37135
  • cement
    ezek mi hulyek. elsokerekes gyari kocsikkal majomkodnak ugy hogy kozben megy a forgalom meg tomeg all az ut mellett. award winning production
  • w77d
    ha a rendőr meghalt vagy lebénult én nagyon komolyan bezárnám a sofőrt élete végéig... hogy a faszba lehet így közlekedni??? autópályán előrefelé luxus nézni???
  • OrioN the S
    hogy ezeknek mennyi folos penzuk van vazze.... :\
  • desigo
    Bátor a motoros,hogy oda parkol
    nem kellett sokat várnia...
  • DJKonya
    Egy motorral...
  • autoszimulator
    de a végén mér pont abba az irányba húzza, ahol a rendőr fut, omg
  • USAMEN POWER
    Dolgomból hazafele jövet, nem szép látványban részesültem. (Bp.) Pestszentimre központi vasútállomástól (állomás elött van egy vasútátjáró, autóknak, és gyalogosoknak egyaránt) nem messze van a buszom megállója. Ott felszáltam a buszra, várni hogy induljon. Pár perc múlva vonat halad el a buszmegálló mellett, de egyszercsak nagy dudálás, és hírtelen megáll a vonat. Nagyon nem érdekelt, amúgy is az eseményeknek háttal ültem, de pár perc múlva a körülöttem lévő, hátrafigyelő tekintetek miatt, én is kíváncsi lettem. Háth látom hogy nagy a tömeg a vasútátjárónál, gondoltam leszállok a buszról, és megnézem közelebbről hogy mi történt. Utána bántam hogy nem maradtam a buszon, mert a vonat alatt egy félbevágott nyugdíjas volt, pár belső szerve meg elkenődve a sínek közt. Annyira nem jött hírtelen amit láttam, sok durva dolgot láttam képeken, videón, élőben talán kevesebbet, de a hatalmas emberi figyelmetlenség elborzaszt ! A helyszínről elgyalogoltam, még-még hátranézve mentőhelikoptert is láttam, de szerintem szerencsétlenen már nem tudtak segíteni. (Vásárlásból jöhetett az idős hölgy, az úton heverő táskájának széthullott a tartalma.)
  • SötétBarom
    Azér a yard se normális, hogy keresztbe kiáll integetni az autópályára -.-
  • n003
    1,30nál jót röhögtem .. persze van olyan is amin nem lehet :(
  • Carlos
    OMG
  • n003
    most komojan?! az emberek alszanak vezetés közben?? :O
  • USAMEN POWER
    "A Hyundai sofőrjének biztosítása a kárból mindössze 100 ezer dollárt fedez, a többit – mint a lap élcelődve megjegyzi – nagy valószínűség szerint élete végéig fizetni fogja." <--- Sajnálom szerencsétlent ! :/
  • desigo
    Tréleren zúzta rommá a Lamborghinit egy Hyundai Dél-Koreában

• SötétBarom
    Hát ez egy kurva jó rendezény :DDD Akárki nevezhet akármivel, aztán uzsgyi :D Egyszer el kéne ugrani rá..
  • Carlos
    Régi de jó!
  • öregember
    defekt 300 fölött
  • desigo
    Még a DAF is csúnyán néz ki pedig az nem kis darab
    kemény
  • SötétBarom
    This is what a combo looks like :D
  • öregember
    kamion, tgk és szgk
  • öregember
    eléugrott, na
    van ilyen
  • SötétBarom
    Gondolom hülyegyerek aszitte lehet driftelni a család dobozával.. Anyutól biztos kapott :DD
  • desigo
    ügyes

• OrioN the S
    nem tudom mit csinalnek... sikitanek az tuti :D
  • SötétBarom
    Még parább, ha pont ott állsz a sötétben, ahol kettétörik, majd látod, hogy jön be a fény, és várod, hogy pofáncsapjon az óceán. Aztán mikor eléggé rettegsz, kiderül, hogy nincs semmi para.
  • pszihopata
    mák hogy nem sűlyedt el,bár így be sem folyik a víz:)
  • OrioN the S
    ezt para lehet nezni a fedelzetrol :D
  • SötétBarom
    Még ha az ügy sima lesz, akkor sem hiszem, hogy szegény csávó hamar túlteszi magát rajt.. :|
  • Totti5
    Esytergomi vagyok. Nem véletlen van ott 30as tábla. A város közepe szinte, csak két sáv és ráadásul elég szűk az út és két oldalt nagy gyalogos foraglom + a kanyar után zebra és parkoló autók, én még 30al is ugy megyek hogy félig a féken vagyok mert bármikor leléphet bárki az útra meg ilyenek, necces hely, be kell ott tartani a 30at nagyon. Volt hogy tűzoltó borult az oldalára vizestül, mert gyorsan vette a kanyart gondolom.
  • öregember
    többi kép

• Barnabyka
    Igen így szerencséjére megúszhatja ezek miatt, de így sem lesz sima ügye mert hát csóró kerós meghalt.
  • w77d
    szerintem is valahogy így lehetett... csóri Bognár nem számított arra hogy hirtelen középre szédeleg a marhája...
  • n003
    nahh akkor nemcsak engem zavar ez :|
  • SötétBarom
    Gondolom kerülte ki, közben meg mivel gatya volt a tag szépen besasszézott középre.. :|
  • Carlos
    gyász
  • autoszimulator
    istenem ez a velvet...

"Ittas volt az a kerékpáros, akit Bodnár László múlt héten elgázolt. A biciklis viselt láthatósági mellényt, de az út széle helyett a felezővonal mellett kerékpározott. A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatja a büntetőeljárást."

"ttas volt az a kerékpáros, akit a múlt hét végén gázolt el autójával Bodnár László, a DVSC-TEVA labdarúgója. A kerékpáros boncolását elvégezték: a férfi súlyosan ittas volt. A rendőrség másik vizsgálata megállapította, a láthatósági mellényt ugyan viselte a biciklis, de a felezővonal közelében kerékpározott az út széle helyett."

"Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, az elkészült, előzetes boncolási eredmény szerint az elgázolt kerékpáros ittas volt, "igen súlyos alkoholos befolyásoltság alatt állt". A rendőrség eddigi vizsgálatai szerint ráadásul – bár láthatósági mellény volt rajta – a felezővonal közelében kerékpározott."

"A rendőrség halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatja a büntetőeljárást. A sofőrt – vagyis Bodnárt – a rendőrség akkor hallgatja meg, mikor elkészül a műszaki szakértői jelentés."

4 bekezdés, mind ugyanazt írja le......
  • desigo
    Ittas volt a Debrecen focistája által elgázolt biciklis

"A kerékpáros boncolását elvégezték: a férfi súlyosan ittas volt."
  • desigo
    durva

• Carlos
    Látod a bömöst is ledarálta az oszlop, úgyhogy majdnem mindegy.
  • w77d
    hát igen, a kabriók hátránya XXXXD
  • cement