Auto Assault - MMVCG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GamerAdams007
Tudna vki adni nekem 5 Blocks Carbont? Lvl 12 Human Lieuteant, Upside-on tudnánk talizni.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Valen
lvl36 human commando, ha belogolsz te is keress meg, mert 16:38-kor nem voltál 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Fenrir
Keress meg, Aeshallara néven vagyok, asszem 14-es szinten. Még van kb 10 napom ezzel a karakterrel.

Jah és humanoid vagyok vagy mi, de ha gondolod indítok új karaktert mert mostmár legalább tudom nagyjából, hogy mit hogyan kell csinálni.

A halál csupán a kezdet...

Valen
Na, most hogy 6 nap alatt 36-s lettem, a következõtket állapítottam meg:

- Aki szereti a MadMax Feelinget az imádni fogja
- Nincs aukciósház, viszont a magasabb szintû karik elég jó áron veszik meg a kezdõ karakterektõl az u. crafting itemeket (salvaged, patched, funkcional akármi-t), én találtam egy csókát, aki megvett tõlem mindent eszméletlen sok pénzért, s most úgy elvagyok látva pénzel, hogy szinte bármit megvehetek.
- Ha igény van rá, akkor csinálok egy magyar klánt, a klán neveket lehet itt is postolni vagy Ingame megkerestek ValenHUN néven

- Aki szereti a könnyed, nem túl bonyolított, kevés szabadidõben is játszható gamékat, annak ajánlani tudom.

WoW és EVE online után meglehetõsen primitív és bugyuta, de jól el lehet vele szórakozni.

Fenrir
Senki sem játszik már vele?

Fenrir
Ebben a játékban van valamiféle aukciós ház vagy bazár vagy csak npc vendorok vannak?

Fenrir
Megnézem ezt a játékot én is, 2 hetet adok neki. Szomorú tény, de a wow-ot nagyon meguntam.

Hello all!!!!!!
Nekem van 1 Eladó eredeti Auto Assaultom!!!!!
6000Ft-ért adnám el ha vkit érdekel esetleg GW Factions-ra cserélném!!
Az ok amiért nem játszok az az h elõfizus és engem errõl senki sem tájákoztatott......
Tokostol poszterestül közikönyevstul 😊
Akit érdekel az itt de inkább [email protected] msn en elörre is sok szerencsét!!!!
(jah igwen és ajándékba jár 1 Freelancer game természetesen eredtiben)
Valen
Hi all

Van valami magyar közösségi oldal vagy Klán már?

Lvl 24 Human Commando vagyok, s eddig 7 magyarról tudok, remélem azért többen is vagyunk.

Játékban ValenHUN néven találtok meg.

Jockey
http://autoassault.tentonhammer.com/
ezen nézelõdj az alapokról..:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

GamerAdams007
Helloka! EU szerveren nyomom most a GameStar-os próbával, 4es szintu Human Litueanant vagy nemtom hogy kell leírni vagyok. Tudnátok mondani nekem egy oldalt ahol le van írva minden páncél/fegyverek/kasznik, és leírva melyik mit tud, hanyas szinttõl lehet megszerezni, és mennyibe kerül? Ha egyáltalán van 1 ilyen oldal... bocsi, h nem google-t használom segítségnek, de gondoltam hátha vki tud kapásból akkor az sokkal egszerûbb lenne, és közbe még játszani is tudnék 😊

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Jockey
aucs

Fogd be a pofád én egy normális választ akartam hallani,de te még annyira sem vagy képes.

google vagy vegyél gamestart ha ennyire sem vagy képes.

Valaki tud mondani egy honlapot ahonnan le lehet szedni a próbaverziót.

Jockey
hát izlések és pofonok
sztem nem összehasonlítható wow-al, hálistennek teljes más világ és pont ezért jó sztem. WOW-ok béta óta, rettentõen unalmas már, ha ujdonságra vágyik az ember, sztem megér egy próbát.

Doom 4
én kipróbáltam nekem jobban bejött mint a WOW

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Gamestarban 14 napig kipróbálható verzió van ajándékba. Eddig nem vagyok tõle elragadtatva. A próba wow után egyenesen pocsék.

Jockey
Mi zujs veled? Nem láttalak mostanság.
Hétvégén esküvõn voltam, de azért vasárnap hajnalba becsúszott a lvl 10.
Közbe meg nyomok egy human comnmandot is, hogy ne húzzak el tõled nagyon, az már 14es😄
Vagy elment a kedved tõle?

Jockey
np sejtettem valami ilyesmi történhetett..😄
Már megvan közbe a lvl 7 is tán, szal húzz bele..:-)

Jocke bocsi a tegnap miatt újraindult a gépem és nem volt kedvem már visszamenni mert reggel korán keltem..Majd ma bepótoljuk ha ráérsz 😊

Jockey
[email protected]
valszeg leszek este

Esetleg van msned? Ott tudnánk értekezni

Hmmmm lehet elkezdem akkor újra...Este fennt leszel olyan 8 körül?

Jockey
hát ahogy gondolod
mondom nekem nincs kötöttségem semelyik oldahoz, rugalmas vagyok.
Meg most elkezdtem füzni a baráti kört (kb2002óta mmo-zunk együtt), hátha sikerál átrángatni öket máshonnan (l2-wow, vegyesen vannak), akkor lenne akár egy klánra való is, bár nemtom hány emberrel érdemes klánt csinálni😄
Igazából se nekik se neke eddig nem volt afókuszomba ez agamma, pedig l2-ztem is még2004-be, COH-al is nyomtam egy keveset, az is ncsoft. Egyenlõre nekem nagyon bejön..😄

Hát én meg most gondolkozom hogy újra elõfizessek e rá. Ugyanis neekm megvan a játék csak elég light poplation volt a szerveren...

