37137
-
Pont ugyanezt megéltem csak itt nem fajult el a dolog.
Körúton a piros érdekes a bicósra nem vonatkozott.
Amíg az autók álltak ő szépen elment.Mikor mi indultunk gyorsan utol értem és kikerültem.Persze vigyázni kellett nagyon rá de sávot váltottam és no problem.
Aztán a következő lámpánál kezdődött elölről az egész.
Nyilván van sok normális cangás de van pár akkora retek,hogy nem igaz.
Semmilyen szabályt nem betartva keresztül kasul száguldanak mindenen aztán ha koppannak akkor nagy lesz a felháborodás. -
Te nem! Mint ahogy én sem, amikor a CM közben autóval találkozunk..
De a másik autós igen, mint ahogy a másik bringás is.
Egy szó mint száz a lényeg, annyi, hogy nem kell általánosítani.
Nem minden bringás fasz, mint ahogy nem minden autós sem.
Tehát a CM-es majmok nem CM -es majmok, hanem van közöttük egy pár majom.
-
semmit sem csinálok ha megérkezel bicóval.. sokszor járok találkozóra, sok a bringás és a motoros, senki nem csinál semmit, még egy rossz szó sem esik. Évekig jártam a Buggy-mal VW találkozókra, az pedig a kemény mag. Ott nem volt ilyen lincshangulat meg hasonló. Amerikai autó találkozókon úgyszintén. És tudod miért? Mert mi nem akarunk semmi ellen harcolni, nem úgy mint a Cm az autósok ellen. -
Nahh ez az ami hibás gondolat!
Én minden Cm-en részt vettem, és részt is fogok venni. Van autóm. Sőt a családom minden tagjának van azaz, a mi családunkban egészen pontosan 5 darab autó van, és mind az 5 en kint vagyunk a CM-en minden évben..
Amiket leírsz konkrét dolgokat, ez ellen nincs érv. A biciklisek között is ugyan úgy vannak retardált barmok mint bármilyen más tömörülésben. Az oka, annyi, hogy ugyan olyan emberek, mint amilyen a többi ilyen társadalmat alkotják. Legyen az autós, gyalogos, bringás tök mind1. Mindben van paraszt suttyó. Ez ellen nem tudsz tenni..
A Cm nek annyi a lényege, hogy próbáljuk meg az autókat kiszorítani a városból. Ami egy igen helyes dolog, mert csak a hülye nem látja, hogy ez így nem mehet tovább. Az emberek egészsége élete megy rá az autóforgalomra. Nem arról, van szó, hogy senki nem mehet autóval, hanem arról, hogy ne legyen az, hogy egy reggeli csúcsba benézel áll a lámpánál 40 autó 40 emberrel. Ez vicc. Minden autó, egyesével fogyaszt üzemanyagot, bocsájt ki káros anyagot stb stb.. Tehát szar így. A Cm nek köszönhetően egyre több bringa út van (ami ugye csökkentené illetve megszüntetni a vita indító dolgot) egyre több bringás van..
De azt felejtsd el, hogy ezeknek nincs autójuk::D Nekem van olyan bringás haverom aki egy raszta is, mindenhova bringával jár, és van egyébként egy PDTDI passát kombia otthon::D És minden CM en kint van. Vagy vegyük a bátyámat, Ford mondeo kombi TDCi. Mindenhova bringával jár, az autó bent áll a garázsban. A bringa közlekedési alternatíva, és igen is minél több embernek ezzel kellene közlekednie.
Hollandiában (ami ugye mindenki hű de példa, mert lehet szívni mint az állat legálisan ) nagyobb a kerékpáros forgalom mint az autós. Ez felfogás kérdése.
A másik. Csinálsz egy autós felvonulást pl a bringások ellene, megérkezem bicóval, mit fogsz csinálni?? Ugye hogy ugye??
Na erről kb ennyit.. -
amúgy lehet elfogult vagyok, de tény, hogy a hajtás pajtás és a CM keménykedésre ugrok.. csak pár alkalom amikor ők baszakodtak (mind CM matricás és feliratos akiről beszélek) velem és én tűrtem
- Megyek 30-al a 30-as övezetben, egyszer csak hajtás pajtás elvtárs levágódik a járdáról lendületből, megállok hogy mégse basszam el pedig nekem van elsőbbségem, erre leugrik a cangáról rá a motorháztetőre és kiabál hogy elütöttem. Mázlija volt, hogy a biztonsági őr kijött szemből a telepről és elrugdosta a francba mert én átmentem volna a férgen...
