SAW

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huuu bazz eleg uberbrutko film...nagyon ott van.<#eljen>

Én most néztem éjjel,nagyon bejött a film!És a végkifejlet valóban döbbenetes.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sephi
Pontosabban az utolso 5 perc az amit ha most is megnezek tolatlisan kiraz a hideg.

Annyira eltalatak a jelenethez a zenet es maga a kornyzetett hogy szerintem jobban ezt meg sem lehetett csinalni :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

qva jó film sztem, a vége az nagyot üt!

Sadun Tryst
neked akkor még egész jó verzió volt meg... nekem a fantasztikus VCD verziót sikerült beszereznem... <#shakehead>

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

saco
en sajna a dvdscr.divx-t neztem meg,meg kellett volna varni a a premiert magyar mozikban,ha lesz egyaltalan,csak mikor rajottem h kurva jo mar nem tudtam abbahagyni :) ez mindent elarul,nekem nagyon bejott,az egesz keret,a meghokkento fordulatok stb :) mindenkinek ajanlom aki szereti az ilyen tipusu alkotasokat.

MY BIATCH!

Sadun Tryst
na. végre valahára sikerült beszereznem a filmet.
szerintem zseniális. nekem nagyon bejött. minden 1es részlete érdekes volt, és a végén a végkifejlet pedig megdöbbentõ.
az utóbbi idõk egyik legjobb filmje! ^_^

Sadun Tryst
hm... az majd csak 3 nap múlva lesz a moziban. de mindenképpen megakarom nézni a Hõs mellett még :)

Mostanában lesz majd hazánkban A Szem c. film is. Arról vélemények?
Evil
Egy postal feldolgozast meg megneztem volna :)

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Sadun Tryst
a kör tényleg nem az igazi, de hát sok ilyesmi film nem nagyon van... :(
most majd még jön a Silent Hill valamikor, oszt kifújva az ilyen depis filmekkel...

Sadun Tryst
az a maszkos faszi kicsit nekem is fura, dehát groteszk végülis a film! és ez benne a jó! :)

seAke
A körön végig röhögtem...ha az parás akkor a Micimackó apokaliptikus cyberhorror!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenõ vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Csacsi
Elég meleg a trailer. Bár nekem a csóka ott a maszkban elég "furának" tûnik, de egyébként jó lesz ez remélem.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nem semmi!
Alien
nem tünik rossznak:)

Sadun Tryst
Egy újabb mozifilm, ami gyorsabban öl, mint a golyó! Ilyen parás filmet régen adtak ki mint a SAW! A Kör, meg a többi, ehhez képest lóf*sz!
Itt a picike kis tréler ami mindent bemutat (csupán 2,8 mega de viszonylag jó minõségû)
SAW Trailer

← ElőzőOldal 4 / 4