37134
  • FrezeR
  • Tuvok #35072
    Asszem azt írták, hogy a sérülések mértéke változó, de halál nem történt.
  • nordan
    gondolom game over a 328
  • Tuvok #35070
    3:28

• Nohab
    Nem tudom, szerintem anyaghiba vagy fáradás lehetett az oka.

Amúgy nem lenne rossz ötlet a keretezés. :)
  • Alien69
    Mit fog kapni? Másik bmw-t?
  • ximix #35067
    Sok volt az éter ? vagy nem tudom, de nem sámli energia.
    A plafont és a tetőt megjavítanám a dugattyút meg otthagynám és raknék egy képkeretet köré :)
  • PetruZ
    "Az RTL információi szerint a férfi a baleset után a sérült autóját megpróbálta elcserélni egy másikra Lepsényben, ott azt mondta, egy vadat ütött el. A helyieknek gyanús lett, titokban értesítették a rendőröket. (index)

A cserbenhagyást nem védheti, de megúszhatja akár felfüggesztettel is, ha:
    - Nem sikerül bizonyítani, hogy jól láthatta az áldozatot.
    - Az orvosszakértői vélemény nem tudja bizonyítani, hogy az ütközéstől halt meg és nem a 10 órás éjszakai, fagyos árokban fekvéstől.
  • Nohab
    Ahogy nezem nem hozza be, akkor meg egyszer.

• Tuvok #35064
    Ha Lengyel Andrea lesz a bírónő, akkor semmit.
  • desigo
    Egy 26 éves berhidai férfi halálra gázolt egy 48 éves móri férfit,aztán otthagyta.
    Mit fog kapni?

• Alexease
    Reflex es kellemetlen, de a szabaly az az szabaly:)
    Sajnos mindenhol nem lehet rendor, hogy elsosorban a total idiotakat buntessek. Igy az egyik megoldas, az altalanos hozzaallasra, hogy szigoruan veszik a szabalyokat. Talan (rovidebb-hosszabb ido alatt), bele lehet nevelni az emberekbe, hogy: mar nem fer at a narancssargan; az 50 nem jo 55-60-nak; siet es kell a busz-sav, vagy 2-3 utcaval korabban bemegy, mert ugy is elkanyarodik; nincs hely parkolni, nem fog gyalogolni, igy jo lesz itt nehany percre az utszelen is; BMW-je van, o "tud vezetni, fasza gyerek", nem pocsolhet mazsolak mogott;)
  • Caliph
    az egyiknél a gyalogost is meg kéne baszni,zebra sehol mégis átmászik az úton aztán ha elütik a kocsi a hibás persze
  • Tinman #35060
    Kisebb emelkedő, full természetes reakció, 100-ból 99 ezt csinálja ott. Ott már nincs ház, csak füves puszta, jobb-balra ellátsz 1.5 km-t. Abszolút együttérzek vele. Közben meg olyanokat élek át, minden nap, hogy annak a KRESZ-hez semmiféle köze nincs, de a tisztességhez se.
  • Alexease
    Miert nem vart 10 metert?! :)
  • Tinman #35058
    Nem nagyon értem ebben, mi a pláne. A legrosszabb napomon is megyek 100 km-t, ez szinte általános. Talán nem azzal kéne baszkolódni, hogy 50 helyett 66-al megy valaki a tábla vonalában, hanem ezekre figyelni.

Nem, nem engem büntettek meg, hanem havert. Még látta is a trafit, lassan is ment, amúgy se száguld faluba. Odaért a táblához, előtte volt kb. 10 méterre, gázt adott, erre ezek a buzik megbüntették 30 ezerre. Egy db. ház nem volt 200 méteres körzetben se már, se járda, se semmi.
  • RatBaG #35057
    https://www.facebook.com/balesetmegelozes/videos/1528606370631532/
  • Nohab
    Egy kanadai Dash 9 (mozdony) eldobta az egyik hengerfejét...

• Sippie
    3:32-nél mintha rohamot kapott volna, vagy hogy lehet így végigrongyolni...
    a többi viszont... vak, vagy mi a fasz?
  • PetruZ
    AP-1259: A szokásosnál is több idiótával...
  • RatBaG #35053
    https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/03/06/egy_ujabb_autos_keverte_ossze_a_zart_villamospalyat_az_utcaval/
  • nordan
    kitalálhatom,hogy nő?

• Alexease
    Ez hasonlo tipus lehet, mint aki nehany eve, 5 perc alatt fordult meg a tokures ketsavos uton;D
  • Alexease
    Ha mar szembe megy valaki a forgalommal, akkor azt autopalyan vagy valami forgalmas uton tegye, mert ugy izgalmasabb:))))
  • RatBaG #35049
    tiz_perccel_a_jogsija_megszerzese_utan_sms-olvasas_kozben_hajtott_a_kocsijaval_egy_folyoba_egy_kinai_ferfi
  • RatBaG #35048
    biztos szóltak hátulról, onnan jobban látszott.
  • nordan
    megérezte,hogy dől? még előtte megállt pedig
  • ximix #35046
    Így fotelszakértőként, azt mondanám egy kicsit benézték a tempót és a platform nem tudta elég gyorsan utána szintezni a rakományt.

