168
-
#88 Pfff, ez igen! :D -
winnie #87 hehe, az index megint kitett magáért.
Saw
Az olvasók értékelése 9.30/10.00 (205 szavazat)
szemelvények az indexes kritikából:
[i]A film tipikusan hajnali műsorsávba gyártott, Hetedik-wannabe telehorror béna színészekkel, még bénább moralizálással és a legbénább csavarral, amit filmtörténetben valaha produkáltak.
(...) könnyűszerrel a Fűrész az elmúlt évek legrosszabb filmje. Vérciki
(...) időről időre összefoglaló klipekkel tarkított flesbekk-orgia a kilencvenes években még megbocsátható volt, a Memento óta ez a dramaturgiai fogás az érdektelenség alvadt hányástócsájába fullad.
(...) Feszültség, mint olyan, legfeljebb az elvesztegetett pénz, idő és a túlkólázásból eredő visszatartott vizelet miatt keletkezhet a nézőben.
(...) A film impozáns budget-ratioval büszkélkedhet: alig több mint egymillió dollárból csináltak vagy százhuszat. Akik erre gerjednek, minden további nélkül üljenek be rá, úgysem tudnának csalódni. Egyéb esetben kerüljék messzire ezt a lapos, mesterkélt, kiszámítható, jellegtelen, néhány használható ötletet a semmibe eldurrogtató förtelmet. -
#86 spoiler
mielőtt bemegy az ápoló lehet hallani, hogy nyitogtatja a zárat(na nem kulccsal persze), valamilyen módon tuti be volt csukva
szvsz -
#85 SPOILER : Én 2 dolgot nem értek igazán.
1 : A végén azt mondja Adamnek, hoggy Ő már értékeli az életet, tehát neki életben kéne maradni, mégis otthagyja.
2 : Amikor felkel a végén, akkor konkrétan nem látni mi van a kezében, de vmilyen vezeték oda van ragasztva a kezére, több mint valószinű, hogy pont ahhoz az elektromos rázókához kellett az, de pontosan nem tudom, hogy az miért van. -
#84 JA Az előző SPOILER! -
#83 1 : Nem volt bezártva az ajtó, csak el kellett volna nekik húzni. Sehol nem látszik az, hogy az ápoló kulcsal nyitja ki. És mikor adam ellenőrzi az ajtót, akkor csak kifele próbálja nyomni. Szal szerintem nem volt zárva az ajtó.
2 : Tudja a fene, de biztos meg lehet oldani vhogy. -
#82 egyébként jó film -
#81 spoiler(?)
1.ha az ápoló nem teljesíti feladatát(öngyilkos lesz, lebukik, lelövik), akkor a kopaszkám, hogy a frászba szabadul ki abból a szobából
csakmert az ápoló nyitja ki kívülről, amikor megérkezik
hmmm..?
2.milyen mobil az amiről nem lehet segélyhívást índítani? -
#80 hát van egy-két lezáratlan kérdés... -
#79 Akkor is berakhatta a kezébe a távírányítót mikor a doki lekapcsolta a villanyt, hogy megbeszéljék hogyan kénne átvágni az általuk hitt gyilkost.
Amúgy érdekes a vége most vajon a gyilkos megölte-e a dokit mert akkor Adamnek is annyi ugye. -
#78 erre nem lehet biztos választ adni. -
#77 sziasztok, nagyon jó a film!!! honnan lehet leszedni? tudtok jó warezoldalt? -
#76 [lennel-e olyan hulye hogy egy ilyen helyzetben a hullara pazarold az egy golyodat????]
-
#75 csak az mar nem volt a kezeben mert elvettek tole... -
#74 többfunkciós diktafon...:) -
#73 az a baj hogy az egyik kezeben pisztoly volt masikban meg diktafon.. mikor felkelt meg ott volt a kezeben a taviranyito... eeeeerdekes... -
#72 [egyetért] -
#71 tuti a foldon fekvo nyomta meg, es sztem nem gyogyszert szedett be, hanem beteg -
#70 moziba nezzetek meg.. -
#69 Johetne mar egy dvd verzio belole. -
#68 Huzom lefelé...
