Newcomer - C64 game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakit érdekel, akkor ITT meg tudja nézni/ez is egy SG Forum oldal.
Egy Atomino nevû C64-es játékot keresek PC-re!
Valaki ismeri? Játszott vele?
Netán valakinek megvan PC-re?
Illetve egy olyan játékot keresek, sajnos a nevét nem tudom, csak annyit, hogy kockákat (páronként azonos mintázatúak voltak!!!) kellett benne összepárosítani, mégpedig úgy, hogy egymásra kellett õket ejteni. Ha csak mellé húztad az egyik kockát a másiknak, akkor nem tûntek el.
Valaki ismeri? Megtudná valaki mondani a nevét a játéknak?
Akár ide is írhattok, de privátra is!
Elõre is köszi a segítséget :)

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a NEWCOMER-rel WINVICE emulatorral játszom és a billentyûzet kiosztás érdekelne. Melyik billentyû a C= (commodore) billentyû. A CTRL-t már megtaláltam (a TAB az :) )
Az infót a [email protected] e-mailre küldd légyszí!
Elõre is köszi
ide írj ha van egy kis idõd beszélgetni:
[email protected]
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Legalább egy kis info jönne, hogy hogyan áll a dolog. Elkészült-e a magyar verzió és ki fogják-e adni?
valami fejlmeny?
enis varom a 3.0at!!! <#vigyor2>#vigyor2>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Fene tudja, a programozo srac most nagyon el van havazva. Majd szolok.
Elsonek a 1581-es verzio lesz meg. A randomszam generalas is ujra lesz irva, mert fuggott a SID csip allapotatol.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Magyar Newcomer v3.0 forditasa kesz, a jatek fejlesztes alatt van, hamarosan sor kerul a tesztelesre is. Ehhez meg el kell keszulnie egy-ket dolognak.
Nemet verzio is lesz (nem mintha erdekelne a magyarokat) :)
Szavazzatok a lemonon, mert az action gamerek eloszeretettel pontozzak le a jatekot. :)
A regisztracio visszajelzese eleg lassan erkezik meg.
Menj fel a www.emulator.lap.hu -ra, na ott magában érdemes keresgélni, de van 1 olyan hogy: magyar oldalak(közepe felé),azon belül pedig: Magyar c=64 H.Q. !!! na ott aztán rengeteg emulátoros c64-es progi fent van, ha jól emlékszem Balee Boom-ja is...:)
Az elsõ szám, az egységszámot jelenti, ahonnan tölteni fog, ez 8-11-ig (de lehet, 15-ig?) a floppy. A második szám elhagyható, de esetünkben azt jelenti, hogy ne a BASIC kezdõcímtõl töltse, hanem egy fix címre a memóriába. Ezzel lehet elérni azt, hogy automatikusan induljon, ne kelljen a RUN.
Remélem érthetõ valamennyire.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Magyarul a ,8,1bõl tudta a gép, hogy honnan kezdje tölteni a progit.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
The Matrix has you...
Jó lesz nosztalgiázni megint. Most egy picit ugyan gyorsabban tölt, de majd hozzászokom :LOL
The Matrix has you...
Az intro angol nyelvû.
Csináld ezt: Vice-be alt+8, betölteni a Newcoomer Boot filet, majd beirod LOAD"NEWCOMER",8,1 és így nem az Intro indul, hanem a játék.
Jó szórakozást.
(ha lemezváltás van, szintén alt+8)
The Matrix has you...
Van a www.newcomer.hu-n egy Newcomer Ultimate verzuó ami a magyar Newcomer továbbfejlesztése. De ez angol nyelvû.
Ennek jön majd télen a magyar nyelvû változata.
Addig itt letölthetõ az eredeti 94-es Newcomer mûködõ emulátoros változata: http://www.bithunter.fw.hu
Sikerült leszednem és nagy nehezen elindítanom a Newcomer nevû Õsrégi és egyik KEDVENC játékomat C-64-en:)) A kérdésem annyi, hogy hol van magyarítás hozzá?
The Matrix has you...
Van egy bizonyos Boom nevû játék. Az 576 adta ki 96-ban amikor már nem volt meg a C64-em.
Egy doom szerû játékot akartak csinálni C64-re. Ennek van emulátoros változata? Nagyon kirpóbálnám.
A lemon64-en akadtam rá teljesen véletlenül és eddig erre sem szavazott még senki.