Kivédeni elég nehéz, de a mai technológia szerintem nem lehetetten, ha az elől menő felvezető járművek valós helyzet és út dőlésszög adatokat küldenének a kamionos szerelvénynek, ahol egy szoftver felügyeli a szintezést és jelez a sofőr felé ha lassítani kell, mert nem fogja tudni azt elég gyorsan végrehajtani.
  • kamionosjoe
    Egy 430 tonnás túlméretes szerelvény borult fel. Az az út egy darabig le lesz zárva, ugyanis komoly földmunkát kell végezni, hogy egyáltalán olyan daruk tudjanak a helyszínre menni amik fel tudják majd emelni. :)
    https://www.vezess.hu/haszongepjarmu/2020/02/27/430-tonna-borult-fel-katasztrofaval-ert-veget-a-tulmeretes-szallitas/?fbclid=IwAR1cx0X5CIe2hGb1GnK4jx8Kv9HYqB9D6hECzjN-fZ9blsun0YSaFRkA0fM
  • RatBaG #35044
  • Alien69
    Félig igazad van. De, nem értek oroszul se, de mintha megpróbálná magyarázni.. Gondolom, megunta, hogy szarnak nézik az emberek nagy részét a furakodók. Amerre én járok napi szinten, többnyire felismerem a furakodókat. Magamban felállítottam pár szabályt, ha betartja, még annak ellenére is beengedem, hogy tudom, köcsög. Legfontosabb tudni valóak a köcsögöknek, hogy egyenes sávból kanyarodunk, kanyarodóból egyenesen megyünk. Az igazi űberKhirály meg az, hogy a 3 sávos úton, ahol jobbra-balra kanyarodó a két szélső, hogy a kanyarodóból a MÁSIK kanyarodóba fordulunk!
    Tehát, ha pl be akar jönni elém valaki, elsődleges, hogy nem rám húzza a kormányt. Az már kizáró ok. Párhuzamosan halad velem, előrébb kicsivel, és kirakja az irányjelzőt. Ez lehet akár az anyós ülésen lévő, aki kirakja a kezét! Egyik alkalommal nem régen dupla köcsög voltam. Papp László Sportarénában ugye rendszeresen vannak rendezvények. Kerepesi útról két sávos kanyarodó van, de csak az egyikből "lehet" balra fordulni. Nem voltunk sokan, mégis ketten a másik, külső sávból húzták rám a kormányt. Pedig, mögöttm NEM volt senki! Ergo, ezek köcsögök. Ugyanis, megértem, hogy tutira át akar érni a piroson, ez rendben is van. Várja meg azt az egy embert (előttem is csak egy fordult), aki még útba lenne a szabálytalan forduláshoz! Főleg, mert én tovább fogok haladni, és fel fog tartani a parkolóházba való befordulással. Igaz, ezt nem tudhatja, de a lényeg, hogy megfelelő hozzá állással a furakodó "elfogadhatóan" is tudna viselkedni...
    Vagy, pl Éles sarok-nál, kifele haladva a Jászberényin, Fehér útra fordulás az 180 fokos vissza fordulás. Külsőben állok, belsőben sárga mazda mx-5-s, nyikhajlámakecseg sofőrrel. Belső sávból indult, mégis oly béna volt, hogy fékeznem kellett, hogy ne lökjem fel, amikor bevágott elém. Pedig, egy dízel puttonyos céges autóval járok, mégis, igaziból legyorsultam. (???) Lógika szerint, belső sávból már eleve nyernie kellett volna.. De, aki láma, az láma. Az tuti, hogy ha lesz legközelebb, akkor kicsit később fogok fékezni szigorúan figyelve arra, hogy oldalba kapjam, és ennyi.
  • Sippie
    egyébként megnéztem jópár videójat, és a srác inkább tűnik egy köcsögnek... ráadásul kinézetre valami muszlim igazságosztó vagy mi lehet, de valójában csak tahó. Amikor fél kilométerre előtte indexel már valaki hogy besorolna, csak beletapos a gázba, hogy utolérje az előtte haladó autót... biztos nagyon fájna neki beengedni a másikat.
  • Sippie
    csodás országunk, ahol mindig annak a nagyobb a pofája, aki szarik a szabályokra...
  • Alexease
    Ezek igy szeretik;) Akit en fotoztam, az is no volt, pont leszarta, hogy babakocsival kerulgetik a jardan, a zebra elott. Es amikor beszoltam, meg fel is haborodott.

• RatBaG #35039
    https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/02/21/kikockazasra_var_sinekre_hajtott_egy_mercedeses_no_a_vigadonal
  • desigo
    Kanada, Montreal 200 autós baleset

• RatBaG #35037
    https://www.reddit.com/r/IdiotsInCars/comments/f6hond/someone_shared_this_in_our_local_facebook_group/
  • Tinman #35036
    Az egy kretén, aki egy ilyen dombon/bukkanóban nyomja a gázt... még fékezni sem kellett volna, de a gázt időben el kell venni, mert ha ott lerobban egy traktor ekével a végén, akkor a bukkanó után azonnali halál a jutalom.
  • ximix #35035
    Csak tippelek, de ez lehet egy ABS nélküli Yaris volt.
    ABS nélkül, ha nincs topon a fékrendszer, elég necces fékezni egy ilyen domb után, enyhe ívű kanyarban.

Nem rég pont egy ismerős hölgynek próbáltam elmagyarázni,
    hogy a kanyar előtt az egyenes szakaszon lassítson és ne a kanyarban nyomja a féket,
    tudom az ABS jó dolog , de azért ennyire ne bízza rá magát.

Az is megérne egy misét, hogy az a nemzedék aki már úgy nő bele ebbe a,
    automata menetstabilizátoros rendszerekbe,
    mennyire tudják reálisan felmérni a valós útviszonyokat.

• Caliph
    meg a reakció sem volt valami gyors hogy gáz van...persze innen a fotelből könnyű,de sztem reagálhatott vna másodpercekkel korábban is