A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
egyebkent nem lenne rossz ájdia... csakhogy a mostani kialakult helyzetben -> tomegek tudatos manipulalasa-elprimkositasa olyan szinten bejott, hogy inkabb mar ensem szavaznek erre a metodusra :C dehamar almodozunk, akkor miertne??? 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

aabyssx
Ezt mondta Amígdalola királyné is in a galaxy far-far away, és itt hagytam majdnem abba a nézését a csodafilmnek.

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
pedig a nep akarata szent... <#papakacsint>(no nem itt elqurolanden :C)

Nos, én éppen szintén céloztam arra, hogy a demokrácia nem egy kõbevésett, egyszeri modellt jelent - egyesek képesek az USA-éval azonosítani.

Ugyanakkor manapság a nyugati demokráciák mind liberális demokráciák, de ez nem jelenti azt, hogy ehhez a berendezkedéshez olyan szinten liberális véna kellene, mint ahogy - megint csak - egyesek értelmezik.

Ha viszont magukat a görög gyökereket vizsgáljuk, akkor például Arisztotelésznél, a demokrácia pont azzal a jelentéssel bírt, amit SQJ írt, a jól mûködõ változata a politeia néven szerepelt a filozófusnál.
Sir Quno Jedi
ujujujujujujjjjj... A TÖBBSÉG AZ NEM MI VAGYUNK, hanem a sötét massza, ergó nagyon rábasznánk ha mindenben az döntene...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
"nep akarata???"

:-DDDD
És akkor adjuk elõ együtt Homonyik Sanyi - Álmodj királylllyyyány c. eposzát :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BEAST
az lenne a legrosszabb,a nep buta es biztos hogy a hulyek tobbsegben lennenek -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
gyerekek-e! Demokraciat elemezzuk mar ki, hogy mit is jelent? Demosz szo enivan? nep akarata??? vóting stb? nah ennyi... sokan osszekeverik a libit a demoval :p en nagyon orulnek egy IGAZI demokracianak, ahol igenis a tobbseg dontene el, hogy mi/merre/hany meter stb... bar ez is talan az utopia kategoriaja lenne-e!? :C

Azért mert nem érted -pedig elég érthetõen írtam- még nem biztos, hogy lózung ^^

Arról van szó, hogy az általad írtak alapján nehéz elsõre belõni, hogy kinek a tanait követed. Huntington ugyan foglalkozott a demokrácia válságával, és - joggal - azt vallja, hogy nem mindenhol alkalmazható a nyugati demokrációa és piacgazdaság, de tudtommal konkrétan olyat nem mondott, hogy a demokráciát le kellene a hatékonyság érdekében diktatúrára cserélni. Világosabb lennél, ha kifejtenéd a gondolataidat, bár ez már lassan tényleg nem fog beleférni ebbe a topikba.

Demokráciában eléggé elképzelhetetlen a születésszabályozás, pedig egyre inkább szükség volna rá. A demokrácia elméletben bukta, talán megérjük, hogy gyakorlatban is érezni fogjuk.

A demokrácia gyûjtõfogalom, így elég nehéz körülhatárolni a "bukását", fõleg amíg ez nem történt meg. Ezzel az erõvel a diktatúra is bukta, hiszen már számtalan alkalommal elbukott. Egyébként a születésszabályozás minket a csökkenõ, elöregedõ népességgel éppen, hogy nem érint. Szerintem az etnikai arányokat is kézben lehetne tartani, drasztikus megoldás nélkül is, csak szándék nincsen hozzá.

Éld ki az emberi jogaidat amíg lehet, mert a jövõ nem a korlátlan szabadságról fog szólni. Egyszerûen nem megy, olyan súlyos embertömeg várható pár évtizeden belül, mely tömegeket, ha kell erõvel kell helyes útra terelni. Mondhatnám úgy, is, hogy az egyén sokadrangú szempont lesz.

Csökken a népesség nálunk, és a fejlett világban sehol nem nõ robbanásszerûen. Korlátlan szabadságról pedig véletlenül sem beszéltem, a legalapvetõbb emberi jogok nem éppen ezt jelentik.

