6215
A warez rossz
-
Zóanagyvarázsló #4053 Grat, a Nox nekem még a beszerzési listámon van, bár nem tipikusan az a cím, amiért annyira töröm magam. Azért egy-két érdekesség még maradt, és mivel Pest őpont útba fog esni, talán kénytelen leszek megint költekezni... -
#4052 Sajnos a maradék fikusz :( -
#4051 Ha esetleg érdekel valami nézz körbe, tényleg mint ha uj lenne, a lemezeken még porszem sincs:)
http://logout.hu/apro/elado_eredeti_pc_jatekok_5/hsz_1-50.html -
#4050 Durván irígylem :) -
#4049 Először s utoljára tettem ilyet, de ezt meg kellett néznem magamnak:) próhardweren aprópénzért arulja egy tag a pécés játékait... állítva h kitünő minőségben, karcmentesen! mint ha új lenne... hát az! jó kis üzlet volt.
Noxot anno kitoltam 2szer is, jobban tetszett mint a diabló széria. Bridge Commanderbe csak belenéztem, itt az ideje, hiszen azóta se jött ehhze hasonló alkotás és a jövőben sem várható értelmes Star Trek játék:(
-
#4048 Két kérdés.
NOX fut XPn?
Star Trek Bridge Commander fut XPn? -
Rundstedt17 #4047 nem hisszük -
#4046 Hát én le nem szedem őket még1x az tuti... asszony már így is sokkot kapott /kb. 40%-ról nem is tudott /.
Nem kell elhinni :-) -
#4045 ez szep!
eltetted?
...
...
...
na akkor kerjuk szepen a dobozokat keresztbe kirakni, mert igy nem fogjuk elhinni, hogy a te gyujtemenyed :DDD:D:DD
(googlen siman lehet ilyen kepeket talalni :p )
-
Zóanagyvarázsló #4044 Persze. Zoo néven. (Nem mind nagydobozos, de már a többség igen.)
A Sony Ericsson pdig elmehet a vicc drivereivel, ezt még az nVidia is hozta 0-day szinten a Vista alatt... -
#4043 Nem igaz nincs kártyaolvasód... komolyan érdekelne mit halmoztál fel, gondolom nálad szép számú klasszikus darab van.
jatekaim.hu-n fent vagy? -
Zóanagyvarázsló #4042 Szerintem ezzel próbáltam már 56-szor. Win98 alatt is. De eddig legalább észrevette, ha bedugtam, most már nem is szól, de legalább tölti az akksit szépen... -
#4041 -
#4040 KATT -
Zóanagyvarázsló #4039 Sejtettem - tényleg, mert éppen nézegettem pár napja Mobygamesen.
Ha adtok működő DCU-11-es drivert, talán én is készítek képet (saját magamnak már régóta kéne katalógushoz). Sajnos a hivatalos oldalról letölthető verzió nálam nem működik, a CD-re pedig nem vigyáztam úgy, mint a az ereklyéimre. -
#4038 Ettől DT szerintem elment rókázni... kőkemény RPG gamezek !DOS! !PC!
OKÁDJ! :-PPPP -
#4037 Fogotten Realms Archives Collection ezen játékok full verziót tartalmazza:
Pool of Radiance,
Curse of the Azure Bonds,
Secret of the Silver Blades,
Pools of Darkness, Hillsfar,
Eye of the Beholder I-III,
Blood and Magic, Dungeon Hack,
Gateway to the Savage Frontier,
Treasures of the Savage Frontier,
Menzoberranzan
Utóbbi a nagy kedvencem! Drizzt minden mennyiségben rulzik! -
#4036 Dede... -
Zóanagyvarázsló #4035 Mire vagyok kíváncsi? A számlákra! :P
Egyébként most tényleg nem látok ki a fejemből, de mi az a The Archives?
Mellesleg már a BG&E és a DK megér egy hátbaveregetést, hatalmas játékok. -
#4034 Egyszerű: jatekaim.hu :-D
DVD múvízaim.hu nem lesz? -
#4033 Olyan kicsi a kép, hogy ha nem mondod fel sem tűnik :) -
#4032 Azé' mert vagyok olyan fasz, hogy a hálóba tárolom a szarjaim, hely az nulla... repülnöm kéne a cuccok fölé akkor tudnám rendesen lekapni.
Mire vagy kíváncsi... lemakrózom. -
#4031 Ja-ja... kartonra baromi nehéz printelni... két levágott lábú kisgyerek meg hajtogatta
-
Zóanagyvarázsló #4030 Majd később leszóllak, most be vagyok rúgva, a gépelés is nehezemre esik... :) A papírdobozok alig látszódnak. -
lowdog #4029 ne kamuzz tuti most printelted a boritokat azert kellett fel ora :)) -
#4028 Kbe, mire leszedtem volt vagy fél óra :-(
3. képen láthatók a szívem csücskei... LOTR trilógia term. a szobros verziók, no meg az Alien Quadrology.
Indy Joe-nak most láttam, hogy van díszdoboza 8900-ért, azt még tessék hozzágondolni, hétvégén megnézem van-e a városban már belőle. -
lowdog #4027 no comment -
#4026 Szép adag, de nagyon kicsik a képek és a sok cd-s fos érdektelen, inkább a bigboxokra kellett volna koncentrálnod :) -
#4025 Pár cím még a szülői házban, de az már nem jelentős /kb. 12-14 db/.
A cd tokos kiadványok mellékletek, de nekem teljesen megfelel, legál, az a lényeg.
Flamet nem kérek... egyelőre ennyi, szorgalmasan veszegetem őket, szerintem nem kell szégyenkeznem. -
Zóanagyvarázsló #4024 Reservoir Dogs -
#4023 Pakoljál csak, de szépen! :) Várom! -
#4022 Dehogy! Mondtam, hogy soha nem fogok már MMO-zni max, ha valami hosszú betegség miatt itthon kell maradnom hónapokat.
FF collector is vagyok... fel sem lesz bontva ^^ -
#4021 LOLmán' ember... ez csak a mai pakk :-DDDD
A komolyabb képhez le kell szednek a polcokról, mert duplán van rakva és semmit sem fogtok belőle látni... kb. 30 perc. -
#4020 Ez elég hurka kép... pár nyamvadt film?! Meg egy EVM Runaway? Én azt a polc hátsó, láthatatlan részbe rakom...
Vagy ez csak a új pakk ami most jött? -
#4019 Nájsz, igényes!
FF MMOzol? -
#4018 Ez a Stalker megérdemel még egy képet:
Az a helyzet, hogy elégedett vagyok, nem is kicsit! -
#4017 A warez rossz, de a Tibi csoki az különleges!
-
#4016 Eh, hát ez klasszikus :-) -
:DDDD -
#4014 Hajaj, vigyázzunk, mert ha az egész angolóra közönsége hallgatja a számot, az már nyilvános előadásnak minősül és büntetendő :D :D
Egyébként az információ szabadságából írom a szakdogámat éppen most, úgyhogy jöhetnek még sztorik, hátha tudok használni valamit!