-
Félig igazad van. De, nem értek oroszul se, de mintha megpróbálná magyarázni.. Gondolom, megunta, hogy szarnak nézik az emberek nagy részét a furakodók. Amerre én járok napi szinten, többnyire felismerem a furakodókat. Magamban felállítottam pár szabályt, ha betartja, még annak ellenére is beengedem, hogy tudom, köcsög.
Legfontosabb tudni valóak a köcsögöknek, hogy egyenes sávból kanyarodunk, kanyarodóból egyenesen megyünk. Az igazi űberKhirály meg az, hogy a 3 sávos úton, ahol jobbra-balra kanyarodó a két szélső, hogy a kanyarodóból a MÁSIK kanyarodóba fordulunk! 
Tehát, ha pl be akar jönni elém valaki, elsődleges, hogy nem rám húzza a kormányt. Az már kizáró ok. Párhuzamosan halad velem, előrébb kicsivel, és kirakja az irányjelzőt. Ez lehet akár az anyós ülésen lévő, aki kirakja a kezét!
Egyik alkalommal nem régen dupla köcsög voltam.
Papp László Sportarénában ugye rendszeresen vannak rendezvények. Kerepesi útról két sávos kanyarodó van, de csak az egyikből "lehet" balra fordulni. Nem voltunk sokan, mégis ketten a másik, külső sávból húzták rám a kormányt. Pedig, mögöttm NEM volt senki! Ergo, ezek köcsögök. Ugyanis, megértem, hogy tutira át akar érni a piroson, ez rendben is van. Várja meg azt az egy embert (előttem is csak egy fordult), aki még útba lenne a szabálytalan forduláshoz! Főleg, mert én tovább fogok haladni, és fel fog tartani a parkolóházba való befordulással. Igaz, ezt nem tudhatja, de a lényeg, hogy megfelelő hozzá állással a furakodó "elfogadhatóan" is tudna viselkedni...
Vagy, pl Éles sarok-nál, kifele haladva a Jászberényin, Fehér útra fordulás az 180 fokos vissza fordulás. Külsőben állok, belsőben sárga mazda mx-5-s, nyikhajlámakecseg sofőrrel. Belső sávból indult, mégis oly béna volt, hogy fékeznem kellett, hogy ne lökjem fel, amikor bevágott elém. Pedig, egy dízel puttonyos céges autóval járok, mégis, igaziból legyorsultam. (???) Lógika szerint, belső sávból már eleve nyernie kellett volna.. De, aki láma, az láma. Az tuti, hogy ha lesz legközelebb, akkor kicsit később fogok fékezni szigorúan figyelve arra, hogy oldalba kapjam, és ennyi.