- Megyek szép nyugodtan a Vezér úton, raszta hajú biciklis faszagyerek mögöttem elvágódott, a biciklije neki a hátsó ajtómnak, amit meg is karcolt. Kiszállok, mondom akkor most rendezzük az anyagiakat. Erre a hülyegyerek elkezd pattogni, hogy rendőrt hív, mert én direkt nekitolattam (álltam a lámpánál). Mögöttem sógorom jött, ki is szált, hogy ő és még pár másik autós látott mindent. Nagy duzzogva köpködve anyázva sikerült tőle egy 20-ast kikönyörögni, így is ráfizetéses volt nekem a fém kormányrúdja miatt..
- ez verte ki legjobban a biztosítékot, soha nem nézem emberszámba a bicikliemelgetős csűrhét: tavaly a biciklilóbálás alatt volt pofám a Hősök terénél átvágni szépen lassan, mert az unokaöcsémet vittem orvoshoz, lázas volt (a rendőr átengedett ott az utcán). Erre elkezdtek anyázni, majd gyűlik a kocsi köré a csűrhe. Elkezdik verni az ablakot, hogy mi a faszt képzelek, meglincselnek itt azonnal. Kiszóltam, hogy basszátok meg másfél éves unokaöcsém ül hátul és üvölt a félelemtől hagyjátok abba, engedjetek elcsorogni, már itt sem vagyok. Erre jött a válasz hogy őt is ráfűzik a küllőkre aztán nézhetek. (itt jegyzem emg, ha nálam van a pisztolyom, biztos lelövöm). Szépen lassan ütögetések és anyázások közepette elindultam. A vége felé az egyik csűrhevadállatot arrébb löktem, mert meg akart állítani. Amúgy megjegyzem, hogy ez nem a tér volt, hanem a szomszéd utca a szervízút mellett. Szóval egy szó mint száz, az ilyen biciklis érdekszervezeteket betiltanám, mert ezek többsége irtani való állat, aki mint a náci a zsidókat, úgy gyűlöli az autósokat (többnyire azért mert ő nem tud venni autót)...
és ez csak pár volt amit leírtam. Velem szar emberrel kezdenek, nem fogok beszarni a biciklis betyároktól. -
"Ha adsz neki helyet" Nnna ma reggel pont itt sántított a dolog, nincsen hely... -
De akkor vegyük a bringás szemszögből a dolgot.
Ha van egy út ahol 8-10 lámpa van egymás után. Te felveszel egy 25km/h-s átlag tempót, ha szerencséd van megállás nélkül végig hajtasz ezen a szakaszon. Nem kell az újra felgyorsítással tökölnöd, és fárasztanod magad.
Az autók ugye nem ezt a periódust követik, felgyorsulnak 50-60-70 re megelőzik a bringást megállnak. Ha adsz neki helyet és előre engeded, ő szépen egy egyforma tempóval nyugiban megoldja.
Ha nem hagysz neki akkor, mindig meg kell állnia mögötted, majd megint felgyorsítania, újra megállnia megint felgyorsítania.
Te és ő közötte annyi a difi, hogy ő a saját erejéből te meg 200löerőből teszed ezt meg.. Kinek könnyebb?
Tehát ha az emberség részét nézzük, pont neked kellene ezt figyelembe venned, hiszen amíg neked van benzined, addig mész ő, meg elfárad ebben...
De ezt úgy sem fogják soha megérteni azok akik nem járnak bicóval. Én érdekes vagyok ilyen szempontból, mert a munkám miatt nagyon sokat autózom, de rengeteg bringázom. Mind 2 oldalt ismerem.. -
kresz szerint előre mehet, de az emberség és a másikra odafigyelés nem engedné. Nem szólnék, ha egyszer vagy kétszer tötyörögni kell miatta. Nem azt mondom, hogy takarodjon az útról, hanem hogy lámpánál ne menjen vissza az elejére szivatni azt a 8 autóst aki már nagyon nehezen megelőzte. Mit vesztene? semmit, így viszont az autókat kegyetlenül lelassítja. Tehát érted? nem az a baj, hogy ott megy, hanem hogy nem érti meg a másik helyzetét és visszakúszik a lámpánál, ahelyett, hogy megállna amögött a kocsi mögött, aki utoljára leelőzte. -
Ez egy nagyon hülye hozzáállás! Azért mert nem tudja felvenni a forgalom sebességét.(miért tudná hiszen bringával van) azért pusztuljon az útról? Nincs, olyan, hogyha építkezés van akkor nem mehet itt meg ott. Ugyan olyan közlekedési résztvevő mint te. Tehát ott megy akkor, és annyival amennyivel akar. Előre mehet mert a kressz engedi neki. Az hogy ez téged idegesít az a te problémád. Ebben az esetben aki jól csinált mindent az ő. Azt persze nem hogy le akarja rúgni a tükröt, de te szívóztál vele ő így reagált! Mellesleg én is így szoktam mert nem keveset bicózom::D Szóval hiába gondolod azt, hogy jól csináltad a dolgot, rohadtul nem neked van igazad.. -
máskor engem sem zavart.. de itt az építkezésektől szűkített úton bringázgat kurva lassan, már többen dudáltak neki. Látja, hogy közel sem képes tartani az iramot csak feltartja a sort, de mindig előre mászik, ahelyett, hogy nem szivatná azokat, akiket már párszor szivatott, úgyis ádáz harcok után megint mögénk kerül. Az ilyet egyszerűen le kéne rúgni a bringáról, menjen gyalog, talán úgy tud alkalmazkodni a közlekedéshez. -
Azért az autósok se kispályások! Sok esetben bőven megértem őket! Akkor suttyó némelyik hogy iszonyat!
