17903
-
#2260 még1 kérdés: a +5 bónuszpontok gondolom szintén beszámítanak...? -
#2259 Asszem így idény közben igazolva elég szoros lesz a végjáték, de ha belegondolok, hogy tavalyhoz képest az idény előtt még simán hoztam volna második vagy harmadik embernek Robby Gordont például..., szal jövőre 1-1 ilyen rossz igazolással nagyokat lehet ám majd bukni! -
Totya000 #2258 jól látod a dolgot, koszi a statokat!
Mindjart modositom az ideiekkel! -
#2257 mondjuk ez ugye 2004, de szerintem 2005-re se jön ki nagyobb eltérés, kíváncsian várom az adatokat. -
#2256 jó ez a táblázat és ez alapján könnyen ki lehetett számolni, hogy a csapatok eddigi átlaghelyezései (kerekítve):
Dougie - 13,6
Tihy - 14,5
Mr. Spock - 15,8
Laffite - 16,2
Chevy G - 16,4
Dodgecharger - 17,0
Totya - 17,2
az eltérés mindössze 3,6 az eleje és vége között, ami szerintem sorsolással sem tudott volna kedvezőbb lenni, vagyis nagyjából kiegyenlítettek a viszonyok.
ami külön tetszik, hogy hiába van valakinél ott Johnson, Gordon, Biffle vagy Kurt Busch, hiába esélyesebbek egy hajszállal egyénenként, de ha rontanak csapaton belül (akárki) és becsúszik pl egy 35. hely, akkor lehet, hogy 3 top 15-ös hely egy másik csapatból nyerő tud lenni, szal mivel a második és harmadik embereknek legalább akkora szerepük van a csapatátlagban, tök mindegy, hogy hol vannak a favoritok, a teljes átlagban legalább olyan fontosak a második és harmadik emberek is.
-
Totya000 #2255 ja, és mivel a 12 fordulo utan vasaroltuk a versenyzoket, ezert az idei ev teljesitmeny aranyaban modositom az árakat.
ha kész lesz, feltöltöm!
-
Totya000 #2254 http://users.atw.hu/totya1980/Manager.xls
kezdjuk ilyen egyszeru tablazattal! -
Totya000 #2253 Szerintem uj kezdotoke lesz a kov. ev elejen, de ez az ev erre is jo lesz, hogy kitalaljuk a jo megoldasokat. -
Totya000 #2252 Azt javaslom, hogy a 13. versenytol, azaz a hetvegetol probaljuk meg!
Lehet gyujteni a dollarokat!
Kovetkezo versenyzovasarlas: 20. fordulo utan!
Akkor lehet 1 ujabb versenyzot venni a megszerzett penzbol!
kérdés:
Legyen mostantol nulla a kasszája mindenkinek vagy pedig a megmaradt penzt fel lehessen használni a következő vásárlásnál?
frissites:
http://users.atw.hu/totya1980/Manager.xls -
#2251 alakul a dolog! :)
egy kérdés:
akkor a következő futamtól az év végéig jelen választott hármas csapataink által megszerzett pontok adják a következő év tőkealapját, avagy 2006-ra szintén egységesen indulunk 4 millióról? -
#2250 Az autók közötti különbségek:
súly: Nextel-3400 font, Busch-3300 font
Buschban kisebb karburátor
sűrítési arány: Nextel-12:1, Busch-9.5:1
A teljesítmény kb 100 lóval kevesebb Buschban.
Kicsit más méretek.
Valamivel könnyebben vezethetők. -
#2249 Akkor a harmadik: Dale Jarrett -
#2248 persze, senki se akar vesziteni -
#2247 én se azt akarom, hogy az összeset!
MAX 4/cup -
#2246 maximálisan támagotam az ötleted!
nekem teccik! -
Totya000 #2245 illetve 20 versenyzot, eddig. -
Totya000 #2244 3 fordulo van csak es Tihy-t varom az utolso valasztasaval.
Én arra szavazok, hogy legyenek boven kivulallo versenyzok is a palyan.
Egyebkent erdemes megnezni, hogy sikerult kivalasztanunk a 21 "legertekesebb" versenyzot. -
Totya000 #2243 http://users.atw.hu/totya1980/Manager.xls
Így nézne ki, ha 2005.! év elejen lennenk.
Az elozo ev teljesitmenye hatarozna meg a versenyzo erteket.
Van egy alaposszeg, amiert vasarolni lehet es ennek csokkentesevel majd lehet szabalyozni a "nagyversenyzők" beszerzeset.
A 36 futam alatt szerzett penzbol (250$/pont) lehet majd 12 versenyenkent vasarolni 1-1 uj versenyzot.
Esetleg lehetne 6 versenyenkent is, de akkor 1 versenyzovel inditanank ev elejen.
Cél: a legtobb pontot szerezni es a legtobb penzt produkálni év végén.
