6215
A warez rossz
-
#3973 -
#3972 grat hozzá, milyen az az FF? -
#3971 Akkó' emmá' a 3. kvarcjáték, mer' 2DS+1PSP. Jó ez csak te nem szereted :-P
Amúgy amit elvertem az egész PSP ügyre, az halál pontosan egy XBOX 360 60GB-os verzió ára!
HOPPÁ! Mit meg nem tesz az ember az FF miatt -amit szintén utálsz :-D -
#3970 vette' kvarcjatekot?
#3969: LOL!44 -
#3969 Abszolút on:
Sztori1:
Gyerekek ma lehidaltam, nem akarom még mindig elhinni!
Főnök kislánya beesik a céghez, hogy holnapra kell neki egy zeneszám angol órára.
Term. én vagyok az aki 5 percen belül bármit előállít /milka csokiból urán nem téma/ így nekiestem.
Aztán lassan leesik a tantusz.
A magyar oktatás egy alkalmazottja arra buzdítja a diákokat, hogy WAREZOLJANAK!
Ok, tudom, hogy 1 ember számára letölteni 1 zeneszámot saját használatra nem bűn, de NEM erről van szó!
A számot le kell töltenie az ügyes diáknak jó pontért, majd másnap a suliban az egész osztály előtt többször lejátsszák, hogy aztán hallás alapján lefordítsák a szöveget.
Érdekes, nagyon érdekes
Sztori2:
Közeg: STALKER jó mi?
Én: Igen, a Rad. pack megvan nagyon csípem.
Közeg: Nem az... hanem a Clear Sky!
Én: Az még csak warezban létezik, term. nem szedtem le, mert számomra STALKER-ből a CE verzió a fontos.
Közeg: Megveszed? Hülye vagy?
Nc. -
#3968 Nekünk könnyű volt... a véristik meg telespammelték a fórumot azzal, hogy itt és itt elakadtam, hogyan tovább.
Az ilyen szarjancsik miatt lett olyan a Spore is amilyen.
Végre megvan!!!!!
-
#3967 Kontrollerrel feelingebb:) -
Zóanagyvarázsló #3966 Na ja, a legutolsó tipikus agyatlan* lövölde, ami még nekem is nagyon bejött. Engem még a főhős nyivákolása sem zavart (talán még emberibb si votl a megszokottnál), nem kell minden FPS-be vérmacsó főhőst erőltetni, kell néha változatosság is.
*Persze voltak agyasnak szánt feladványok is, de azokat egyrészt kissé túlságosan is megkönnyítették, másrészt maga a harc elég "piff-puff arkád" jellegű benne. -
#3965 Prey rulzik... imádam píszín. -
#3964 Crackdown az elején kicsit nehezen indul be, de ahogy elkezded érezni az ERŐt, úgy lesz egyre jobb :) -
#3963 Nice, bár ez a Syberia elég visszafogottan van előadva:)
Végre sikerált egy Preyt beszerezni emberi áron ( 3 ezer:) ) ez a játék még mindig lenyűgöz, annyi jó ötlet van benne, nem nagy dolgok, de rettentően feldobják, a Crackdown meg jópofa igaz még sokat nem játszottam vele, bár elég agyatlan hent, de legalább szép meg stílusos.
-
#3962 Indul a hét:
-
#3961 Nem a turkáló részen volt, hanem ilyen forgatható polcszerűségen. -
#3960 Előb voltam a Tescóba de nemláttam, de egyre szörnyűbb a helyzet a turkálóba... régebben tök normális volt, most meg minden szarral televan, 50%a kibontva fólia nélkül stb... -
#3959 Tesco... az 1. részt 18 percig kerestem és a Ludas Matyi mögött találtam egy utolsó darabot.
Párom már olyan csúnyán nézett, hogy azt ti elképzelni nem tudjátok -
#3958 Media Markt pl -
#3957 na nagyon gyorsan izibe mondjad csak el a 990.- pénzes vissza a jövőbe lelőhelyed:) -
#3956 Ez a hét is jól telt:
-
#3955 Lehetseges :DDD -
#3954 De nagyreszt az -
#3953 csak azért mert svéd és norvég garázs death metal zenekarok osztják meg zenéiket -
#3952 monnyuk torrent nem feltetlen "warez" ... ez csak egy nalunk hozzaparosult fogalomzavar... :| -
#3951 torrentnel viszont erdekes hogy svedek es norvegok is benne vannak a top 10ben :o -
Balynt #3950 Torrentnél is ugyanez az eredmény.Szánalmas. -
#3949 Nyomi rinyagépek! -
#3948 Én öcsémnek 17k-ért vettem kezdő elektronyos gitárt, és innen tanulgat:
http://www.gitartanfolyam.hu/
http://www.ultimate-guitar.com/lessons/
1ébként a lényeg a rendszeres napi gyakorlás.
-
#3947 Praktiker? OMG
Skippelem, marad a GH WT szett...
-
#3946 -
#3945 lattam 30k-ért elektromos gitart a PRAKTIKERBEN (LOL) -
#3944 TR, Lotr -
#3943 PsP kollekcióm:
Ugyanez nagyban: -
#3942 140k for real set?
Marad a Guitar Hero World Tour fake kit 30k-ért -
#3941 rockband az partyjáték
soloban ilyet kene venni:
elektromos dobfelszereles
full set
-
lowdog #3940 Hallucinations? -
#3939 Jogos:
The Enrichment Center reminds you, that the Weighted Companion Cube will never threaten to stab you and, in fact, cannot speak.
-
lowdog #3938 biztos nem olvastad el az apróbetűs részt :)) -
#3937 Komolyan írtam... nem tudhatom, hogy mozgássérült vagy-e vagy sem.
Ha Wii Fit-ed van, akkor nem gondolom azt rögtön, hogy bármi szellemi bajod lenne, inkább testi fogyatékosságra gyanakszom... abs. megértem és én sem mennék nagyon a szabadba ha nem lenne kezem és lábam, és tuti vennék egy Wii Fit-et, hogy legalább az orommal tudjak a vágódeszkán feküdni.
-
lowdog #3936 korrekt, mindenki szórakozzon ahogy szeretne, kinek mi az "álma" -
lowdog #3935 hát igen, én adtam a szádba ezt is
, a wiifit-es lehet mozgássérült vagy szánalmas :)
de látom hogy nem erősséged a párbeszéd, úgyhogy megszabadítalak kinjaidtól, rendben? :)
-
#3934 Azért játszik az ember egy játékkal mert szórakozásra vágyik, és ezek a gémek a profi szintet adják át, legyen az gitár hiró, rokk bend vagy fifa, nfl, ótóverseny stb... ezeket való életbe is tudod művelni, valszeg az ember 1-1 alkalommal ki is próbálja élete során, de az messze nem az a profi szint, mint pl hogy te vagy éroszmissz és betolod a 5.1be és ott ugrálsz a virtuális színpadon egy gitár utánzattal, a feeling a lényeg. Az autóversenyeknél is igyvan, mehetsz 3 kört a városba, kimehetsz gokártozni, még versenypályák sem elérhetetlen 1-1 alkalommal, de F1es autóba valszeg sose fogsz ülni, vagy akármi más csodába, és erre a szimulátorok tökéletesek hogy az élvezet egy részét visszaadják ( persze ehhez minimum egy G25 vagy DFP vagy valami jobb kormány kell ).