SAW

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként, ez a nyomorék cikkíró kap egy cenzúrálatlan mailt tõlem. Mi az h az utóbbi idõk lexarabb filmje?
Ahogy elnézem, akik ideírták a véleményüket, töbségüknek nagyon tetszett, valakinek csak tetszett, és nagyon kis rétegnek nem tetszett...szal az a majom elhúzhat a picsba.

lol

Glpetyus
LOL

Serpa
nfo ban ez van.

Loál János
2 perc?

D:

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Serpa
kijött a vágatlan verzió.

2 perces extra.

Glpetyus
Dettó...
632 szavazat van MOST,és 8.8 valahányon áll...annyira csak nem lett rossz akkor 😊
Idióta cikkírót meg jól L kéne küldeni a sunyi p.csába...

Loál János
Ánhepi end.

Így van, mindenki jól megdöglik.

Careful what you look for. You just might find it.

datango
értekmetlen egy elvont film. 😊

Mnemomic
Nem hiszem mert mikor az árammal megrázza a gyilkos mert Adam le akarja lõnni elég jól eldobja a pisztolyt amit szerintem nem ér már el.

mikike
engem a fülke-re emlékeztetett csak sokkal több vérrel

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Csacsi
Egyébként Adam szerintem megmenekól. Csak le kell nyugodnia, és el kell lõnie a láncot a pisztollyal, mert a kulcs ugye lefolyt a lefolyóban. Szóval Adam végülis megmenekül, csak azt nem mutatják. Szerintem.<#eljen>

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Szerintem iszonyat jo lett ez a film! hoszzu ido ota ez a az egyetlen amit vegig tudok nezni anelkul hogy felallnek elole. a hangulatkeltes mindenesetre nagyon profi. az meg hogy nem lattak a kis gombot a "halott" kezeben szerintem en nem nagyon nezegetnek egy fejbe lott embert mikozben ki vagyok lancolva egy vascsohoz stb. <#bee1>
Persze,nem is azért irtam hogy ezzel lehuzzam,vagy valami,csak ezt épp kiszurtam.A film szuper,az indexes kritika meg marhaság (szerintem),de ezt már irtam.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

torrente
nézzétek meg az imdb.com oldalon hogy milyen értékelést adnak a filmekre (nézõi értékelések)

Dynamic
Egyébként meg az index elhúzhat a picsába a a mindent és mindenkit fikázó cikkeivel és a megmondomafrankót lúzer firkászaival.
Dynamic
Hát kb annyi köze van a Hetedikhez, mint az összes sorozatgyilkosos filmnek.Semmi.Csak az, hog mindegyikben soroztagyilkos van.Nekem eszembe sem jutott a Seven.Mint ahogy az Equilibriumnál sem, a Mátrix.Ami meg max. képi világban hasonlít a Mátrixhoz, de pl. sztoriban egy fikarcnyit sem.
Dynamic
Mondjuk a kezei sem stimmelnek, fõleg az, amelyikben a diktafon van.
torrente
Van egy pár emberke akiknek ez a hobbijuk hogy filmes hibákat gyûjtenek, számolnak. A mátrix1-ben állítólag több százat találtak. Úgyhogy nem érdemes egy ilyen lábon kiakadni. Mindenre nem lehet odafigyelni a rendezésnél.

Ma este újra megnéztem a filmet.
Azt nem tudom hogy ez egyszerû filmes hiba,vagy már az elején is érzékeltetni akarták hogy a "halott" mésem halott.Ráadásul a 2 kép nagyon közel van egymáshoz a filmben,és ráadásul van 2 jelenet amikor a doktor oldaláról is látható ez.
A fekvõ test ball lába nem egészen stimmel:

Panzermeyer
Ez az index kritika egy iszonyatosan nagy baromság. Már a kritika beharangozója is úgy felhúzott, hogy az vmi borzalom. Nem tudom miért akarják mindenáron ráhúzni a Hetedik sablonját, és ahoz hasonlítgatni, hogy hát ez bizony rosszabb, meg bla-bla. Ez ugyanolyan butaság, mint annak idején volt, hogy az Equilibriumot, és a 13. emeletet hasonlítgatták, a Mátrixhoz, és utánzatoknak akarták beállítani õket.

mov ah,4ch int 21h end

izsook
Nagyon király a film rengeteg jelentet tudnék említeni, ami nagyon teccett benne, lásd mikor a fényképezõvel megy Adam és hallatszik, ahogyan a vaku mindig feltölt elég para.
Az indexes bemutatóhoz no comment, azt hitte a faszi, hogy hú de poénosan megírom ezt a cikket és egy nagy gagyi valami lett belõle, ami hûen tükrözi, h neki nem teccett a film vagy nem tudta végig nézni.

