Auto Assault - MMVCG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Az azert durva hogy 1 honapja (se) indult a game, maris van 2 hetes trial... ilyen everquestban 4 ev utan volt kb 😄

Together we'll fly someday...

JohnnySmith
2hétes Trial
Akinek tetszik próbálja ki.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
A hsz primitívségébõl itélve, kizártnak tartom hogy #152-re gondolt volna... Sztem a hsz-okat sem olvasta el. Csak beböfögött valamit.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Lehet hogy az összes "iq fighternek" el kellene olvasnia a #152-t.
...

JohnnySmith
...pfff iq fighter

Me0w
Elmesz szepen a boltba es megveszed kisbaratom, ugy.

kisfigi
HOGY A KU**A ÉLETBE LEHET EZZEL A SZARRA JÁCCANI????????????????????

Destiny. The design is clearly ancient.

Azt tudjátok,hogy 25-ig ingyen lehet nyomni a gamet?De azt elõre bocsájtom,hogy nekem nem jött be.Én valami Mad Max-es hangulatra gondoltam.Elképzeltem magam,hogy a tuning gépemmel egyedül rovom az autópályákat,de ez nem olyan és arénák vannak,az egész terület egybe nem bejárható.Minden feladat olyan,hogy menj oda és szerezd meg azt.Persze mindig beküldenek az ellenséges terület kellõs közepébe,aztán mindenki rád,mint legyek a cukorra.Én óriásit csalódtam.De lehet hogy valakinek ez a stílus jön be.Kevés játékos van sajnos fenn és szerintem azért,mert elég gyenge lett a játék.
Deniboj
Igen, szállítanak. Ha teszel egy próbavásárlást, meglátod mennyi a postaköltség.

Dopti
Hi!
Amit írtál http://shop.game.net... itt kb minden kevesebb mint fele az itthoni áraknak... Ezek szállítanak Mo. ra? és mennyi a postaköltség? Elõre is kösz a választ

szinte végig olvastam a topicot.
csávó azt írja van 54 tört server, de nemtudom hol találom öket
légyszives ne oltsál itt hanem a megoldást írjad
thx

JohnnySmith
Az a jó hogy csak beböfögsz valamit de nem olvasol.

Tört serverek mint a wow-nál.
vannak?
ha vannak hol találom meg öket

JohnnySmith
Nemtom feltünt-e hogy havidíjas....(offline nem lehet) elmondod hogyan szeretnél játszani? (tört szerver hijján)

hogy kell ezt elinditani?
elinditom és internet oldal jön be amire már reggeltem, de onnan nemjutok tovább

Na ehhez mit szolsz: Day Of defeat Source,Call of Duty, Call of Duty United Offensive, Operation Flashpoint, Pacific Fighters,IL-2 Forgotten Battles, Battlefield 2, Battlefield 2 Special Forces... Ez mind eredeti... Inkább te ne ossz ki senkit, mert nincs mindenkinek pénze rá, és egyébként én ezeket 1 év gyujtés, után tudtam megvenni. Persze van koztuk amit karácsonyra meg ilyenekre kaptam...Most karácsonyra kapom a CoD2t. Most meg lehet megveszem a Hearts Of Iron2-t... Vagy vmi gamet... Vagy lehet hogy a Sourcet.

Megy valahogy a warezos verzio?
thx

Operátor kéretik a topicba!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Me0w
Te is pippanthatsz segedmunkas.

Gerisone
Úristen te még mindíg ugyan azt a szar mûsort nyomod mint kb 2 hónapja! Vicces! Tényleg az! Engem is osztottál vagyis inkább csak próbáltál! És most újra idenéztem és a mûsor nem változott! CSak arra vagy jó h rontsd a hangulatot!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

UltimateGamR
te biztos tiszta vagy mint a maszületett bárány.

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Me0w
Nem vagyok apuci kicsi fia, nem CoD2-zom es nem Doom3-zom, viszont a jatek ami tetszik, azt megveszem. Hm, nezmdar egy Elder Scrolls 4: Oblivion Doboz, hopp egy Battlefield 2 doboz.

Szoval... leszophatsz warezos kiskocsog

Üdv!Csak 1kérdés ebböl létezik tört server, és ha igen akkor hol?
UltimateGamR
World of Warcraft: eredeti| 1,5 éve aktív elõfizetõje vagyok
Lineage2: nem eredeti | 1 éve aktiv vagyok
Guild Wars: eredeti | 1 éve aktiv avgyok
Silkroad Online: nem eredeti | 0,5 éve aktív vagyok
Auto Assault: nem eredeti | 2 napja aktív vagyok [ de egy hét és meghozza a postás az eredetit]

te meg apuci kisfia , nem engedehted meg magadnak ezt a játékáradatot.... maradj csak a "kod 2nél meg a Dúm 3nál"....

UltimateGamR
nem akarlak elszomoritani de van már RIP szerver ebbõl a gameból , yahoo a jóbarátod , kérdezd meg tõle és válaszolni fog ( az én válaszom várhatod...)

jelenleg 54 van online. ami nem rosz hogy 2 napja jött ki a játék warezba

JohnnySmith
Elõször inkább kipróbálnám. SWG volt az amivel több hónapot játszottam. Mást nem is nagyon erõltettem. De ez felkeltette az érdeklõdésemet de ha nincs tial akkor nehéz lesz dönteni.

Gyongyhalasz
Aki nem tudná online meg lehet venni a játékot ezen a címen http://www.plaync.com/account/index.html. Csak regisztrálni kell megveszed a serialt, a többi a szokásos.