A kommunista alapelméletek ódivatúak, nem állják meg a helyüket, ahogy magad is mondtad, Kínában -én kiegészíteném azzal, hogy már Kubában sem- olyan, mint volt.

Az most egy dolgo, hogy ódivatúak, attól még építhettem arra egy utópisztikus elképzelést itt a fórumon, pláne ha a gyakorlat elég távol áll tõle. Azt pedig továbbra sem értem, hogy miért dicsérted Kínát a kommunizmus gazdasági csodája miatt, amikor pont a gazdasági rendszere áll a legtávolabb, még a gyakorlatától is. Tulajdonképpen Kínát az "államkapitalizmusa" miatt méltattad.
Tinman
Éld ki az emberi jogaidat amíg lehet, mert a jövõ nem a korlátlan szabadságról fog szólni. Egyszerûen nem megy, olyan súlyos embertömeg várható pár évtizeden belül, mely tömegeket, ha kell erõvel kell helyes útra terelni. Mondhatnám úgy, is, hogy az egyén sokadrangú szempont lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Teljesen világos... csak a jelenlegi helyzetben a wrz a legkisebb probléma, de az tény, hogy fõként gazdasági okai vannak.

Tinman
A kommunista alapelméletek ódivatúak, nem állják meg a helyüket, ahogy magad is mondtad, Kínában -én kiegészíteném azzal, hogy már Kubában sem- olyan, mint volt.

Az embertömegek miatt az egyre szabályozottabb társadalom lesz csak képes mûködni, a személyiségi jogok és a magánszféra áldozatul esnek. Vagy így lesz vagy sehogy. Az biztos, hogy a fene nagy liberalista gondolkodásmód, vegyítve a demokrációval nagyon jópofa, szabad, meg hosszútávon nagyon instabil.
Nem csak idehaza, hanem tõlünk nyugatabbra is szépen lassan kezdik belátni, hogy a rendszerben komoly hibák vannak, méghozzá olyanok amik hosszútávon az egész társadalmat veszélyzetetik.

"Az sem világos kik hozzáértõk szerinted,"
Nem mondtam, hogy nem hozzáértõk azok akik mást állítanak. A hozzáértõk alatt azokat értettem, akik az életüket a politológiának szentelték.
Gondolom Huntington neve ismerõs? Talán az elsõk között beszélt a demokrácia válságáról...
Azért mert nem érted -pedig elég érthetõen írtam- még nem biztos, hogy lózung ^^

"Ettõl függetlenül tudom javasolni a Kínába való kitelepülést, ha ezt tényleg képes vagy komolyan gondolni..."
Kínában van születésszabályozás méghozzá, ha jól emlékszem ~1978 óta.
Az érdekesség az, hogy így sem értek el vele sokat, mert még mindig robbanásszerûen nõ a népesség.
Gondolj bele, hogy az x népcsoportnak, ha még segélyeket is osztunk, szinte arra ösztönözve, hogy ne dolgozzon és még több gyereket kreáljon, akkor mi lesz a vége, ha Kínában születésszabályozással is komoly probléma az egyre növekvõ népesség?

Demokráciában eléggé elképzelhetetlen a születésszabályozás, pedig egyre inkább szükség volna rá. A demokrácia elméletben bukta, talán megérjük, hogy gyakorlatban is érezni fogjuk.

Sir Quno Jedi
Hát igazuk is van némiképpen. Az összes állam meg akarja regulázni már a netet, nekik meg megy is! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem is azt vonom ám kétségbe, hogy Kínában ne lehetne többet keresni megfelelõ szakképzettséggel, mint mondjuk... idehaza.

Nekem inkább emberi jogi problémáim vannak a gyakorlatukkal szemben (az éhezõ tömegek más kérdés, nyilván nem a rizsföldre napszámosnak küldjük Tinmant), és ott bizony a nethez sem ilyen liberálisan állnak ám hozzá.
Sir Quno Jedi
Kínában, ha tudnál kínaiul egy kicsinység és angolul nagyonság, akkor tárt karokkal fogadnának, ugyanis van egy jól megfizetett, egyre növekvõ értelmiségi réteg, akiket a kormány oktat/pénzel, hogy keményen elhúzzanak technológia terén is. Szóval egy jól képzett mérnöknek igencsak jó hely az a China. Az más kérdés, hogy az 500millió létminimum alatt tengõdõ pária közé tartozni ott senem jó... 😞 Dehát nem lehet egyik napról a másikra megváltani a világot még ott sem.

