193
Amit NEM szabad kiírni PS2re
  • rrroka
    Ráadásul sephi _sem_ szok warezolni.
  • cue
    Köszönöm.
  • Jinchuu
    Tulajdonképpen te min vagy felháborodva??
    Ha warezolsz, lopsz, azaz tolvaj vagy ez sajna így van. A lényeg, hogy lehet warezolni, de nem kellene itt ezt ennyire hangoztatni, itt inkább a gamekról kellene beszélni.
  • rrroka
    Hát ha nem is tolvajlás de olyan jogtalan bérlés féle :)
  • Sephi
    Fejezd mar be ezt a tolvajos szoveget mert mar mindeki hulyenek nez. Te ezt elvezed hogy sajat magadat baszogatod?
  • cue
    Pontosíts már légyszíves drága komám, hogy mit is érzel te megfutamodásnak?!
    Nem elég, hogy tolvaj vagy (ez fáj?), de még bunkó is? Ejnye...
  • Petyus_
    Én is erről beszéltem, és mi lett belőle.. :P
  • IGAZIWILLIAMS
    na azok már régóta ezen az elven dolgoznak
  • rrroka
    van benne vmi, csak ezt meg ne hallják a forgalmazók :)))
  • IGAZIWILLIAMS
    viszont a wareznek megvan az a nagy hátránya,hogy az ember nem értékeli annyira a játékokat.Mer ha mondjuk havonta megveszel 10-15 gammát,abból hányat fogsz végigtolni?De valszeg ugyanez lenne a 5kiló 4rugós arányból is
  • rrroka
    De hülye vagy, erre költesz! hát lophatnál is a külföldi boltokba! ugy vehetnél mondjuk autót a spórolt pénzből. De minek venni azt is amikor szintén lehet lopni?! :))))
    ne mond hogy warezolnál, ha mondjuk 5 kiló lenne a havi fizud, és 4rugó lenne egy játék...
  • torrente
    Nekem van egy olyan rossz szokásom, hogy nyaranta ellátogatok egy-egy külföldi országba, mert minél többet szeretnék látni a világból. Ha havi 30e Ft-ot elköltenék játékokra (ez ugye havi mindösszesen 2 új játék), akkor mit csinálnék nyáron. Így legalább szórakozom is és nyaranta elmegyek világot látni. Szerintem az élet lényege, hogy minél többet élvezzünk belőle és ne azért gürcöljünk éjjeli őrként, hogy abból havi 2 játékot vegyünk. És igen, büszke vagyok rá, hogy warezolok, mert amit általa megspórolok, azzal nagyon sokat nyerek és több más értelmes dologra költhetem azt a megmaradt pénzt.
  • rrroka
    és a mondat végén pont (.) vagy más írásjel első bötű meg nagy! :)))))
  • torrente
    nem azér, hanem AZÉRT
  • Neme.
    :-DDDD
  • IGAZIWILLIAMS
    na ezt már nem tudom
  • rrroka
    Hé ez azér már nagyon izé hangsúly. most jön majd az hogy egymás helyesírását is fikázzátok? tapasztalatom szerint az a fórumvita uccsó stáció :)))
  • Neme.
    Ezt láttam, de olyanra értettem, hogy "warezolok, és büszke vagyok rá". Amúgy nem tudom, hogy erre hogy lehet valaki büszke, tehát ez a "ne legyél büszke rá" egyáltalán honnan (milyen elméből, ha úgy tetszik) jön?
  • IGAZIWILLIAMS
    volt olyan ,hogy "ha már warezolsz,legalább ne legyél büszke rá"
  • Neme.
    Amúgy volt valaki, aki azt írta, hogy büszke rá, hogy warezol, vagy ez a jelző csak így berepült ide, és most itt lebeg?
  • IGAZIWILLIAMS
    több okból is lehet warezt venni:olcsóbb ,előbb megjelenik,megjelenik egyáltalán(pl killswitch Európában ps2 only)stb.. de az,hogy valaki warezol ,az nem jelenti azt ,hogy büszke is rá.Max csak a péntárcája kényszeríthet valakit a warezolásra
  • torrente
    Lehet így is: gondolom elismeritek, hogy ha vki warez játékokat vásárol, akkor azt nem kényszerből teszi...
  • torrente
    Szerintem neked konzoljátékokat árusító boltod van és olyan pangás van egész nap, hogy ráérsz írogatni egész nap. És miért lennék szemellenzős? Nem lehet, hogy én is csak olyan NAGYON JÓPOFA akartam lenni, mint te? Ha már lerabszolgázol mást, akkor utána ne futamodj meg, hülye köcsög. A többiektől bocs, hogy ilyeneket írok, de ez a senki engem már kurvára idegesít.
  • rrroka
    Szerintem ejtsük a témát, vagy verekedjetek! :)
    cue: gondolom elismered, hogy van egy rakat ember akinek nincs anyagi lehetősége, hogy eredeti játékokkal játszon...
    többiek: gondolom elismeritek, hogy ha vki warez játékokat árul, akkor az nem kényszerből teszi...
  • cue
    Lehet, ha azon a százason múlik, akkor az vagyok.
  • Anubys
    "sőt néha még Metró újságért is adok pénzt"

