3992
    Na jó beszéljünk őszintén... leszarom az eredeti játékokat!

Engem csak az érdekel, hogy a fehér 1 hónapja nem porszívózott gyapjúszőnyegem, minél több pozícióból lássátok! Ha jók lesztek egyszer talán a sarkait is megláthatjátok, bár az már emelt díjas szekcióba lesz az tuti! Amúgy bontatlanok azok a koszfoltok rajta

• Tinman #3991
    Fúú nekem nagyon tetszik :-)
    Ősleves részen túl vagyok, nagyon cuki volt... felmaxoltam rendesen a kis dögömet. Már kiléptem a szárazra.... eddig nekem nagyon bejövős :-)
  • Istencsászár
    Milyen a játék?
  • Tinman #3989
    Kanadából jött, de szerintem a tiéd sokkal szebb.
    A vicc az, hogy az ebayen ez a kép volt fent amit te itt mutatsz, de olyat kaptam ami lentebb van.
    Reklamáltam a sellernél erre azt mondta, hogy az én verzióm újabb, neki ilyen van és kész. De mondom, barátom én nem ezt rendeltem és azért nem, mert nem ez a kép volt fent, persze nem hatotta meg... adtam a gecinek egy nagy mínuszt és ezzel letudtam az ügyet.
  • DanielT
    Persze ez sem csúnya, sőt, ha jobban megnézem... :)

Azért tartom a fedlapot a második képen, hogy ne törjön meg a kihajtáskor. Ja és bontatlan ám a cucc :PP

• DanielT
    BAZMEG. Ez a Syberia honnan van? Nekem is van egy Collectors editionom, egyenesen Las Vegasból jött, de nincs rajta ilyen dombornyomás meg csillogás
  • Tinman #3986
    Galactic Edition, de ahogy olvastam relatív limited. Egyelőre bőséggel van belőle, de anno a Bioshocknál és a STALKER-nél is ez volt, eleinte sok volt.
    Nézd most meg... Bioshock Collector's Edition PC-re már sehol sincs (boxra van), STALKER Radiation Pack bontatlanul szintén elég ritka.
    Szóval karácsonyig biztos vagy benne, hogy könnyen tudsz venni... utána? Hááááát...

WTB: Bioshock CE, sealed! PC!
  • Atkamon
    Ez limited edition? Vagy lehet majd mindig kapni? Mert most nincs nagyon pénzem, de ha lesz ezt megvenném... vagy csak egy ideig van ez, vagy "amíg a készlet tart"?:)
  • Tinman #3984
    Persze, hogy nem, de ha betéved és kinyitná a pofáját, akkor látja, hogy nem másolt cd-ről és papírtokról szól a topic, hanem szép, igényes és sokszor nagyon olcsó kiadványokról.

9600 az finom ár, de mostanában félek egy kicsit a külföldi rendelésektől (ismét). P.ü.-ben lenne egy kérdésem.
  • Zóanagyvarázsló
    Na igen, a sok warezmatyi biztos nyomkodja naphosszat az F5-öt a topikon :)

Bár szerintem is elférnek ide, tényleg van szuggesztív hatása. Én mondjuk megfelelő apaprát híján, ha akarnék sem tudnék képet készíteni, pedig néha jól jönne, ha fölöslegtől válok meg. Esetleg magamnak is katalógusnak a tartalmakról, akkor nem kellene mindig manuálisan csekkolnom.

Egyébként én 9579 Ft-ért rendeltem meg a GE-t, remélem meg is jön, elvileg biztosítva van, a PayPal pedig azért van, hogy szolgáljon és védjen.
  • Tinman #3982
    Egy kis magyarázat:

Totti és Goblin is asszem tudat alatt vették a lapot, hogy kevés a mások meggyőzéségez a "WAREZ ROSSZ" szöveg.

Jómagam azért tolom ide be a képeket, mert sokan EL SEM HISZIK, hogy ma hazánkban vannak emberek akik rendszeresen LEGÁLIS játékokat vesznek.

Tudom tetézni... én el sem adom!

No meg tessék megnézni, hogy milyen szép dolgokat találnak ki ezek a fejlesztő, kiadó urak. A GE ésszel vásárolva jelenleg 11.699 Ft!
    Ha van lénylaborod, akkor 10209-ért hozzá lehet jutni. Ez azért nem rossz, erősen nem rossz, igaz én megtartottam a lénylabort, mert csak.
  • Tinman #3981
    Egy szüzesség elvesztése saját lakomban !!!18+!!!

Ott a sarkát már kicsit megharaptam, de türtőztettem magam, mégis csak urak vagyunk báze' :-D

Meghágtam, mint Bahadur a Mount Everestet a cédáját nekije'!
  • Lammer
    nem volt rossz... ezt a kamera feelinget vagy szereti valaki vagy utalja...

regebbi Romero filmek azert odab@sznak na(karakterek, kis szocidrama stb)... valahogy ezt igy nem ereztem olyan erosen... :C
  • Tinman #3979
    jRPG-k zömmel.

Zombi 1-2-ben van, de cure varázslattal elég gyorsan eldőlnek ^^

Tegnap megnéztem a Holtak naplója c. filmet, uncsi volt :-/ Ez most csak úgy a zombikról ugrott be.
  • Lammer
    mik ezek a sz@rok?

vannak benne zoNbiakok? niiiics? gagyi!444
    [flamel]
  • Tinman #3977
    DS sem rossz, bár te eléggé kedveled a szép grafot, szóval PSP a te handhelded :-)
    Ezek miatt vettem PSP-t:

Jön: Yggdra Union, Valhalla Knights 2, Star Ocean 1+2, Mana Khemia

VAN: FF VII. Crisis Core, Valkyrie Profile: Lenneth, MGS Solig, The legend of heroes, Kingdom of Paradise, GoW, Echochrome, Tales of Eternia, Y's the Ark of Napishtim, Blade Dancer, Monster Kingdom, Valhalla Knights, Riviera, Tales of the World, Brave Story, Dragoneer's Aria, Jeanne d'Arc, Disgaea, Warriors of the Lost Empire, Wild Arms

Azért ez nem kevés cím, ezzel el leszek egy darabig az tuti.
  • Istencsászár
    Egy PSP nekem is az "álmom" :), ha már kézi konzol. Utazáskor vagy vonatozáskor jól jönne.
  • Atkamon
    Sztori kettőre annyit, hogy én is mindig ilyen reakciókat kapok, ezzel nem lehet mit csinálni... néhány ember annyira megszokta, hogy ingyen letölti, hogy számára megvenni hülyeség...
  • Tinman #3974
    Sokkoló... de komolyan mondom!
    NDS FF IV. után olyan érzés, mint nagy képernyős plazma elé ülve valami abs. nextgen cuccot tolni.
    Ez kivételesen az a PSP game, amiben a tartalom és a történet is durván odavág... szépen kivesézve mindent 30 órát irogatnak.
    Ettől függetlenül az NDS továbbra is szívem csücske, de a PSP totál PS2 feeling. A kis egérmozgató gombocska netezéskor baromi jól használható.
    A kütyü nagyon igényes (menük, gombok, kiképzés, sokrétegűség), eddig minden ment vele mint a huzat és ez a "nagy" képernyő bárhol bármikor nem egy rossz érzés.

Egyetlen fájdalmam, hogy a packban egy német verzió volt. Angol nyelvűek a vidik, de a textek -ami nagyon lényeg- azok német nyelvűek. Szerencsére kicserélik, de a héten már tuti nem :-(