174
Nyomtatós kérdés
-
#134 Canon IP1500 nyomtatóm van,kb 7 hónapig nem használtam és most csíkot húz.Próbáltam a fejállítást és a fej fúvókáit kontaktsprével is befújtam,de nem jött helyre.Kuka lesz vagy lehet még valamivel próbálkozni? -
terencehIII #133 hello
valaki tudja hogy lehet kikapcsolni a töltöttségjelzőt ?(utángyártott patronok miatt) és kell valami beállítást végezni patroncserénél? -
#132 Sziasztok!
Multifunkciós nyomtatót szeretnék venni,max 20-ezer ft-ig a cél: jó minőség,és olcsó lehetőleg utánygyártott tinta töltse.vmi tipp?? -
zozoo76 #131 sziasztok! én csak annyit kérdeznék tőletek,hogy amikkor a patront töltitek utána milyen szerrel mossátok ki a tűt? mert én csak most kezdek ezzel az utántöltés dologgal foglalkozni. Előre is köszönöm a válaszokat. -
Palaca #130 Köszi, rajta vagyok az ügyön, de sajna a boltok sem nagyon tudnak segíteni. Igaz nem 100%-os a befektetett energiám :-))
-
Zsolt01 #129 Próbálj boltoktól érdeklődni.
Keress nagyobb (élénkebb) nyomtató fórumot, talán valaki egyből tud ilyet. -
Zsolt01 #128 Talán nem is a nem eredeti tinta patron a gond.
Előtte jó volt, milyen patronnal?
Epson szervizt próbálnák keresni és tanácsot kérni tőlük, biztos más is járt már így.
Vagy keres máshol "nagyobb (élénkebb)" nyomtatós fórumot, hátha pont valaki találkozott ilyennel. -
piamania #127 HI!
Epson Stylus DX 4400 nyomtatóm van.Cseréltem benne patront,nem eredetit.Az a baj,hogy nem nyomtat szépen.Hiába csináltam meg a fúvóka tisztítást,meg mindent,nagyon csúnyán nyomtat,nem egyenesek a vonalak.Mi lehet a gond?Nem akarok minden egyes nyomtatás előtt fúvókákat,meg mindent állítgatni. -
Palaca #126 Sziasztok!
Tudtok-e abban segíteni, hogy hol lehet olyan nyomtatót szerezni, amelyik fehér színt is nyomtat? (átlátszó fóliára) Ipari méretekben létezik, de nekem házi kellene, ha van.
Előre is köszi. -
Zsolt01 #125 Hát ha nem kapsz választ problémára a fórumon, akkor én 1 szervizbe vinném.
Vagy Canon szervizzel próbálnák beszélni, hogy mit ajánlanak, nem-e megoldható otthon. -
timcsi27 #124 Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Nyomtatóm típusa Canon MP180.Otthon szoktam feltölteni, és eddig nem volt gondom vele,és nem került 16.000-be a fekete és a színes patron, csupán pár ezerből megúsztam és kiváló volt a nyomtatás minősége.
A legutolsó feltöltés(ez volt a kb.7.feltöltés)után kinyomtattam 6 db oldalt feketével, ami tökéletes lett, majd azt írta ki a nyomtatóm, hogy ellenőrizze a tintát, mert a patron nincs jól behelyezve vagy nem kompatibilis a nyomtatóval, ahogy az előző hozzászólásban is olvasom.
Narancssárgán világít és nem enged nyomtatni:((((, holott tele van tintával.
Letöltöttem hozzá resetelő progit, de semmit nem csinál, mert a nyomtatóm lefagyasztja a resetelő progit. A tintaszint figyelést nem tudom hogy kell kikapcsolni ennél a típusnál, csak más fajtához találtam meg,hogy mit kell milyen sorrendbe nyomogatni a nyomtatón,de az enyimnél nem működik. Esetleg meg kellene tisztítani, de hogyan és a patron melyik részét?
A patron típusa:fekete:PG40 vagy PG50, színes:CL51 vagy 41.
Beletettem az előző patronját, ami persze már üres,és még nem töltöttem fel otthon,de nics beszáradva,de azt sem ismeri fel.
Hogyan lehet törölni a hibaüzenetet?
Légyszi valaki segítsen
Előre is köszi :) -
simos #123 Sziasztok
Kérnék egy kis segítséget : a nyomtatóm CANON MP220
Ezt írja : Ellenőrizze a tintát ! Nem lehet felismerni, mert nincs jól behelyezve, vagy nem kompatibilis a nyomtatóval.
