A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõre is bocsi de a Warez jó !!! De ez nem azt jelenti hogy csak warezt kell nyomni......

Sajnos napjainkban nem úgy van mint régen h minden játék igényesen megcsinált és élvezetes cucc volt.... most a legtöbb 1 összecsapott reklámfos....

ennyi
Jópofa volt ám az a Contra, már csak a coop miatt is. Ráadásul számomra az elsõ dzsungeles pálya (és a többi is) legalább akkora techdemó volt a C64+Junoszty kombó után, mint másoknak manapság a Crysis, köszönhetõen a szép nagy színes készülékünknek.

Ugyanakkor abba tényleg érdemes lenne belegondolni, hogy egy FPS vagy p&c kaland esetén sem kellene 30-40 órás hosszot elvárni. Ha valakit csak a hosszú játékok érdekelnek, csak azokkal kell játszani. A játékok hosszúságát azért a lehe ttudni a leírások alapján. Mondjuk a Psychonauts esetében a néhány magyar oldalon olvasott 6-8 órás játékidõ igencsak marhaságnak tûnik (játszottak vele?), én 34 órát töltöttem vele - de ezért vannaka fórumok. (Ez persze már Tinmannak szólt.)
FlyHigh
Hopp, mégis szemét vagyok, levegõt nem érdemlem meg. Kölcsönkérték ketten is az eredeti SA-om, kölcsönadtam, ki is játszották.😄 Most akkor ez hogy van?😄😄

Thrash \'Till Death

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A kérdésed jó! Rá is világítottál a szoftverek evolúciójának természetes szelekciójára. A szar -mert nekem hiába tetszegetett so-so, ha a tömeg szerint techdemo- elbukik.
Eszembe nem jutott anno, hogy a Fallout, IWD, Baldurs Gate részeket lewarezoljam... Final Fantasy dettó.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

FlyHigh
Én a GTA VC idején kapcsolódtam be a játékokba, meg is vettem, megvettem a SA-t is, kérem a GTA4-et PC-re, én elismertem a munkájukat és támogattam õket.😄😄

Thrash \'Till Death

Istencsászár
A Contra sem olyan hosszú játék NES-en mégis a kedvencem, és számtalanszor kitoltam, és marha rövid.. az élmény a lényeg, azért meg perkálni kell, mert az a vége hogy több ilyen nemlesz.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tinman
Közhelyes, de örültem neki, hogy volt olyan masinám amin úgy ahogy elfutott.
Persze jogos amit mondasz, de én csak ennyit tudok tenni a Crytekért itt magyarföldön, hogy emberi áron megveszem a cuccost... esetünkben 4k-ért vinném a bontatlant.

Istencsászár
De ez milyen felfogás? monjuk ha rövid akkor legnehezebb fokozaton kell elkezdeni és máris nem olyan könnyû, aztán pedig nem kell végigotlni egy nap alatt... de felmerül a kérdés mi a francért készítik ezeket? nem lehet minden Mass Effect meg GTA...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Tinman
De baszod... a GTA4-et naná, hogy megveszik, MERT JÓ! Mert minõség, mert sokad ad a pénzedért, nem instant 6 óra eksönt, hanem akár hónapokig tartó szórakozást.
Ha a Mass Effect letoltható lenne 5 óra alatt, mondanám le az elõrendelésem ebben a szent pillanatban... így viszint keveselem érte a 8 ezrest.

Istencsászár
Steril lövölde... de a látvány az brutális valóban, meg a fizika is, játszottam vele, demot párszor kitoltam, de semmi extra... nincs stílusa, csak egy a sok közül, csak a technikai megoldások emelik ki a szarból.

Tinman
Nem volt az annyira rossz... látvány, predator feeling rendben van, csak valahogy a gépigény nem szimpi.

Istencsászár
Te lehet hogy megveszed, de a kis pisis vagy nagy pisis warezhuszár NEM, kitolta, kiirja oszt jóvan el is felejtette.. ez kár, kárt okozott a fejlesztõknek... nézd meg a GTA4 konzolos vásárlását szinte egy emberként majdnem minden konzolos topik lakó megvette!!! no igy kellett volna lennie az agyonhájpolt krájzisnál is amit ugy vártak mint a megváltót.

aabyssx
Persze a késõbb vásárlás természetes és racionális dolog. Azzal nincs is gond.
Azzal, hogy elõbb akarod élvezni, és késõbb fizetni (a csökkentett, kifutó árát) már van gond.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Azzal, hogy Te végigjátszottad, kaptál élményt, amiért nem fizettél.

