17903
-
Dougie #2620 -
Dougie #2619 -
Totya000 #2618 először a kommentator úrnak kellene telepiteni egy MSN-t, aztan megbeszelnenk vele, hogy tetszik-e neki az ötlet. -
Dougie #2617 és a többiek nem akarnak MSN-en segíteni verseny alatt a kommentátor Úrnak? -
#2616 olvastam a levelet! húú kira!!!
-
Totya000 #2615 Meg a többiek is! -
Totya000 #2614 Nyugi, ChevyG!:-D
Gyere át egy pillanatra inkabb a masik forumba és olvasd el a levelet. -
#2613 azt úgy utálom amikor így irják: Nascar! (MrSpock Te is figyelhetnél -
#2612 hát a francia és a viasatos után csak jobb lehet! -
Dougie #2611 a sport1-en én is láttam még régebben valami összefoglalót (gillette world sport vagy mibe volt) és elég sok nevet rosszul ejtettek ki, szerintem erre figyelni kéne nekik mindenképpen. -
#2610 Ajánlani kellene neki,hogy olvassa el e 2 fórumot,kicsit rálátást kapna a dolgokra,és aztán meg valahogy kommunikálni kellene vele.Innen is tudna pár infót szedni,felkészülni.
Nagyon szurkolok,hogy jólszerepeljen,és tényleg megfelelően tudja majd közvetíteni.Mi örömest segítunk neki akár a kritikáinkkal,hogy mit,hogykelene,persze ha gyorsan felveszi a tempót,megismeri,és megkedveli a versenyzőket.(nembaj ha lesz kedvence)Mert akkor jobban beletudja élni magát,és kicsit szurkoló is lesz,amellett hogy közvetít.
Mint mondjuk Darrell Waltrip amikor Michael Waltrip nyert Daytonában,az anyira jó volt ahogy szurkolt érte,és sírvafakadt.Persze az családi ügy volt,de mégis.elfogult volt,de senki nemharagudott érte,hisz nagyszerűversenyt csináltak.
a léyneg lelkesnek kell lenni!Csak finoman adagolni a technikai dolgokat,persze az újaknak kell pár adat,de menetközben szépen meglehet oldani,hogy a verseynről nevonja el a figyelmet.Együtt kell élni a pilótákkal,ahogy száguldanak!
"Boogity, Boogity, Boogity! Let's go Racin', Boys!:-)"
GoGoGo!!! -
Totya000 #2609 ...ezert kellene segiteni Gyulai Miklósnak valahogy ( másik forumban megkért rá minket).
Boogity, Boogity, Boogity! Let's go Racin', Boys!
Brümbi, brümbi, brümbi! Nyomás versenyezni, skacok!
Még ma kitalálok egy-két extrajatekot a versenyre. -
Totya000 #2608 jó kép!! Köszi! -
#2607 Pedig nehéz összekeverni egy Bud-os,és egy Dodge-os autót:-))
legkonyebb a főszponzorokról megjegyezni,aztán már megy is a dolog:-)
Remélem azért nemlesz rossz a kommentátor,ha csak feleannyiravisít már mint Palik akkor jó!:-))
Megtudja ölni a jó versenyt is egy unalmas narrátor,átéléssel,és szurkolással kell párosulnia. -
#2606 pontosdan mikor is lessz a verseny?
Szerintem fuul gagyi lessz a kommentátor!
1x láttam 1 két perces összefoglalót a sport1en és ott a #9 Dodge-ra azt monták, hogy DaleJr!!! -
Dougie #2605 ezt meg én kedvemért:
-
Dougie #2604 csak Totya kedvéért:
-
Dougie #2603 Arra azért kiváncsi vagyok hogy a Boogity Boogity Boogity helyett mit mond majd Gyulai Miki a Sport1-en... -
#2602 Szombat, éjjel fél2 "lessz" a mi időnk! -
#2601 Dale Jr.kicsit gyakorol a hétvégére!:-))
-
#2600 én is itt vagyok ám, csak én eleve most néztem meg a futamot felvételről, addig meg rá se néztem az eredményekre, na meg a topicra sem.