Mondjuk azt sem tudom, hogy neked mi a bajod azzal ha elmegy melletted, egy kreszt nem sért, sőt lehet neki. A másik meg az, hogy te szoptad be mert autóval vagy.
Én érdekes módon sosem kerülök velük konfliktusba.. Talán azért mert figyelek rájuk? Sőt én utat is adok neki had menjen. Pedig én városban napi 150 km-et megyek. Ráadásul kistehergéppel aminek nagy a tükre, van holt tere és sorolhatnám.. Még sincs gondom, sem a motorosokkal sem a bringásokkal. -
+1
egyszer valaki hátha tényleg pofánrúgna vagy kettőt, aztán rájönnének.. -
st3ve #17861 Vagyis ahogy a tájékoztatásban elhangzott, hogy feltételezhetően románok voltak az okozók és azoknak a manővere kemény lehetett!A roncsokból láthatóan nem csiagalassan mehet1tek. -
st3ve #17860 Nem mostani de kemény lehetett!
-
Porsche 911 a friss betonban :) -
de azt jó alaposan... kezd sok lenni, amit mostanság pár cangaemelgetős majom megenged magának.. -
nagy a szád tesó. Max pofánvágtad volna... -
meghalt volna... -
kicsit drága lett volna neki az a tükörrugdosás nem? -
"Kár" örvendő!
-
hááhááá ma reggel egy bringás le akarta rúgni a tükrömet, mert amikor már hatodszor mászott vissza a lámpánál és megint erőlködhettem a megelőzésnél, akkor úgy mentem el mellette, hogy lepadlóztam a gázt, hagy hördüljön rá a V6.. erre látom felhergeli magát, jön a lámpánál megint, emeli a lábát és egy akkorát zakózott, hogy majd kiestem a röhögéstől a kocsiból XXXD természetesen full gázzal a kocsi seggét táncoltatva indultam, amolyan elköszönésként. ez feldobta a napom... -
n003 #17852 anyucit jól megrugdosnám :( -
st3ve #17851 04:03 tól az mi a szar? :D -
st3ve #17850 Parkolás ruszki módra! :D
-
n003 #17849 haha :D
nézzétek a (11)-t ebből a sorozatból 0:54?! -
De azok a zenék amiket hallgatnak.. :DDDD
Az utolsónál meg dugnak a forgalom közepén?! XDDD -
Blum #17847 Oroszországban levan szarva :D -
Booom, hahaha!
-
-
ubulka #17844 Én egy Porsche cayenne-t vennék újonnan, amibe még nem fingottak bele, az jó lenne 4 évig.
-
meg egy tankert mindehez :) -
Egy Bubut meg egy Holdent meg egy Ford Falcont meg egy.... -
ja én is elfogadnám eladnám, aztán vennék egy bubut :D -
ubulka #17840 amúgy eléggé hasonlít az az izé az ördög vasvillájára aminek nekiment, mintha belecsapott volna egyenesen. -
ubulka #17839 azért mert olasz
amúgyén is elfogadnék inygen egy lambordzsimit -
ezek a lambók állandóan kiégnek -
ubulka #17837 nagyon szerethette a barátnője, ha ő csak könynebb sérüléseket szenvedett mégis hagyta bennégni a fiút. -
Elevenen elégett a Lamborghini Gallardo vezetője
-
DIESEL DOG #17835 Ugye hogy kicsi ez a világ... :D -
idióta gyalogosok meg bicajosok...
fuu de utálom őket.
jó, nincs kerékpár út az ország nagy részén, ez igaz, de, hogy ők sem próbálnak alkalmazkodni az is igaz. ( tisztelet a kivételnek. )