Sir Quno Jedi
Kína vérkapitalistább már a kapitalistáknál is és mint mondottam volt vala, valódi kommunizmus sosenem volt (és lehet már nem is lesz) seholsem. Merthogy ami volt, annak vajmi kevés köze a a valódi elmélethez.

Talán feltûnt, nem a létezõ/létezett kommunizmus szempontjából gondolkodtam, hanem az alapelméletekbõl.

Hozzáértõ politológusok/társadalom kutatók, szociográfusok szerint a demokrácia nem éppen a legoptimálisabb államforma.

Ez már eléggé OFF, pár mondatban azért reagálok, ez tudomány, nem politika. Elõször is akkor lehet valamirõl kijelenteni, hogy nem a legoptimálisabb, ha tudunk optumálisabbat. Feltételezem más szót használni. Az sem világos kik hozzáértõk szerinted, s miért nem hozzáértõk, akik éppen ellentétes véleméynen vannak. Szóval ez így ebben formában ez egy lózung.

Kína helyzetébe nem kívánok belemenni, enyhén szólva is speciális, nem mérhetõ Magyarországéhoz, más sikeres gazdaságot felvonultató, de kisebb, hazánkhoz karakterisztikájában jobban hasonlító ázsiai ország viszotn nem kommunista vezetés alatt áll - a kínai sem igazán az már. Ettõl függetlenül tudom javasolni a Kínába való kitelepülést, ha ezt tényleg képes vagy komolyan gondolni...
guardian hero
A kommunizmus + diktatúra nagyon hatékony és szerintem nagyon élhetõ rendszer lenne, az viszont nem mûködik, hogy amíg elveszek a közösbõl kommunista vagyok, amikor adni kéne a közösbe -> ingyen dolgozni, akkor meg nem. Merthogy a szellemi javakat lehet, hogy könnyû másolni, de attól az még ugyanúgy sok pénzbõl és sok munkával lett megtermelve, mint a Te munkád gyümölcse.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tinman
1. Tudtad, hogy Romániában megoldották? Nincs pénzbeli segély! Odaszülhet az "x" 70 gyereket is, azzal csak magával tol ki. Helyette van természetbeni juttatás /élelem, tüzelõanyag, építõanyag/, de csak akkor ha közmunkában részt vesz. Akinek ragad a keze, azt kiközösítik, nem szolgálják ki a falukban etc. Másképp nem ment, így megy.

2. Az élelem kérdése a kommunizusban nem volt éppen rosszul megoldva. Nem volt szabadárás. Az állam támogatta, az földek állami kézben voltak és akik szellemileg nem voltak többre képesek kötelezõ jelleggel mentek a földre élelmet termelni.
A kommunista Kínát el lehet mondani mindennek, de az a helyzet, hogy a gazdasági növekedésük elképesztõ.

Most nagyon drasztikus leszek... mi van ha kommunista állam esetében a szoftver fejlesztésekbe az állam is kõkeményen benne lenne?
Mivel államérdek lenne a nyereségesség, elég komolyan fel lehetne lépni a warez ellen. Nem lennének talán vérszívó artisjus,proart cégek sem, helyette sok embernek biztosítana megélhetést, rendezett lenne a kérdés és term. lenne egy szervezet, mely ellenörzõ szerepet töltene be és ha kell a törvény teljes szigorával súlyt le.

Hozzáértõ politológusok/társadalom kutatók, szociográfusok szerint a demokrácia nem éppen a legoptimálisabb államforma. Nem állítom, hogy a kommunizmus a nyerõ út, de elgondolkodtató Kína jelenlegi szerepe a világgazdaságban.

1. Egyelõre nincsen homogén társadalom, tehát nem tartozik mindenki valamely népcsoporthoz, bármelyikre is gondolsz. Mindenesetre ez egy telejsen más társadalmi probléma, viccnek jó, bosszankodni lehet miatta, megoldás kellene, de jelen témában irreleváns.