Na akkor, ami kimaradt a gyilkos csávó beteg egészen pontosan rákos.
A rázóka ott volt végig a jobb kezében, mikor áll fel a végén, akkor azt fogja marokra ellenõríztem.

Iori
mutatja az Index szintjét, náluk már tényleg csak az origo jobb

I love this game!

Serpa
kösz a jelzõt.

CSOCSO
ket hozzaszolassal alattad...<#lama>
Tatyla
tiszta buzerátor az összes indexes,nem ez az elsö cikkük amivel felhuztak...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Serpa
CSOCSO
en mar nagyon nem emlexem de szerintem idore nyilt az ajto
Itt az egész iromány,bár engem csak felidegesitett a hülyeségével...Nyomtam is egy 10-es szavazatot gyorsan.

Ide katt.

Loál János
Pfff, ez igen! 😄

hehe, az index megint kitett magáért.

Saw

Az olvasók értékelése 9.30/10.00 (205 szavazat)

szemelvények az indexes kritikából:

A film tipikusan hajnali mûsorsávba gyártott, Hetedik-wannabe telehorror béna színészekkel, még bénább moralizálással és a legbénább csavarral, amit filmtörténetben valaha produkáltak.

(...) könnyûszerrel a Fûrész az elmúlt évek legrosszabb filmje. Vérciki

(...) idõrõl idõre összefoglaló klipekkel tarkított flesbekk-orgia a kilencvenes években még megbocsátható volt, a Memento óta ez a dramaturgiai fogás az érdektelenség alvadt hányástócsájába fullad.

(...) Feszültség, mint olyan, legfeljebb az elvesztegetett pénz, idõ és a túlkólázásból eredõ visszatartott vizelet miatt keletkezhet a nézõben.

(...) A film impozáns budget-ratioval büszkélkedhet: alig több mint egymillió dollárból csináltak vagy százhuszat. Akik erre gerjednek, minden további nélkül üljenek be rá, úgysem tudnának csalódni. Egyéb esetben kerüljék messzire ezt a lapos, mesterkélt, kiszámítható, jellegtelen, néhány használható ötletet a semmibe eldurrogtató förtelmet.
gPROject
spoiler
mielõtt bemegy az ápoló lehet hallani, hogy nyitogtatja a zárat(na nem kulccsal persze), valamilyen módon tuti be volt csukva
szvsz

Csacsi
SPOILER : Én 2 dolgot nem értek igazán.

1 : A végén azt mondja Adamnek, hoggy Õ már értékeli az életet, tehát neki életben kéne maradni, mégis otthagyja.
2 : Amikor felkel a végén, akkor konkrétan nem látni mi van a kezében, de vmilyen vezeték oda van ragasztva a kezére, több mint valószinû, hogy pont ahhoz az elektromos rázókához kellett az, de pontosan nem tudom, hogy az miért van.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
JA Az elõzõ SPOILER!

Csacsi
1 : Nem volt bezártva az ajtó, csak el kellett volna nekik húzni. Sehol nem látszik az, hogy az ápoló kulcsal nyitja ki. És mikor adam ellenõrzi az ajtót, akkor csak kifele próbálja nyomni. Szal szerintem nem volt zárva az ajtó.
2 : Tudja a fene, de biztos meg lehet oldani vhogy.

gPROject
egyébként jó film

gPROject
spoiler(?)
1.ha az ápoló nem teljesíti feladatát(öngyilkos lesz, lebukik, lelövik), akkor a kopaszkám, hogy a frászba szabadul ki abból a szobából
csakmert az ápoló nyitja ki kívülrõl, amikor megérkezik
hmmm..?
2.milyen mobil az amirõl nem lehet segélyhívást índítani?

Tatyla
hát van egy-két lezáratlan kérdés...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mnemomic
Akkor is berakhatta a kezébe a távírányítót mikor a doki lekapcsolta a villanyt, hogy megbeszéljék hogyan kénne átvágni az általuk hitt gyilkost.

Amúgy érdekes a vége most vajon a gyilkos megölte-e a dokit mert akkor Adamnek is annyi ugye.

Serpa
erre nem lehet biztos választ adni.

cold-fire
sziasztok, nagyon jó a film!!! honnan lehet leszedni? tudtok jó warezoldalt?

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

CSOCSO

CSOCSO
csak az mar nem volt a kezeben mert elvettek tole...
Seth
többfunkciós diktafon...😊

PSN ID.: Beegabor

CSOCSO
az a baj hogy az egyik kezeben pisztoly volt masikban meg diktafon.. mikor felkelt meg ott volt a kezeben a taviranyito... eeeeerdekes...
Tatyla

lamase
tuti a foldon fekvo nyomta meg, es sztem nem gyogyszert szedett be, hanem beteg

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
moziba nezzetek meg..

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Evil
Johetne mar egy dvd verzio belole.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!