A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos napjainkban nem úgy van mint régen h minden játék igényesen megcsinált és élvezetes cucc volt.... most a legtöbb 1 összecsapott reklámfos....
ennyi
Ugyanakkor abba tényleg érdemes lenne belegondolni, hogy egy FPS vagy p&c kaland esetén sem kellene 30-40 órás hosszot elvárni. Ha valakit csak a hosszú játékok érdekelnek, csak azokkal kell játszani. A játékok hosszúságát azért a lehe ttudni a leírások alapján. Mondjuk a Psychonauts esetében a néhány magyar oldalon olvasott 6-8 órás játékidõ igencsak marhaságnak tûnik (játszottak vele?), én 34 órát töltöttem vele - de ezért vannaka fórumok. (Ez persze már Tinmannak szólt.)
Thrash \'Till Death
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eszembe nem jutott anno, hogy a Fallout, IWD, Baldurs Gate részeket lewarezoljam... Final Fantasy dettó.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Thrash \'Till Death
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Persze jogos amit mondasz, de én csak ennyit tudok tenni a Crytekért itt magyarföldön, hogy emberi áron megveszem a cuccost... esetünkben 4k-ért vinném a bontatlant.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha a Mass Effect letoltható lenne 5 óra alatt, mondanám le az elõrendelésem ebben a szent pillanatban... így viszint keveselem érte a 8 ezrest.
Azzal, hogy elõbb akarod élvezni, és késõbb fizetni (a csökkentett, kifutó árát) már van gond.
www.youtube.com/aabyssx
Ha késõbb veszed meg, akkor már lehet, hogy egy halottnak adsz pénzt. A játékoknál az elsõ pár hónap után eldõl, hogy sikeres, vagy nem.
www.youtube.com/aabyssx
Thrash \'Till Death
Nézzük:
a, Letöltöd, végigjátszod, törlöd. --> Kárt okoztál? Nem és neked sem okoztak kárt, mert tudod, hogy milyen, tudod, hogy megéri-e megvenni vagy sem.
b, Letöltöd, végigjátszod, törlöd, késõbb ha a technológia utoléri a kívánalmakat megveszed EMBERI áron. ---> Kárt okoztál? Nem... sõt.
Nagyon sok játékkal SÕT filmmel voltam úgy, hogy megvettem évekkel késõbb, mert tudtam, hogy megérdemli.
Éppen a Heroes 4 és kiegészítõi kerültek olyan helyzetbe, hogy meg kellett vegyem, pedig warezba már rongyá játszottam... ilyen a Fable is, Gothic 2 Gold is... SÕT /igen ismét/ most rendeltem meg A vissza a jövõbe trilógiát! 14.000 Ft-ot kértek érte még tavaly! POFÁTLANSÁG!
6k-ért már ment is kosárba.
Szemét warezoló vagyok? Szerintem meg, kellõen felkészült vásárló. Ma magyarországon a nem éppen sok fizumból így megy.
www.youtube.com/aabyssx
Megvettem a FarCry-t eredetiben, mivel normálisan elfut a gépemen. Nem vagyok/unk hajlandóak 1 fillért sem olyasmiért adni, ami egy félmillás PC-n max beállítások mellett diafilm.
Elsõként teszem a kosaramba a cuccot, mihelyst optimalizálják, mert az eddig kiadott patchek szart sem értek.
DanielT - VIP 2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó 2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 10:22 | privát | válasz erre | #154350
"A Crytek számára elfogadhatatlan méreteket öltött a PC-s kalózkodás a stúdióvezér Cevat Yerli szerint, éppen ezért úgy döntöttek, hogy a jövõben már nem adnak ki PC exkluzív tételeket.
"A Crysis megjelenését követõen olyan listát vezettünk, amire nem igazán vágytunk, a kalóz játékok listáját. Úgy gondolom azon játékosok, akik ehhez a módszerhez nyúlnak egész egyszerûen tönkreteszik a platfromot. Egy Crysis kaliberû játék konzolokon négyszer, ötször jobban fogyott volna. A leckét azonban megtanultuk, a jövõben nem készítünk kizárólag PC-s játékokat. A támogatás megmarad, de az exkluzivitás már nem" - nyilatkozott Yerli."
www.youtube.com/aabyssx
no offense de ez itt nagyon offtopik...
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Következõt!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
NAJO akkor valaki monnya meg, hogyha en leszedek torrentrol egy koreai tvbol rippelt pro meccset, akkorize az warez vagy nem? esize otthon megnezem aztatat, demostkomolyan! <#buck>#buck>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ennyi 😄 jahes Abby idezett Churchillt es en reagaltam ra esakkor beindult a lavina osztan en lettem az antiszemita... tiszta sor, nem?! 😄
tadaaaaaaaaa <#idiota>#idiota>
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
HAT PONT ERRE REAGALTAM baszki 😄 ami teny, hogy altalanossagban egy nagyon muvelt, okos es javareszt vallasos osszetarto kozosseg... a tobbi mar kovetkezik az egeszbol(tobbek kozott a holokauszt hiszteria es bizniszt sem lennenek kepesek ilyen mertekben fenntartani es utanpotlast krealni hozza, ha hulyek lennenek, nemde?)
igen valahol irigylem oket, hogy ilyen osszetarto, muvelt nep 😄 de olyan szinten mar nem irigylem amilyen borzalmakat at kellet elniuk a tortenelem folyaman :| evvan...
