174
Nyomtatós kérdés
-
Hisztéria #94 Sziasztok!
Adott egy HP Deskjet 3820-as nyomtató, ami párhuzamos porton csatlakozik a géphez. XP Pro SP2 alatt a elég sokszor azt csinálja, hogy nyomtatás indulása után, különböző helyeken egyszer csak leáll a nyomtatás és kiadja a papírt, mintha végzett volna. Wordben, Excelben, szöveget vagy képet, tök mindegy mit nyomtatok, fogja magát és abbahagyja a nyomtatást.
Kipróbáltam már minden verziójú drivert hozzá, mégsem jó.
Mi lehet a probléma, illetve van még rajta usb-s port is, esetleg próbáljam azon összekötni a géppel?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
thoomas26 #93 Sziasztok! Nyomtatóvásárlás előtt állok; csak fekete színű nyomtatásra kellene, de arra sokszor... Mit érdemes vegyek, ha azt szeretném, hogy a lehető legkissebb költségem legyen a nyomtatás során? Előre is köszi a válaszokat! -
Zsolt01 #92 Sziasztok.
Canon nyomtatóknál tudom, hogy a telepítés folyamán a telepítő szól, hogy mikor kell csatlakoztatni a nyomtatót.
Lexmark nyomtatóknál is így van ?
(ismerősnek próbálok segíteni)
Köszi. -
Zsolt01 #91 Ja a 90 -es a 89 -esre ment !!! -
Zsolt01 #90 Google a barátod
Keresés: Canon iP1600 driver és már az első találat !
EZ -
kriszt #89 hello
az lenne a kérésem hogy nem tudna valaki Canon iP1600-hoz telepítő cd-t küldeni vagy valami tipped adjatok hogy honnan szerezzek mert az enyémet nem találom. előre is köszi
hello -
#88 up -
#87 UP -
#86 Canon ip1200 Egy nyomtató problémám van. A hibajelenség hogy bekapcsolás után, a zöld (power) ég, de a sárga (resume) 7-et villog és ez így váltakozik. Nyomtatáskor egy ilyen hibaüzit kapok. Nem tudok mit kezdeni vele. a patron nem sérült, rendesen a helyén van. Próbáltam resetelni a nyomtatót, különböző progikkal de egyikkel se sikerült semmit megoldanom. Van egy IP1600 reset tool. különböző EEPROM (nem is tudom mi, talán olyan mint egy firmware?:)) eket is találtam író, olvasót de ezekkel se jutottam sokra. Fórumokat olvastam (külföldit) de ahány ember annyiféle megoldás. Pl. kábel kihúz resume gomb lenyom, kábel be, powert mellé nyomjuk aztán felengedjük, majd xy-szor lenyomjuk a resume gombot..de evvel se jutottam sokra. Viszont sikerült egy olyan "kombót" találnom hogy ha nyomom a resume gombot és utána rádugom tápkábelt majd rányomok egy powert resetet felengedem és utána powert is akkor egyszere világít a power és a resume gomb. Ez gondolom valami szervíz mód, de innen se sikerült semmifajta továbblépés, úgyhogy megállt a tudomány, és most rátok számítok, hátha találkozott már valaki evvel a problémával. -
bonebeni #85 na próbálkoztam még a nyomtatóval hátha jó...arra jutottam hogy végülis a szines patron az jó kipróbáltam először külön-külön őket és a színessel nyomtat igaz hogy kevés van már benne de azzal nyomtat...ha benne van mindkét patron vagy csak a fekete akkor nem nyomtat és ezt írja ki: "Inkompatibilis nyomtatópatron
A kocsi jobb oldalán lévő nyomtatópazton nem kompatibilis ezzel a készülékkel. Telepítsen egy olyan hp fekete/fotó nyomtatópatront, melyet ehhez a készülékhez gyártottak. valami tanács??? most nemtudom hogy megoldaná az hogy vennék egy új fekete nyomtatópatront vagy lehet a nyomtatónál is a baj? -
#84 Hello mindenkinek.Egy kérdésem lenne. USB nyomtatót rá lehetne valahogy kötni router-ra? -
Zsolt01 #83 Szerintem Szervíz ! -
bonebeni #82 hello mindenkinek! egy nyomtató problémára szereték megoldást találni. nemtudom hogy van e egyáltalán vagy vihetem szervízbe:S...szal av egy hp deskjet 5150es nyomtatóm és simán működött eddig és mostanába elkezdett olyanoakt csinálni hoy nem akar nyomtatni és kiírja hogy nincs patron, néha azt írja hogy hibás a fekete nyomtatópatron, ha kiveszem akkor néha nyomtat néha nem:S...pedig a nyomtatópatrook meg fel vannak töltev rendesen meg minden...ja meg olyat is csinál hogy járkál benne jobbra balra nemtom mianeve annak a részének amin vannak a patronok és az megy elvileg jobbra balra amikor nyomtat....szal az is járkál összevissza hol megáll hol elindul de nem nyomtat...mi lehet a baja??...próbűáltam már felteni illesztőprogramot mindenfélét de nem megy sehogyse:S -
Zsolt01 #81 Én is olcsó tintapatronokat használok:
- fekete 400 Ft
- színes 600 Ft
Kb. a várható javíts áráról megkérdezheted őket. -
#80 papir nincs mivel a helyi kiskerbe nem szokás adni
1éves elmúlt
és olcsó tintapatronnal volt használva szoval azért sincs gari
bezséltem velük pesten van a szervíz -
Zsolt01 #79 Gondolom megvannak a papírok hozzá.
