Rossz PS2es játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
. Ha csoro vagy es van egy szerencsetlen Ps2-od amire nem tudom hany honapig gyujttoel penzt es semmi oromod nincs az eletben csak a jatek akkor neked nem esne jol a warez bogyokam?
Az hogy akinek van penze megis warezol tejsen mas tema.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Arra a következtetésre jutottam, hogy igen.
Pénzem sajnos nincs rá, csak jogom.
Téged választanálak.
Máskülönben van benne vmi rajzfilm (gondolom jobb mint a Disneyk
) kirakósjáték meg kifestõkönyv. Meg új ára a MMban 5 ezer HUF, gondolom ez mindent elmond 
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Itthon "kicsit" más a helyzet. A havi átlagbér nettó 80ezer FT. Lehet Pesten kicsit több, de itt Hajdú-Biharban nem, Szabolcsban meg még kevesebb. Szóval az órabér 500 FT ! Az átlagjáték 14ezer FT. (12-16 az új az MMban) Tehát egy átlagmagyarnak HUSZONNYOLC !!! ÓRÁT kell dolgoznia egyetlen játék megvételéhez. 5 óra - 28 óra. És ne gyertek azzal hogy szegény elmaradott ország, stb. Már az EU tagjai vagyunk. NEM A HARMADIK VILÁG ! Hogy a politikusok, kiadók, stb hibája-e ez a helyzet nem tudom, Igazából nem is érdekel. Ha majd 2500 FTba kerül egy VADIÚJ játék megveszem. Addig meg nyasgem a kiadóknak, és azoknak is akik túl ostobák hozzá hogy a fenti gondolatmenetet kövessék. Na persze azok valószínûleg mind a játékiparból próbálnak megélni, ami itthon OSTOBASÁG. Ha semmihez nem értenek menjenek politikusnak (ha vannak kapcsolataik) vagy utcaseprõnek (ha nincs).
Ezzel részemrõl a wareztéma lezárva.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
aki jót akar, az messzirõl elkerüli...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
na za idegbeteg sebesség, a szar grafika, és a követhetetlen játékmenet miatt a játék élvezhetetlen. ha eszembe jut a címe, azonnal leírom...
Én még nem taliztam igazán szarral, bár az NFSU csúszós tükörútjai elriasztottak a játéktól. pláne burnout2 után...
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
én se vagyok warez párti, ami igazán tetszik játék, azt megveszem eredetiben, de sok olyan játékom is van, ami jó játék, meg minden, de 10e-t nem adnék ki érte...
Az a baj ezekkel az "elméletekkel", hogy akkor sem veszik meg eredetiben, ha tetszik nekik. Innentõl kezdve hiába hivatkozol arra, hogy a szart nem veszik.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH! Nem bírom tovább!

www.youtube.com/aabyssx
Vigyazni kella Ps2 jatekokkal mert tenyleg csak nagyon ritka a remek kiemelkedo cim.
En amikor csak latom hogy peldaul az Undeworld az 15999 FT es a jatek aszem a vilag eddig legnagyobb baromsaga. Kepzeld el hogy valaki megveszi es mekkorat csalodott. Igy persze hogy azonal warezolni fog.
En nem nemesitem a warezt de megertem azokat akik ra vannak szorulva.
www.youtube.com/aabyssx
zippofcy: Legalább hallgatnál!

www.youtube.com/aabyssx
Ja és a sportjátékokat majd beírja vki más, mert rühellem azt a marketingfogást hogy évente kiadják õket újra, kicserélve néhány nevet, vagy esetleg +100 polygont adnak a modelleknek.
Azt tudom hogy kint olcsóbbak a játékok, de mire ideér ugyanannyi vagy drágább, ha Air Mail helyett csak Fedexszel hajlandóak elküldeni, ami az általuk 3. világbeli országnak tartott helyek esetében elég gyakori. Nem kell játékot venni, nem mi vagyunk a piacuk. Ez olyan mintha egész életünkben gyûjtenénk Armani öltönyökre, Rolls-Royce-ra, vagy két- háromárbócos yachtokra. Még olyanabb, mert azokat nem lehet lemásolni. Ha le lehetne mindenkinek lenne és feleannyiba kerülnének

A régebbiek persze sokkal olcsóbbak (4-5 ezer forintért megkapod az említett "kategóriabajnokok" 70%-át).
Én egyébként NEM errõl beszéltem, csak nem szimpatikus nekem ez húzzuk le a játékokat, "nem éri meg kiírni" hozzáállás.
Szerintem hasznosabb lenne egy olyan topic, ahol azokat a gyöngyszemeket lehetne sorra venni, amit nem sokan ismernek, és fel kell rájuk hívni a gamerek figyelmét.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Szóval kb 1-2 hét és jön a lista, a hardcore konzolosok majd hozzászólhatnak
Ja kb olyan 50 db játékról lesz szó, az 10ezer FTos átlagáron fél milla, akinek van rá pénze megveheti eredetiben is
Kap hozzá szép színes borítót
Már persze ha egyáltalán kapható itthon, ha nem akkor postaköltséggel együtt dupla áron megrendelheti az USAból. Nyilván a Föld vezetõ hatalmának (
) pont a csóró magyarok pénzére van szüksége
Különben is: épp eleget raboltak a szövetségesek a tengelyhatalmaktól a 2. vh. után, kárpótolják a kiadók magukat abból a pénzbõl. Én leszarom a burzsoá tõkés kizsákmányoló imperialista gyarmatosító (lásd Irak) fejüket magas ívbõl.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Mivel a Street Fighter fanok mára rég nagypapák lettek kiírása elpazarolt DVD, senki nem fog vele játszani soha.
) Elpazarolt CD kiírni.PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)