Kétszer töltöttem eddig, de még soha nem volt ilyen baj. Most nem töltöttem, csak magától kiírta!
Mi lehet a baj?? Lehet törölni ezt a hiba üzenetet?
Előre is Köszönöm a segítséget !!
-
Zsolt01 #122 Ja igen.
Pl. 1 másik ismerősöm azt csinálta, hogy az új Epson nyomtatójához annó nem használta a gyárilag hozzá kapott patronotok, hanem egyből utángyártottakat tett bele. -
A fenébe #121 Hát a gyors választ köszönöm, megpróbálom egyszerre cserélni - aztán majd beszámolok az eredményről. Köszi. -
Zsolt01 #120 Mivel látom nekem "címezted":
Nekem konkrét tapasztalatom nincs Epson nyomtatókkal, csak ismerősnek néztem utána múltkor és Epson lett neki.
Amit tudok róla, hogy 4 egyforma patron kell legyen benne. 4 eredeti, vagy 4 utángyártott. Árak pl.: #96 !
Tisztítás dogról meg, csak akkor kell, ha nyomtatásnál gond van. (szerintem) -
A fenébe #119 Help! Öreg HP nyomtatónk kimúlt - legyen Epson DX450 - azonban igencsak drágák az eredeti patronok, és milyen kicsik! Tud valaki biztosat az utángyártott (nem töltött!) festékpatronokról? Boltban azt tanácsolták hogy mind a négyet egyszerre kell cserélni, és nem szabad elindítani a fejtisztítást, mert egy darabig eltart, amíg a festéket a fejbe betölti. Na most akkor mi a helyzet az utángyártott patronokkal? Ha valaki gyakorlatból tudna segíteni? Köszi. -
KeZso #118 Köszi szépen, nem találta a fájlt, de már megoldottam egy másik driverrel,amiben benne volt. -
Zsolt01 #117 Megsérült, azért hiányolja ?
Újra telepítés.
Felrakás után hiányolja ?
Másik driver-t próbálni. -
KeZso #116 Sziasztok!
Nekem egy hpzr3211.dll nevű fájl kellene! Ezt egy Hp Photosmart 7450-es nyomtató hiányolja!
Nagyon kellene, hogy tudjam telepíteni és nyomtatni!!!!
Köszi,
Zsolt -
Zsolt01 #115 Nyomtatót nem csatlakoztatni.
Driver telepítő indítás.
Amikor a telepítő kéri akkor csatlakoztatni / bekapcsolni ...
Nem az új hardware-t talált dolognál csinálni. -
kapcsolat #114 Eddig mindig úgy próbáltam hogy hogy csatlakoztatva van de nincs bekapcsolva . Amint felmegy a driver és utána bekapcsolam a nyomtatót a windows kiírja hogy új hardware-t talált és kéri automatikusan azt a bizonyos fájlt .
Meglehet hogy ez lehet a hiba ? -
Zsolt01 #113 Ugye úgy próbálod feltenni a drivert, hogy nyomtató még nincs csatlakoztatva, csak akkor a kéri ! -
kapcsolat #112 A HP -t már kerestem igértek hogy megpróbálnak segíteni de hogy mikor azt nem mondták .
Megpróbálok akkor más drivereket hátha megjavul .
-
Zsolt01 #111 Na látod, ilyen kellemetlen dolgok elkerülése miatt nagyon kell vigyázni az eszközök telepítő / gyári cd -jére.
Mindegyik driver -t kipróbáltad amit a | #103 -ba mutattam !
Talán a régebbi verzió számú driver -t kéne próbálni.
Esetleg keresd a magyarországi HP forgalmazót / szervizt a neten és érdeklődj a problémádról. -
kapcsolat #110 Kipróbáltam de semmi változás . Nem lehet nyomtatni mert , mindig ezt koveteli : "hpfmom12.hlp" . Amikor beinstaláltam a hp-rol a softwaret akkor is a windows ezt a hpfmom12.hlp fájlt kovetelte . Egyáltalán mi ez a fájl minek az ?
Mit tegyek ??? -
Zsolt01 #109 Sima tintasugaras nyomtatóm Canon ip 1500 -be 7-800 Ft körül megvan a Színes és Fekete patron, de ez a nyomtató már nem kapható.
