17903
-
#2500 -
Totya000 #2499 akkor Scott Pruett megy az utolso + 1. helyre a bajnoksagban es ugy szamolom ki a kvalifikaciohoz kepest.
Ma este meglesznek az eredmenyek! -
#2498 ez az, de tulajdonképpen ha belegondolsz jelenleg nincs is kihasználva az éjszakai adásidő, amibe csont nélkül beleférne nagyon sok tengeren túli közvetítés, bármilyen sportágból... a másik meg az, hogy a Sport1 is eddig 90%-ban focit adott (amit mondjuk többségében én is szeretek nézni), de technikai sportokból csak raliösszefoglaló és salakmotor volt eddig, szal mindenképpen kell ez a Nascar, hétközben meg lehetnének - ahogy írtad is - pl. NBA meccsek, NHL, NFL, szal ez mind-mind nagyon hiányzik, de ezek közül egyetlen olyan van, amit bajnokság szempontjából 100%-ban meg lehet mutatni, és az a Nascar. A többi sportágból csak egyes meccseket lehet ugye kicsípni, és ott a nézettség (részben) eleve csapatfüggő is, mármint hogy éppen kik játszanak, szal ez az apró érv is a Nascar mellett szól. -
#2497 Fiúk, Scott Pruettnek rangsorolása sincs a bajnokságban , lehet ezért meglepetés (vagy pont emiat meglepetés?)
Csak mert én előszőr Saidre gondoltam, mint meglepetés.
-
#2496 A Pole első
-
#2495 Az eredmények!:
Pole :Jeff Gordon!
1-30:1.906
43.Ron Fellows
Meglepi:Scott Pruett -
Dougie #2494 pole: Tony Stewart
1-30: 1,955
43. Kyle Petty
meglepi: Scott Pruett -
#2493 Ez nagyon jó hír!Végre végignézhetjük a versenyeket!
Rájöttek,hogy adni kell valamit már,mert az F1 meghalt,és most ugye a királyitv meg nyomja Talmácsiékat.Csak így tovább!azlenne jó ha a sport1-en Nascar ,NFL,NHL,NBA,szóval ami jó és színvonalas látható lenne. -
#2492 pole: Mark Martin
1-30: 1.999
43. S. Riggs
meglepi: E. Sadler -
#2491 pole: Ryan Newman
dif. 1-30: 2,2 sec
43. Dale Earnhardt Jr.
meglepetés: Ricky Rudd -
#2490 hát ha ez igaz, akkor minden követ meg kell mozgatni, hogy jövőre is legyen közvetítés és ne haljon el a dolog... -
#2489 Pole: Jeff Gordon;
Különbség az 1. és a 30. közt: 2,5 mp
43. helyen: Brian Simo
meglepetés ember: Boris Said;
-
#2488 hu barátném nem fog örülni! -
#2487 és így egy kicsit már megy?-> Daytona 07/03 01:45 azaz vasárnap hajnal, SPORT1, élő -
#2486 félek előre örülni! -
#2485 a #34133-as hozzászólást érdemes elolvasni -
#2484 látom már annyira nem is vagy beteg -
#2483 Extra:
1.Jeff Gordon
2.2.015
3.Boris Said
4.Scott Pruett
-
Totya000 #2482 ezen mar en is elgondolkoztam
Inkabb arra kellene szabaly, hogy egy helyre irja az összeset az illető, amikor mar biztos benne! -
Dougie #2481 egyébként arra nincs szabályotok, hogy hányszor lehet módosítani egy beírt tippet?
-
Totya000 #2480 1. Pole : Boris Said
2. 1-30 Q.Margin : 1,984
3. 43.lesz : Tom Hubert
4. Meglepetésember : Bobby Labonte -
#2479 meg se néztem, csak -módra a játékból következtettem! -
Totya000 #2478 oké, annyi lesz, amennyit Te mondassz!
Felőlem 7 vagy 5 is lehet, csak biztos szerettem volna benne lenni, hogy a kerdes egyertelmu-e szamodra?
Gondolom ezt a 2,8-as tippet az elozo evek statisztikai alapjan irtad be, tehat közel lesz a helyes eredmenyhez majd. -
#2477 akkor legyen 2,8!
én igy gondolom, mert szélsőséges pályának tartom! -
Totya000 #2476 oké, szerintem a 4-est mar erted.
...de a masikra olyan 1,500 és 2,500 masodperces kulonbseget vartam, ugyhogy szerintem azt meg nem erted!
Kvalifikaciorol van szo.... -
#2475 LOL, elértettem!
Nem Martin, hanem inkább Scott Riggs
és a 7 sec inkább legyen 5!
igy joóóó? -
Totya000 #2474 7 másodperc?
ejha!
oké, szerinted Martin lesz a meglepetesember...
