Rossz PS2es játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

több okból is lehet warezt venni:olcsóbb ,elõbb megjelenik,megjelenik egyáltalán(pl killswitch Európában ps2 only)stb.. de az,hogy valaki warezol ,az nem jelenti azt ,hogy büszke is rá.Max csak a péntárcája kényszeríthet valakit a warezolásra

\"my love for you is like a truck\"

torrente
Lehet így is: gondolom elismeritek, hogy ha vki warez játékokat vásárol, akkor azt nem kényszerbõl teszi...

torrente
Szerintem neked konzoljátékokat árusító boltod van és olyan pangás van egész nap, hogy ráérsz írogatni egész nap. És miért lennék szemellenzõs? Nem lehet, hogy én is csak olyan NAGYON JÓPOFA akartam lenni, mint te? Ha már lerabszolgázol mást, akkor utána ne futamodj meg, hülye köcsög. A többiektõl bocs, hogy ilyeneket írok, de ez a senki engem már kurvára idegesít.

Szerintem ejtsük a témát, vagy verekedjetek! 😊
cue: gondolom elismered, hogy van egy rakat ember akinek nincs anyagi lehetõsége, hogy eredeti játékokkal játszon...
többiek: gondolom elismeritek, hogy ha vki warez játékokat árul, akkor az nem kényszerbõl teszi...

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Lehet, ha azon a százason múlik, akkor az vagyok.

Anubys
"sõt néha még Metró újságért is adok pénzt"

Hát öregem, te nem becsületes vay, hanem lúzer...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Nem, inkább egy cinikus hasonlat volt - úgy látom talált! 😄

Tényleg nem rossz szándékú hozzászólás akart lenni, nem állt szándékomban megsérteni senkit, midössze egy -kreált- ellenpéldája annak az idiótaságnak, hogy egyesek jogot formálnak a lopásra (mert ha már teszitek, tegyétek csendben, és ne legyetek rá hangosan büszkék).

Neme.
Ha valaki szigorúan csak saját magának töltöget le játékokat netrõl (nem csinál belõle profitot etc.), akkor sok különbséget nem látok ahhoz képest, mintha meg se venné, ki se próbálná. Ha nem lenne warez, jóval kevesebben játszanának videojátékokkal, kevesebben vennének gamer újságokat, kevesebben látogatnák a gamer weboldalakat etc etc. Ez vajon jobb lenne vagy rosszabb?

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Sephi
Az hogy engem lerabszolgaztal egyaltalan nem volt az? 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kicsit szemellenzõs vagy, nem?

torrente
Nem tudtam, hogy manapság az éjjeliõrök ilyen jól keresnek.

ne személyeskedjetek már,messzirõl jött(fórumozó, arctalan ember egy billentyûzet mögül) azt mond amit akar.

Sephi
Pontosan!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Megintcsak LOL!

Szerinted csak 8-16-ig létezik munkaidõ?

torrente
Tudtam, hogy ez lesz a válasz.
Egy normális felnõtt, pénzkeresõ embernek nincs is jobb dolga, mint hétfõ délelõtt egy fórumban baszogatni a többieket. Ne mondd már, hogy elmúltál 16! Mert ha igen, akkor elég nulla vagy emberileg.

Nem vagyok gazdag, magamat tartom el.

Hergeljelek még? 😊

torrente
Menj már el ebbõl a fórumból! Mi értelme van hergelni a többieket? Ha van véleményed, hogy melyik a rossz játék, írd le, de ezt a "gazdag vagyok, mindent megvehetek illetve a szüleim mindent tudnak finanszírozni" stílust hagyd már el.

Namost ennek így nem sokértelme van...
Pontosan mi az amit elhiszel, de mégse?

Sephi
Tudod ki hiszi ezt el? En nem mondom hogy nem hiszem de ezzel en nem mennek ki a nagyvilagban. Roppant hihetetlen akkoris.

Tudod, hogy az angol egy olyan nyelv, ahol egy szónak rengeteg fordítása lehetséges?
Gondolom biliárdozni is a farkaddal szoktál... LOL!

Kajára többet költök... most lopnom kellene azt is? 😊

A nickemet régebb óta használom, minthogy a CD használatba került volna (a választásában talán az volt a fõ szempont, hogy három karakter legyen, ui. sok HiScore listában ennyi fért el).

torrente
Tudod mit jelent a cue angolul? DÁKÓ. Hát az vagy, csak én a brokit szoktam inkább használni.

