The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg: válaszd ki az ellenfelet és ha a kurzor ikonja kardhegy, bökj rá egy balklikket. Egyet! Majd ha lángoló kardheggyé válik, megint egyet. Csak egyet! Ha klikkelgetsz, mindig megállítod a támadást.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kékszemû vámpirlánynál mit kell adni a kidobóembernek, hogy feljuthassak az emeletre? A csaj már kétszer is megvolt, de nem tudom kideríteni, ki az irányító. Pénzt, piát már próbáltam adni a gorillának de kidobott...
Egyébként fegyverekrõl: Van egy ezüst és egy acél kardod a hátadon átvetve. Ezen kívül van még egy egykezes és egy kétkezes fegyvertok. Az egykezesbe lehet pakolni egy tõrt, vagy egy kisbaltát, a kétkezesbe meg egy- kétkezes kardot, vagy egy nagyfejszét. mindig olvassátok el, hogy az adott fegyver használható-e witcher harci stílusban. Ha nem, akkor eladni.
Nem csak szaporodnak, hanem el is tünnek néha tárgyak sajna. Ha tele az inventory, sûrûn elõfordul, hogy ez-az elvész, ha csak észnélkül gyüjtöd be a zsákmányt. Nekem egyszer 10 fecske fõzetem tünt el. Örültem neki nagyon.
A kocsmárosnál letétbe rakott cuccok közül meg egy rúnának veszett nyoma...
asszem egyet öltem meg,de akkor ittem minden féle löttyöt,és utána a mérgezési szintem túllépte a határt😄
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Viragokhoz valoszinuleg csak szint kell, amikor elosszor mentem at a mocsarba, az elso noveny kivegzett. Kikerultem oket, oltem minden mast, csinaltam a kuldeteseket mashol. Amikor megint talalkoztunk mar 2 Igni spelltol hullottak tobben is egyszerre 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
templom negyedi csatornában találtam egy lovag tetemet, nála egy levelet és egy kulcsot.. tovább kutattam a csatornát és találtam egy õrzött kaput.. az õröket se megölni nem tudtam, se nem tudtam használható információt szerezni tõlük. Idõvel lesz vmi, v most mivan? 😊 próbáltam beszélni siegfried-el, de nem volt semmi opció, valamint a fõparancsnokkal, s nála sem volt semmi. thx
másik non-spoiler kérdés
azok a hülye virágok a mocsárban iszonyú nagyot sebeznek.. mit kéne tenni ellenük? v szimplán lépjek szinteket, és majd késõbb látogassam meg õket?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Már ott vagyok, h Chapter 3, agyereket nem Trisnek, hanem neki vittem,
elmondtam Trisnek is, és mostmár azt mondja h adjak neki gyûrût szerelmem jeléül(Shaninak). Kapott egy faja gyémántos aranygyûrût, erre õ: szép szép, de vmi egyszerûbb, egy ezüst gyûrû vagy borostyán is megtenné.
Kap ezüstüt, arra ugyan ez... Most akkor a borostyánra is ezt a választ fogom kapni?
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy nálam a 163.71 whql driverrel, 7900GS-sel minden maxon (AA off, AF 4X) van és hasít, szaggatásmentes! A legújabb driverekkel (169.xx) viszont már meg-megröccen. 😞
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
★ 汤姆 李
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Klassz game volt, kíváncsi vagyok, lesz-e folytatás.
Érdekes, hogy ezt és más fórumokat olvasgatva, egy csomó küldetés nekem kimaradt. Részben a választásaim miatt, részben mert nem találtam meg õket. Nagyon tetszett, hogy név nélküli NPC-k tõl is lehtett küldetéseket és hasznos infokat kapni.
Egy végigjátszást így még biztosan megérdemel.
Én semleges maradtam, kíváncsi vagyok a többi befelyezésre is.
A végén hagytátok, hogy a wild hunt elvigye a nagymestert?
Én már úgy benne voltam, szétrúgtam az õ hátsóját is 😄😄😄
A vége mozi nagyon állat volt, bár nekem kicsit zavaros volt...az egy witcher volt a végén? Ki?
Nálam pl chapter 2ben miután berámoltam a HairyBear innben a cuccokat a raktárba, szépen elkezdtek szaporodni a gyûrûim 😊
Egy egy fajtából 1 nap alatt 5-6 darab is odaterem.
Már annyi van hogy egy fordulóval nem is birom elvinni traderekhez eladni <#wow3>#wow3>
Most meg chapter 3ban csináltattam egy kardot Temple Quarterben az Order Blacksmith-nél, volt vagy 5-6 választás mert elég sok rúna meg meteor darab volt nálam. Aztán valami fickót gyaktam le akitõl mindenképpen küldi tárgyat kell elvenni, nézem a holttestet ott virított 2 Steel kard meg egy Silver amit az elõbb választhattam volna, szal most van 2 elég jó statokkal bíró steel kardom <#ravasz1>#ravasz1>
★ 汤姆 李