168
-
#48 Azt a vékony ápoló csávó is megnyomhatta kintről... -
#47 azt viszont nem értem, hogy a földön fekvő ember nem lélegzet ?
és nem vették észre, amikor megnyomta az "áram-generátort". -
#46 igen -
#45 WivX verzióban másnak is van hiba 1.00.36 -nál ? -
#44 az van feliratban.
egyébként én nem számítottam olyan fordulatra, mint ami a végén volt.
várom a folytatást ... -
#43 SPOILER ON!!!!!!!
Mondjuk akkor már lehetett vágni, hogy nem az a kis "nem jut eeszembe a neve" aki foglyul ejtette a doki családját, mikor azt mondta, hogy Meg kell tennem, amit meg kell tennem. nem biztos, hogy így volt feliratozva, de angolul ezt mondta.
SPOILER OFF!!!!!! -
#42 ja, ne ugy mint a blair witchet -
#41 Remélem nem szúrják el a folytatást. -
#40 sztem Jigsaw visszatér és keress megint 2 áldozatot -
winnie #39 lesz, természetesen. IMDB link - null pénzből 50milla bevétel - nem lehet nem csinálni folytatást. (ahogy megvolt az első napi bevétel, rögtön bejelentették, hogy 2005. októberében jön a 2. rész) -
ToMMo #38 lol, és pl. dr. Gordon túlélhette? -
NiGhTM4R3 #37 Lehetne folytatás...mikor lesz? -
#36 Egyébként azt a csávót lehetett látni az elejn is a filmnek, mikor a kórtermben tanítja az orvos faszi az újoncokat. Ott fekszik a háttérben a manusz. -
#35 Jaja. -
NiGhTM4R3 #34 Tehát, ha jól értelmeztem, a fejbelőtt kopasz csávó volt a hunyó mindvégig... -
#33 a "fejbelőtt" jóember álruhában...
[csak gondolja-mert így logikus]
tudod hogy a lakásán pontos terve volt a szobának gipszemberekkel. Gondolom megtervezte, aztán rabolt hozzá potenciális foglyot... -
NiGhTM4R3 #32 Lehet h beteg vagyok, de van benne vmi...hisz elég sokan nem értékelik az életet, csak mikor már késő. -
NiGhTM4R3 #31 Skacok, istenkirály a film, nekem is a vége nagyon ott volt, mint szinte mindenkinek a topikban...zene, a fordulat...
És az a legjobb a filmben, h szinte minden elöttünk van, tehát a filmben az összes (!) jelenetnek jelentősége van, az első képkockától az utolsóig! Akik látták azok tudják miről beszélek...najó, kifejtem bővebben, akik nem látták ne figyeljenek!
Tehát az elején sztem a fene se gondolná h a lakat kulcsa esik le a lefolyón, de a végén kiderül h mi is volt aza kék valami...és az egész filmben vannak ilyenek, amiket láttunk, de mégse fogtuk fel h miaz. Ez a film hihetetlenül jó, szinkronosan többszőr is megnézem.
Egyet nem értek!!!
Van 2 jelenet, amitől most is borzongok! De, nem értem a lényegét! tehát, mikor elrabolták a 2 csávót, az a 2 "vmi" az mi volt?
Tehát ami kimászott a parkolóban a kocsiból, és ami a fényképészre támadt a szekrényben.
Azok mik, és mi a jelentőségük??? Ezt mondja el vki... -
neménvoltam #30 most néztem meg a filmet, sztem rohadt jó, de aki ezt kitalálta, annak eléggé beteg a fantáziája -
#29 Nagyon tetszett , nézze meg aki még nem látta. -
#28 Mi bajod van a címével? Szerintem, ha megnézed a filmet, akkor rájössz, hogy van értelme a címnek. Kár,hogy csak angolul két értelmű. Mert magyarul , csak fűrész. De angolul ugye mást is jelent a saw, nemcsak fűrészt. Szóval szerintem is király film.
Ja és este egyedül érdemes megnézni. -
ToMMo #27 én ajánlom
történet szerintem telitalálat lett,
utóbbi években szerintem ez a legjobb film ilyen műfajban - legalábbis nálam -
ZsirosKenyer #26 lányok.
most ez tényleg ennyire zsír film vagy poénból dícséritek?
láttam a trailert de majdnem rámjött a röhögés.. az a bábu-cumó + a feliratok "how fucked up" a címéről már nem is beszélve..
Ezzel szemben itt agyon van istenítve. Szóval nézzem meg? -
#25 nem rég néztem meg, nagyon ott van ez a film!!! ,egyik legjobb film a Collateral mellett az utobbi időben -
#24 "hangya" által fordítottat szedtem le.
ez a javított ? -
winnie #23 nem volt, mert az eredeti verzió rengeteg félrefordítást tartalmazott - fent van a javított már. -
#22 Jó ez a film :) -
#21 stornó.
találtam máshol. -
#20 tud vki feliratot a WivX verzióhoz ?
kopaszon nincs. -
Böjtös #19 Kritika és nyereményjáték (már csak holnap délutánig) a www.fangoria.hu-n!!! -
ShaiHulud #18 huuu bazz eleg uberbrutko film...nagyon ott van. -
Gabe18 #17 Én most néztem éjjel,nagyon bejött a film!És a végkifejlet valóban döbbenetes.
-
flashX #16 [egyetért] -
#15 Pontosabban az utolso 5 perc az amit ha most is megnezek tolatlisan kiraz a hideg.
Annyira eltalatak a jelenethez a zenet es maga a kornyzetett hogy szerintem jobban ezt meg sem lehetett csinalni :D -
flashX #14 qva jó film sztem, a vége az nagyot üt! -
#13 neked akkor még egész jó verzió volt meg... nekem a fantasztikus VCD verziót sikerült beszereznem... -
#12 en sajna a dvdscr.divx-t neztem meg,meg kellett volna varni a a premiert magyar mozikban,ha lesz egyaltalan,csak mikor rajottem h kurva jo mar nem tudtam abbahagyni :) ez mindent elarul,nekem nagyon bejott,az egesz keret,a meghokkento fordulatok stb :) mindenkinek ajanlom aki szereti az ilyen tipusu alkotasokat. -
#11 na. végre valahára sikerült beszereznem a filmet.
szerintem zseniális. nekem nagyon bejött. minden 1es részlete érdekes volt, és a végén a végkifejlet pedig megdöbbentő.
az utóbbi idők egyik legjobb filmje! ^_^ -
#10 hm... az majd csak 3 nap múlva lesz a moziban. de mindenképpen megakarom nézni a Hős mellett még :) -
neménvoltam #9 Mostanában lesz majd hazánkban A Szem c. film is. Arról vélemények?