Jockey
igazáboól 2napos a játék még nekem, szal egyenlõre ismerkedem.
Ezért csináltam egy human commandot (tank), de csak azért mert általába tanker karikkal minden mmo-ba elboldogul az elejen az ember, de nem ragaszkodom hozza.
Most csinálok egy Bio enginiert vagy nemtom ott, hogy hivjak, ami ilyen healer klassz, meg meg akarom nezni tiszt karikat is, BH tipusu karik nem erdekelnek.
szal mondasz egy oladlt elnezek oda is of corse😄

Helló. tudtommal már csak egy szerver létzik, nincs külön US és EU server...Melyik oldalon állsz?

Jockey
Sziasztok!

Játszik alaki ezzel a gammával?
Én az európai szerveren nyomom, tán csak 1 van, jó lenne talizni valakivel ingame

A nevem: Sintia

Doom 4
sziasztok nekem a Higway 80-as rész nem mûködik valaki be tudutt jutni oda ?

Jah még annyi ,hogy nagyon pvp orietált game szal nem questeléskre megy,bár abból is van egy rakás és hangulatosak ,de nem aza lényeg itt ahogy néztem 😊!
Pvp harc pl konvojba nagyon király mindesetre 😄

A game király Ncsoft game jóh ,hogy jóh 😄
Itt a 14 napos trial-ja,csak egy email kell, és utána levélbe leirják mit hogy csinálj!
https://secure.plaync.com/cgi-bin/free_trial.pl?partner=10

Egy serveren van szal nem kell keresgélni mindkei egy helyre csatlakozik több mint 10 ezer gamel van szal ninc skevés igy 😄!

Én is most trialozok lada nicken (human fajba) ,egyálltalán nem szeretem az autos filingü gameket ,de ez üt,csak kár hogy fizetõs! 😞
Bármelyik singli autos gamet lenyom hangulatba!

Már meglehet venni a dobozos változatát és gamecardot is hozzá aki ugy gondolná :
http://www.amextec.hu/index.php?selectedProductID=8142&activePage=productDescription.php&sid=1a1e2a45bfa2e5b1d65e6c71d32243c3

Nekem meg kéne 1 cd key és menne rendesen ha minden igaz!Pls help!Dobjatok meg eggyel!!
PanzerWolf
Milyen szerinettek a játék?Tudnátok adni 1 linket ahol le lehet tölteni és kipróbálni milyen a game?

Doom 4
ugyan azt találtam mint 17 hozzászoólással lejjeb

Doom 4
Hé emberek a Gamestar oldalán olyat találtam hogy 14 napig ingyenes kipróbálás de nekem csak 7 nap volt <#conf>

Doom 4
neked jó

MMOG játékról beszélünk, tehát nincsen benne single player...Vagyis meg kell venni a játékot, regisztrálni kell a kulcsot és havidat kell perkálni hogy tudjál vele játszani a hivatalos serveren. "Single player"-nek mondják a játékot mivel nem csapatoritentált az egész, vagyis simán lehet benne solozni. Én eljutottam olyan 35-40es szintre és egyszer sem partyztam :-)

Doom 4
az jó
köszi

JohnnySmith
Ha tudsz benne sp-zni akkor nem kell valszeg <#ravasz1>

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Doom 4
én úgy tom lehet single player-ezni a játékban ahoz is kell elõfizetés ?

JohnnySmith
Szerintem meg nem tört....Olvasd el az nfo-t is néha...
Leszedted a klienst.
A patchelés teljesen ok ugyanis MMO játék amit néha javítnak!

De idézek neked

"Sign up on monthly subscription to play."

Fizess elõ, vagy fölösen pocsékolod a sávszéledet. Nem ártana a nuke okát is elolvasni.

"Reason: monthly.subscription.needed"

"havi.elõfizetés.szükséges"

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Doom 4
Hlai
Letöltöttem Az auto assaultot illetve egy tört változatát Auto.Assault.READ.NFO-PLEX (szerintem tört) és fölraktam akkor egy auto assault updater ugrott ki klik 2x patch és egy fél óra töltõdés. Ez oké ????

PanzerWolf
Igen közben mondták,hogy havidijjas.Azért köszi!Itt nálunk egyik boltba se látom.Vagyis neten.Cdgalaxis,pcdome.

JohnnySmith
1. Boltban vagy neten (megrendeled)
2. Havi díjas, természetesen.

PanzerWolf
Sziasztok!
Hol lehet kapni ezt a gamét mert,nem találom sehol?Ez ingyenes amúgy vagy,fizetõs mint a WoW?

Bucser
BOcs akkor lassan írom, hogy biztos megértsd!

MMO = MASSIVELY MULTIPLAYER OLINE azt jelenti, hogy kell egy saját kulcs amivel a gyártó szerverén bejelentkezel, hogy játszhass a többi játékossal. Másrészt Single része nincs. Ha annyira érdekel vedd meg...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hi

valaki tudna segiten mert leszedtem az auto assaultot de nem tudok vele játszani . Regisztráltam de valami ulty player serialt kér
és igaz a play nc oldalán kell ??????

valki segitsen plz
Me0w
Ensem a beta utan 😞

Together we'll fly someday...

JohnnySmith
De azt lehet nem kellet népszerûsíteni 😊)) Most meg nagyon sok mmo-van a piacon. Ennek nem saccolok nagy jövöt egyébként.