USAMEN POWER#5659
Dolgomból hazafele jövet, nem szép látványban részesültem. (Bp.) Pestszentimre központi vasútállomástól (állomás elött van egy vasútátjáró, autóknak, és gyalogosoknak egyaránt) nem messze van a buszom megállója. Ott felszáltam a buszra, várni hogy induljon. Pár perc múlva vonat halad el a buszmegálló mellett, de egyszercsak nagy dudálás, és hírtelen megáll a vonat. Nagyon nem érdekelt, amúgy is az eseményeknek háttal ültem, de pár perc múlva a körülöttem lévő, hátrafigyelő tekintetek miatt, én is kíváncsi lettem. Háth látom hogy nagy a tömeg a vasútátjárónál, gondoltam leszállok a buszról, és megnézem közelebbről hogy mi történt. Utána bántam hogy nem maradtam a buszon, mert a vonat alatt egy félbevágott nyugdíjas volt, pár belső szerve meg elkenődve a sínek közt. Annyira nem jött hírtelen amit láttam, sok durva dolgot láttam képeken, videón, élőben talán kevesebbet, de a hatalmas emberi figyelmetlenség elborzaszt ! A helyszínről elgyalogoltam, még-még hátranézve mentőhelikoptert is láttam, de szerintem szerencsétlenen már nem tudtak segíteni. (Vásárlásból jöhetett az idős hölgy, az úton heverő táskájának széthullott a tartalma.)