SAW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
Huzom lefelé...
Saw.2004.NTSC.DVDSCR.HSUB-SuPra

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Serpa
nem hiszem, hogy direkt csinálnák.
nem tudnak mindenre figyelni.

bár gondolom meg szokták nézni egyben a filmet, amikor kész, akkor feltünhetne.
kellene minden filmnél egy nagyobb, zárt vetítést rendezni.

jelentkezõ biztos lenne ...

CSOCSO
sok hiba van a filmekben. pls most neztem a sebezhetetlenek c. filmet.. es abbak a gyerekkori samuel nek a jobb keze volt eltorve...mire kimegy ajatszoterre mar a bal keze van eltorve..LOL.. ilyeneket direkt csinalnak??? ennyire BENAK nem lehetnek!
Serpa
túlságosan beleélték magukat az alkotók.
nem figyeltek ilyen kis apróságokra.
:)

CSOCSO
naja az erdekes hogy mig a foldon fexik addig csak pisztoly meg diktafon van akezeben..es mikor felall akkor mar ott van a kezeben a kis sokkolo tavbalhe.. vagy mi a csecs helyzet van mar
Loál János
Ez most ilyen behatárolhatatlan komplexus által okozott keressünk-nemlétezõ-hibákat-egy-olyan-hálivúdi-filmben-ami-a-fostengeren-felülemelkedve-baromi-jó-volt szindrómában szenvedõ emberek topikja? <#vigyor>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Serpa
én csak kettõt fedeztem fel.

de ahogy láttom, már mind2re vannak alternatívák.
:)

Iori
megvan az 1.hiba a filmben :)

I love this game!

Alien
SPOILER

Nem ezt mondom én is, hogy a földön fekvõ faszi volt? :)
De lülönben a kezében a diktafon és a pisztoly van, szal mégse látszik, megnéztem. De basszus akkor itt mégse stimmel, hogy õ nyomta meg, pedig tuti õ volt és nem az ápoló. Bár a fene tudja, na mindegy, a végén száz 100%, hogy a földön fekvõ faszi nyomja meg, hisz azt látjuk, de hogy elõzõleg ki, azt nem tudjuk :) Na mindegy :))))

CSOCSO
mondom ... ott volt a kezeben!! legalabbis igy remlik de ha nagyon nem akarjatok elhinni megtom lesni a nagyszobaban.. de most lusta vagyok hozza:)
szerintem neked van igazad <#worship>
az ápolót már agyon****ta az a Adam vagy ki és utána kelt fel középrõl a csórikám, szvsz tuti anná a manyusnál volt

sztem meg az ápoló nyomta meg, mert sztem a kopasz beszedett vmi gyógyszert amitõl halottnak tûnt (ideiglenesen) ezért nem lélegzett (gondolom, feltûnõ lett volna ha "fejbelövéssel" ott elkezd szuszogni:)
Szal a téli álmából csak a film végén ébredt fel.

De lehet h Csocsónak van igaza, annyira nem figyeltem - õszíntén, nem is érdekel h kinyomta meg, a lényeg h megnyomta vki :)

CSOCSO
SAW SPOILER
mar nem azert de ugy remlik hogy rohadtul ot volt a kezeben a kapcsolo!!! ugy allt fel hogy felig be volt hajtva a keze es ak is szurke kapcsolo a kezeben volt!!
Panzermeyer
Nekem meg van a ksi verzió, csak attól akartam jobb minõségût. Nincs benne egyetlen egy felirat se, csak a minõsége... Túl sötét, és néhol homályos. Olyan, mintha Telecine lenne, csak a kis pötty nem jelenik meg a sarokban. Na... letöltöm az WivX-et... meglátjuk melyik lesz a jobb. Max leszedem a dvd-t aztán csinálok belõle magamnak egy két cd-s verziót :)

mov ah,4ch int 21h end

Alien
Bár nem láttam, hogy a ksi milyen, de az dvdscreener, szal lehet, hogy vannak benne feliratok. A WivX-et szedd le, az már dvdrip.

Alien
!!!Spoiler!!!

Szerintem nem õ nyomta meg, hanem a földön fekvõ faszi. Nem olyan feltûnõ az. Van a kezedben egy kis kapcsoló azt kész. A kezét úgyis tenyérrel lefelé tartotta, ott meg simán elférhetett.

Panzermeyer
Melyik a jobb minõségû verzió ebbõl? A ksi vagy a WivX féle?

mov ah,4ch int 21h end

CSOCSO
igy van..
szerintem írd oda, hogy spoiler...
fifi
Utána rendezik a Shhh-t? Vagy elõtte? Vagy eldobták a projectet?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fifi
Azt a vékony ápoló csávó is megnyomhatta kintrõl...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Serpa
azt viszont nem értem, hogy a földön fekvõ ember nem lélegzet ?
és nem vették észre, amikor megnyomta az "áram-generátort".