sajnáltam, hogy elszállt jeff gordon, így nem tudtuk meg, hogy stewart vagy gordon lett volna gyorsabb a végén, viszont tény, hogy az első kiállás még stewartnak sikerült jobban, mert kb 7-8 pozícióval jobb helyre jött vissza mint a 24-es, aztán jöttek jeff gondjai és körhátránya...
szerintem a tippjeink többsége azért borult, mert főleg a tavalyi eredményekből és a rajtrácsból indultunk ki, holott itt az alapköridőkön túl sokkal többet számít a pitstratégia, így aki jól taktikázott és gyors is volt, az odaért az elejébe (stewart, busch), és bár rudd taktikája se volt rossz, de nagyon elfogyott az autója az uccsó 5 körre, sztem már a második helynek is iszonyatosan örült... a győzelem is összejöhetett volna, de azt a hajtűkanyart nagyon elnézte... úgy látta, hogy körbeautózza tony, erre külső ívet zárt, de mire feleszmélt addigra persze stewart belül lazán elment, pedig belül maradva több esélye lett volna elöl maradni még a lefogyott gumikkal is, szal ez egy elég durva hiba volt, nagy kár érte. -
#2599 Igen,Dale-nek nemmegy,de talán Daytonaban!Itt jólszokott menni,eben az évben ittvolt a legjobb futama.Szurkolok neki,hisz jóttenne ha feltámadna! -
#2598 akkor én mit szoljak Jr-ral... -
#2597 Teljesen elvagyok szállva,jólenne már ha Jeff,meg Kahne is feltámadna,talán a hétvégén,és még Waltrip is ottlehet,azért a gyorson menni tud. -
Totya000 #2596 Jo a neonreklám fent:-), grat.!
Manager jatek eredmenye:
1.Tihy : 397 pont (grat.!!, 2. gyozelem 4 verseny alatt)
2.dodgecharger : 385 pont
3.Dougie : 375 pont
4.Totya : 369 pont
5.Laffite : 299 pont (Harvicknak nem jott ossze)
6.ChevyG : 251 pont (Junior elszabta)
7.MrSpock : 206 pont (J.Gordon magara talalhatna mar)
Owner pontokat dodgecharger vezeti 1607 ponttal.
Részletek a tablazatban, reklamaljatok, ha valami nem stimmel!
http://users.atw.hu/totya1980/Manager.xls
-
#2595 hú, elkezdem nézni a SPORT1et! kiváncsi vok a bemutatóra!
egyébként nem akarom bántani a sport 1et de tudjátok máér kapunk NASCAR-t?!
nincs NHL
nincs NFL
talán foci szezon sincs... -
#2594 Itt nem pezsgőt locsolnak:-))
-
#2593 Itt még minden okés volt:-)
-
#2592 Milyen érdekes volt a reklámot látni a Sport1-en,hogy Nascar Daytona pepsi 400 Élő!Talán ha ezt látják az emberek akkor megkedvelik aNascart,és már nem hülyeamerikaihamburgerzabálóvezetninemtütóidiótáknaktarták őket.
Bár mi ezt jól tudjuk mit jelent!
Maga az autósport,a verseny!És csomó jó fej van,fiatalok,és nagy öregek!
Olyan jólesz élőben,végiglátni!
Jól időzitett a tv-,mert pont az egyik legjobb versenynel kezdik:-) -
#2591 Ez király nagyon -
#2590 én hiába kértem volna... -
#2589 KIRA! -
#2588 Köszike!:-)
Végre sok idő után van egy bannerunk! -
flashX #2587 Szóltam, hogy tegyék be :) -
flashX #2586 -
#2585 nekem is teccik! -
#2584 Vaóóó ez jóó!Na ezt oda be de gyorsan!
Iggen így jó lenne,csak valaki betehetné! -
flashX #2583 Hogy mindenki örüljön.
-
#2582 szerintem az "enyém" jobb
lényegre töröbb -
#2581 Álmosnak lenni?Daytona olyan mint a hívőnek az éjféli mise!:-)
Már várom a vasárnap hajnalt,utánna jót lehet szunyálni,bár ha vége reggel megnézhetjük az ABmoteurson is!Ott 8-tól adják!
Teljesen elleszünk kényeztetve!:-)