17903
-
#2100 Jöhetnek a tipperedmények,azt tudom elszálltam a héten,de sebaj!
Ha mindig ilyen jó kis verseny lesz(azért Gordon ne így végezzen)akkor nem is bánom.
Jimmie nagyot küzdött,ahogy az uccsó 2 körben ment,picit sajnáltam Bobbyt,de hát így izgalmasabb lett a vége. -
#2099 Egy kis off:
Srácok miért van az,hogy itt nem szidjuk egymás kedvenc pilótáit,és csapatait?
Kicsit olvasgatván odaát egy ama bizonyos topicban,az autósportág csúcsának nevezett valamiben.
Ezen elgondolkodván,megtaláltam a titok nyitját,hogy miért is családias,népszerű a nascar.Ezek "hiányoznak"belőle.
Milyen jóó,hogy mi ezt szeretjük,és elnézvén a topicot ez meg is látszik.
Csak így tovább!
Na csak most így kicsit kijött belőlem az öndicséret.
Nemnagyon hittem volna az elején ,hogy így beindul,ilyen lesz,és már 2000 értelmes hozzászólást is túlhaladtunk.
-
Totya000 #2098 Semmi baj, csak tudni szerettem volna, hogy eliras vagy valtoztatas tortent?
Akkor a kesobbit veszem figyelembe. (bizva a fair play-ben:-))
Gratulalas Jimmie Johsonnak! (szebb lett volna B.Labonte gyozelmevel, de a 3. 600-as megnyerese egymas utan mindenfelekeppen elismerest erdemel!) -
#2097 a legutolsót szántam véglegesnek, amugy bocs, hogy a változtatást elfelejtettem közölni. -
Totya000 #2096 dodgecharger: a körtippeket ketszer irtad be (#2011 es #2031) es a 3. tipp kulonbozik!
Mi legyen? -
-
#2094 A 2 DEI-s autó is elszállt,nemvolt boldog a csapatvezető,Dale,és Michael közös kis akciója,de ugyanezt elmondhatja Vickers és Gordon is,(a pálya darabja is kilyukasztotta az elejét))ott Brian volt a ludas már nemlehetett kikerülni.Bosszankodtam is miatta!ASzért volt pár crash.Kasey Kahne is nekiment természetesen a falnak.Nem is beszélve ugye a bajnok Kurt elsőként.Egy kis képzuhatag a mozgalmas 22 cautiont hozó verseynről.A végére még egy kis piros zászló is bejött.
-
#2093 -
#2092 A Döntő momentumok:Nemechek az élen állt de nembírta tartani az autóját,majd Jimmi,és Bobby nagy csatája az utolsó 2 körben,és végül Johnson egy picivel(olyan Edwardsosan,most ő jött ki nyertesen)lehajrázta labonte-t aki a célban picit megrugdusta autóját,hogy cserbenhagyta.Jimmie smoke!
-
#2091 -
#2090 0.027 másodperccel!
Jimmie Johnson!!
-
#2089 Jimmie Johnson eszméletlen befutóval!Hihetetlen!az év legnagyobb versenye volt!
Yeeeees!!!
Loewe's Királya!!!!
-
#2088 Red Flag a vége előtt pár körrel!
Bobby Labonte az élen.
Go Jimmie van esélye egy jó hajrával.
Gordon sajnos már nemszólhat bele. -
#2087 288.Gordon vezet a pitből kijövet.
Gogogogo!! -
#2086 Lap 277 -- Brian Vickers takes the lead from Jeff Gordon.
Nagy meccs,folyton változik a leader. -
#2085 260. Sadler vezet,ez óriási ahhoz képest hogy nemrég megpördült. -
#2084 Tömegesebb crash,Kenseth,Dale,Waltrip.246.kör -
#2083 McMurray ismét kicsúszott 14. sárga a 239.körben
Jó kis verseny és még messze a vége.Jimmie vitézkedik éppen. -
#2082 Kurt másodszori pördülése a végét kelentette számára.
-
#2081 Elliott Sadler is pörgött egyet a 149 körben.
Még van hátra a 400-ból:-) -
#2080 Gordon autóját szerelik a grill kilyukadt:-(( -
#2079 90. kör a 4-esfogat az élen változatlan sorrendben.
Jeff,Kyle,Brian,Jimmie!! -
#2078 80.lap:Dale Jr.kapott 1 kört,hogy mennyire nemmegy az idén neki!
Még mindig Gordon vezet!! -
#2077 71.lap :Jeff Gordon vezet,Kyle Busch,és Vickers előtt.
Csak így tovább!!
Go Gordon! -
#2076 Dehogy még csak most ébredezek!!!
Innen kezdődik a verseny!Úgylátom Hendrick's dominancia! -
#2075 ...csóri Earnhardt Jr fél óra után visszaküzdötte magát a 15. helyről a 31-re... Kyle B. Vickers Gordon Johnson Jarrett Rudd Kvapil Newman Harvick Sauter Wallace Martin E Sadler Stewart Bliss T Labonte Biffle McMurray Scgrader Kenseth a top 20, de megyek inkább aludni, úgy látom Ti is azt teszitek. -
#2074 Kurt már elszállt (uccsó hely), de Kyle vezet... avagy Busch szendvicsben a mezőny :) Bobby már a 36. helyen!
...nem bírom tovább, önkontrolálnom kell magam, kedden ez izgi lesz, ha addig bírom valahogy és nem lesem ki mivolt. :) -
#2073 asztadejó, Bobby már a 41. helyen, szinte már nyerő helyzetben... ellenben Jeff Gordon vezet és a coca-colások fogják a fejüket, mert a versenyükön jelenleg a konkurens cég fia viszi a prímet :) -
#2072 ...mert még ha a zöld szörnyetegem harcra kész lenne, de jelenleg (is) több sebből vérzik :( -
#2071 szerintem én is, így neten nem szeretem nyomon követni, max akkor ha amúgy is fent vagyok, de így itt virrasztani csak ezért... akkor már inkább kivárom a keddet és addig megpróbálom visszafogni magam, hogy ne tudjam meg az eredményt... -
#2070 a 6. körben Martin Truex Jr. elszállt, a sárga után Newman, Gordon a sorrend -
#2069 az abmoteurs.fr-en az van, hogy fél 12-től leadják.
Ehhez képest semmi, és a drágalotos XXL-en kivül nem is hiszem hogy lesz bármi is.. Így asszem marad az, hogy várok keddig akkor, míg leadják.. -
#2068 amúgy az én versenyemnek igazából vége, a #18 szokás szerint kész lett, megcsípve a 42. helyet :( -
#2067 rosszuk kérdeztem.
megvárjátok az eredményt a neten keresztül, vagy majd csak holnap elolvassátok / letöltitek? -
#2066 ezt hogy érted? -
#2065 húdemelegemletthirtelen...
mizújs a versennyel? mikor nézitek meg? -
#2064 Hát bevallom, a Kőbányaival és Sopronival szemben a német söröket preferálom, mégha drágábbak is -
#2063 Van 3 Heinekened a hűtőben és itt kérdezősködsz egy Chevyről...?
...mindjárt válaszolok, csak most ki kell ugranom a teszkóba -
#2062 Bár mondjuk ugyis olyan baszott meleg van, hogy nehéz volna elaludni.
Van itt 3 Heineken...
Mit szóltok amugy a 2006-os Chevy Carshape-hez? -
#2061 nemááá! ájjá bele hidegvizeslavórba