2. Teljesen másról beszéltem, nem a szellemi javak és a materiális tulajdon közé tettem egyenlõségjelet (én sem szeretem a kocsi- vagy pénztárcalopás analógiáját), hanem a mindneki által termelt érték egymással való, normális igény (miben is áll ez, ezt vajon ki dönti el?) szerinti megosztását. Talán újat mondok, de táplálkozni is kell, és mivel nincs pénz az elméletünkben, ki kell szolgálni az említetteket, ha a kommunizmus elméletébõl vezetjük le a warezt.
Tinman
Há-há! :-D
"így mindenki ugyanúgy részesül mások munkájának gyümölcsébõl ingyen."
Ez ma Magyarországon így van. Én reggel felkelek lenyomom a 9 néha 10 órámat, fizetem az adót, fizetek TB-t, minden vackot és xy népcsoport ingyen részesül ebbõl a pénzbõl, munka nélkül mindenféle segélyben, alanyi jogon sok gyerek után járó pénzekben. Értem.

"Tehát ez alapján a játékokat és filmeket elõszeretettel letöltõ hentes nyilván ingyen adja a májat az üzletébe betérõ programozónak vagy színésznek"
Amennyiben a hentes 2 mp alatt tudja lemásolni a májat, nulla költséggel, úgy ingyen adja. ^^

Viszont ezzel rámutattál arra az ellentmondásra is, mely szerint a kommunisztikus elméletek végcéljaként létrejövõ társadalomban nincs is pénz, így mindenki ugyanúgy részesül mások munkájának gyümölcsébõl ingyen.

Tehát ez alapján a játékokat és filmeket elõszeretettel letöltõ hentes nyilván ingyen adja a májat az üzletébe betérõ programozónak vagy színésznek 😊
Sir Quno Jedi
Szvsz. a kommunizmus elmélete szól a nagy közösrõl, ahol utópisztikusan élnénk és minden mindenkié (ergó fizetni sem kell semmiért az azt elõállítóknak, csak beszerválni, hiszen alanyi jogon jár minden stb.).

Az más kérdés, hogy valódi keményonalas kommunizmus még nem igazán jött létre egyetlen államban sem (vajon miért...).

Ha jobban belegondolunk az egész szabad szoftver dolog is erre épül, hiszen bárki fejlesztheti/felhasználhatja és senkinek sem kell fizetni érte, mindenkié, az egész "emberiségé", közkincs, mint a levegõ.

Például célozhat arra a Kádár-rendszerbõl örökölt, napjainkig élõ hazai mentalitásra, mely szerint mindent el kell lopni a munkahelyrõl, ami csak mozdítható, semmiért nem szabad fizetni, amihez lehet büntetlenül hozzá lehet jutni ingyen is.

De ez csak egy hazai olvasata a témának, a kép eredetije teljesen más célzattal jött létre: itt található egyébként.
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy lehet párhuzamot vonni a warez és a kommunizmus között (banner)?

Tinman
Ip cím logol elküld illetékes szerveknek <#vigyor1>
Én se vagyok szent, de azért...

Lammer
Abby fele kopipészt -> DOTA topik... (en szegyenlem magamat helyette izs :C )

-.-

"elvbõl nem vennék meg játékot."

<#wilting>

Tinman
Ezt a CD Galaxisnak mondd, én "gyûjtõ" vagyok :-D

OK, akkor adok éprte 400-at 😊
Tinman
Zóanagyvarázslónak:

---> kemény 690 Ft volt :-))

Sir Quno Jedi
Jaja, teli vagyok Bud DVD-kkel, ez AZ ami pl. megéri a pénzét!

Ami Kincs ami nincset illeti valóban vicceltem, ördögöd van 😉 (Leszámítva, hogy tényleg reménykedem egy vágatlan BD verzióban.)