Szokoott lenni egy szervíz cím lista. -
Zsolt01 #78 Na Én vidéken lakok és pl. úgy tudom, hogy a hozzám legközelebb (kis)városba Bonyhád, ahol vettem is 1 kis boltba. Na itt a városba tudtommal van CANON szervíz !
Tehát hozzád közelebb valamelyik városba is kell legyen elvileg CANON szervíz és ha meg olyan gondja van, akkor meg ők ott felköldik Pestre, Én így gondolom.
Amúgy meg előtte nyugodtan rákérdezhetsz, hogy kb. mennyi lenne a "szervíz" ! -
#77 js és én itt lakok a balaton mellet és fel kell vinni pestre 1 ilyen szar miatt -
#76 beszéltem
el kell vinni azt megcsinálják kérdés mennyiért mert az új 9500ft -
Zsolt01 #75 Nekem ugyan ilyen nyomtatóm van.
Annyira nem értek hozzá.
Még mindig azt tanácsolom, hogy beszélj egy Canon szervízzel. -
#74 ezt irja ki
pedig szétszedtem és kitisztítottam
szerintem resetelni kéne
-
Zsolt01 #73 Vedd fel a kapcsolatot, beszélj egy Canon szervizzel.
pl.: canon.hu -
#72 valaki válaszolna? -
#71 azt írja ki 1 Canon IP1500-as nyomtató hogy a tartalékgyűjtő tintatartány megtelt és lépjen kapcsolatba a canon szakembereivel
most én szédszedjem vagy mit csináljak?
fej csere?
nekem Canon s200x van és ilyet még 3év alatt nem produkált
azt tudni kell utángyártott tintapatronnal megy az összes és 1 kicsit hígabb mint a gyári
4-5 ismerősőm is utángyártottal használja nekik bajuk nem volt eddig
Canon i450 és i250 i350
azért nem mindegy az eredeti 4500Ft az utángyártott meg 500Ft
a nyomtató új ára 9eFt
-
#70 tsá!
Az lenne a kérdésem, hogy van itt több gépem és hozzájuk hálózatba kötve két db HP 1010-es nyomtató. Az egyik nyomtató hálózatba kötve, a másik csak az egyik gépre kötve. Mindkettőn az elmúlt napokban történt egy driver frissítés. Egyik napról a másikra, megkattantak. Mindkettő, egymástól függetlenül egy fekete csíkot nyomtat a lap szélére. Gondoltam driver probléma. Driver uninstall, régi működőképes driver megy vissza. Ugyanúgy csinálták tovább. Ráadásul az egyik gép teljesen frissen volt újrahúzva. Arra gondoltam h a régi driver maradéka a registry-ben és az új bekever, hiába rakom újra a régit. De az egyik gép teljesen nyers volt még, és azon is probléma van. Toner csere is történt bennük, mégis csinálják. Van ötletetek h mi lehet a probléma, és mi lehet rá a megoldás? előre is köszi! Sürgős lenne! pls! -
#69 Már megoldódott, de azért köszi! :) -
Zsolt01 #68 Biztos megoldódott a gondod.
De valószínű ilyen kellhet:
-
#67 Hello!
Nem rég vettem egy Hp Deskjet F390 nevű multifunkciós gépet, de nem vettem hozzá USB kábelt! Azt szeretném kérdezni, hogy milyen típusú USB kábel kell hozzá? -
Zsé #66 Sziasztok!
Nyomtatót szeretnék venni, és segítséget kérnék, hogy a két nyomtató között mi a különbség...
- Epson Stylus DX5000
- Epson Stylus DX5050
Én néztem a termék leírásást az Epson oldalán, és nem találtam különbséget...
A segítséget előre is köszi!
-
simos #65 Hi all !
Tud valaki segíteni? : hp 3325 tintasugarashoz nem igazán találok vista (32-bit) driver-t. Vajon hol találok ilyet ? Létezik egyáltalán?
Előre is Kösz a segítséget ! -
#64 Sziasztok!
