Auto Assault - MMVCG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
Jah és humanoid vagyok vagy mi, de ha gondolod indítok új karaktert mert mostmár legalább tudom nagyjából, hogy mit hogyan kell csinálni.
A halál csupán a kezdet...
- Aki szereti a MadMax Feelinget az imádni fogja
- Nincs aukciósház, viszont a magasabb szintû karik elég jó áron veszik meg a kezdõ karakterektõl az u. crafting itemeket (salvaged, patched, funkcional akármi-t), én találtam egy csókát, aki megvett tõlem mindent eszméletlen sok pénzért, s most úgy elvagyok látva pénzel, hogy szinte bármit megvehetek.
- Ha igény van rá, akkor csinálok egy magyar klánt, a klán neveket lehet itt is postolni vagy Ingame megkerestek ValenHUN néven
- Aki szereti a könnyed, nem túl bonyolított, kevés szabadidõben is játszható gamékat, annak ajánlani tudom.
WoW és EVE online után meglehetõsen primitív és bugyuta, de jól el lehet vele szórakozni.
Nekem van 1 Eladó eredeti Auto Assaultom!!!!!
6000Ft-ért adnám el ha vkit érdekel esetleg GW Factions-ra cserélném!!
Az ok amiért nem játszok az az h elõfizus és engem errõl senki sem tájákoztatott......
Tokostol poszterestül közikönyevstul 😊
Akit érdekel az itt de inkább [email protected] msn en elörre is sok szerencsét!!!!
(jah igwen és ajándékba jár 1 Freelancer game természetesen eredtiben)
Van valami magyar közösségi oldal vagy Klán már?
Lvl 24 Human Commando vagyok, s eddig 7 magyarról tudok, remélem azért többen is vagyunk.
Játékban ValenHUN néven találtok meg.
ezen nézelõdj az alapokról..:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
sztem nem összehasonlítható wow-al, hálistennek teljes más világ és pont ezért jó sztem. WOW-ok béta óta, rettentõen unalmas már, ha ujdonságra vágyik az ember, sztem megér egy próbát.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Hétvégén esküvõn voltam, de azért vasárnap hajnalba becsúszott a lvl 10.
Közbe meg nyomok egy human comnmandot is, hogy ne húzzak el tõled nagyon, az már 14es😄
Vagy elment a kedved tõle?
Már megvan közbe a lvl 7 is tán, szal húzz bele..:-)
valszeg leszek este
mondom nekem nincs kötöttségem semelyik oldahoz, rugalmas vagyok.
Meg most elkezdtem füzni a baráti kört (kb2002óta mmo-zunk együtt), hátha sikerál átrángatni öket máshonnan (l2-wow, vegyesen vannak), akkor lenne akár egy klánra való is, bár nemtom hány emberrel érdemes klánt csinálni😄
Igazából se nekik se neke eddig nem volt afókuszomba ez agamma, pedig l2-ztem is még2004-be, COH-al is nyomtam egy keveset, az is ncsoft. Egyenlõre nekem nagyon bejön..😄
Ezért csináltam egy human commandot (tank), de csak azért mert általába tanker karikkal minden mmo-ba elboldogul az elejen az ember, de nem ragaszkodom hozza.
Most csinálok egy Bio enginiert vagy nemtom ott, hogy hivjak, ami ilyen healer klassz, meg meg akarom nezni tiszt karikat is, BH tipusu karik nem erdekelnek.
szal mondasz egy oladlt elnezek oda is of corse😄
Játszik alaki ezzel a gammával?
Én az európai szerveren nyomom, tán csak 1 van, jó lenne talizni valakivel ingame
A nevem: Sintia
Pvp harc pl konvojba nagyon király mindesetre 😄
Itt a 14 napos trial-ja,csak egy email kell, és utána levélbe leirják mit hogy csinálj!
https://secure.plaync.com/cgi-bin/free_trial.pl?partner=10
Egy serveren van szal nem kell keresgélni mindkei egy helyre csatlakozik több mint 10 ezer gamel van szal ninc skevés igy 😄!
Én is most trialozok lada nicken (human fajba) ,egyálltalán nem szeretem az autos filingü gameket ,de ez üt,csak kár hogy fizetõs! 😞
Bármelyik singli autos gamet lenyom hangulatba!
Már meglehet venni a dobozos változatát és gamecardot is hozzá aki ugy gondolná :
http://www.amextec.hu/index.php?selectedProductID=8142&activePage=productDescription.php&sid=1a1e2a45bfa2e5b1d65e6c71d32243c3
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Leszedted a klienst.
A patchelés teljesen ok ugyanis MMO játék amit néha javítnak!
De idézek neked
"Sign up on monthly subscription to play."
Fizess elõ, vagy fölösen pocsékolod a sávszéledet. Nem ártana a nuke okát is elolvasni.
"
"havi.elõfizetés.szükséges"
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Letöltöttem Az auto assaultot illetve egy tört változatát Auto.Assault.READ.NFO-PLEX (szerintem tört) és fölraktam akkor egy auto assault updater ugrott ki klik 2x patch és egy fél óra töltõdés. Ez oké ????
2. Havi díjas, természetesen.
Hol lehet kapni ezt a gamét mert,nem találom sehol?Ez ingyenes amúgy vagy,fizetõs mint a WoW?
MMO = MASSIVELY MULTIPLAYER OLINE azt jelenti, hogy kell egy saját kulcs amivel a gyártó szerverén bejelentkezel, hogy játszhass a többi játékossal. Másrészt Single része nincs. Ha annyira érdekel vedd meg...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
valaki tudna segiten mert leszedtem az auto assaultot de nem tudok vele játszani . Regisztráltam de valami ulty player serialt kér
és igaz a play nc oldalán kell ??????
valki segitsen plz