The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Raistlin '84-ben született, Kain karaktere pedig '93-ban.
Persze, értem, amit mondasz, de amikor megláttad az introt, ne mondd, hogy neked nem Raistlin ugrott be az "arany homokóra szembogaraival" és a hosszú õsz hajával...és ha a szerzõ maga nem is, bármit betennék, hogy a játék designerei tuti hogy nagy LoK és Dragonlance fanok...ha figyelsz a muzsikára, felfedezhetsz taktusokat, amelyeket szinte egy az egyben a Soul Reaverbõl, és a LoK: Defiance-bõl vettek...persze, az a sorozat egy teljesen más mûfajba tartozik, de nem ez a lényeg...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Azért azt tudni kell, hogy Geralt karaktere 1986-ban született, akkor Kain még tervben sem volt, Raistlin Majere pedig ugyanebben az évben. Sapkowski a saját bevallása szerint Tolkien-rajongó, számomra némileg erõltettnek tûnik a párhuzam a két említett karakterrel.
Pretorian
Raistlin:

Kain:

Pretorian
Azért látszik, hogy a szerzõ és a fejlesztõk nem kicsit rajonganak a Dragonlance és a Legacy of Kain univerzumokért: Geralt kiköpött Raistlin Majere, és Kain vonásait is felfedezhetjük benne, a zene meg olyan, mintha a Fable és a LoK-sorozat zenéjét mixelték volna össze...

Tudtátok hogy háromféle befejezés van?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A nonhumánok oldalára állunk, a Rend oldalára állunk, semlegesek maradunk. A vízválasztó az a bankrablás a 3. fejezetben. (A 2. fejezetben mindegy hogy mit csinálunk) Ha a nonhumanok mellé állunk akkor csak az ill. a semleges bejezés elérhetõ, ha a Rend mellé, akkor pedig az ill szintén a semleges befejezés érhetõ el. A semlegességet a 4. fejezet végén lehet választnai, ha a faluban nem segitünk egyik félnek sem, hanem lelépünk.

Dandelion régi ismerõsként üdvözölte Carment :p

psnid HaTeBeKa

Ahoy all
A mocsárban a varázsló tornyához hogyan lehet aktiválni a druida ligetben levõ obeliszket, hol van a kõ hozá? a Többi már megvan mind.û
plz help mí!
N emberek, ki hány nõt húzott meg idáig a játékba?😛
Én most kilencnél járok😄(Képpel tóm bizonyítani😊)

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

broman191
Késõbb már könnyû az út a fináléig...szerintem😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

inecromancer
Nem olvastam vissza, nem tudom volt e már valakinek ilyen problémája. A beast megölése után c1-ben a grafika megzuhant, mindenfelé szürke csíkok futnak és teljesen játszhatatlanná vált. De eddig semmi gond nem volt. Hasonló v ötlet?

warass
Ott bizony semmi trükk nincs, sajnos az a rossz hírem, hogy az 1 teljesen "felvezetõ jellegû" harc, ne tudd meg mi jön késõbb<#vigyor3>

broman191
Nézd meg a Questeknél😊
De ha virág akkor valszeg a Swampnál lehetsz, szóval 3 felé...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

bardocz
hol írja melyik chapterbe vagyok?lecsaptam pár vakondkergetõ virágot,aztán egy hölgyet akit haza akartam kisérni útközbe meghalt XD
az eleje tényleg nehéz,én csak miután magyarra állítottam utána jöttem rá mit is kell csinálni
amúgy ez a játék 800x600-ben mediumon is rohadt jól néz ki 😄
broman191
Van benne valami...de én is így kezdtem, fél óra után uninstall lett volna ha nem tartok ki. Sajna a játék eleje elég nehéz(elsõre), mivel még szinte semmit nem tudsz, és a szörnyeket is a fémkarddal csapkodhatod csak, pedig szépen le van írva hogy az nem monszták ellen való.😊
De ezen kell "csak" túllépni és a Chapter II-tõl beindul egy kicsit a game, lesz ezüst kardod, szép lassan fejlõdgethetsz, questelhetsz...
Szóval próbálkozni kell.;-)

