Miért éltek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fizikailag sem árt felkészüni rá 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
már hallottam pár technikát de olyan nevetségesnek éreztem õket...
valami tapasztaltabb egyén nyithat neki egy topicot és oktathat 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
én meditálni akarok 😄D
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
lássák az emberek hoy mizuvan...
kicsit torzak a gondolataim...
lehet hogy ha nagyon depis lennék akkor nem így gondolnám, de túl kiegyensújozott az életem mostanság 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
ezt mondjuk 2féleképpen is fellehet fogni...
1. gyávaság, mert elfut a gondok elõl
2. megnyugvás, mert már nem TUD mit tenni. próbálkozik, akarja, de a világ nem fogadja el. az öngyilkosság ilyenkor olyan az illetõ számára, mint egy végsõ megoldás, végre nyugalmat ad magának, végre boldog lehet. csak nem ebben a világban...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Nem mondom, hogy mindenki ilyen, de az emberek nagy része sajnos igen.
a kellemetlenség elhárítása kellemes érzést okoz. tehát mindig az a cél,hogy ne érezzük magunkat kellemetlenül. ha nem érezzük magunkat kellemetlenül,akkor az kellemes érzéssel tölt el 😊
"
bocsi de ez nekem már nagyon erõltetetten hangzik :/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
azért hoztam vissza szándékosan ezt a boldogság szót, mert azért nálam annak magasabb érzelmi töltete van, mint a nem kellemetlen kifejezésnek, márpedig Bandew kifejezetten a boldogságot jelölte meg célként..
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
a kellemetlenség elhárítása kellemes érzést okoz. tehát mindig az a cél,hogy ne érezzük magunkat kellemetlenül. ha nem érezzük magunkat kellemetlenül,akkor az kellemes érzéssel tölt el 😊
engem a mozgás tölt el boldogsággal (persze nem csak ez) ezért rengeteget sportolok. a célom pedig ,hogy mindig tanuljak vmi újat akár fizikálisan,akár szellemileg,mert ez jó.
így mondhatnánk azt,hogy minden ember végtelenül önzõ,hiszen ha segítünk vkinek,akkor is azért tesszük,mert jó érzéssel tölt el minket.
De hogyha még azt is akarod kihozni, hogy a célom a cipõvásárlással a kellemetlenség elkerülése, akkor sem az öröm elére a cél, tehát szerintem igaz amit leírtam..
arra se gondoljak hogy ne gondoljak semmire ? 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
ez mind szép és jó,talán még logikusnak is tûnik,de nem az! válaszolj erre: miért akartál cipõt venni?
Összhangot elérni, és amennyire lehet a gyerekemnek olyan dolgokat átadni, hogy õ is megtalálja a helyét, amellett hogy tudom, senki helyett sem lehet élni, csakis magunk helyett.
ezt senki nem vonta kétségbe, és a vita nem is errõl ment. 😊
AMugy ezt komolyan madách mondta? Esküszöm (tõle függetlenül ) erre gondoltam.
ÉLNI: ez alatt nem a boldogság elérését érted? :S