A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ráadásnak egy valódi, minõségi utómunka évekbe és vastag milliókba kerül egy egész stúdiónak, megfelelõ felszereléssel.
Animációs filmeknél pedig bejátszik uniform color noise effekt, amitõl nem lesz tûles a kép, de encóddal javítható!
jajj tudom te vagy az a tipus, aki megmagyarazza, hogy vegulis az mp3 rip az jobb miutan leeffektezem auditionben 38 filterrel a zenei fajlt es elvezik ra a gagyi teszkohifijen... nembaj akkor radhagyom... 😉
(ember tudod mirol beszelek? arrol, hogy az EREDETI szinhuseg, emberek borszine, mozgasnal esetleg mosodottsag, fenyek, effektek nem kicsit lesznek mestersegesek! hisz az encodolas folyaman informaciot vesztesz maaaajd poszteffekteled az egeszed, gratula 😄... egyszer probald ki egy NORMALIS kivetiton (nem is kell)tobb meteren es latni fogod, hogy hiaba szep es jo, de inkabb a MESTERKELT jelzo lesz ra a legjobb .)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egy átlag BD film 20 giga 1 hangsávval.
1 jó rip (nagyonjó) 8-12 giga, ezeknél lehet még szebbre elkészíteni mint az eredeti, különbözõ pluginokkal fényesíteni , élesíteni stb.
azaz retusálni lehet szebbet , encodolni jobbat
tudod hiaba vannak ezek a szipiszupi filterek(amugy van lovesem mirol beszelek-> CCE encodingot nyomattam egy idoben 😉, ha azok az eredeti jelleget elmu"iesitik 😉
tudod mennyi melo es milyen hardver/szoftver support kell egy regi FF film peldanak okadek megszepitesehez/szinesitesehez?
SOK(marmint kessben)! nemhiszem, hogy minden sarkon termo hazibarkacs warezscene csapat rendelkezik ilyen hatterrel 😉
okoskodas es off rulez 😉
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Tudod ma már léteznek olyan filterek, amivel jobb képminõséget lehet elérni!
Ha kell belinkelek neked egy példát!
hát állítottam én mást? 😊
Arról nem beszélve, hogy a végén is lehet poszteffketezni, ha valaki nagyon hülye.
Ja értem... <#levele>#levele>
Hint: Ezt egy origi gyûjtõnek mondtad :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
-nem tolti le "logikusan" mindenki a ripeket
-es plane orbitalis baromsag, hogy a rip jobb legyen, mint az eredeti, lol!444 ember! a full filmeket VESZTESEGES codeccel rippelik le... YAY!
Mivel még drágák a BD lejátszól, ezér logikusan mindenki letölti a rippeket, amig sokszor még jobb minõségûek is mint az 50 gigás BD.
Nem mindenkinek van a nappalijában HD RDY tv.
Az olcsó áron nagyon korrekt minõség pedig nagyon sikeressé teszi az online DVD boltokat.
Ráadásul ha nem akarsz warezolni, és drágán kis kinálatból filmeket nézni /Blu-ray/, akkor megint csak marad a DVD.
Ritka kult filmek, animék... DVD.
Xpressnek pl. iszonyat jó forgalma van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
megneznek egy olyan pc-s jatekot emi el se indul ha nincs ilyen a gepedben...
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
"There is a stealth encryption chip called a TPM that is going on the motherboards of most of the computers that are coming out now
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez baromi jó volt! Jót röhögtem :-DDDD
Ti megtagadjátok a fajtátokat és átáltatok a sötét oldalra. HÜLYE CIGÁNYOK VAGYTOK!
Donnie Darkon lepõdtem meg, hogy 990-ért 5.1 ill. DTS magyar hang van a lemezen, niceee.
Donnie Darko DVD 1 990 Ft 0% 990 Ft
Equilibrium (magazin DVD melléklettel) DVD 1 990 Ft 0% 990 Ft
Világok harca (2 DVD) DVD 1 2.190 Ft 50% 2.190 Ft
A holló DVD 1 990 Ft 0% 990 Ft
Alkonyattól pirkadatig DVD 1 990 Ft 0% 990 Ft
Underworld 1 990 Ft 0% 990 Ft
Sikoly 2. (magazin DVD melléklettel) DVD 1 990 Ft 0% 990 Ft
A félelem bére DVD 1 990 Ft 0% 990 Ft
Fizettem érte futárral együtt kevesebb, mint 11k-t.
Nyárra simán meglesz a 200 :-))
Mekkora fasság már ez :-/
-beteszi meghajtoba a lemezt
-lecsekkolja a vedelmet
-elinditja eredeti alcohol 120% szoftveret
-leklonozza copyprot helyesen
-kiveszi a lemezt, berakja dobozaba majd azt a vitrinbe
-berakja ingyenes daemon toolsba+akar felpeccseli es jatszik vele
<#bee1>#bee1>
Mindenesetre lemezt fölsölegesn járatni am eghajtóban amúgy is elvetemültség, DT vagy crack javallott a kényelemhez és a lemez épségéhez.
Sacred Gold original, betesz, feltelepít, elindít.
Nem megy, mert szerinte nem eredeti a lemez a driveban. Sztem az, mert számlám is van ^^
Gondoltam VR meghajtó okozhatja a gondot... uninstall, reboot.
Még mindig nem indul. Patch feltelepít, még mindig nem indul.
Elmegy egy crackes oldalra letölti a törést az EREDETI játékához, játszik.
Szánalom-e? Az.
Thrash \'Till Death
Miért vegyek meg egy PGR4et amit egy 7vége alatt kitoltam simán, amikor ott van az rfactor ami-t idestove 2 éve használok, ha napi 2 óra átlagot veszek akkor havonta 60 óra játékidõt ad...
Én értem hogy neked a BD, IW, FF ( az nekem is megvan ), jobban megéri... a FIFA nekem is megéri mert fél éve használom, egy Condemned megéri? már eladtam... pedig az sem hosszú fps. Army of Two megérte? meghát élvezetes volt... aki pl a Krájzosra izgul annak minimum meg kell vennie hiszen, ha csak a grafban gyönyörködik akkor már játszik vele... a multban én sokat warezoltam nem tagadom, de vettem is gémeket, ma már zérõ warez, és minden olyan gémet beszerezek megjelenéskor vagy idõval ami élményt nyujt, legyen az 1szer végigtolható vagy 30 órás rpg vagy akármi.