Hiányzik pl. a Laser Squad II. és a magyarok közül a Kastély és a No Limit is pedig mindkettõ király játék volt. A Long Life fentvan de senki nem szavazott még rá (én elõször) szavazzatok majd rá ha arra jártok.
Irtam megint
BaLee
Nyugodtan lehet ramuszitani barkit NC ugyben.
sehogy se akarja elküldeni neked az emailemet a freemail,nem értem miért. Mindig visszajön az értesítés hogy sikertelen.Nincs valami freemail-es címed? megírhatnád a [email protected]!
Egy egyes meg ottel visszaveti...
Két hellyel tornáztam fel a gamet. ;)
Teljesen nyilvanvalo, mivel allunk szemben. Vote fixing-nek hivjak.
Amugy kosz a szavazatot.
Kemény 1 hétbe került nekik...
Egyre biztosabb, hogy a magyarokat szivatjak, mashonnan is kaptam ertesitest, hogy nem tudnak regisztralni.
Regisztráltam a hotmailra, majd a lemon64-re és most ha belépek a hotmailon valami hülye ablak jön be amin még véletlenül sincs olyan lehetõség, hogy mengézzem a leveleimet...
Ami gyanús, hogy a beidézett levelem ellenére pár nappal azután ugyanúgy tudtam regisztrálni ugyanazzal a nicknévvel, ugyanazzal az email címmel és megkaptam ugyanazt a levelet...
se freemail ra, se mailboxra...
atveres az egesz!!!
*hihi ** *
Probaljatok meg .com-os email cimmel.
Nos, az a helyzet, hogy mar gondoltam erre, es ez nagy disznosag lenne a reszukrol.
Nincsen üldözési mániám de azért poén kedvéért regisztrálok majd egy más országot írva is. :)
Ha igy halad a joindulatu emberek tevekenysege a lemon-on, a jatek megy a levesbe. :(
Egyszeruen elkeserito, hogy emberek mennyire nemtorodom modon bannak masok munkajaval. Nem az elso eset egyebkent. Mashol is sikerult megtapasztalni.
Hat oszinten nem tudom, mit kene tenni. Volt akinek ilyet nem irt ki.
A lepontozas azert tortenik, mert a sajat kedvenceiket probaljak ezzel feljebb tolni. Ennek ellenere ne nagyon szavazzatok le mas jatekokat, ha lehet.
Mellesleg már 2x regisztráltam és mindig csak egy ilyen levél jött:
Welcome to Commodore 64 Forums
Please keep this email for your records. Your account information is as follows:
----------------------------
Username: BaLee
Password: *******
----------------------------
Your account is currently inactive, the administrator of the board will need to activate it before you can log in. You will receive another email when this has occured.
Please do not forget your password as it has been encrypted in our database and we cannot retrieve it for you. However, should you forget your password you can request a new one which will be activated in the same way as this account.
Thank you for registering.
--
Thanks, The Lemoners
Most én ebbõl csak annyit tudtam kivenni (lehet, hogy rosszul) hogy valakinek aktiválni kéne az accountomat mert jelenleg inaktív és be sem tudok lépni.
Angolul meg nem értek, hogy rákérdezzek tisztelt afminoknál, hogy mi a f*sz van...
Ötlet?
meg egy kis off:
nekem volt hozza kartyas gyorstolto, meg eprom egeto!!!!!
*hihi ** *
Bocs, hogy megint ezzel jovok. Pliz szavazzatok a www.lemon64.com-on a Newcomerre, mert folyton jon egy-ket nagyokos a maga "objektiv" 1 pontjaval. A forumban kell regisztralni elobb. Neha nem sikerul elsore a regisztracio.
Igaz jó borsos árért lehetett megrendelni (ha jól emléxem 4-7 ezer forint körül volt 8-9 éve!!!) de amilyen dolgokat azzal mûvelni lehetett az nem volt semmi.
Azután nem nagyon volt elakadás játék közben mert automatikusan megkereste pl. az életek számát és át lehetett írni meg hasonlók. :)
Ami nekem hozzá kapcsolódik:
Hangdigizõ, képdigizõ, fényceruza, egér, Action 7 cartridge és a legúabb szerzeményem, egy 1001-es drive!
Legalabb nem zaklatod a tobbieket a forumban.
A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!
a képernyõje is már elvarázsol.. meg minden ami hozzá kapcsolódik.
*hihi ** *