172
Élet értelme, saját célok az életben
-
#12 Nőzzé!!
Dógozzá!!
-
#11 Személyes cél?
Mindenkinek ugyanaz a célja, és ezt senki nem tudja megcáfolni. Mégpedig az, hogy minden ember boldog akar lenni. Ez tény. Mindenki mindent elkövet, hogy boldog legyen. Ennyi a nagy cél.
Topicot lehet zárni. -
#10 talán inkább matekozni kellene a sok lustálkodás meg matekozás helyett,nem? :-DDDD -
#9 2 oldalllal lejjebb élet értelme topig... -
#8 Nem kellett volna az a sok NGE :D -
Takezó #7 nem hiszem, hogy láthatnék valami igazi célt...persze, pénz, feleség, gyerekek, oszt' mi lesz? Egyszerűen csak keressük a boldogságot... ha ez megtörtént, már nagy lehet az öröm... -
#6 jah. ez is 1 elképzelés
én pl itt vagyok 18 évesen. félévkor nem tudtam jelentkezni sehova mert bukta volt matekból, most meg nem tudom, hogy mit kezdjek magammal. egész napom végigalszom, meg néha leülök filmet nézni, amik épp lejöttek netről... ez az utolsó hónap pokoli. olyan mintha semmi nem lenne a világon, csak pár film, meg az ágyam, ahol alszok... talán majd érettségi után 1szerűbb lesz dönteni... -
#5 jah az más. az emberiség azért, hogy szaporodjon, aztán pedig megölje egymást.... -
#4 nem pont arra gondoltam
személyes célok. hogy tudjátok-e hogy TI miért éltek... nem arra vagyok kiváncsi, hogy az emberiség miért van... -
#3 LOL -
#2 look -
#1 A téma adott, plíz írjátok is le a gondolataitok.