Nem fogsz kapni már olyan nyomtatót amibe ilyen olcsón lehet patront kapni, már múltkor utána néztem 1 ismerősnek és Epson Stylus DX 7450 tintasugaras multifunkciós nyomtató lett neki.
Tehát ... 96 -ba írt tintapatron árak vannak. -
WorldTorrent #108 olyan nyomtato kene amibe nem kell Chip-es patron -
WorldTorrent #107 hat a szines + fekete egyutt eleg draga :D szinte van annyi mint amenyer vettem a nyomtatot... mas meg veszi 400 FT-er a patronokat:D -
Zsolt01 #106 Mért, te mennyiért tudsz a tiedbe tintapatront ?
Amit a 96 -nál írtam, az nem olyan vészes árba és az a tiedre is érvényes. -
WorldTorrent #105 van olyan nyomtato ami olcso es a festek is olcso bele?;-D -
WorldTorrent #104 Honnan lehet tudni hogy meik nyomtatot lehet festekkel tolteni ha kifogy mert van egy epson Dx4400-as nyomtatom es csak eredeti festeket lehet bele tenni es az draga jobban megeri venni egy masik nyomtatot:D -
Zsolt01 #103 Ez ?
Ez ?
Itt meg akkor jártál !
Ez ?
Ez ?
Ez ?
Ez ?
Biztos van ami többször is szerepel. Csak gyors végigszaladtam a Google. -
kapcsolat #102 Hello
Sajnos valahogy elkeveredett a CD a nyomtatómhoz egy HP Photosmart 2610 nyomtató . Hiába húztam le a HP oldaláról a driver-t hozzá de az XP-m nem ismeri fel a nyomtatót , mert hogy kell enki valami hpfmom12.hlp nevu fájl . Mit csináljak ?
Please valaki segítsen mert nem tudom mit csináljak . -
Zsolt01 #101 Szerviz ! ? -
#100 Sziasztok. Van egy HP multi nyomtatóm. Régebben volt vele olyan gond, hogy a patront nem akarta felismerni egy idő után (még a gyári patronnal volt). Másik patron került bele, jól működött eddig, simán nyomtatott, ha kevés a festék szólt, stb. De most ismét előjött ez a probléma. Kiírta először hogy "vegye ki és tisztítsa meg a bal oldali patront". Kivettem letisztítottam, vissza raktam és most állandóan az jön ki, hogy "vegye ki és ellenőrizze a patront". Nem lehet nyomtatni, a festék szintet nem lehet megnézni, magyarul nem ismeri fel a patront! Ez miért lehet, illetve hogyan lehet orvosolni?
Előre is köszi a válaszokat! -
Zsolt01 #99 96
Itt kicsit lejjebb írtam. -
Brinn #98 Hahó!
10-15eFt környékén megbízható multis nyomtatót keresek. Képeket igazából nem akarok vele nyomtatni, aprólékosat max puskát. A másik, hogy külön cserélhető legyen a patron.
Mit javasoltok? -
Nuki #97 Sziasztok!
Kérlek segítsetek a probléma megoldásában! Rákattintok, hogy szeretnék nyomtatni valamit, de a nyomtató nem reagál, a segédprogram meg kiírja, hogy várakozik 1 dokumentum. A nyomtató be van kapcsolva, és össze is van dugva a géppel. Azelőtt pár nappal nyomtatott most meg nem, és elméletileg semmilyen változás nem történt se a géppel se a kábelekkel. -
Zsolt01 #96 Én 1 ismerősnek néztem utána, hogy mikhez olcsók most a tintapatronok.
Multifunkciós nyomtató:
Epson Stylus DX 7450 tintasugaras multifunkciós nyomtató lett neki.
(Ez volt is az ismerős boltosnál. 15200 Ft. volt, tudom kicsivel olcsóbban is beszerezhető pl. netről, de esetleges felmerülő gondok miatt jobb 1 helyi bolt)
Ez csippes 4 tintapatronos már.
Ismerős boltosnál:
Gyári tintapatronok 2500 Ft. / db.
Más gyártótól 990 Ft. / db.
Olcsóbban is lehet találni, pl.:Itt
Egy gond van ezzel, hogy mivel csippesek, csak egyforma gyártmányú 4 tintapatron lehet benne, azonos csippüek kellenek legyenek, különben lehet nem működik. -
LouisWu #95 üdv!
Milyen márkájú/típusú nyomtatót érdemes most venni? árkategória: 10-20k Ft.
Preferencia, hogy minél olcsóbb legyen bele a patron.