The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Visszatöltés, Zoltan barátunkra valahogy már nem akart ráugrani. Egy rózsacsokor és már meg is volt a kártya 😄
Gondolkoztam meghívom Carment de szerintem nem nagyon örülne Shani ha egy örömlánnyal állítanék be. Dandelionnak biztos tetszene mondjuk 😊
Kit lehetne még egyébként meghívni? Kíváncsi lennék más emberekre hogyan reagálnának
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A grafika szebb de legalabbis stilusosabb, viszont tobbet tolt mint az oblivion.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Felrakod a programot. Mielõtt a patchet felraknád, megkeresed a faq-ban leírt registry kulcsot, és kijavítod 3-ról 16-ra az értékét (regedittel lehet: start->futtatás->regedit)
Ha ez megvan, a program egyik könyvtárában megkeresed a faq-ban említett két fájlt. Készítesz róluk, ugyanabban a könyvtárban egy-egy másolatot, majd ezt átnevezed úgy, hogy a fájl neve ugyanaz legyen, mint az eredetié, csak a 3 helyett ezekben is 16 legyen. Nem az eredetit nevezed át, mert akkor esetleg nem indul el a játék, hanem a másolatokat.
Ez után rakod fel az 1.1a patchet.
Játszol.
Egyébként a városnak 3 kapuja van. A harmadiknál keresd elõször. Késõbb meg elmondja, hova menj...
Eddig nem játszottam ilyen vagy hasonló játékkal, de ez tetszik.
Elolvastam a FAQ-ot de ezt a magyaritás dolgot nem igazán értem, lehet ezt még ettöl szájbarágósabban is elmagyarázni? Ha igen valaki megtenné pü-ben?
Köszönöm!!!
Továbbá érdekelne, hogy lehet a városba bejutni a kapukon ha jól értettem valami karantén van, de Mikul (ha jól emléksze a nevére) tudna segíteni a bejutásban de azt a figurt sehol nem találom😞
Nem tudom, lehet tenyleg igy oldottak meg, de az en 2 vegigjatszasom alatt mindig azt az utat valasztottam amit en helyesebbnek ereztem, es nem igazan adodtak problemak. 😊
Bár eddig nem volt túl sok gondom azzal sem, hogy megnyomom az I-t és kiválasztom a megfelelõ löttyöt, nehéz fokozaton sem.
Amúgy van egy olyan érzésem, hogy alkalmazták a fejlesztõk azt a trükköt, amit még a Wizardry 7-ben: ha valahol nagyon nem lehet továbbjutni, mert mindenképp elkenik a pofánkat, akkor nem jó irányba mennénk. Eddig két ilyenem volt és gyanítom nem véletlenül
Juteszembe: tudjátok mért Maarlove a nyomozó neve? Philip Marlove az egyik klasszikus magánkopó, a krimik világában. Raymond Chandler könyveket kell keresni...
A pokert nagyon szeretem 😊 tetszik a zene is ami a hatterben megy, meg tenyleg jo szorakozas, szerencsere enis sok penzt nyertem 😊
Tényleg: a "páncélomat" lecseréltem eggyel jobbra, de a régit eldani végképp nem tudtam. Nem is lehet?
Pénzszerzésre legjobb a póker, bár az eddig legjobban fizetõ partnert legyilkolta de Witt(?) báró. Tõle meg nem tudok annyit nyerni...
Jobbklikk fájlon, menübõl: másolás, majd a mappában bárhol jobbklik->beillesztés, majd jobbklikk a "másolat ..." állományon->átnevezés.
megjegyzem: ez azért már fájdalmas....