omg...biztos bunkónak fogok tûnni(pedig nem az a célom) de ez a játék nem neked való...szerintem...vagy pedig ne kérdezz meg minden hülyeséget,hanem tapaszatld ki!hidd el,úgy jobb😉

broman191
Hmmm van ilyen küldi?😊 Végigtoltam de csak olyan volt hogy keress támogatókat. Értelemszerûen vagy az Order vagy az Elfek. Sigfried közel volt, oda is mentem. Elõbb adott egy temetõs küldit, amit teljesítettem és meg is lett amiért felkerestem.😊

bardocz
ha rögtön triss megcsinálása után a gyerekmentés,hát az eléggé egyszerü 😄
power modban csapkodtam
mama2
És azokat a zöld kutyákat hogy nyírtátok ki?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Basszus nem indul a progi!! Már a III. actnál vaok mondom játszok picit erre bejelentkezik a Tages valami driver hibára hivatkozva.
Ilyenkor mi van?
broman191
Nincs benne semmi trükk csak kombózz az ezüst karddal, nem kell hogy a kis mérõ megteljen (Strong módban ugye), mivel esélyed nincs rá, egyszóval csak aprítsd le. 2x ütöd négyes kombóig és fekszik. Vagy 1 órája csináltam meg, nálam bevállt.😊

Ez a Beast még szopat....Hányas szinten nyírtátok ki?

mama2
Rakd fel az 1.1a patchot😊

k3nGu
vki elmondaná h h kell a végén megölnöm azt a nagy rákot?hp-ját nem írja ki, szóval trükközni kell?

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

tibor16
Nna mindjárt mondok egy cifrát.. most csináltam meg a besta megölését (úgy 10-edjére), túlélte a boszi is (sajnáltam volna)- de azt senki nem mondta, hogy ott még van meglepi is... észnél kellett lennem, nehogy ott bukjak el, alig volt már szufla bennem...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

bardocz
hoppá menübõl meg mindenbõl eltünt a szöveg XD
mit csináljak?hagyjam a magyart?
mama2
Igen csinálsz másolatot a fájlokról, ugyan abba a mappába bemásolod és a másolatnál írod át a 3-at 16-ra, és nem az eredetit. És ha mindennel kész vagy, akkor felrakod az 1.1a patchot, és játszol😊. Hülye kutyákat hogy kell legyõzni?

bardocz
ugye anyi csak a magyarostás hogy a data fájlban(regedit megvolt már)csinálok másolatot és átnevezem?patcot fontos felrakni?ha igen melyiket a faq-ból?
bardocz
hu isten ez a játék eddig angiolul játszottam most átállítom magyarra,baszus elején picipókica kinyírt😄
harcrendszer picit bonyolult volt hirtelen de már vágom nagyából
mama2
Na akkor megcsinálom😊 Egy kutyát már kinyírtam(állat gyilkos vagyok muhahaha<#idiota><#hehe><#idiota>

megkaptam a küldetést, hogy yaevinnt, vagy siegfriedet meg kell ölnöm. én yaevinnt akarom kinyírni, de nem találom sehol, küldetés követése sincs. megnéztem a tünde romoknál, a bankban, vivaldi házában, a druidák ligetében, de sehol nincs.. ki tudja?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

BEAST
Amugy az en jatekidom nem mervado, nagyon bele tudom elni magam a jo tortenettel rendelkezo jatekokba ... ilyenkor eszre sem veszem, de mar 10+ orat ultem a gep elott <#idiota> Amikor tudom hogy nincs 1-2 oranal tobb idom jatszani, akkor inkabb bele sem kezdek, ilyenkor marad a hetvege 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

bardocz
ezaz már csak ki kell csomagolnom telepítenem,és mehet a game😊)
BEAST
Enis mindent atturtam, elolvastam :p ... Mar nincs "annyi" szabadidom, de elozo heten a sok unnepnap meg ilyesmik miatt kb egesz heten csak szabadidom volt 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

broman191
Én már vagy 1 hete tolom és Chapter5, és nem siettem😊

BlackShadow
hát te neked vagy iszonyúmód sok a szabadidõd, vagy én játszok kegyetlen aprólékosan, mert már x napja még chap 2-t tolom.. minden házat végigjárva minden lehetõséget megkeresve stb 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

azért nem az NWN-hez hasonlítottam, mert azt nem ismerem (vagyis ismerem de nem igen játszottam vele) 😄