Esetleg lehetne majd azt is, hogy 1 CTS versenyzovel inditanank, aztan bovitve az uzletet lehetne Busch szerias es Nextel kupas versenyzonk is idovel. -
#2242 nemtom, az egész mezőnyt azért ne osszuk fel, mert hetekig fogunk csak számolgatni, meg akkor matematikailag is elég közel kerülnek egymáshoz az átlagok és nem lesz értelme az egésznek.
én a max 5 versenyzőt támogatom, de az igazat megvallva 3 vagy négy lenne az ideális, úgy menet közben is átláthatóbb lenne, hogy hogyan is állunk. -
#2241 akkor most lessz 4. forduló? -
#2240 Kansath-topicot -
#2239 holnap véged -
Dougie #2238 miért, újabban az az elképzelésed hogy minden nap nyitsz valami új topikot? -
#2237 azt hiszem nyitok 1 dühöngö topikot kettönknek -
Dougie #2236 nem elviccelni kell hogy Kenseth nevét évek óta rosszul írod, hanem beismeri, ennyi az egész... -
Totya000 #2235 Totya 3. körös valasztása: Jeff Burton
A helyesiras a NASCAR-ral kapcsolatos kifejezesekre vonatkozott es csak egy sz@r poén volt a pontlevonás ötlete.
Szerintem ezzel le is zarhatjuk a temat.
Örülök, hogy kezd tetszeni nektek az ötlet a kicsit komolyabb jatekkal kapcsolatban.
Mindjart feltoltok egy file-t, ami egy kicsit mutatja az én elkepzelesemet.
Én is tamogatom azt, hogy allando tipp-fajták legyenek és ne kelljen ujakat kitalalni hetente. -
Dougie #2234 mi is Matt Kenseth-be a LOÁL? kifejtenéd nekem? hacsak nem az, hogy én le birom írni helyesen a nevét...
továbbá: az ír szót nem én hagytam ki hanem a Totya...
újabb extra játék: meg kell tippelni, hogy ChevyG eddig hány olyan hozzászólást produkált, amiben egyetlen helyesírási hiba se volt...
az én tippem: 0 -
#2233 kb a pályák 60%a azonos. gyöngébbek asszem a motorok -
#2232 Amúgy el tudná mondani nekem valaki, hogy mik a legfontosabb különbségek a Nextel kupa és a Busch Grand National között? -
#2231 tehát eddig a csapatok:
-------------
dodgecharger:
-Joe Nemechek
-Greg Biffle
-Kurt Busch
-------------
Laffite:
-Bobby Labonte
-Ryan Newmann
-Kevin Harvick
-------------
ChevyG:
-Dale Earnhardt Jr.
-Carl Edwards
-Rusty Wallace
-------------
MrSpock:
-Jeff Gordon
-Kasey Kahne
-Michael Waltrip
-------------
Dougie:
-Jimmie Johnson
-Tony Stewart
-Mett Kahseth
-------------
Totya:
-Elliott Sadler
-Jeremy Mayfield
-?
-------------
Tihy:
-Mark Martin
-Jamie McMurray
-?
Totya van soron! -
#2230 he-he, mán szikráddzik a levegő -
#2229 1. "Kenseth e-vel írja a nevét... erre allergiás vagyok
és ez nem az első eset nálad... úgyhogy jobb ha szép lassan megjegyzed"
2. "Legyen 1 pont minusz annak az extraban, aki helytelenul valami NASCAR-ral kapcsolatos kifejezest?"
2- az ír szo kimaratt úgy érzem -
#2228 LOÁL
Kenseth -
Dougie #2227 a 3. körben Matt Kenseth-et választom -
#2226 én is nagyon örülnék, ha lenne valami jo kis "játék"!
kellene még több ember
és lessz 4. forduló?
BUSCH, CTS? -
#2225 Amúgy az télleg faja lenne ha jövőre összehoznánk valami ennyire monstre dolgot! Ami viszont számomra nagyon fontos lenne, hogy minden versenyre fix "eseményeket" kelljen tippelni, vagy ha van valami spéci új elem a játékban, akkor az napokkal a verseny/kvalifikáció előtt kiírásra kerüljön, mert nem minden egyes nap tudok (most sem) gépközelben lenni, bár azért mindíg azon vagyok, hogy ne maradjak le semmiről. -
#2224 Szerintem eddig sem volt szétoffolva a topic, úgyse mer ilyet tenni senki, mert Spock egyből ráküldené a Csillagflottát :)
Nevek elírása meg néha előfordul mindenkivel, és bár támogatom a helyesírást, a pontlevonást a játékban már kevésbé. Az ilyesminek elég F-1 íze van -
#2223 Michael Waltrip -
#2222 tehát eddig a csapatok:
-------------
dodgecharger:
-Joe Nemechek
-Greg Biffle
-Kurt Busch
-------------
Laffite:
-Bobby Labonte
-Ryan Newmann
-Kevin Harvick