Ha késõbb veszed meg, akkor már lehet, hogy egy halottnak adsz pénzt. A játékoknál az elsõ pár hónap után eldõl, hogy sikeres, vagy nem.

www.youtube.com/aabyssx

FlyHigh
Inkább ne is készítsenek egyáltalán pc-re játékot, nekünk tesznek szívességet. Konzolon nagy siker lesz a 13 évesek körében, váá deltaforszosvagyok vááá, meghetülöm az összes kóreait, köcsög komcsik vááá, kb így ennyi.😄😄

Thrash \'Till Death

FlyHigh
1000 forintot nem ér meg a crysis, 3dmark játszahtó verziója, hoki sztori.

Thrash \'Till Death

Tinman
Demo SOKKAL alacsonyabb FPS-el szaladt, mint a teljes.

Nézzük:
a, Letöltöd, végigjátszod, törlöd. --> Kárt okoztál? Nem és neked sem okoztak kárt, mert tudod, hogy milyen, tudod, hogy megéri-e megvenni vagy sem.
b, Letöltöd, végigjátszod, törlöd, késõbb ha a technológia utoléri a kívánalmakat megveszed EMBERI áron. ---> Kárt okoztál? Nem... sõt.

Nagyon sok játékkal SÕT filmmel voltam úgy, hogy megvettem évekkel késõbb, mert tudtam, hogy megérdemli.
Éppen a Heroes 4 és kiegészítõi kerültek olyan helyzetbe, hogy meg kellett vegyem, pedig warezba már rongyá játszottam... ilyen a Fable is, Gothic 2 Gold is... SÕT /igen ismét/ most rendeltem meg A vissza a jövõbe trilógiát! 14.000 Ft-ot kértek érte még tavaly! POFÁTLANSÁG!
6k-ért már ment is kosárba.
Szemét warezoló vagyok? Szerintem meg, kellõen felkészült vásárló. Ma magyarországon a nem éppen sok fizumból így megy.

hint: ha nem veszel jatekot, a keszito nem el meg -> nem fog jatekot csinalni -> nem lesz mit venni -> nem lesz miert fejleszteni a gepet

A Ferrari is pofátlanul drága (nem gondolnak a magyarok életszínvonalára?!), nem is marad vásárlás és biztosítás után pénz benzinre, szerencsére le lehet szívni a szomszéd kocsijából.
jah a gépre megy minden pénz jó hogy warezolok.ha azt akarom hogy játszhassak akor évente gépújítás nem olcsó.

aabyssx
Az teljesen normális, hogy nem adsz pénzt valamiért. De akkor miért w4rézod le? Ott a demo. Kideül abból is, hogy szar.

www.youtube.com/aabyssx

Tinman
Azért azt ne felejtsük el, -mielõtt még sírva fakadnánk a hírtõl-, hogy a PC-sek sem totálisan hülyék. Persze, vegyük meg a Crysist 12k-ért, aztán majd koppan a pofánk, hogy nem fut el. A PC-sek nagy többségének nem alienware van a szobájában.

Megvettem a FarCry-t eredetiben, mivel normálisan elfut a gépemen. Nem vagyok/unk hajlandóak 1 fillért sem olyasmiért adni, ami egy félmillás PC-n max beállítások mellett diafilm.
Elsõként teszem a kosaramba a cuccot, mihelyst optimalizálják, mert az eddig kiadott patchek szart sem értek.

aabyssx
/ paste

DanielT - VIP 2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó 2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó2001. 01. 15. óta regisztrált VIP fórumozó
ma 10:22 | privát | válasz erre | #154350

"A Crytek számára elfogadhatatlan méreteket öltött a PC-s kalózkodás a stúdióvezér Cevat Yerli szerint, éppen ezért úgy döntöttek, hogy a jövõben már nem adnak ki PC exkluzív tételeket.

"A Crysis megjelenését követõen olyan listát vezettünk, amire nem igazán vágytunk, a kalóz játékok listáját. Úgy gondolom azon játékosok, akik ehhez a módszerhez nyúlnak egész egyszerûen tönkreteszik a platfromot. Egy Crysis kaliberû játék konzolokon négyszer, ötször jobban fogyott volna. A leckét azonban megtanultuk, a jövõben nem készítünk kizárólag PC-s játékokat. A támogatás megmarad, de az exkluzivitás már nem" - nyilatkozott Yerli."

www.youtube.com/aabyssx

gazgoblin
nyiss neki topikot plz

no offense de ez itt nagyon offtopik...

