6774
-
Indigo #6614 És valóban!
Köszönöm! -
#6613 Tedd DX8ra és jó lesz. -
Indigo #6612 Kipipálva, a probléma maradt :( -
#6611 driver frissítés? -
Indigo #6610 Üdv!
Most raktam fel a játékot, és van egy olyan problémám, hogy a sofőr úgymond "kifolyik" a vezetőülésről a képernyő szélére, mint egy gumikötél. Valami ötlet esetleg? -
max1985 #6609 Összes autóm újra fel lett töltve és már nem kéri a CustomCar-t !!!
Ha gond lenne, szóljatok csak.
-
#6608 láttam a pözsót^^ nájszos -
max1985 #6607 Ma javítottam ki.Tessék:
http://files.filefront.com/ZAZ+968rar/;13817452;/fileinfo.html -
jocking #6606 Megcsináltam a leírtakat és most tökéletese műxik, kösz a tippet. Viszont ha megvan neked a zaporozsec, akkor azt feltölthetnéd valahova, mert a rapidshare csak 10 letöltést engedélyezett, úgyhogy jó páran lemaradtunk róla. Előre és utólag is thx.:) -
max1985 #6605 Bocsánat srácok! Az az én hibám. Illetve a program bekavart vmit.
Most töltöm fel újra a gépeket. De ha nem várjátok ki akkor keressetek egy olyan fájlt az autó mappájában hogy : "FL_door.cfg", abban találtok olyat hogy custom_car, azt töröljétek és írjátok át arra ami az autó mappájának a neve. Ha nem megy akkor kirakok ide az új linkeket amin már hibátlan autókat kaptok. Mégegyszer bocsánat! -
jocking #6604 Kissé utánanéztem a dolgoknak és állítólag vmi porsche berakásával működnie kéne a dolognak. Miután betettem a porschét, változott a hibaüzenet:
!Overriding method has different staticness java.game.vehicles.custom_car.custom_car_chassis.getTuningStageItems()Ljava.util.Vector;
-
jocking #6603 Mégpedig a következő üzenettel fagy ki:
"Fatal! Missing mesh file:
vehicles\custom_car\meshes\_phys_FL_door.scx" -
jocking #6602 Megintcsak helyesbítek: a trabikat nem engedi berakni. Ott panaszkodik állandóan hogy mesh fájl hiányzik. -
jocking #6601 Hali megint!
Közben a sofőrgondokat a video opciók állítgatásával sikerült megoldani.
Ellenben autót még mindig nem tudok betenni, ahhoz kérnék egy kis tanácsot. Előre is thx.;) -
jocking #6600 Hali mindenkinek!
Lenne két komoly gondom a játékkal. Az egyik, hogy a sofőrök szinte ki vannak robbanva az autókból, csak egy színes csík mindegyik. Mit lehet ezzel kezdeni?
A másik: nem tudok más autókat berakni, mert mindig valami "mesh" fileokat hiányol, pedig minden bemásolok oda, ahova a readme leírja.
Pls help -
1993 Ford Mustang GT
Nah, remélem tetszeni fog.
Vígasztalásképpen egy családi járgány következik... -
#6598 -
#6597 ezzz autó -
max1985 #6596 Trabant 601
http://files.filefront.com/Trabant+601srar/;13759040;/fileinfo.html
-
#6595 Szépséges! :D -
#6594 áá má megin egy ilyen izé:D -
#6593 Sziasztok!
Látom rég nem járt erre senki, sebaj, volna itt egy kis finomság:
Mazda RX-7 Spirit R -
#6592 Nekem megy simán... -
#6591 Hogy tudom a játékot 64bites Vistán futtatni? Mert megvan eredetibe a game. -
XRV #6590 köszi, lezuttyant :) -
#6589 Nahh, hogy holnap se unatkozzatok:
Nissan Silvia S14A -
#6588 Jahh, tudom, kár hogy ilyen a Mustang, de kicsit instabilnak tűnt kanyarokban, így kapott egy szélesebb papucsot
Egyébként örülök, h tetszenek a járgányok! -
#6587 hogy legyen HDR nélküli kép is:
gyönyörű! -
#6586 +te jó ég, meg se köszöntem :D
KÖSZÖNET a folyamatos uj kocsikért :) -
#6585 csuty: mind3 kocsi élvezetes, bár a mustangtol elvártam volna h kikaparjon induláskor is :D (bár nemtom ez CRC-ben megvalosithato-e)
zaporozsec eszméletlen fun, ahogy dülöngél benne a sofőr :)))
---
DX8-ban is szép wartburg lesz vmikor? -
#6584 Kipróbáltam, bejön! ^^ Csak kéne már egy kontroller... :S -
A Skyline is elkészült, remélem tetszeni fog.
Egyébként boldog nyulat mindenkinek -
#6582 Pro! :) -
#6581 Nem akarom reklám felé terelni a szót, de alakulgat a Skyline. Remélem jó irányba halad -
#6580 FileFront változat -
XRV #6579 Záporjóska, pls javítsátok
Error
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.
This limit is reached. -
#6578 még nem volt időm kiprobálni, képről k. szép :)) -
#6577 mustangot is köszi;)
jójez. törik^^ mikor lesz ismét vmi átlag szar?:D -
#6576 Következő autónak megteszi?
Vettem le a HDR-ből -
#6575 Közben elfelejtettem mondani, hogy már letölthető.
Remélem tetszeni fog