Nyilván a kedvenc filmjeim összegyûjtésére gondoltam, és nem minden létezõre. Az Alien Quadrology számomra is csábító, de egy fél éve hírlett valami még újabb, még teljesebb változat. Fene tudja, én kivárom belõle is a BD-t, talán addig lesz Alien 5 is Scott és Cameron közös rendezésében 😊 (Mellesleg külföldön 4-5k-ért dobálják az ember után, tehát ha nem létkérdés a magyar nyelv, vagy csak polcra kell, szokás szerint a magyar forgalmazók nem játszanak.)
Tinman
1080p és Kincs ami nincs /alant???/ egy mondatban. Most viccelsz :-)

Igazából nem is gyûjtõszenvedély motivál, hanem az, hogy ami tetszett, az legyen meg eredetiben. Van itt nekem olyan LOTR trilógia szobrokkal, meg ALIEN Quadrology tokkal vonóval, hogy öröm nézni :-) Tehát ami MEGÉRI azért nem sajnálok 18 ezret sem, de egy Superbad - avagy miért ciki a szex? lószarért elkérni 8000 Ft-ot?!!! Na menjenek ám a büdös oda!
Az említett filmet pl. lewarezoltam szétuntam mire végignéztem és del. Talán összesen 3 órát töltött a HDD-men. Aki ilyenért BR lemezen pénzt ad, azt a sínekre kötözném.

Ilyen feltételek mellett te félnél attól, hogy a cégnek annyi?

Számba venném a lehetõséget, az biztos. Azt meg pláne, hogy a lusta hátsómat esetleg idõ elõtt kitessékelik 😊

DVD: Elnézegetve tekintélyes gyûjteményem, nem igazán lelek olyat, ahol az eredeti hangsáv ne lenne rajta a szinkron mellett.

Annak idején egy konkrét kiadványnál hiányoltam, már nem emlékszem melyik az. Az viszont elég gyakran megesik, hogy angol és magyar szinkron van, felirat viszont nincsen, vagy csak magyar. Persze ehhez extra lemezméret sem kell, de titokban abban bízom, hogy a nagyobb kapacitás által nyújtott lehetõsége természetesebbé teszi az ilyen jellegû "extrákat" is.

Egyelõre idõm nem lenne ezeket nézni, így pedig a gyûjtögetés elnapolása a racionális. (A lóvé pedig megy játékokra, illetve az "emberibb" hobbijaimra.)

Mondjuk egy Black Adder összes nagyon is érdekelne (pár rész kimaradt, fõleg a negyedik évadból, illetve a Back and Forth), de azt ki sem adták eddig idehaza. A Kincs ami nincs esetében pedig abban bízom, hogy hátha egy esetleges Blu-ray verzió végre vágatlan lesz, egyébként tipikusan az a cím, amely 1080p-ért kiált 😊 (Persze létezik olyan "custom" verzió, mely háromszor jobb képminõséget tud, és vágatlan is, de bantuföldön normális verziót nem adhatnak az embernek a pénzéért, hogy nézne az ki?)
Tinman
"de én nem mertem volna céges címet regelni"
Ez egy olyan cég volt, ahol /számol, oszt szoroz/ kb. 100 ember melózott, a parkolókban sorra álltak az Audik, az ott dolgozok is jól kerestek, high-tech irodaház, etc.

Ilyen feltételek mellett te félnél attól, hogy a cégnek annyi?

Aztán egyik pillanatról a másikra closed, mert a meeeenegmeeent komoly nyúlásokba kezdett, meg adócsalásokba. Úgy eltûntek szerintem az ottani emberek közül ma senki nem tudná megmondani mi van a 2 taggal.

DVD: Elnézegetve tekintélyes gyûjteményem, nem igazán lelek olyat, ahol az eredeti hangsáv ne lenne rajta a szinkron mellett.

DVD-s életem legbestebb 4 vétele:
-Schindler Listája -kölcsönzési joggal!-, igényes tokkal, 2 DVD...990 Ft
-Kapj el ha tudsz (Tom Hanks, Leo D.C.), 2 DVD...990 Ft
-Hulk 2 DVD...990 Ft
-Texas Chainsaw Massacre 2 DVD...990 Ft.

