The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lobsterman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hehe. Shani házibulit tartott, gondoltam meghívom Sigfried-et ha már úgyis olyan jófej volt velem eddig. Erre nem ráhajt a csajomra? 😊
Visszatöltés, Zoltan barátunkra valahogy már nem akart ráugrani. Egy rózsacsokor és már meg is volt a kártya 😄
Gondolkoztam meghívom Carment de szerintem nem nagyon örülne Shani ha egy örömlánnyal állítanék be. Dandelionnak biztos tetszene mondjuk 😊

Kit lehetne még egyébként meghívni? Kíváncsi lennék más emberekre hogyan reagálnának

bélanéni
A játék 18+ -as, de 17 fölött már egész jól felfogható <#crazya>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bardocz
most hogy ezt tudom letöltöm és várok 3 évet amíg játszhatok vele😄(najó csak2 és fél év 😄)
Jah, és ez a játék 18+ -os ám 😄 Szóval ha még vársz pár évet (adatlapod alapján), akkor biztosan könnyebben fog menni... 😄

Tudom-tudom, ez még csak a legeleje a játéknak, de azért nem használnád (meg minél többen mások is) a spoiler taget? Mert azért mondtál olyanokat, amik elronthatják olyasvalakik játékát, akik még csak most kedték el a játékot, és nem jutottak el addig, ameddig Te.

Bár ez mind le is van írva Geralt naplójában ha jól tudom...

BEAST
Ezt most nem bantasbol irom, de ha minden egyes kuldetesnel elakadsz es innen varod a megoldast, akkor szep lassan egy teljes vegigjatszast is irhatunk. Pont ez a lenyege az ilyen jatekoknak hogy magadtol juss el a megoldasig, olvasd el a kuldetesek leirasat, a tippeket ... vagy a terkepen nezd meg mit jelolt meg a jatek celpontnak. Most az sem lehet a problema hogy angol nyelvu, mert akar magyar nyelvu is lehet. Felre ne ertsd, nem az a baj hogy kerdezel, barki elakadhat. Csak az elso apro problema lattan ne rohanj azonnal a forumra :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Trissnek kell gyógyítófõzetet készíteni, ha megvannak az összetevõk akkor vidd el Lambertnek, õ megtanítja az ital készítését, majd ha elkészítetted (meditálás közben lehet fõzeteket készíteni) vidd fel Trissnek a szobájába. Ezután pedig már mehetsz majd Vizima külvárosába.

mama2
na tovább mnetem. Most oakadtam el, hogy ugye a Leo haveromat megöli valamelyen prof. És az a feladat, hogy keressem meg a többieket és nézzem meg jól vannak-e(Harry Pooter filing:S), na most oda érek ahol van egy folyosó és körbe sok ajtó meg minedn ami szem szájnak ingere. Bemegyek az egyikbe, felszedem a ládából amit kell és kimegyek. Ezt minden szobában megcsinálom és amikor a folyosó végén bemegyek az ajtón akkor... ugyan az fogad mint a többi helyiségbe, egy szoba, ahol van egy szekrény és onnan mindent kiszedek és kimegyek:S. Van egy helyiség ahol már lépcsõ segítségével lehet lejutni(fel nem lehet, mert le van szakadva) egy szobába, de ott is ugyanaz a helyzet mint amit leírtam:S. Van egy könyvtár, de ott sincs semmi(még egy láda se), vannak börtön rácsok, ott az egyik félig ki van nyitva, mögötte egy ajtó, de nem enged bemenni:S. Mit kell itt csinálni?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

A körülötte ácsorgókat nyomd le gyorsan, mert azokból szív energiát. de ez látszik is jól. Ha elfogynak, kimerül a "gömbje" és lecsaphatod 2 maflással...

mama2
ja. Csak azt írtam át, aztán meg a data mappában. Bár lehet az a baj, hogy új játékot kellett volna kezdeni, mert én ugyi betöltöttem egy játék állás mentést.

wedge31
Akkor részletesen: a két üstöt megkongatod az erölökés varázsal majd a kis harangot meghuzod erre elszédül odaszaladsz és kardal elkezded csépelni ezt a procedurát addig ismételed amig megnem döglik.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

mama2
Most nézem csak azt írta. Akkor én az elõbb hol látam hogy mást is át kell írni?:XD

Nem-nem, épphogy csak azt kell átírni. Ha mást is átírtál, az a baj. Mást ne írj át.

mama2
ja. Hupsz télleg mást is írt amit a regiztibe át kell írni, csak azt nem találtam:S.