A nicked pedig azért a CD-kép kiterjesztése, mer nem szoktál CD-t se írni. 😊)) Az ilyen image fájlok, meg csak ugy teremnek. 😊)) Félre ne értsd ez most _vicc_ nem basztatás, meg hitetlenkedés.
Amennyiben tényleg sose semmit nem csalsz akkor hajrá, nem rossz hozzáállás, de sokba fog az neked kerülni! 😊

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

ez igen!,tényleg az elsõ két sorig jutottam

aabyssx
/ bejön

/ kimegy

www.youtube.com/aabyssx

Nem vagytok túl jó emberismerõk... 😊

Pc-m valóban nincs, de Linuxot sem futtatok - részemrõl az OSX-et preferálom (ingyen van, jár a vámoltatott, ÁFÁztatott géphez).

mp3 fájlok nincsenek a gépen, van viszont AAC - eredeti CDrõl leszedve és átalakítva, pusztán az egyszerû kezelhetõség miatt.

Ja, rendszeresen vásárlom a Fedél nélkült...sõt néha még Metró újságért is adok pénzt.

Valahogy nem akar ez nektek összejönni!

torrente
És soha nem adakoztál senkinek. Fogadni merek, hogy még 5 Ft-ot sem adtál csöviknek.

Sephi
Jaja es tuti linux-a van az amit ingyen osztogatnak lapokkal es cakis erdeti DVD meg VCR filjei vannak...

musha
mp3? fújjj, az maga a fertõ! 😊

zippofcy
Hagyjad már, még PCje sincs, mert hogy azokat is vám- és ÁFA csalással hozzák be tudvalevõleg.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

barret
Tudod,õ az akinek még mp3 sincs a gépén...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sephi
Akkor jouember te lehecc a vilag egyik legbecsuletesebb embere! Gratulalok!

(bar nehezen hiszem el )

Erkölcsi alap a lopásra?
Nagyon rossz lehet neked, ha ilyen ökörségekkel kell bizonygatni magadnak a tolvajlást.

Nem, soha nem töltöttem le semmit, ami warez.
Soha nem loptam boltból.
Soha nem öltem meg senkit.

Mi ezekben olyan hihetetlen?

Sephi
Eredeti jatekot foliazottan mar lehet venni -5000Ft -ert is csak tudni kell hol. Mig a Gc-es Final Fantasy CC 576-ban 17999 FT ugy ott ahol en lattam 12000 FT volt.

torrente
Tehát kb. 1000 Ft-tal lesznek olcsóbbak? Így már jobban hangzik: 17 helyett csak 16 ezer Ft.

CHEAPBOY
En letoltottem, de aztan ket napnal tovabb egy se birta😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
"vámmal növelt értékre számítja "

Vám, az mar nincsen a termekekra, ami eu gyartotol kerul ide. Magyarul ajatekokra ilyen cuccokra az a 6% elszallt. Nemsokara ez lathato is lesz. (A Vam 8% volt de az arakat csak 6%al csokkentik).

Sephi
Te azt akarod bemeselni itt hogy eletedben nem toltottel le semmi cuccost ami warez lenne?

torrente
Én 13000-t fizetek internetre + villanyszámla. Akkor most ingyen vannak a warezcuccok vagy sem?

torrente
Ilyen hosszú írást senki sem fog elolvasni. Az elsõ 2 sor alapján igazat adok neked.