Cannon Mp 150 prixma nyomtatóm van.
A történetem: este még nyomtattam, reggel már nem ismerte fel a windows a gépet. Folyamatosan dobja fel a buborékot, hogy ismeretlen az usb port. A pug and play nem ismeri fel sem az újra telepítés, sem az alaplapi usb 2.0 frissítése után sem, sőt a legújabb driver update-t is kipróbáltam az MP 150-nek, DE továbbra sem ismeri fel a nyomtatót. Vezetéket is kicseréltem már...
Mit tehetnék még, hogy újra működjön a nyomtatóm?
Segítsetek!
-
kisviku #63 Válaszaim:
1.Nézz körül, pl.a depo.hu-n
2.Nézz körül nyomtatópatronok után is, melyikbe lehet utángyártottat venni, vagy töltöszettet, vagy melyiknél van töltés
3.A HP Vivera patronok tartósak.A doksikat meg elég vázlatban nyomni,így keveset fogyaszt, minőség meg ugyanaz
4.Ha nem fontos, hogy HP, akkor nézz másikat.Jók az Epson-ok és a Canon-ok is.
5.A HP-kkal nem volt sok gondom.
6.Háát, ezt megint Te döntöd el.
Én most egy HP Deskjet 6980-at használok.Ebben két patron van, fekete és tricolor,de a feketét lehet fotópatronnal helyettesíteni.Most már biztos olcsóbb, valamikor tavasszal vettem úgy kábé 50 ezerért, és ebben benne volt már a kétoldalas nyomtatómodul.Nekem emiatt kellett.Papírt spórolhatsz vele,kiadványokat készíthetsz. (pl.katalógusok)
Fotót is gyönyörűen nyom, rengeteg papírméret támogatott A4-es méretig.Gyors, megbízható, ha vázlatszerűen nyomtatsz doksikat, akkor baromi sokat lehet vele nyomni.Beépített hálókártya van + bluetooth+WIFI.Plusz egy USB csatlakozó a HP Pictbridge-es fényképezőkhöz.Van halk üzemmód is.
Szerintem ez egy nagyon jó nyomtató.Hp-tól megszokott módon kapsz mellé egy rakás CD-t, meg vagy 20 kézikönyvet is... :) -
Zealot #62 Helló!
Le szeretném cserélni a mostani HP845 nyomtatómat valami komolyabbra.
Főbb kritáriumok:
1. tintasugaras legyen
2. újra lehessen tölteni benne a patront
3. vmi nagyobb kapacitású patronok legyenek benne, mivel elég sok képet nyomtatok, szóval az ilyen 3-5 ml-es HP patronok szóba se jöhetnek. Ezért is tartottam meg ilyen sokáig a 845-öst mert aránylag elég jól nyomtat és a fekete patron 40ml-es a szines pedig 15.
4. NEM fontos hogy HP legyen
5. megbizható legyen (ne nyomtasson vonalasan pár nyomtatás után stb..)
6. az ár úgy 45000Ft-ig legyen
Köszi a segitséget előre is és várnám azok véleményét akinek vmi ilyesmi gépe van és jól működik. -
JasonXXX #61 Sziasztok!
Nem tudja valaki hogy mivel nyomtatják a különböző igazolványokat?
Eszemben sincs hamisítani de véletlenül nem hőszublimációs nyomtatóval?
Ez foglalkoztat most. Ennyi.
-
#60 üdv! lézernyomtatót vennék 30-40 körülért. milyet tanácsoltok? -
PszihoApu #59 Sziasztok két nyomtató közt vacilállok
az egyik
HP Deskjet 6940 nyomtatósorozat
a másik
Canon PIXMA iP4300
nekem a canonhoz húz a szívem de a nyomtatókhoz béna vagyok melyiket érdemes venni?
-
#58 Sziasztok!
Lexmark 31-es fotopatron szinkiosztása érdekelne utántöltéshez.
A segítséget előre is köszönöm szépen. -
Zsolt01 #57 Sziasztok.
Canon PIXMA iP1500-om van.
Dokumentumok nyomtatásánál 1-2 helyen Lilás a szöveg! Mitől lehet ez ?
(Okozhatja, hogy a szines festék fogyóba van!)
A fekete tele.
Válaszokat előre is köszönöm szépen. -
Zsolt01 #56 Sziasztok.
Canon PIXMA iP1500 -om van. Szöveges dokumentum nyomtatásánál 1-2 résznél Lilás a szöveg !
Ezt okozhatja, hogy kifogyóba van a szines festék ?
A fekete tele van.
Köszi előre is a válaszokat ! -
Echo Control #55 Légyszi valaki segítesen, canon mp150 nyomtatóhoz kéne driver. Amit adtak hozzá cd-n azt elvesztettem