The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viccelsz? Ennél részletesebb tutorialja nem sok játéknak van. Mindent elmond, amit tenned kell ahhoz, hogy használhasd a lehetõségeidet és nem csak a kezdetekkor.

Egyébként meg: válaszd ki az ellenfelet és ha a kurzor ikonja kardhegy, bökj rá egy balklikket. Egyet! Majd ha lángoló kardheggyé válik, megint egyet. Csak egyet! Ha klikkelgetsz, mindig megállítod a támadást.

mama2
Felraktam az 1.1a patchot, magyar a játék, de amikor tölteném be az uj játékot, hibát észlelt ezért leállt:S. Mi a gond?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Aaaaaaah, vége a szünetnek... blöe 😞

Hát a tutorial nem az erõssége a játéknak, erre én is kíváncsi vagyok 😊
mama2
Letöltöttem a játékot kipróbáláskép. Szép, jó, de hogy a szarba kardozok? Hiába nyomok akármit is, nem kardozik. Mit kell nyomni?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Nincs rá válasz. Attól függ, korábban hogyan játszottál, mit választottál egy-egy elágazásnál.

Találsz itt ott megfelelõ rúna és meteor darabokat, illetve a fegyverkereskedõknél, meg Thalernél lehet venni.

Növények a mocsárban: tûz, ezüst kard kifenve, vagy argent löttyel turbózva, erõs stílus. Méregellenállás nem árt, mert a tüskék, amiket kilõnek, mérgezõek. Egyébként a journalban ott a leírás, ha megszerezted a róluk szóló könyvet. Érdemes megvenni ezeket...

Kardok: összesen 3 lehet nálad. A Q, E, R váltogat köztük, a Z-re jön elõ a tõr, ha van az öveden. Eddig úgy tûnik, hogy elég a két kard, a másik két fegyverslot csak arra jó, hogy fölvegyem az elhullajtott cuccot és eladjam.

Két kérdés, harmadik fejezet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hol a létra a csatornába menetelhez?
A kékszemû vámpirlánynál mit kell adni a kidobóembernek, hogy feljuthassak az emeletre? A csaj már kétszer is megvolt, de nem tudom kideríteni, ki az irányító. Pénzt, piát már próbáltam adni a gorillának de kidobott...

H a 3. fejezetben nincs ezüst kardod, akkor eldobtad valahol. kikerülni sem tudod, hogy adjanak egyet, korábban. Vagy nem vállaltál el egy nagyon fontos feladatot. ezesetben viszont nem tudom, hogy jutottál el eddig...

Egyébként fegyverekrõl: Van egy ezüst és egy acél kardod a hátadon átvetve. Ezen kívül van még egy egykezes és egy kétkezes fegyvertok. Az egykezesbe lehet pakolni egy tõrt, vagy egy kisbaltát, a kétkezesbe meg egy- kétkezes kardot, vagy egy nagyfejszét. mindig olvassátok el, hogy az adott fegyver használható-e witcher harci stílusban. Ha nem, akkor eladni.

Eddig a legerõsebb fegyver az a kard, amit a vivern szigeten a hírvivõ holttesténél találtam. A meteoritkard elbújhat mellette. Jó még az elfek díszkardja, csak a sebzése gyenge, ellenben a spéci hatásai nagyon hasznosak)

Nem csak szaporodnak, hanem el is tünnek néha tárgyak sajna. Ha tele az inventory, sûrûn elõfordul, hogy ez-az elvész, ha csak észnélkül gyüjtöd be a zsákmányt. Nekem egyszer 10 fecske fõzetem tünt el. Örültem neki nagyon.
A kocsmárosnál letétbe rakott cuccok közül meg egy rúnának veszett nyoma...

Odó az erõs piákat szereti, de nem kell vigyél neki, van sajátja, le is itat rendesen. Nem csak itatással lehet vele elkezdeni a beszélgetést...

Kapcsold le a lebegõ feliratokat és a tárgyneveket, akkor jó lesz a tempó.

?

jeeeeeee! azok a rohadt kórók engem is mindig kinyírtak!:/
asszem egyet öltem meg,de akkor ittem minden féle löttyöt,és utána a mérgezési szintem túllépte a határt😄

macleody
Fantasztikus. 3. fejezet, kereskedõnegyed. Felére csökkent az FPS, pedig már így is médium alatt játszottam. Most vehetek mindent low-ra.
wedge31
Rizspálinka.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

tibor16
Odónak milyen sör kell? - vki írja már meg spoilerben, mert már odahordtam párfélét de egyik re sem reagál..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

BEAST
az orzott csatornaresznek kesobb lesz szerepe 😊... a lovagtetemes dolog remlik, de mar foglalmam sincs mit kellett vele kezdeni :c

Viragokhoz valoszinuleg csak szint kell, amikor elosszor mentem at a mocsarba, az elso noveny kivegzett. Kikerultem oket, oltem minden mast, csinaltam a kuldeteseket mashol. Amikor megint talalkoztunk mar 2 Igni spelltol hullottak tobben is egyszerre 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BlackShadow
kérdés

templom negyedi csatornában találtam egy lovag tetemet, nála egy levelet és egy kulcsot.. tovább kutattam a csatornát és találtam egy õrzött kaput.. az õröket se megölni nem tudtam, se nem tudtam használható információt szerezni tõlük. Idõvel lesz vmi, v most mivan? 😊 próbáltam beszélni siegfried-el, de nem volt semmi opció, valamint a fõparancsnokkal, s nála sem volt semmi. thx

másik non-spoiler kérdés
azok a hülye virágok a mocsárban iszonyú nagyot sebeznek.. mit kéne tenni ellenük? v szimplán lépjek szinteket, és majd késõbb látogassam meg õket?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Pretorian
Ezt nem értem...én is ezt a mini imaget használom, mégis kidob a szemét...van még valakinek hasonló problémája?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

jee, thx😊

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Ez ezüst gyûrû, borostyánnal a közepén kell neki (silver amber ring) nekem kettõ is volt, amikor oda jutottam, elég gyakori.