fle go
Úgy tudom az üstükhöz nincs elég ereje Geraltnak ezért mágiát kell használni jobb egérgomb, ugyan nem tudom ennél a fejezetnél müködik e már nekem csak késöbb lett meg ez a tulajdonságom.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

A registryben csak a Language-t írtad át 16-ra?

mama2
De hol az a harang? Mert a nagy sötétségben nem látok semmit:XD.(bocs hogy enyire láma vok)

mama2
1: Nem tom melyik fajta ütéssel kell beleütni, 2: Ha tudnám is, nem tok a közelébe jutni, mert megöl. Ja, magyar a felirat, meg minden, csak most hang nincs:XD. Mármint amikor harcolnak, akkor hallatszanak a nyögések, meg a kard csattanása az õszi éjszakában(LOL), csak amikor kezdõdik ez a sáskás pálya, akkor ugye ott vannka a társaim, és veszekednek, és azoknak nincs hangja, de nekem sincs. A felirat megy, de nem hallatszik hogy beszélnének + még a szájuk se mozog:XD. Mi lehet a problem?(am annyira nem számít hogí hang nincs, hisz csak magyar felirat legyen, csak még is zavaró kicsit(Nem kicsit nagyon))

wedge31
Kettö üst van a harmadik egy kis harang azt is huzd meg.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kozel sem, mas az egesz, de nekem ez jobban tetszik mint az oblivion.
A grafika szebb de legalabbis stilusosabb, viszont tobbet tolt mint az oblivion.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

mama2
meg SaGa írta hogy 3 üst van. De én csak kettõt találtam. Hol a harmadik?

BEAST
Olvass vissza ... Google a baratod ... Nem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát... szerintem bele kell ütni annyit, hogy elfogyjon az élete, és olyankor meghal...

mama2
Isten játék, csak meddig kell ezeket a Hülye üstöket baszoktatni? Mert már fél órája, izégetem, de semmi. Ezután a pálya után mék a városba? És ha Azt választom hogy a csajnak segítek, ott azt a mágust hogy kell kinyirni?

oblivionszerü a szabadság?
fle go
Köszönöm az infókat! <#worship>

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

A faq-nál szájbarágósabban nem nagyon lehet...

Felrakod a programot. Mielõtt a patchet felraknád, megkeresed a faq-ban leírt registry kulcsot, és kijavítod 3-ról 16-ra az értékét (regedittel lehet: start->futtatás->regedit)

Ha ez megvan, a program egyik könyvtárában megkeresed a faq-ban említett két fájlt. Készítesz róluk, ugyanabban a könyvtárban egy-egy másolatot, majd ezt átnevezed úgy, hogy a fájl neve ugyanaz legyen, mint az eredetié, csak a 3 helyett ezekben is 16 legyen. Nem az eredetit nevezed át, mert akkor esetleg nem indul el a játék, hanem a másolatokat.
Ez után rakod fel az 1.1a patchet.

Játszol.

Ha a Journalban megnézed a küldetést, van jobbra alul egy olyan lehetõséged, hogy nyomkövetés bekapcsolása. Ha aktiválod, az adott küldetéshez tartozó, köetkezõ helyszínt a térképen egy világító körrel jelzi. Ott lesz...

Egyébként a városnak 3 kapuja van. A harmadiknál keresd elõször. Késõbb meg elmondja, hova menj...

Nem kapcsoltam ki 😊 Harcról nekem csak annyit nyögött hogy hogyan tudom a támadásokat kombinálni...jópofa, mert nekem a sima támadás is elég lett volna kezdetnek 😊 Nem baj, alant kaptam infót, majd kipróbálom ha alkalmam lesz.
A társaid elmondják, hogy a rémsáska érzékeny a hangokra. Az udvaron meg van 3 nagy üst, amire ha rányomsz, kiírja: nem vagy hozzá elég erõs, próbáld esetleg mágiával. Ismersz egy olyan trükköt, amivel falakat tutsz szétverni...

Szerintem kikapcsoltátok a tutorial tippeket (legtöbb játékban én is nyomom ki megszokásból), egyébként tényleg mindent kiír ablakban a képernyõ közepére.
fle go
Nekem a társaim nyirták ki, nem kellett vele foglalkoznom

fle go
Üdv!

Eddig nem játszottam ilyen vagy hasonló játékkal, de ez tetszik.
Elolvastam a FAQ-ot de ezt a magyaritás dolgot nem igazán értem, lehet ezt még ettöl szájbarágósabban is elmagyarázni? Ha igen valaki megtenné pü-ben?

Köszönöm!!!

