94
http://www.newcomer.hu
-
#14 Most ez a magyar változat ugye még nem letölthető?
Nekem az angol változat egyszer sem indult el semmilyen emulátoron, pedig rengetegszer próbáltam. -
#13 WOW!
Minden idők legjobb játéka!!!
Sajnos nekem az előző változatok nem mentek PC-n, remélem ez igen. Természetesen anno C64-en végignyomtam.
Komolyan mondom, ez a hónap híre! -
#12 azon meg nem neztem, majd megprblom.
betettem a virtualis floppymeghajtoba az image fajlt, tolteskor meg csak villogot a v. led.. es nem csinalt semmit.
vartam eleg sokat ( vagy 15 perc ) de semmi.. -
Gary #11 Ccs64-en nem próbáltad?
Assz'em én az 1.2-es VICE-n néztem, de úgy rémlik, azon ment... -
#10 Nektek a VIC emulátorral megy normálisan? Az vhogy nem akar tökéletesen működni.. mintha a "lemezről" nem tudná beolvasni a fájlokat..
azért örülök hogy másokat is foglalkoztat a játék. -
Zozo76 #9 Na vegre! Magyarul. Es ez a lenyeg! -
Gary #8 Érdemes rápillantani! -
#7 ORIGINAL NEWCOMER FACTS
* 10 sides / 40 tracks
* Crunched graphix
* 4.5 years of development [for good!]
* 30 wallsets
* More than 50 areas to be explored
* About 80 big pictures
* 127 items
* 140 NPCs to interact with (each has an individual portrait!)
* Extremely non-linear storyline
* Absolutely NO random encounters
* Animated start and endsequence -
#6 szoveges???? az az idoregesz, kastely, es tarsai voltak, ebben 3D ben tudtal maszkalni... es kurva jo hangulata volt + (alap)tortenete is az. Grafikaja sztem a legjobb amit lattam Commodore n.
Az alcimben levo oldalon egy 2001 ben elkezdett project, azaz hogy PC n lehessen vele jatszani, meg kicsit atdolgoznak (/tak) rajta par dolgot. -
#5 Régi szép idők. Húú mikor én ezt toltam. Éjszakákon át. -
Cat #4 ez anno egy szöveges játék volt, az utolsók egyike (de még rémlik egy junkers vagy valami j betüs magyar játék is), amilyet ti PCn valószinuleg sose láttatok (hacsak nem MUDoztatok vhol) -
#3 alcím? -
#2 És hol találom? -
A legkirályabb játék ami commodore 64 re készült, és a magyar fejlesztőcsapat PC-n játszható verziót készít.