zippofcy
"Helytõl és idõtõl függetlenül ítélem el azt aki büszke arra, hogy lop" - akkor a politikusokat meg a sleppjüket csak azért nem ítéled el mert õk nem büszkék arra hogy lopnak? "Csak" lopnak De a rendõrség is lop, mikor direkt a 30as táblához (a sok kátyú miatt rengeteg van) állnak a traffipaxxal. Az állam is lop, mikor kétszer adóztat, jövedelemadó + ÁFA. Meg mikor az ÁFÁt eleve a vámmal növelt értékre számítja (adót adóztatni nem éppen EU komform) Mindenki lop. Valószínûleg a politikusok is azért lopnak mert úgy gondolják hogy most legalább visszavehetnek kicsit abból amit az állam elvett tõlük.
A szocializmus TÚLZOTT szociális ellátó rendszert hagyott ránk, hozzá FEJLETLEN gazdaságot. Ebbõl a kettõböl következik hogy az államnak akkora bevételre van szüksége amit az állampolgárok nem képesek megfizetni (üzemanyagadó, TB, alkalmazottak után fizetendõ sarc). Következmény: virágzik a szürke- meg feketegazdaság és mindenki lop. Aki nem az élhet egyik napról a másikra. Lenne megoldás: csökkenteni a szociális ellátórendszert (ehhez magasabb fizetések és nyugdíjak kellenének, hogy az emberek tudjanak fizetni azért ami eddig kedvezményes vagy ingyen volt - olcsóbb lenne mert a kedvezmények rengeteg visszaélésre adnak lehetõséget), LEÉPÍTENI AZ ÁLLAMAPPARÁTUST (képviselõk és állami alkalmazottak felét kirúgni, találjanak más munkát) átláthatóvá tenni az állami pénzek felhasználását (ezért az EU is elmarasztalta Magyarországot, el is esünk miatta jó sok pénztõl. A politikusok mégse tesznek semmit ellene, mert akkor kevesebbet tudnának lopni).
De nem csak a tenni akarás, sok esetben a hozzáértés is hiányzik. Pl. beírtam egy fórumra hogy a pénzt egyszer kell belepumpálni a gazdaságba magasabb fizetések formájában, azt az emberek itthon költik el, vagy fektetik be, szóval a hazai gazdaságban marad (de legalábbis nagy része). Erre egy nagyokos KÖZGAZDÁSZ beírta hogy pénzt nem lehet fedezet nélkül nyomtatni, milyen hatása van, stb stb. FEL SE FOGTA HOGYAN ÉRTETTEM. Ugyanis arra gondoltam hogy pl. a kölcsönzõ országok engedjék el a kölcsönöket, vagy ütemezzük át a kifizetésüket mint pl. Lengyelország megtette még a 90es elején. Nyugodtan megtehetnék a 2. vh.ban gyõztes államok, elvégre rengeteg pénzt (tõkét) raboltak el az országból, vontak ki a gazdaságból a 2. vh. végén. A nyugati országoknak az USA megadta a Marshall (vagy milyen) segélyt, de a szabad választásokhoz kötötte a megadását. Mikor közben a Szovjetunióval már rég felosztották a befolyási övezeteket, szóval tudták hogy az oroszok úgyse engednek szabad választásokat. Elegem van hogy azért szívjak mert egy bajszos hülye anno azt hitte hogy a történelemben elõször meg tud nyerni egy olyan kétfrontos háborút ami gyakorlatilag a Föld összes fejlett országát érinti. ( a rengeteg elhibázott döntésrõl, pl. Anglia inváziójának elmaradása, Rommel csapatainak támogatása helyett a Szovjetúnió megtámadása, az USA Japánnak küldött hadüzenete után hadüzenet küldése az USÁnak, stb már nem is szólva.) A gyarmatosító Nyugat bekaphatja, az én munkámmal ugyan nem hízlalom õket, hiába keresnek piacot az olcsó 3. országbeli munkaerõvel megtermelt javaiknak. Ha tehetném MINDENT ellopnék tõlük, nem csak a programokat. Az erkölcsi alapom megvan hozzá, a náci törvények meg rég bebizonyították hogy a törvények az erkölccsel meg az igazsággal legtöbbször köszönõ viszonyban se állnak.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Seth
Vidike, nekünk még van valami megbeszélni valónk, de nem válaszoltál az üzimre.. 😊

PSN ID.: Beegabor

vidike
nem lehet mindenki úgy tele mint te, mindenki eldönti magának amit akar és ebbe te nem szólhatsz bele! megtarthatod magadnak a véleményed!!

aszt a baziklafásat vidike voltam

"Majd pont egy ilyen forumon akarod elitelni a warezt. Melle klickeltel 😞 "

LOL!
Helytõl és idõtõl függetlenül ítélem el azt aki büszke arra, hogy lop.

Sephi
El vagy te tajolva de erosen. Ilyen felfogasa mint neked ritka embernek van. Masak vagyunk. Kivancsi vagyok hogy ki alapozna meg a te hozaalasod ehez a temahoz.

Bar mar regota nem warezoltam semmit... akkor is amikor warezoltam azert tettem mert :

1. nem volt pezem eredetit venni mert elni is akarok de szorakozni is
2. nem volt honnan venni mivel nalunk dupla arban kaphatio ami egyes helyeken magyarorszagon olcsobb.
3. megjartam hogy megvettem erdeti jatekot es nagy buzisag volt ellenben sokszor megtortent hogy warez jatekot latva megkivantam az eredetit.

En azert beszelek ilyen konnyen mert nekem ugy adta a sors hogy ne kejjen penzt fizetni az eredeti Ps2 jatekokert. De valaha en is nagy warezos voltam es , ugy ahogy tobb 100000-en , egyaltalan nem lopasnak veltem.

Bar ez elege insztrativ tema es nem all meg ebben a kifejezesben. Hiaba josz ide es ilyeneket irsz mert igazabol , lehet lesz olyan aki igazat ad neked , senkit nem erdekel.

Majd pont egy ilyen forumon akarod elitelni a warezt. Melle klickeltel 😞

Az nem jó - a bejárónõt fizetni kell.
Ellenben a rabszolga ingyen dolgozik, de valahonnan muszály beszerezni. 😊

Tudod az általad felvázolt két véglet között van egy széles út is:

Középszinten élni, dolgozni, pénzt keresni és abból finanszírozni a hobbidat. Ha nem elég rá a pénz, válassz olcsóbb szórakozást.
(persze akinek a játékok tonnaszámra történõ használata a szórakozása....)

Hihetetlen, hogy mindig vannak akik büszkék arra, hogy lopnak.

torrente
Rabszolgatartáshoz nem kell pénz. Szerintem te a bejárónõkre gondoltál.

CHEAPBOY
Olyan hogy rosssz Ps2es jatek... olyan nem letezik.😊