Saw.2004.NTSC.DVDSCR.HSUB-SuPra -
#67 nem hiszem, hogy direkt csinálnák.
nem tudnak mindenre figyelni.
bár gondolom meg szokták nézni egyben a filmet, amikor kész, akkor feltünhetne.
kellene minden filmnél egy nagyobb, zárt vetítést rendezni.
jelentkező biztos lenne ... -
#66 sok hiba van a filmekben. pls most neztem a sebezhetetlenek c. filmet.. es abbak a gyerekkori samuel nek a jobb keze volt eltorve...mire kimegy ajatszoterre mar a bal keze van eltorve..LOL.. ilyeneket direkt csinalnak??? ennyire BENAK nem lehetnek!
-
#65 túlságosan beleélték magukat az alkotók.
nem figyeltek ilyen kis apróságokra.
:) -
#64 naja az erdekes hogy mig a foldon fexik addig csak pisztoly meg diktafon van akezeben..es mikor felall akkor mar ott van a kezeben a kis sokkolo tavbalhe.. vagy mi a csecs helyzet van mar -
#63 Ez most ilyen behatárolhatatlan komplexus által okozott keressünk-nemlétező-hibákat-egy-olyan-hálivúdi-filmben-ami-a-fostengeren-felülemelkedve-baromi-jó-volt szindrómában szenvedő emberek topikja? -
#62 én csak kettőt fedeztem fel.
de ahogy láttom, már mind2re vannak alternatívák.
:)
-
#61 megvan az 1.hiba a filmben :) -
#60 SPOILER
Nem ezt mondom én is, hogy a földön fekvő faszi volt? :)
De lülönben a kezében a diktafon és a pisztoly van, szal mégse látszik, megnéztem. De basszus akkor itt mégse stimmel, hogy ő nyomta meg, pedig tuti ő volt és nem az ápoló. Bár a fene tudja, na mindegy, a végén száz 100%, hogy a földön fekvő faszi nyomja meg, hisz azt látjuk, de hogy előzőleg ki, azt nem tudjuk :) Na mindegy :)))) -
#59 mondom ... ott volt a kezeben!! legalabbis igy remlik de ha nagyon nem akarjatok elhinni megtom lesni a nagyszobaban.. de most lusta vagyok hozza:) -
ToMMo #58 szerintem neked van igazad
az ápolót már agyon****ta az a Adam vagy ki és utána kelt fel középről a csórikám, szvsz tuti anná a manyusnál volt -
NiGhTM4R3 #57 sztem meg az ápoló nyomta meg, mert sztem a kopasz beszedett vmi gyógyszert amitől halottnak tűnt (ideiglenesen) ezért nem lélegzett (gondolom, feltűnő lett volna ha "fejbelövéssel" ott elkezd szuszogni:)
Szal a téli álmából csak a film végén ébredt fel.
De lehet h Csocsónak van igaza, annyira nem figyeltem - őszíntén, nem is érdekel h kinyomta meg, a lényeg h megnyomta vki :) -
#56 SAW SPOILER
mar nem azert de ugy remlik hogy rohadtul ot volt a kezeben a kapcsolo!!! ugy allt fel hogy felig be volt hajtva a keze es ak is szurke kapcsolo a kezeben volt!!
[igy remlik] -
#55 Nekem meg van a ksi verzió, csak attól akartam jobb minőségűt. Nincs benne egyetlen egy felirat se, csak a minősége... Túl sötét, és néhol homályos. Olyan, mintha Telecine lenne, csak a kis pötty nem jelenik meg a sarokban. Na... letöltöm az WivX-et... meglátjuk melyik lesz a jobb. Max leszedem a dvd-t aztán csinálok belőle magamnak egy két cd-s verziót :) -
#54 Bár nem láttam, hogy a ksi milyen, de az dvdscreener, szal lehet, hogy vannak benne feliratok. A WivX-et szedd le, az már dvdrip. -
#53 !!!Spoiler!!!
Szerintem nem ő nyomta meg, hanem a földön fekvő faszi. Nem olyan feltűnő az. Van a kezedben egy kis kapcsoló azt kész. A kezét úgyis tenyérrel lefelé tartotta, ott meg simán elférhetett. -
#52 Melyik a jobb minőségű verzió ebből? A ksi vagy a WivX féle? -
#51 igy van.. -
winnie #50 szerintem írd oda, hogy spoiler... -
#49 Utána rendezik a Shhh-t? Vagy előtte? Vagy eldobták a projectet?