174
Nyomtatós kérdés
-
makkero #14 Most vettem egy Lexmark X1180 multifunkciós nyomtatót. Nagyon príma, csak pár színes kép kinyomtatása után eltűnt az egyik szín, a kék.
Próbáltam a tesztképükkel, abban sincs kék. Néztem a fúvókatisztítást is, de csak fekete, sárga, piros csíkokkal lett tele a lap, a kék kimaradt, illetve csak az első csíknak a feléig jutott és elhalványodva megszűnt.
Kifogyott volna a kék? A patron száma 17-es, gondolom, ez egy kiskapacitású, ez volt mellékelve a dobozba, na de ennyire? A normál kapacitású mennyivel bír többet?
Ez az első nyomtatóm, nincs semmi tapasztalatom még... -
#13 az epsonba való tinta jó a canon nyomtatókba is? újratöltésnél kérdezem -
#12 van egy Hp 7690-es fotonyomtatom.
En nem hasznaltam csak tesomek eleg sokat nyomtattak vele.
Most a fotok szintelenek.Nem jelzi ki azt hogy kifogyott volna vmelyik
patronbol is.Szerintem esetleg beszaradhatott.
Helyre lehet vhogy hozni esetleg? -
#11 Sziasztok!
Köv a kérdésem! Meg e lehet tenni WIN XP ben azt, hogy a nyomtatott oldalakat számolja a Win szoftveresen? vagy vmi más progi kell hozzá?
Köszönöm -
Smith #10 Rádugtam a nyomtatóra mindkét gépet és gond nélkül működik, szóval a probléma megoldódott. -
#9 szegénynek súlyos lelki megrázkódtatásokat kellett átélnie.
#5> és ha másik gépen osztod meg a nyomtatót? -
Mihail #8 hm.. vajon miért írhattad ezt? talán mert tudat alatt te is erre vágysz? na jó ez egy kis pszichológia, de tényleg miért írtad? csak poénból, nem hinném.. -
#7 Add el a gépet és vegyél egy fasufnit a Praktikerben 100-ért, vidd ki az erdőbe és legyél remete! -
#6 :DD -
Smith #5 Háló az van és a nyomtató most hálózati nyomtatóként működik. De az egyik probléma az, hogy ha a nyomtatós gép nincs bekapcsolva, akkor a másik gépről nem tudok nyomtatni, a másik probléma pedig az, hogy a nyomtató nélküli gépen a Word állandóan lehal (valami hp***.dll-el van baja, de ha eltávolítom a megosztott nyomtatót, akkor minden OK). -
#4 esetleg észszerű lehet háló + nyomtató szerver felállás. -
#3 Szerintem is működhet, ha a nyomtató szoftvere nincs ellene. Próbáld ki, inkább utána kérdezz! -
Smith #2 Sziasztok!
Van egy HP 5652-es nyomtatóm, amelyen van USB és LPT csati is. A kérdésem az lenne, hogy két gépre rá tudom-e kötni ezt az egy nyomtatót, ha az egyiket LPT-n, a másikat USB-n kötöm rá (az LPT-s összekötés egy régi DOS-os progi miatt kell, de a másik mehet USB-n)? Szerintem működhet.
Köszi a segítséget!
-
tajfun #1 loal