Továbbá érdekelne, hogy lehet a városba bejutni a kapukon ha jól értettem valami karantén van, de Mikul (ha jól emléksze a nevére) tudna segíteni a bejutásban de azt a figurt sehol nem találom😞

mama2
Az elején Hogy kell azt a Geci nagy sáskát legyõzni?:XD

BEAST
hat, azt az egy potion slotot is csak akkor hasznaltam amikor megtelt az inventory szemettel, legyen +1 hely 😄 ... amugy i + katt mindig ment, vagy ha nagyon nem volt ra ido akkor pause 😄

Nem tudom, lehet tenyleg igy oldottak meg, de az en 2 vegigjatszasom alatt mindig azt az utat valasztottam amit en helyesebbnek ereztem, es nem igazan adodtak problemak. 😊

Pedig jó az a páncél, fõleg, hogy két létyó slotja van, az alap eggyel szemben.
Bár eddig nem volt túl sok gondom azzal sem, hogy megnyomom az I-t és kiválasztom a megfelelõ löttyöt, nehéz fokozaton sem.

Amúgy van egy olyan érzésem, hogy alkalmazták a fejlesztõk azt a trükköt, amit még a Wizardry 7-ben: ha valahol nagyon nem lehet továbbjutni, mert mindenképp elkenik a pofánkat, akkor nem jó irányba mennénk. Eddig két ilyenem volt és gyanítom nem véletlenül
Amikor "Maarlove" megkért, hogy nyírjam ki a banditavezért, megpróbáltam, de esélytelen volt, így másfele mentem inkább, majd a banknál, ha nem az elfeket segítettem "witcher módra", akkor se tudtam életben maradni sehogyse. Így meg mindenkivel meglehetõsen jóban vagyok még

Juteszembe: tudjátok mért Maarlove a nyomozó neve? Philip Marlove az egyik klasszikus magánkopó, a krimik világában. Raymond Chandler könyveket kell keresni...

BEAST
Hat, en a vegeig nem csereltem le a pancelomat, kereskedoknel volt egy 5000 penzert, de nem ert meg annyit szvsz. A vegen meg osszerakod ingyen a Raven pancelt, akkor a regi eltunik.

A pokert nagyon szeretem 😊 tetszik a zene is ami a hatterben megy, meg tenyleg jo szorakozas, szerencsere enis sok penzt nyertem 😊

Amúgy a vétel/eladás 1:5 aránya meglehetõsen durva. Ráadásul eleinte eldobáltam a könyveket meg tekercseket, mert nem jöttem rá, hol és hogyan lehet eladni õket...
Tényleg: a "páncélomat" lecseréltem eggyel jobbra, de a régit eldani végképp nem tudtam. Nem is lehet?

Pénzszerzésre legjobb a póker, bár az eddig legjobban fizetõ partnert legyilkolta de Witt(?) báró. Tõle meg nem tudok annyit nyerni...

BEAST
Pedig ebben biztos vagy, en igy csinaltam :<

Ha feldühítem, szimplán kidob a házból. Még majd próbálkozom...

BEAST
Tudom, szerintem nekem is megvolt az a kard, de erre csereltem 😊

Amit találtam, nagyjából ugyanezt tudja, de csak 30%-ban. Ellenben ingyen volt. sõt a moa leöléséért jól fizettek...

Copy...
Jobbklikk fájlon, menübõl: másolás, majd a mappában bárhol jobbklik->beillesztés, majd jobbklikk a "másolat ..." állományon->átnevezés.

megjegyzem: ez azért már fájdalmas....

Köszi..

mama2
Nem csináltam másolatot. Hogy kell?

BEAST
En ezt hasznaltam, es ami a legviccesebb hogy egy egyszeru kereskedo adja, mondjuk nem olcson 😊

Nem viccelek, az elõzõ illetõ sem véletlenül vetette fel a problémát. Mindenesetre kösz a választ!
BEAST
Amikor megjelenik a lehetoseg hogy lefizesd, valaszd inkabb a szovegelest, ha jol emlekszem csak 1 lehetoseg van, akkor bedurvul es okolharcban le kell verni, nem nehez ahogy egyik okolharcos sem, fent tudod folytatni a kuldetest. Ha meg nem tetted meg, menj el a helyi fogadoba, ott megtalalod a kek szemu lany batyjat. Jah es a letra, ha beszeltel a katonaval akit lefizettek neked, akkor menj le a csatornaba, es ott varnak rad az egyik folyoso vegen.

Passz. A magyaarítást az itt olvasható leírás szerint csináltad? Készítettél másolatot a két fájlból (lang_3.tlk és dialog_3.tlk), majd azokat átnevezted lang_16.tlk és dialog_16.tlk-ra? Ha csak átnevezted a két eredetit, lehet, hogy gondot okoz (a FAQ "röviden" szekciója kicsit homályosan fogalmaz).