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

köx,az a ember churchill egy bünözõ volt a búr háború alatt a búrok vérdíjat tûztek ki a fejére(tudni kell hogy csak a bünözökre tüztek ki,tábornokokra soha,vagy katonákra sem)

BEAST
Szerintem nem az, ahogy itthon pl egy-egy animet is szabadon lehet toltogetni amig magyarorszagon valaki nem rendelkezik ervenyes licensz szerzodessel, legalabbis igy emlekszem 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Nemaz!

Következõt!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer
gyonyoru... najszfjucsor :C
NAJO akkor valaki monnya meg, hogyha en leszedek torrentrol egy koreai tvbol rippelt pro meccset, akkorize az warez vagy nem? esize otthon megnezem aztatat, demostkomolyan! <#buck>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sir Quno Jedi
Baszki, ne kelljen már zárnom a totyikot! <#wilting> A tudjukkikrõl nem szabad beszélni, tudjukmiért! Szal. kussé és tessék tisztességesen warez flémelni tovább!!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lammer
hatize... hogy a warezolas az kommunizmus es rossz 😄 vs #3427
ennyi 😄 jahes Abby idezett Churchillt es en reagaltam ra esakkor beindult a lavina osztan en lettem az antiszemita... tiszta sor, nem?! 😄
tadaaaaaaaaa <#idiota>

guardian hero
Úgy hogy még a warezt is a zsidók találták fel, csak hogy kibasszanak a világgal <#mf1>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

BEAST
csak tudnam hogy jutottunk el a gonosz warez kommunistaktol az antiszemitizmusig <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
LOOOOL na erre mar nem tudok mit mondani, mert ahelyett, hogy megvalaszolnad a miertjeimet elbeszelsz a tema mellett... (szorosan kapcsolodik ahhoz amit irtal be'jbe) szo sincs itt irigysegrol... LOL! 😄

HAT PONT ERRE REAGALTAM baszki 😄 ami teny, hogy altalanossagban egy nagyon muvelt, okos es javareszt vallasos osszetarto kozosseg... a tobbi mar kovetkezik az egeszbol(tobbek kozott a holokauszt hiszteria es bizniszt sem lennenek kepesek ilyen mertekben fenntartani es utanpotlast krealni hozza, ha hulyek lennenek, nemde?)
igen valahol irigylem oket, hogy ilyen osszetarto, muvelt nep 😄 de olyan szinten mar nem irigylem amilyen borzalmakat at kellet elniuk a tortenelem folyaman :| evvan...
de tenyleg haggyjuk abba mert ki leszunk bannolva a genyoba 😄

guardian hero
Szó sem volt eddig holokausztról, persze arra amit mondtam nem tudsz reagálni, jön a szokásos magyaros irígység-sírás. Bazdmeg, most komolyan a holokausztot irígyled a zsidóktól? Asszem én itt fejeztem be...

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nem hiszem, hogy régebben mûveltebbek lettek volna az alsóbb rétegek, sõt... Most legalább szint mindenki számára lehetõség van egy alapvetõ emberi szint elérésére is, sajnos "kényszer" nincsen.

Mellesleg a gyártósorok melletti gépesítettség évtizedek óta csak fokozódik, eljuthatunk arra a szintre, hogy olcsóbb lesz a közel 100%-os gépesítettség, mint az elõmunka. (Jelenleg szinte olcsóbb Kínában legyártani bármit, majd behozni, mint idehaza...) De az már megint egy bonyolult kérdés, hogyan alakul a világgazdaság átalakulása.
Lammer
off:
enis elmondom mi a kuuuurva nagy igazsag... ha engem is leantiszemitazol, mert a tanultakkal (mar akkor volt boven ellentmondas) ellentetben valami nincs rendben akkor legyek antiszemita(monnyuk en mindig is ilyen utopisztikusan az igazsagot keresem sztajl voltam, mar akkoris soxor megakaszottam az orat a hulye kerdeseimmel es a tanar is elkussoltatott erdeks...)dehat tudom "toletek" csak antiszemitazas meg nacizas kaphatok ezt mar mexoktam) leszarom... viszont
-miert valtoztatjak meg mar szinte evente az elhalazottak szamat drasztikusan? (volt mar 4milko, voltmar 1.5 milko, hazudos 6 esatobbi)
-miert itelnek el embereket(erdekes) mert rakerdeznek a tortenelmi visszasagokra amik ravilagitananak az o szornyusegukbol csinalt biznisz sztájlra?
-amelett, hogy aterzem a szornyuseget, hisz vannak nekem is rokonaim akik komcsi aldozatok(apropo kovetkezo pont) miert kell ennek a par szazalekos kisebbsegnek a bajait elepriorizalni a tobbsegnek, miert kell kussolni a tobbseg szornyusegerol(komcsi aldozatok)???
-MI a sajat hazankban miert nem kapunk olyan szintu juttatasokat a sajat borzalmaink utan?
-miert vannak ismeroseim (akiknek a nagyszulei max 1-2 napot voltak a taborokban(es mar okis mast mondtak, mint ami "hivatalos")? es meg mai napig szivjak az allamot?
-miert van az, hogy malik szet az egesz holokauszt biznisz? regi aldozatok beszamoloi(nem mondhatod, hogy elfogultak lennenek 😄) kicsit kerdore vonjak az egesz gazositas vs munkatelep kerdest
-miert van az, hogy szamos nagyobb holokauszt lezajlott a vilagban es erdekes csak errol tudunk beszelni? (ugye nem kell sorolnom! amerikai kontinens, afrika stb)
-miertmiertmiert? es meg sorolhatnam!
esigen pontosan ezert(az elozo kommentedben szepen leirtad-> tudas, muveltseg stb amibol kovetkezik, hogy---> inkabb nem akarok bannt mert le merem irni esetleg -.-)!