Hát öregem, te nem becsületes vay, hanem lúzer...
  • cue
    Nem, inkább egy cinikus hasonlat volt - úgy látom talált! :D

Tényleg nem rossz szándékú hozzászólás akart lenni, nem állt szándékomban megsérteni senkit, midössze egy -kreált- ellenpéldája annak az idiótaságnak, hogy egyesek jogot formálnak a lopásra (mert ha már teszitek, tegyétek csendben, és ne legyetek rá hangosan büszkék).
  • Neme.
    Ha valaki szigorúan csak saját magának töltöget le játékokat netről (nem csinál belőle profitot etc.), akkor sok különbséget nem látok ahhoz képest, mintha meg se venné, ki se próbálná. Ha nem lenne warez, jóval kevesebben játszanának videojátékokkal, kevesebben vennének gamer újságokat, kevesebben látogatnák a gamer weboldalakat etc etc. Ez vajon jobb lenne vagy rosszabb?
  • Sephi
    Az hogy engem lerabszolgaztal egyaltalan nem volt az? :)))
  • cue
    Kicsit szemellenzős vagy, nem?
  • torrente
    Nem tudtam, hogy manapság az éjjeliőrök ilyen jól keresnek.
  • IGAZIWILLIAMS
    ne személyeskedjetek már,messziről jött(fórumozó, arctalan ember egy billentyűzet mögül) azt mond amit akar.
  • Sephi
    Pontosan!
  • cue
    Megintcsak LOL!

Szerinted csak 8-16-ig létezik munkaidő?
  • torrente
    Tudtam, hogy ez lesz a válasz.
    Egy normális felnőtt, pénzkereső embernek nincs is jobb dolga, mint hétfő délelőtt egy fórumban baszogatni a többieket. Ne mondd már, hogy elmúltál 16! Mert ha igen, akkor elég nulla vagy emberileg.
  • cue
    Nem vagyok gazdag, magamat tartom el.

Hergeljelek még? :)
  • torrente
    Menj már el ebből a fórumból! Mi értelme van hergelni a többieket? Ha van véleményed, hogy melyik a rossz játék, írd le, de ezt a "gazdag vagyok, mindent megvehetek illetve a szüleim mindent tudnak finanszírozni" stílust hagyd már el.
  • cue
    Namost ennek így nem sokértelme van...
    Pontosan mi az amit elhiszel, de mégse?
  • Sephi
    Tudod ki hiszi ezt el? En nem mondom hogy nem hiszem de ezzel en nem mennek ki a nagyvilagban. Roppant hihetetlen akkoris.
  • cue
    Tudod, hogy az angol egy olyan nyelv, ahol egy szónak rengeteg fordítása lehetséges?
    Gondolom biliárdozni is a farkaddal szoktál... LOL!