de tenyleg haggyjuk abba mert ki leszunk bannolva a genyoba 😄
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Mellesleg a gyártósorok melletti gépesítettség évtizedek óta csak fokozódik, eljuthatunk arra a szintre, hogy olcsóbb lesz a közel 100%-os gépesítettség, mint az elõmunka. (Jelenleg szinte olcsóbb Kínában legyártani bármit, majd behozni, mint idehaza...) De az már megint egy bonyolult kérdés, hogyan alakul a világgazdaság átalakulása.
enis elmondom mi a kuuuurva nagy igazsag... ha engem is leantiszemitazol, mert a tanultakkal (mar akkor volt boven ellentmondas) ellentetben valami nincs rendben akkor legyek antiszemita(monnyuk en mindig is ilyen utopisztikusan az igazsagot keresem sztajl voltam, mar akkoris soxor megakaszottam az orat a hulye kerdeseimmel es a tanar is elkussoltatott erdeks...)dehat tudom "toletek" csak antiszemitazas meg nacizas kaphatok ezt mar mexoktam) leszarom... viszont
-miert valtoztatjak meg mar szinte evente az elhalazottak szamat drasztikusan? (volt mar 4milko, voltmar 1.5 milko, hazudos 6 esatobbi)
-miert itelnek el embereket(erdekes) mert rakerdeznek a tortenelmi visszasagokra amik ravilagitananak az o szornyusegukbol csinalt biznisz sztájlra?
-amelett, hogy aterzem a szornyuseget, hisz vannak nekem is rokonaim akik komcsi aldozatok(apropo kovetkezo pont) miert kell ennek a par szazalekos kisebbsegnek a bajait elepriorizalni a tobbsegnek, miert kell kussolni a tobbseg szornyusegerol(komcsi aldozatok)???
-MI a sajat hazankban miert nem kapunk olyan szintu juttatasokat a sajat borzalmaink utan?
-miert vannak ismeroseim (akiknek a nagyszulei max 1-2 napot voltak a taborokban(es mar okis mast mondtak, mint ami "hivatalos")? es meg mai napig szivjak az allamot?
-miert van az, hogy malik szet az egesz holokauszt biznisz? regi aldozatok beszamoloi(nem mondhatod, hogy elfogultak lennenek 😄) kicsit kerdore vonjak az egesz gazositas vs munkatelep kerdest
-miert van az, hogy szamos nagyobb holokauszt lezajlott a vilagban es erdekes csak errol tudunk beszelni? (ugye nem kell sorolnom! amerikai kontinens, afrika stb)
-miertmiertmiert? es meg sorolhatnam!
esigen pontosan ezert(az elozo kommentedben szepen leirtad-> tudas, muveltseg stb amibol kovetkezik, hogy---> inkabb nem akarok bannt mert le merem irni esetleg -.-)!
(na! ezutan max privi, msn, vagy telefonon plz 😄) ne farasszuk a tobbieket... 😉
A kommunista vezetõk egész egyszerûen éppen, hogy nem a legképzettebb rétegekbõl kerültek ki, és az is tény, hogy ezekben rendszerekben voltak - pláne addig - a legjobban felülreprezentálva, bár ezt a hazai arányok még jobban torzították. (Mellesleg nemcsak a vezetõk között voltak töbségben, az elsõ nagyobb toborozásig az ÁVO állományának is 90%-t tették ki. Nyilván csupa mûvelt, intelligens, okos ember...)
Mindennek több oka is lehet, méylebben nem mennék vele, és mélyebb tanulságokat sem kívánok levonni szociológiai tényekbõl.
Ugyanakkor - pláne gyakorlatban - a demokrácia sem a tömegek hatalmát, hanem a hatalom megszerzését jelenti a tömegek befolyásolásával. Túl sok érdek és értékrend ütközik ahhoz, hogy létrejöhessen egy igazságos, racionális szintézis, vélhetõen a legtöbb esetben ilyen nem is létezik. Egyébként szerintem az "intelligensek" igenis tudják befolyásolni a "hülyéket", ha nem is mindenkit, de jelentõs részük meggyõzhetõ.
Az emberi intelligencia a kulcs, gyõzni kellene a butaság felett - ez legalább olyan fontos, mint maga a politkai rendszer, ez utóbbi csak eszköz.
(valahogy ra kene birni az embereket, hogy a gyozike so' helyett valami ertelmesebbet bambuljanak ami esetleg hasznukra valhatna mentalis teren izs 😄)
(azer' jol elkanyarodtunk a wareztol mi? 😄) ideje visszaterni 😉
en kerek elnezest -,-
Egyébként a magas intelligencia sem feltétlenül vág egybe a politikai folyamatok megértésével, az események józan értékelésével, az irányítás képességével és a tisztességgel, tehát az IQ alapján való tisztogatás sem eredményezne tökéletes társadalmat - de legalább utópisztikus.
(sorry magas labda vót^^ es barmennyire faj az igazsag a te idezeted is igaz es barmennyire kardoskodnak a link is kemeny^^)
(omg elnenk a foldon 500ezren? 😄)
btw ha barmikor ilyen temarol diskuralgatunk otthon/melo/haverokkal ez a film jut eszembe: Idiocracy
amennyire egyszeru es amerikai annyira a maga(es a beszelgetesunk tekinteteben)nemeben zsenialis ^^
annnyira joooooooo, aki meg nem latta potolja, KOTELEZO!444
(szoval csak arra akartam ramutatni, hogy ha kevesebben elnenk de IQ atlagban egy csoppet magasabb szinten, akkor demokracia FTW lenne-e-e-e!??4,4)
The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.
😄
www.youtube.com/aabyssx
Én egyébként azt tartom, hogy a hülyeséget büntetni kéne, a népbutítást meg egyenesen a népírtással azonos jogi kategóriába tenném... Egybõl megoldódna a túlnépesedés problémaköre <#hehe>#hehe>