Alien
igen

Serpa
WivX verzióban másnak is van hiba 1.00.36 -nál ?

Serpa
az van feliratban.

egyébként én nem számítottam olyan fordulatra, mint ami a végén volt.
<#eljen>

várom a folytatást ...

Csacsi
SPOILER ON!!!!!!!

Mondjuk akkor már lehetett vágni, hogy nem az a kis "nem jut eeszembe a neve" aki foglyul ejtette a doki családját, mikor azt mondta, hogy Meg kell tennem, amit meg kell tennem. nem biztos, hogy így volt feliratozva, de angolul ezt mondta.

SPOILER OFF!!!!!!

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Iori
ja, ne ugy mint a blair witchet

I love this game!

Alien
Remélem nem szúrják el a folytatást.

Iori
sztem Jigsaw visszatér és keress megint 2 áldozatot <#eplus2>

I love this game!

lesz, természetesen. IMDB link - null pénzbõl 50milla bevétel - nem lehet nem csinálni folytatást. (ahogy megvolt az elsõ napi bevétel, rögtön bejelentették, hogy 2005. októberében jön a 2. rész)
lol, és pl. dr. Gordon túlélhette? <#conf>

Lehetne folytatás...mikor lesz? <#hehe>

I.C.ram
Egyébként azt a csávót lehetett látni az elejn is a filmnek, mikor a kórtermben tanítja az orvos faszi az újoncokat. Ott fekszik a háttérben a manusz.
I.C.ram
Jaja.
Tehát, ha jól értelmeztem, a fejbelõtt kopasz csávó volt a hunyó mindvégig...

fifi
a "fejbelõtt" jóember álruhában...

tudod hogy a lakásán pontos terve volt a szobának gipszemberekkel. Gondolom megtervezte, aztán rabolt hozzá potenciális foglyot...

Lehet h beteg vagyok, de van benne vmi...hisz elég sokan nem értékelik az életet, csak mikor már késõ.

Skacok, istenkirály a film, nekem is a vége nagyon ott volt, mint szinte mindenkinek a topikban...zene, a fordulat...
És az a legjobb a filmben, h szinte minden elöttünk van, tehát a filmben az összes (!) jelenetnek jelentõsége van, az elsõ képkockától az utolsóig! Akik látták azok tudják mirõl beszélek...najó, kifejtem bõvebben, akik nem látták ne figyeljenek!
Tehát az elején sztem a fene se gondolná h a lakat kulcsa esik le a lefolyón, de a végén kiderül h mi is volt aza kék valami...és az egész filmben vannak ilyenek, amiket láttunk, de mégse fogtuk fel h miaz. Ez a film hihetetlenül jó, szinkronosan többszõr is megnézem.

Egyet nem értek!!!
Van 2 jelenet, amitõl most is borzongok! De, nem értem a lényegét! tehát, mikor elrabolták a 2 csávót, az a 2 "vmi" az mi volt?
Tehát ami kimászott a parkolóban a kocsiból, és ami a fényképészre támadt a szekrényben.
Azok mik, és mi a jelentõségük??? Ezt mondja el vki...

most néztem meg a filmet, sztem rohadt jó, de aki ezt kitalálta, annak eléggé beteg a fantáziája
Alien
Nagyon tetszett , nézze meg aki még nem látta.

Csacsi
Mi bajod van a címével? Szerintem, ha megnézed a filmet, akkor rájössz, hogy van értelme a címnek. Kár,hogy csak angolul két értelmû. Mert magyarul , csak fûrész. De angolul ugye mást is jelent a saw, nemcsak fûrészt. Szóval szerintem is király film.

Ja és este egyedül érdemes megnézni.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

én ajánlom
történet szerintem telitalálat lett,
utóbbi években szerintem ez a legjobb film ilyen mûfajban - legalábbis nálam

lányok.
most ez tényleg ennyire zsír film vagy poénból dícséritek?
láttam a trailert de majdnem rámjött a röhögés.. az a bábu-cumó + a feliratok "how fucked up" a címérõl már nem is beszélve..

Ezzel szemben itt agyon van istenítve. Szóval nézzem meg?

Iori
nem rég néztem meg, nagyon ott van ez a film!!! <#eljen> ,egyik legjobb film a Collateral mellett az utobbi idõben

I love this game!

Serpa
"hangya" által fordítottat szedtem le.
ez a javított ?

nem volt, mert az eredeti verzió rengeteg félrefordítást tartalmazott - fent van a javított már.
grebber
Jó ez a film :)

Next PC upgrade: 2022

Serpa
stornó.

találtam máshol.

Serpa
tud vki feliratot a WivX verzióhoz ?
kopaszon nincs.

Kritika és nyereményjáték (már csak holnap délutánig) a www.fangoria.hu-n!!!