-
#2473 én csak a 3ast nem értettem
7 másodperc lesz a különbség ( ha sebességbe lessz megadva, akkor Te fogod átszámolni -
Totya000 #2472 3.kérdés: mennyi lesz az IDŐ különbség az 1. és a 30. között?
(milyen sebességről beszélsz?:-))
4.kérdés: ki fogja elerni a legjobb eredmenyt a bajnoki helyezeshez kepest a kvalifikacion?
Vagyis ki lesz a meglepetes ember a kvalifikacion?
Még erthetobben : melyik a bajnoksagban gyengen allo versenyzo er el a legjobb eredmenyt a kvalin a jelenlegi helyehez kepest.
(ezt is felre erthetted, mert szerintem Martin nem jo valasz erre - ő jol all a bajnoksagban, ha pole-t er el, az is legfeljebb nehany hely plusz)
Comprende? -
#2471 Xtra:
1.Jeff Gordon (pole)
2.sebesség v. idő?
3.Jose Luis Ramirez (43)
4.Mark Martin -
Totya000 #2470 A heti extrajatek a kvalifikacioval kapcsolatban lesz.
Határidő : magyar idő szerint péntek ejfél körül.
1.Kié lesz a Pole?
-egy nevet kérek, 5 pont a találat és csökken egy-egy ponttal, ha top 5-ös lesz...(tehat, ha 5. lesz a tippelt, akkor is kap 1 pontot még)
2.az 1. es a 30. kvalifikacios idő köztötti különbség mennyi lesz?
3.Ki jut be 43. helyen a versenybe? (egy név, pontozas az 1. kérdéshez hasonlóan)
4.Ki fogja elerni a legjobb kvalifikacios helyezést az idei bajnoki helyezesehez képest? (Remélem, értheto!)
-
#2469 Ahogy elnézem van min javítani!Na de ha majd Jeff feltámad,akár a hétvégén! -
Totya000 #2468 Michigan 400 Manager eredmenyek:
1.dodgecharger : 472 pont (GRAT.!!!)
2.Dougie : 451 pont
3.ChevyG : 401 pont
4.Tihy : 390 pont
5.Totya : 369 pont
6.Laffite : 332 pont
7.MrSpock : 327 pont
1222 ponttal dodgecharger vezet az ownerek között, bővebben a tablazatban (van grafikon)
http://users.atw.hu/totya1980/Manager.xls -
Totya000 #2467 Várjátok!
Este lesz. -
#2466 várjuk a menedzser-eredményeket! -
#2465 Grat Laffite-nek!
Totya: köszi!
road course erdekes lessz, mint mind1ik verseny, de főleg azért, mert itt a "két" Gordon elég profi, és elég szélsöséges eredmények jellemzik az egész mezőnyt! -
#2464 Iggen Chevy G-re is kell már figyelnem.Laffite-nek meg gratula,nagyon jól tippelt.
Én akkor fogok erőre kapni,mikor Hendrickesek is.Főleg Gordon!
Remélem mihamarabb sikerül!
Ami öröm,hogy az extrákban feljöttem a 2. helyre,pedig nemrégen nagyonelvoltam szállva,azthiszem utolsóelőtti voltam.
Hétvégét várom a roadcourse-t. -
Totya000 #2463 http://users.atw.hu/totya1980/tippverseny2005.xls
ChevyG-re is erdemes lesz figyelni! -
Totya000 #2462 Top10 tipperedmenyek:
1.Laffite : 10 pont (a gyoztes Biffle es a 9.Kyle Busch eltalal.GRAT.!!!)
2.ChevyG : 7 pont (Martin 3. helye, Grat.!!)
3.dodgecharger, Tihy & Totya : 5-5-5 pont
4.MrSpock : 4 pont
5.Dougie : 3 pont
..és most történt meg az, hogy MrSpock 10 verseny ota tartó vezetése megszakadt és Laffite vette át a vezetést!!
..talán a gumik koptak csak el és MrSpock egy jó pit után ujra erőre kap, de ez csak a következő versenyeken tudhatjuk meg.
Reklamáljatok, ha van valami bibi! Mindjart feltöltöm az új listat, holnap pedig lesz manager-eredmeny!
Közben nezzetek az entry listet holnaptol, mert a kvalifikacioval kapcsolatban lesz extrajetek a Road Course tiszteletere! -
#2461 Kíváncsian várom az új eredményeket!
Laffitte nagyon jól szerepel mostanában!:-)
Jó lesz odafigyelnem rá,kicsit lazíthatna!:-)
Hétvégi futamot sajnos nemlátjuk az már tuti,(későn kezdik)csak úgy félig.