SAW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saw.2004.NTSC.DVDSCR.HSUB-SuPra
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
nem tudnak mindenre figyelni.
bár gondolom meg szokták nézni egyben a filmet, amikor kész, akkor feltünhetne.
kellene minden filmnél egy nagyobb, zárt vetítést rendezni.
jelentkezõ biztos lenne ...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nem ezt mondom én is, hogy a földön fekvõ faszi volt? :)
De lülönben a kezében a diktafon és a pisztoly van, szal mégse látszik, megnéztem. De basszus akkor itt mégse stimmel, hogy õ nyomta meg, pedig tuti õ volt és nem az ápoló. Bár a fene tudja, na mindegy, a végén száz 100%, hogy a földön fekvõ faszi nyomja meg, hisz azt látjuk, de hogy elõzõleg ki, azt nem tudjuk :) Na mindegy :))))
az ápolót már agyon****ta az a Adam vagy ki és utána kelt fel középrõl a csórikám, szvsz tuti anná a manyusnál volt
Szal a téli álmából csak a film végén ébredt fel.
De lehet h Csocsónak van igaza, annyira nem figyeltem - õszíntén, nem is érdekel h kinyomta meg, a lényeg h megnyomta vki :)
mar nem azert de ugy remlik hogy rohadtul ot volt a kezeben a kapcsolo!!! ugy allt fel hogy felig be volt hajtva a keze es ak is szurke kapcsolo a kezeben volt!!
mov ah,4ch int 21h end
Szerintem nem õ nyomta meg, hanem a földön fekvõ faszi. Nem olyan feltûnõ az. Van a kezedben egy kis kapcsoló azt kész. A kezét úgyis tenyérrel lefelé tartotta, ott meg simán elférhetett.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
és nem vették észre, amikor megnyomta az "áram-generátort".
egyébként én nem számítottam olyan fordulatra, mint ami a végén volt.
<#eljen>#eljen>
várom a folytatást ...
Mondjuk akkor már lehetett vágni, hogy nem az a kis "nem jut eeszembe a neve" aki foglyul ejtette a doki családját, mikor azt mondta, hogy Meg kell tennem, amit meg kell tennem. nem biztos, hogy így volt feliratozva, de angolul ezt mondta.
SPOILER OFF!!!!!!
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
tudod hogy a lakásán pontos terve volt a szobának gipszemberekkel. Gondolom megtervezte, aztán rabolt hozzá potenciális foglyot...
És az a legjobb a filmben, h szinte minden elöttünk van, tehát a filmben az összes (!) jelenetnek jelentõsége van, az elsõ képkockától az utolsóig! Akik látták azok tudják mirõl beszélek...najó, kifejtem bõvebben, akik nem látták ne figyeljenek!
Tehát az elején sztem a fene se gondolná h a lakat kulcsa esik le a lefolyón, de a végén kiderül h mi is volt aza kék valami...és az egész filmben vannak ilyenek, amiket láttunk, de mégse fogtuk fel h miaz. Ez a film hihetetlenül jó, szinkronosan többszõr is megnézem.
Egyet nem értek!!!
Van 2 jelenet, amitõl most is borzongok! De, nem értem a lényegét! tehát, mikor elrabolták a 2 csávót, az a 2 "vmi" az mi volt?
Tehát ami kimászott a parkolóban a kocsiból, és ami a fényképészre támadt a szekrényben.
Azok mik, és mi a jelentõségük??? Ezt mondja el vki...
Ja és este egyedül érdemes megnézni.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
történet szerintem telitalálat lett,
utóbbi években szerintem ez a legjobb film ilyen mûfajban - legalábbis nálam
most ez tényleg ennyire zsír film vagy poénból dícséritek?
láttam a trailert de majdnem rámjött a röhögés.. az a bábu-cumó + a feliratok "how fucked up" a címérõl már nem is beszélve..
Ezzel szemben itt agyon van istenítve. Szóval nézzem meg?
I love this game!