(na! ezutan max privi, msn, vagy telefonon plz 😄) ne farasszuk a tobbieket... 😉

Na jó, már így is eléggé OFF, ebbe pedig végképp nem akarok belesüppedni, de ez így nem áll.

A kommunista vezetõk egész egyszerûen éppen, hogy nem a legképzettebb rétegekbõl kerültek ki, és az is tény, hogy ezekben rendszerekben voltak - pláne addig - a legjobban felülreprezentálva, bár ezt a hazai arányok még jobban torzították. (Mellesleg nemcsak a vezetõk között voltak töbségben, az elsõ nagyobb toborozásig az ÁVO állományának is 90%-t tették ki. Nyilván csupa mûvelt, intelligens, okos ember...)

Mindennek több oka is lehet, méylebben nem mennék vele, és mélyebb tanulságokat sem kívánok levonni szociológiai tényekbõl.
guardian hero
Az a baj, hogyha megnõ Jómunkásember Béla szellemi igényszintje, akkor majd nem akar minimálbérért a gyárban dolgozni, és jól összeomlik a gazdaság. Ez van, a modern társadalom végletesen szétszakadt szellemi téren, és a demokrácia miatt oda jutunk, hogy egy befolyásolható birka massza döntései befolyásolják az életünket. De az se megoldás, hogy 'felzárkóztassuk' õket (még ha lehetséges is lenne...) mert szükség van rájuk. De nem véletlen, hogy Görögorszában vagy Rómában se volt mindenkinek egyforma szavazati joga...

Ezzel egyet tudok érteni (az IQ-t inkább idézõjelbe kellett volna rkanom, gondoltam, hogy nem azokat teszteket vennéd alapul).

Ugyanakkor - pláne gyakorlatban - a demokrácia sem a tömegek hatalmát, hanem a hatalom megszerzését jelenti a tömegek befolyásolásával. Túl sok érdek és értékrend ütközik ahhoz, hogy létrejöhessen egy igazságos, racionális szintézis, vélhetõen a legtöbb esetben ilyen nem is létezik. Egyébként szerintem az "intelligensek" igenis tudják befolyásolni a "hülyéket", ha nem is mindenkit, de jelentõs részük meggyõzhetõ.

Az emberi intelligencia a kulcs, gyõzni kellene a butaság felett - ez legalább olyan fontos, mint maga a politkai rendszer, ez utóbbi csak eszköz.
guardian hero
Ok, akkor elmondom neked a kuuuurva nagy igazságot: a zsidó kultúrában a tudás érték (ellentétben mondjuk Magyarországgal, ahonnan szinte koncepciózusan ûzzük el a tehetségeket), ezért igen sok okos, mûvelt, intelligens -> vezetõi képeséggekkel bíró ember kerülhet ki a zsidók közül. És mivel a zsidó vallás világvallás, a világ bármely táján, bármely korban fogsz zsidó vezetõket találni. Persze az antiszemiták ezek közül a komcsi vezetõket fogják megtalálni (egyébként, hogy mondjuk Marx meg a többi ideológus, vagy az orosz népet felszabadatító forradalmárok kinek ártottak, azt nem tudom...), nem pedig az orvosokat, tudósokat, írókat, stb... Ennyi.