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

BEAST
Nem tudom miert akarja mindenki az Oblivionhoz hasonlitani 😄 ... de szabadsag teren kb olyan mint az NWN( bar itt kevesebb helyszin van, de azok szvsz nagyobbak) , nem lehet a nagy vilagba rohangalni. Lehetosegekbol viszont nincs hiany, most fogom harmadjara vegigvinni, es meg mindig vannak olyan valaszok amik szamomra uj uton juttatnak el a tortenet vegehez.

Nem tudom lehet-e ilyet kérdezni anélkül hogy valaki leugassa a fejem... ööö... Oblivionhoz képest mekkora a szabadság / lehetõségek száma??? <#rolleyes>

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

egy csomót lehet találni😮
nézd meg más kereskedõknél,vagy csinálj meg más küldeiket,kalandozz,valahol találni fogsz,sok van

wesker24
Nem tudja valaki hol találok borostyánköves ezüstgyürüt Shaninak ? Mert már van 2 rubinköves ezüstgyürüm de az nem jó néztem a kereskedõnél aki Shani háza elöt van de annál nem volt !!
bélanéni
Van valakinek valami tapasztalata, melyik ATI driverrel érdemes játszani?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

BEAST
ezt a reszt megcsinalod es utana jutsz el a varosba, ott maszkalhatsz :p

mama2
Hát se apukáb, se nayukám nem ért hozzá:XD. Am már tárgytalan tovább vittem. Nem is jó embert kerestem. Akit kellett az lenn vol a konyhába😊. Am télleg jó game. Nekem az tetsik hogvy amikor kerestem a csávót, akkor a másik a fegyver tárba csinálta a fegyvereket, ment ide-oda, meg gyakorolt(Értsd.: kardozta a babát😄). Most ott tartok, hogy valami gyerek bemenekült a várba és most a ölden foszforeszkáló kutyákat meg kell ölni😊. Joff játék, de mikor lesz az már hogy nappal van és csak úgy mászkálok, meg ölöm a szörnseket, meg bemegyek a köcsmába inni egy sört, stb?😄.

Nem kellett volna, Siegfrid egy valódi lovag. A vacsora végén akkor is tiéd lett volna a desszert.
köszi megnézem

Meg lesz a gyerek. véletlenül fogsz beleakadni valamelyik mellék küldetés teljesítése közben.
Általában abban a barlangban van a mocsárban, ahol a farkasok meg a szellem õrizték az egyik sepharimot. Valami miatt amúgy is be kell menned oda.

Szerintem keress egy pár évvel idõsebb emberkét (pl tesót, szomszédgyerkõcöt, esetleg apukád - netalántán anyukád 😄), és együtt üljetek neki, és játszatok úgy. Tényleg nem rosszból mondom, de szerintem egy teljes fullos végigjátszás sem segítene Rajtad, mert ha teszemazt elmászkál a nem játékos karakter, mert mondjuk este aludni akar, akkor már nem találod meg. Úgy is biztosan élvezetes lenne, ha többen játszotok, és valaki segít benne.

szerintem ez a játék (még) nem neked való, kár erõltetni.😛

a mocsárban az eltûnt gyereket hol találom meg? már itt a chapter 3, és idegesít hogy még mindig nem tudom hol keressem.😊 ...vagy csak rossz idõben vagyok rossz helyen?😛

mama2
Na megnyúztam a sáskát, visszamék, találkozok az öreggel, aszongya hogy a Vesmir a könyvtárba van. Mondom jó, megyek a könyvtárba. Bemegyek sehol egy lélek + még a térkép se aztmutatja hogy az a Vesemir a könyvtárba lenne, hanem a könyvtáron kivûl, a földszintre vezetõ ajtónak jobb oldalt lévõ fal hátamögött:XD. Oda hogy jutok el? Vagy hol van a csávó? Mert a másik koma(nem tom hogy hívják), meg van, de pont az nincs meg, akivel a gõzetet meg kéne fõznöm:XD. Ez most hogy van?