A hétvégén toltam, nagyon bejön. Akciódús, pörgõs és a világ/kerettörténet is nagyon jól ki van alakítva. Természetesen mint minden új játéknak megvannak a hibái, de már dolgoznak rajta. Lag nincs, és eddig csak egy bugos küldit találtam. Craft rendszer szuper. Aki szerti ezt a stilust annak nyugodtan javasolom.

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

JohnnySmith
Nem terveznek mostanság trial-t belõle? Elég lenne 2hét is. 😊
Remélem nem a warezrõl megy majd a vita a topikban.

Me0w
Jajj bocs, ezt nem tudtam 😄 Valoszinu van mar nekije CSS iso, WoW iso meg a tobbi, csak azert nem jatszik veluk, mert nincs ideje ra 😊))

Lacc
Õ az Ultimate Gamer szóval neki nem lesz ezzel gond <#idiota>
Me0w
Jujj, az ilyen pro csavok mindig ugy lenyugoznek 😄 Es kisfiam megis hogy szeretnel magadnak accountot szerezni hozza? 😄

Hmuda
Hehe, ezzel a beszólással feldobtad a napom...olvasd már el az instrukciókat.

"Sign up on monthly subscription to play."

Fizess elõ, vagy fölösen pocsékolod a sávszéledet. Nem ártana a nuke okát is elolvasni.

"Reason: monthly.subscription.needed"

"havi.elõfizetés.szükséges"

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

UltimateGamR
telepítem fel... több mint 10 giga hely kell neki!!

UltimateGamR
majd ha kipróbáltam és ha nemmegy akkor elhiszem hogy nuked

gamerman01
Reason: monthly.subscription.needed

KÁR LETÖLTENI!
Ez is csak akkkor megy ha megvetted boltba!

UltimateGamR
Irány emberek az online harctér!
Auto.Assault.READ.NFO-PLEX

Unpack it!
Mount or Burn
Install
Sign up on monthly subscription to play .
Enjoy!

Deniboj
http://game.net itt vedd meg. Biztos hogy olcsóbban és gyorsabban megkapod mint itthon.

Egy hülye kérdéssel szeretnék elõállni...Körbenézegettem a magyar boltokat és sehol sem találtam aut assaultra sugalló jelet. Ez azt jelenti hogy itthon nem is lesz kapható? Semilyen elõrendelésre utaló jelet nem találtam.

Szerintem jelentkeztem csak nem kerültem be :-)

Me0w
Kar hogy nem jelentkeztel a betara...

Feleslegesen nem szeretnék kidobni pénzt az ablakon ezért kérdeztem :-) Pedig az mmorpg.com-on elég elõkelõ helyen áll biztos változni fog pár hét múlva. Az a gond hogy nem lehet kipróbálni elõtte a játékot 12ezer ftot meg nemakarok rá kiadni a láthatatlanban...

Me0w
En a masodik betatol kezdve voltam benne, az elso 1 het izgalmas volt szamomra (~2 nap jatekido) de utana nagyon lehangolo lett. Kuldetes -> gyujtsel be 5 izet majd menj oda -> kapsz penzt + xpt. Kb ennyi 😊

Én a kezdetek óta betatesztelem, de semmi jót nem írhatok róla.
Nem tudom emléxel-e a Bandits Phoenix Rising c. játékra.
Nah 90-99%-os copy.
Magyarul ez a játék belefér egy multi játékba, de egy mmo játéknak nagyon kevés, és 3. nap már unalmas.
Ez az egyéni véleményem, nem a kedvedet akarom elvenni, tehát próbáld ki.
Lehet, hogy neked bejön.
Valaki kippróbálta a játékot? Ha igen írjatok róla véleményt légyszi...

Gyongyhalasz
Üdv!

Ma megveszem a játékot. Az lenne a kérdésem, hogy ki játszik vele és melyik serveren?

Cya

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

JohnnySmith

Gerisone
oks! kösz! ennyi! csak erre voltam kiváncsi!

Állítsd le magadat. Aki MMORPG-t tört szerveren jáccik az meg is érdemli, minden tört szerveres mmorpg halvány utánzata csak a rendes játéknak.
A játék eleje - ahogy ÍRJA is a játék, csak el kéne olvasni - egy bemelegítõ rész, ahol szándékosan nincs senki rajtad kívül, és azt a célt szolgálja, hogy megszokd a kezelõfelületet. Miután kiérsz errõl a területrõl, elkezdõdik a valódi játék jópár játékossal magad körül.

Gerisone
na persze! akko nyugottan mond annak jó párezer másiknak is akik tört szervereken jáccanak te jómunkás ember! aki neten pattog az az életben a legnagyobb seggnyaló! itt persze h nagy a szád! kevés ilyen péró van itt mint te mert a nagyátlag normális és nem arra élvez h a nete küld el mindenkit a brébe! De ha belegondolok ilyen is kell ettõl csak jobb kedvem lesz! <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes> Egyébként én nem szégyellem, hogy kevés a lóvénk a suli mellett 8 órában éjszakázom, hogy gépem és internetem lehessen. Úgyhogy k**vára nem tartozik rád az, hogy miként próbálom megoldani azt, hogy havidíj nélkül lehessen online gémelni.

szánalom...

na ennyit rólad...Nyugizz rád sem vesztegetek több idõt! Úgyhogy felesleges visszaírnod!(ha csak a "becsületed" mást nem diktál<#vigyor3>)

<#wave><#wave>