Lammer
ezzel az a gond, hogy elvarod, hogy a sultkenyer a szadba keruljon, de azon kivul kuss... azok az emberek akikrol beszelsz... nelkuluk egy kicsit nehezkes lenne a tarsadalmi berendezkedesunk ugye... de az viszont fasza lenne, hogy ok ne szavazzanak, mi?... hmmm ez egy kicsit arisztokrata sztájl 😄...
(valahogy ra kene birni az embereket, hogy a gyozike so' helyett valami ertelmesebbet bambuljanak ami esetleg hasznukra valhatna mentalis teren izs 😄)

(azer' jol elkanyarodtunk a wareztol mi? 😄) ideje visszaterni 😉

Lammer
hogy harapsz(tudtam, hogy harapsz) 😄 baszki ezt Churchill mondta, nem egy naci vezer... de most ez ide off... (annyira el vagyol tevedve es beveszel minden maszlagot amit "megtanitottak" neked anno tortenelembol, hogy az fajdalmas... tudom, hogy fajdalmasak a tenyek, de csak a hulye elvakult kepes szembehazudni a tenyekkel... engem nem erdekel, hogy a zsidosag m vagy nacizmus muve x y folyamat EN AZ IGAZSAGOT szeretnem tudni... es nem a hazudozast meg a szamok meghazudtolasat ami eddig ment tanitas cimen... ufff offff -.- egyre tobb dolog derul ki a regi dolgokrol amit kicsit elferditettek(holokauszt tema? szinte mar evrol evre valtoznak a "szamok" nem ciki ez egy kicsit?)... nodemar ez ide tenyleg off)
en kerek elnezest -,-

guardian hero
Nem az IQ-ról beszéltem. Az IQ egy baromság. Én egyfajta társadalmi intelligencia alapján szelektálnék, aminek az alapja az egyén helyes önértékelése. Az antiszociális elemeket kellene kiszûrni elsõsorban, akik képtelenek hasznos tagjai lenni a társadalomnak. Egyébként nem lenne bajom azzal, hogy valakinek nincsenek szellemi igényei/lehetõségei, szükség van emberekre a gyártósorok mellé is, csak a jelenlegi berendezkedésben nekik pont annyi joguk van döntést hozni, mint nekem. Szerintem a demokráciával nem csak a döntés jogát kapjuk meg, hanem a felelõsségét is, ezért egyszerûen egy demokráciában az embereknek NINCS JOGUK hülyének lenni, mert másokkal basznak ki.

Ez van, a társadalmat emberek alkotják, tökéletlen embereknek csak tökéletlen politkai rendszerük, kormányformájuk lehet.

Egyébként a magas intelligencia sem feltétlenül vág egybe a politikai folyamatok megértésével, az események józan értékelésével, az irányítás képességével és a tisztességgel, tehát az IQ alapján való tisztogatás sem eredményezne tökéletes társadalmat - de legalább utópisztikus.
guardian hero
Hát igen, mindenért a zsidók a hibásak, és mindennek az ellenkezõjéért is. Hiszen mint tudjuk, minden zsidó mocskos kapitalista kizsákmányoló, tehát a zsidóknak érdekük, hogy létrehozzanak egy olyan rendszert - a kommunizmust - ami a mocskos kapitalista kizsákmányolók ellen van. Zseniális, hibátlan gondolatmenet <#eljen>

Lammer
Winston Churchill?<#ravasz1>
(sorry magas labda vót^^ es barmennyire faj az igazsag a te idezeted is igaz es barmennyire kardoskodnak a link is kemeny^^)

Lammer
jo most ensem akartam ilyen drasztikus lenni, de veled tartok 😄D😄😄
(omg elnenk a foldon 500ezren? 😄)

btw ha barmikor ilyen temarol diskuralgatunk otthon/melo/haverokkal ez a film jut eszembe: Idiocracy
amennyire egyszeru es amerikai annyira a maga(es a beszelgetesunk tekinteteben)nemeben zsenialis ^^
annnyira joooooooo, aki meg nem latta potolja, KOTELEZO!444

(szoval csak arra akartam ramutatni, hogy ha kevesebben elnenk de IQ atlagban egy csoppet magasabb szinten, akkor demokracia FTW lenne-e-e-e!??4,4)

aabyssx
Winston Churchill:
The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter.

😄

www.youtube.com/aabyssx

guardian hero
A 'nép', mint olyan, mindig is primkó és befolyásolható volt. A média csak rájátszik erre (mint ahogy régen (meg sajnos még most is) rájátszott az egyház). Nade ma már mindenkinek meglenne a lehetõsége, hogy a Mindentudás Egyetemét, vagy legalább a Discovery-t nézze a gyõzikesó helyett, szóval nincs, ami felmentse a buta tömegeket.

Én egyébként azt tartom, hogy a hülyeséget büntetni kéne, a népbutítást meg egyenesen a népírtással azonos jogi kategóriába tenném... Egybõl megoldódna a túlnépesedés problémaköre <#hehe>