Hogy a francba kell befûzni Shani-t?😄
Már ott vagyok, h Chapter 3, agyereket nem Trisnek, hanem neki vittem,
elmondtam Trisnek is, és mostmár azt mondja h adjak neki gyûrût szerelmem jeléül(Shaninak). Kapott egy faja gyémántos aranygyûrût, erre õ: szép szép, de vmi egyszerûbb, egy ezüst gyûrû vagy borostyán is megtenné.
Kap ezüstüt, arra ugyan ez... Most akkor a borostyánra is ezt a választ fogom kapni?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

4 fegyvered lehet.

wedge31
Egyszere csak egy fegyver lehet a kezedbe.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Egyépként ti honnan szerzitek a meteoritot vagy a rúnát?( vagy ami kell a kard kovácsnak)Mert én csak 3 különbözõ fajtát szedtem össze és 5 volt öszesen.
Azt hiszem Vivaldinál van.

Shep
Mikor Thrisnek szedem a kocsvalékhoz az összetevõket az egyik ládában találtam két tõrt, namármost akármit csinálok csak 1 tõrt rak el, pedig ha jól emlékszem volt olyan video ahol két tõrrel hadonászott, akkor most hogy van ez?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egy érdekesség nVidia tulajoknak: nálam a nVidia 163.71_whql adja a legjobb frameratet. Érdekességképp felraktam a Crysishez javasolt nVidia 169.04 beta meghajtót, és habár a Crysis valóban gyorsabb lesz, a Wichernél 25%-kal csökken a framrate!
Amúgy nálam a 163.71 whql driverrel, 7900GS-sel minden maxon (AA off, AF 4X) van és hasít, szaggatásmentes! A legújabb driverekkel (169.xx) viszont már meg-megröccen. 😞

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

tibor16
nem csak 1 kard lehet az embernél - mégis, akkor ez hogy van?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Használj spoilert légyszi!

★ 汤姆 李

k3nGu
a végén a fõgeci elõtt ránk küld ránk félét, azt pl. h kell megölni, nehéz megsebezni, vagy megse kell ölni?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

k3nGu
hát a szemérõl nézve õ is az volt

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

#2639 valaki? nem tudok továbbmenni😞

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

BEAST
semleges nem maradhatsz 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nos vége.
Klassz game volt, kíváncsi vagyok, lesz-e folytatás.
Érdekes, hogy ezt és más fórumokat olvasgatva, egy csomó küldetés nekem kimaradt. Részben a választásaim miatt, részben mert nem találtam meg õket. Nagyon tetszett, hogy név nélküli NPC-k tõl is lehtett küldetéseket és hasznos infokat kapni.
Egy végigjátszást így még biztosan megérdemel.

Én semleges maradtam, kíváncsi vagyok a többi befelyezésre is.
A végén hagytátok, hogy a wild hunt elvigye a nagymestert?
Én már úgy benne voltam, szétrúgtam az õ hátsóját is 😄😄😄
A vége mozi nagyon állat volt, bár nekem kicsit zavaros volt...az egy witcher volt a végén? Ki?

Csibusz
Mind1 Megoldottam😊
Bug az van még ezen kívül is 😊
Nálam pl chapter 2ben miután berámoltam a HairyBear innben a cuccokat a raktárba, szépen elkezdtek szaporodni a gyûrûim 😊
Egy egy fajtából 1 nap alatt 5-6 darab is odaterem.
Már annyi van hogy egy fordulóval nem is birom elvinni traderekhez eladni <#wow3>
Most meg chapter 3ban csináltattam egy kardot Temple Quarterben az Order Blacksmith-nél, volt vagy 5-6 választás mert elég sok rúna meg meteor darab volt nálam. Aztán valami fickót gyaktam le akitõl mindenképpen küldi tárgyat kell elvenni, nézem a holttestet ott virított 2 Steel kard meg egy Silver amit az elõbb választhattam volna, szal most van 2 elég jó statokkal bíró steel kardom <#ravasz1>

Mi van?<#fejvakaras>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Csibusz
Oké megoldottam anyni az egész ki kell törölnöm mnden ujrainditásnál az IDE srivert és ujat cisnálni és bemoutolni ennyi és a mentések nem vezsnek mert hogy is vesznének
BEAST
nub

Lynx_TWL
uninstall

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Csibusz
plz valaki segitsen nem értem mondtak már olyat is hogy azrét emrt a játák azangol a patch meg magyar de ez hülyeség ert a játékban is ott a magyar csak elõ kell varázsolni😞
Yaevinn és Siegfrid között kell döntenem most, és mivel már volt gondom Yaveinnel, õt akarom lezúzni, a probléma, hogy sem a druidák ligetében nincs, sem a tündék romjainál a csatornában. Merre keressem?

Csibusz
nem nem ..jól csinálam midnent!
bardocz
baszus lelassult letöltés:'(
Biztos minent úgy csináltál? IDE driver, nem SCSI?

Csibusz
Hello, az gondom hogy ugy csináltam mindent ahogy levan irva GYIK-ba..de ujrainditottam a gépet, és megint nem indul el és kéri az eredeti CD-t.. PLz HELP!
megtaláltam roland papírjait. a létrát ami a csatornában kell, hol találom?