Ezek anno úgy voltak akciózva, hogy kb. 1 hétig, úgy el kapkodták mint a huzat. Lehetnének még ilyenek :-)

Nem is várom, hogy egyhamar olcsó lesz, de DVD-ért nem adok ennyit 2008-ban, ezt kívántam jelezni. Mire nekem full HD tévém/projektorom lesz (+lejátszó, de az részletkérdés 😊, már nem lesz drága nextgen formátum.
Sir Quno Jedi
Az ár nem lesz ócsóbb a sorozatoknál. Nem abbú a pár tetves dévédébõl jön az össze, hanem a sáp. (Amúgy botrányos ez is, kolleganõmnk megvan a drháúz sorozat gyáriban sokér/magyarba és OLYAN TETÛ A MINÕSÉGE, hogy kintrõl ezerx jobbat szedsz le bármék HD adóról ripelve, BOTRÁNY, letettem a hajamat)

Jogos a sirámod, ezt nem is vonom kétségbe, de én nem mertem volna céges címet regelni, pont azért, mert egy rizikófaktorral kevesebb a mailcím megszûnésére.

A Blu-ray/DVD témához én annyit fûznék hozzá, hogy én meg DVD-t nem tervezek már venni (úgyse nézek ilyesmit), inkább bízom abban, hogy a nextgen formátumhoz a technikai színvonaalon kívül alaposabb extrák és több hangsáv is jár (nem spórolják le az eredetit például), és akkor az majd jó lesz nekem. Na meg talán egy sorozat évadja talán rámegy majd 2-3 lemezre (a magasabb bitráta ellenére), és nem 6-7-en fog terpeszkedni 9-10 ezer Ft-okért.
Sir Quno Jedi
Énsenem warézom le, mert ilyet én nem mondtam! 😄 Amúgy is itt rohad gyáriban lassan minden ami érdemes...

aabyssx
Én senem se vettem meg se, senem a blúréjt se, senem a PS3-at senem se. Teknolodzsi (félre)fejlõdést még támogatnék talán, de mivel nincs, nem támogatok. Rá meg nem kényszerülök, úgyhogy le se w4rézom. 😊

www.youtube.com/aabyssx

Tinman
Megszûnt az akkori cég /vele a mail is/ ahol másodállásban melóztam, oda volt regelve ez a szar.
Ebben az a szánalmas, hogy elküldtem a számla másolatát csatolva, plusz a kódomat. Rá se basztak.

Sir Quno Jedi
SÕT! PS3-mat sem vettem még (bár játékot hozzá igen), így méginkább nem támogassam a teknolódzsi fejlõdését?! Erre gondolsze?! 😄

Sir Quno Jedi
Nabzmeg, ha 1x nem adják ki BR-ben a nekem fontos filmeket, akkor kénytelen az ember valami HD csennellrõ rippelt izéet nézni (merthogy az is NAGYSÁGRENDDEL jobb mint a fosgyári DVD).

aabyssx
Eskújé nem támogassa a teknólódzsi fejlõdést, mert lew4rézza az új kiadásokat, pedig a zúj teknáledzsi bevezetése sokba kerût ám! 😉

www.youtube.com/aabyssx

Esetleg felhívni a supportot? Persze ahhoz már élõszóban kellene karattyolni idegen nyelven, de a lényeg talán minimális angol tudással is elõadható.

De ez szánalmas. Mondjuk azt sem tudom, hogy címet regeltél, azért ilyen dolgokra oda kell figyelnie az embernek.
Sir Quno Jedi
jaaa...akkor kuka... 😄

Tinman
Használnám ha menne a STEAM... nem megy, igy a CS: Source sem.

Eh, nem a szabad felhasználást/magáncélú másolást törlik el, csak szûkítik a feltételeket. A tervezet szerint csak a jogtiszta forrásból származó anyagról lehet majd magáncélra másolatot készíteni, azaz kiesik a torrent, fizetõs ftp, pecsás díler, stb.

upacukafundalukafundakávékamaduka

Sir Quno Jedi
Naja, de akkor meg matricát nem tehetnek az adathordozókra, vagy ez, vagy az. (persze tudjuk mi fog kisülni ebbõl)

> Másrészt idehaza a filmletöltés legális...

Csak érdekességképpen jegyzem meg, hogy folyamatban van a szerzõi jogi törvény módosítása, amely, ha jelenlegi formájában átmegy, módosítja az általad is említett felállást.

upacukafundalukafundakávékamaduka